Benim kizimda emiyordu emrken gebe kaldim mamayi hic sevmedi 6 aylikken birakmak zorunda kaldik cunku dusuk tehlikem vardi aptamiler neler neler aldim bebegime guzel kiloloar aldiramadim aklimda bulunsun diye smilac marka iyiyse ne olur olmaz dogacak cocugumda kullanmak zorunda kalmam ama aklimda bulunsun. Ben mamayi sevsin diye icine biskuvi attim 1 kasik sekerler sutu oyle sevdi ondan sonra hic koymafim suan devam sutu iciyor 1 yasindan sonra inek sutune baslayacam allah izin verirse bagzen olasi durumlarfa boylr altarnatifler lazim cunku caresiz oluyorsun ac kalmasindan sa yada zayif olmasindansa degil mi
Sarılığı olan çocuğa şekerli su verildiğini hangi kitapta okudunuz hanfendi. Bunca yıldır biz fototerapi tedavisi uyguluyoruz yanlış mı yapıyoruz. Sizi ezmek değil niyetim. Ben yıllardır bebeklerle çalışan kendini bebeklerin sağlığına adamış bir insanım. Doğru bildiğimi söylerim. Yanlışı görürsem uyarırım. Lütfen hatanızda ısrarcı olmayınız...Sen niye bu kadar celeleniniyorsun mamaya alistrmak icin dedim zaten bal verilmez 3 tanne cocuk buyutuk sekeri ilk etapta alistrmak verilmesi alistrmak icin zatrn ondan sonra iciyorlar emin ol o milyonlarca insanda bu tecrubelerden gecmistr bu bir oneri ona bakarsan butun mamalarin icinde tatlandirici var yani biraz yorum yaparken ezerek gelmeyin.. ben kimsenin yorumuna bile karismiyorum emin olun sariligi olan cocuklar 1 iki kasik sekerli su veriliyor
Özel bir mama değil ama heryerde satılmaz.Ozel mama oluyor degil mi dediginiz marka
Mamaya şeker koymayın küçücük bebek ilerde şeker hastası olur.
Gece de kalkip sagiyor musunuz? Damla gelmeyene kadar duzenli araliklarla sagmak sart.Ya ne güzel bende sürekli sağıyorum ama artış yokmama verıyorum mecbur
Vallah kitapta yazilan hersey dogru halk arasinda yapolan herseyde yanlis degildir ha bunun icin geri kafaysam geri kafaliyimSarılığı olan çocuğa şekerli su verildiğini hangi kitapta okudunuz hanfendi. Bunca yıldır biz fototerapi tedavisi uyguluyoruz yanlış mı yapıyoruz. Sizi ezmek değil niyetim. Ben yıllardır bebeklerle çalışan kendini bebeklerin sağlığına adamış bir insanım. Doğru bildiğimi söylerim. Yanlışı görürsem uyarırım. Lütfen hatanızda ısrarcı olmayınız...
Ben bu raporla satilan mama sandm tessekur edrimÖzel bir mama değil ama heryerde satılmaz.
E bebek yada eczanelerden edinebilirsiniz.
Hanim efendi kac tane cocuk buyuttunuz acaba benim 4 covugum hepside cok saglikli butun degerleri gayet iyi cocuklarimin suan kadr hic bir saglik sorunlari olmadi cok sukur hatta her kontrolde taktir edildim bu zamana uyku davranis gelisim bozuklugu yasamsim doktor ve hemsireye tabiki isinim ehlidir siz anneligi sadece teoride saniyorsunz bakin benim anneligimi bakimi hiv kimse burda sorgulayamaz kimseyede bunu izn vermem insanlari cahil olrak yerin dibine koymaya hakkiniz yok her anne kendi cocuguna imkanlarinin verdigi sekilde bakar.. iyi gunlerzayıf olması emin olun sağlıksız beslenmesinden daha iyidir
devam sütü veya inek sütü yerine ayına uygun mama öneriliyor
lütfen bebeginiz için beslenme konusunda egitimli hemsire ve cocuk doktorlarından faydalanın
bebe bisküvisi, pirinç unu muhallebi falan annelerimizin zamanında kaldı bebege hic bi faydası yok vitamin desen yok gereksiz sadece seker yani zehir alıyorlar mamalar anne sütüne en yakın gıdadır bebek icin
Ben de bu grubu onerecegim. Emzirmeniz konusunda da destek olabilir. Kar amaci olmayan bir grup. Emzirme sanati diye de aratabilirsiniz. Keske sutumuz cok olsa da yardimci olabilsek.. kolayliklar dilegiylefacebookta le lache league grubunada yazan ordanda yardimci olabilecek birileri cikar en azindan meme reddini asmaniz icinde yardimci olur sutum kesildi demeyin bol bol emzirmeye devam edin sut bebek emdikce gelir
sma ve smilac mamayi deneyin
Hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Başka mamalardan deneyin anne sütüne en yakın keçi sütü maması var tabi kabızlık sorunu yoksa kullanınKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Benimde 2 tane çocuğum var asla çocuklarınıza kötü baktınız demedim yada sizi cahil olarak görme gibi bir niyetim yok. Sadece doğru sandığınız bir yanlışı düzeltmek istedim. Ve tabiki insanlarında bu yanlışı yapmasını engellemek istedim. Herkesin bu hayatta doğru bildiği yanlışları vardır önemli olan hatada ısrarcı olmamak. Ben yanlış biliyormuşum bundan sonra bu yanlışı yapmam demek bu kdr zor mu?Hanim efendi kac tane cocuk buyuttunuz acaba benim 4 covugum hepside cok saglikli butun degerleri gayet iyi cocuklarimin suