Merhaba 2 bucuk aylik bir kizim var ne yaptim ne ettiysem anne sütümu arttiramadim icmedigim yemedigim hic bir sey kalmadi ve kizima mamada dokundu asiri gaz ve kusma yapiyor istanbul anadolu yakasi kucukyalidayim sut annemiz olmak isteyen alkol sigara kullanmayan ve gaz problemli bir cocugu biri var mi cok cagresiz kaldimgaz problmli tercih etmemin sebebi yediklerine dikkat eden bir anneye ihtiyacimiz var numaram:
İletişime geçelim lütfen benim bebeğim 3buçuk aylık emmiyor malesef sütüm çok az bitmek üzere yardımcı olursanız çok memnun olurumİletişime geçelim .... kizinizin süt annesi olabilirim . Elimden geldiğinde dikkat ediyorum. Gazlı içecek tuketmiyorum. Rezene ve kimyon düzenli kullanıyorum ki bebeğe gaz geçmesin diye. Tabi yine oluyor gazi ama çok değil.
Yardımcı olmanızı rica ediyorum iletişime geçebilirmiyiz ?Merhaba, hala süt ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Elimde fazladan 2-3 lt stoğum bulunmakta, iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'da ikamet ediyorum.
Yardımcı olanızı rica ediyorumM3rhqba yardimcimolr msn
İletişime geçebilirmiyiz lütfen beni ararmısınız sütleriniz duruyosa almak istiyorum numaram 05315205529 lütfen beni arayın acil süte ihtiyacım varMerhaba, hala süt ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Elimde fazladan 2-3 lt stoğum bulunmakta, iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'da ikamet ediyorum.
Aynen şu sayfayı okurken ne kadar itici geldi anlatamam. Bir de sütün kalitesini anlatmak için doğal besleniyorum vs.. Allah tüm bebekleri rızkıyla gönderir bazılarına da vesile olabilirsiniz ve bu para karşılığı olmazsa hayır olur diye düşünüyorum. tarihi geçmeseydi buzluktaktaki sütleri bağışlayabilirdim..Satmak yerine bağışlarsanız da çöpe gitmez...kulağa cidden hiç hoş gelmiyor ederini nasıl belirliyorsunuz çok merak ettim neye göre???
Bu kadar mı esir aldı kapital insanları...üzüldüm
Aynen şu sayfayı okurken ne kadar itici geldi anlatamam. Bir de sütün kalitesini anlatmak için doğal besleniyorum vs.. Allah tüm bebekleri rızkıyla gönderir bazılarına da vesile olabilirsiniz ve bu para karşılığı olmazsa hayır olur diye düşünüyorum. tarihi geçmeseydi buzluktaktaki sütleri bağışlayabilirdim..
Sütü çok olan, bebeğine yeten anneler anlamıyor sanırım sütü az olanın halini o bebeğine iyi bakamama, yetememe duygusunu.. anlasalardı bir de maddi yönden sıkıntıya sokmazlardı o insanları. Benim de sütüm zaman zaman azaldı ve ağlamaktan içim çıktı anne sütünden faydalanamayacak kızım diye.. neyse herkesin kendi tercihi Allah her bebeğin rızkına annesini vesile etsin inşallah..Evet çok kötü..kıyafet oyuncak vs ikinci el satılması ayrı bişey ama bu bilemiyorum çok farklı geldi.. Böbreğini satmaktan ne farkı var.....
Ben de doğum yaptığım zaman satış forumlarında bağışlamayı düşündüm şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?