süt anne arıyorum

Dinimiz zorlaştırıcı değil kolaylastirici bi dindir. Siz de not edin kime verdiginizi ne olacak süt kardeşise? Eskiden kan alıp verme yokmuş onu yazmamislar o yüzden sonradan çıktı diye kan kardeşi yok süt kardeşi var öyle mi .?dinimizin ilk emri oku dur bi kere herseyi okuyup araştırmayı öğrenmeyi teşvik eder cahil cahil kendini dünyaya kapama yi değil

Yaw hehe yok laf anlatılmaz. Mevla bilmiyodu dimi ( haşa) ileride kan alınıp verilicek bununla alakalı bi hüküm vermemiş o yüzden töbe ya. Neyse ben islam üniversitesinde 4 yıl okudum siz merak etmeyin ilk emrin de ne olduğunu çok iyi biliyorum cahil cahil konuşmayın allah aşkına nolcakmış süt kardeşi olursa bi açıp okuyun dinen nasıl bi hükmen var bi okuyun kitap okumaya üşenirseniz yazın googleye orda bile çıkar.

Süt kardeşi olmakta sıkıntı yok ayrıca benimde var süt kardeşim. Ama hiç bilmediğim birinin çocuğuna süt verdiğimde kardeş olduklarında ve bitbirlerini tanımadıklarında ilerideki herhangi bi ihtimale karşıdan söz ediyorum ben millet ekmek dağıtır gibi sütünü satıyo kimin kimle ne olduğu belli değil olurmu öyle şey ya kardeşinle evlenirmisin sen öyle düşün ki bu sadece iki kişiyi bağlamıyo aile fertlerini de bağlıyor. Yoksa tanıdığın yakınınla yap süt kardeş ondan banane herkese de söylemek lazım bunlar süt kardeş diye tamam onda ne sakınca var. Siz benim değindiğim hassas noktayı anlamıyorsunuz

Bir de marifetmış gibi yazmissiniz lavaboya dokuyorum diye.. aferin bebeğinize böyle mi örnek oluyorsunuz
Sanane sen kimsin ki beni sorrguluyorsun saygisiz.senin gbi saygisizlarla cocugumi kardes yapmaktansa evet dokerim daha iyi.senin gbilerden cnm yandigi icindir bu davranisim.sen gtte kendi bebegine ornek ol elalemin annelgne bebegine laf etmek sana dusmez.bide gelmis kac zamanlk msji hortlatmissin.yetmiosa yetmior sutun alirsin almazsin ama burda gelip te laf soyleme hakkin yok.sen once yasadiklarimizi yasada sonra konus bakalm marifetmiymis dglmymis anlarsin

ben heralde hamileliğin verdiği duygusallıkla aşırı tepki vermişim kusura bakmayın sizin de bu kadar ters yazmanıza gerek yoktu neyse herkese hayırlı doğumlar inşallah kimse kimseye bir şey vermek zorunda değil tabikide bananeyse zaten

Canım ben aylarca denız yıldızından sut aldım ve Allah razı olsun ondan benım bebegmın annesı o . Sut lavaboya dokme olayıda sutunu koycak yerı olmadıgı ıcın ve bebegıne baska kardes ıstemedıgı ıcın ne yapsn döküyodu

Sen benm yasadklarmi yasasaydin brak ters olmayi inan hicbir kotu soze sabrin bile kalmazdi ki ben cocugumu hangi sartlarda dogurup emzirdim bunu bilmiorsun ve nejadar nankor insanlarla ugrastim.burdan herkese soyluyorum kimse kmsenin anneligini sorgulayacak kadar ileri gtmesin cunku istisnalar haric hic bir anne kotu ornek olmak icin cocugunu dogurmaz .bnm karsima bu siteden cocugum felcli deyip sut isteyip ileri zamanda baska insan gbi bilmem kimin kizi hasta sut arioruz diyenler ,dunya onunmus gbi paralar teklif edenler,ve sendn bahaneyle alipta senin sutunu satanlar cikti.siz bunlari yasadnz mi?ben sut annelik din konusunu gectim bu ayri bir konu ancak burda baska tehlikelerde var.oyuzden yasamadan bilmeden saf duygularla sut vermeyin diyenlere kizmayin onlar aslnda blmedikleriniz icin sizi uyarmaya ugrasiyor.ve eger biri beni tanimadan cocugum uzerinden bana yuklenirse ters cvp veririm cunku bu kimsenin haddi dgldir bnmde bir anneye saldrmak haddim olmadgi gbi.ters cvbim icin kusura bakma ancak insanda sabirda kalmior.yasamayan bilmez .Umarim cocugunu kucagna alirsin saglkli sekilde ve sute ihtiyacin olmaz .ancak sana nazicane bir tavsiyem sut alirsan aldigin kisiye cok ama cok dikkat et iyice tani arastir.mumkunse hep yeni sut olsun bunlarin nedenlerinide burda soylemicem .umarim ihtycn kalmaz ii gunler

Kurani kerim anayasa gibidir. Cercevedir 4 yillik universite mezunu hanim. Hicbir ayette sut

"Laf anlatılmaz sizin gibilere" derken hayirdir tanisiyormuyuz, biz kimiz? Bir konu hakkinda farkli goruslerimiz var diye siz biz mi oluyoruz. Hic yabancı gelmedi bu uslup.
organ naklinde de ayni sorunlar vardi. Sonucta islam dininde yeniden dirilis inanci var ve bircok islam alimi nakil konusuna sicak bakmiyordu. Neyse ki diyanet bu konuda once zaruret halinde hukum degisebilir diyerek sinirlari genisletti. Sonrasinda da organ nakli candan cana yapilan en buyuk sadakadir diyerek son noktayi koydu. Madem 4 yillik(orgun) bir okuldan mezun oldunuz googledan arayip bulabililirsiniz heralde

Laf Anlatilamayanlardan

Günde 150_200ml süt verebilirim. Üç gün önce doğum yaptım. İhtiyacı olan mesaj atsin

Çok komiksiniz bir de cahillikten bahsetmissiniz. Kim cahilmis bakalim.

“Çocuklarınıza sütanne istemenizde, bir sakınca yoktur.” (Bakara, 233)
“Sizi emziren analarınız ve süt cihetinden kız kardeşleriniz (size haram kılındı).” (Nisâ, 23) ayetleri de sütanneliğin dinimizdeki yerinin kanıtı. Başka bir deyişle “Emenin emzirene nefsi haram, emzirenin emene nesli haram.”

Burda bir baskasini emziremezsin veya bebegin bir baskasinin sutunu ememez demiyor. Emdigi takdirde kardesleri haram diyor Bu bir.

Kalkip nette tanimadiginiz birine sut satiyorsunuz ilerde cocuklariniz sut kardesi olduklarini bilmeden evlenirse dinen ki ayetle sabit! Kardesiyle evlenmis haram islemis oluyor Bu iki

Herseyi gectim sutunu aldiginiz kisi haram seyler yedi sutune haram bulasti nasil tanimadiginiz birinin sutunu verebilirsiniz ki bu cok onemli bir konu ama bu fazla onemsenmiyor maalesef biliyorum. Bu da uc

Peygambet efendimizin bile sut annesi varmis. Size sutunuzu vermeyin demiyoruz verdiginiz kisilere dikkat edin kim olduklarini bilin ki cocuklariniz cekmesin sizin sorumsuzlugunuzu
(burada siz dedim ama sizi kastedmedim genel bir ifade kullandim)

Merhaba 6 günlük bir bebişim var ve süt anneye ihtiyacım var istanbul bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa duacısı olurum

Dini yorum, polemik, hakaret vb yasaktır.

Bu konu bana çok saçma geldi. devam sütü kullanın süt yetmiyorsa. Kadın alkol mü almış ilaç mı kullanmış hastalığı mı var berden bilceksiniz. Tanımadığınız insanlarla böyle işlere girişmeyin..

Merhaba 6 günlük bir bebişim var ve süt anneye ihtiyacım var istanbul bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa duacısı olurum
Merhaba benim bebeğim 2 aylık sut fazla geldiği için derin dondurucuda sakliyorum izmirde oturuyorum nasıl haberlesebiliriz

Sütun fazla geldiği için derin dondurucuda sakliyorum ama yer kalmadı ihtiyacı olanlar yazsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ankarada yaşıyorum, sütüm fazla dondurucuda saklıyorum, yer kalmadığı için atmak zorunda kalıyorum ihtiyacı olanlar iletişime geçebilir.

Merhaba Ankarada yaşıyorum, sütüm fazla dondurucuda saklıyorum, yer kalmadığı için atmak zorunda kalıyorum ihtiyacı olanlar iletişime geçebilir.
Merhabalar bende Ankara'dayım sütünüzü almak istiyorum. Yardımcı olabilecek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…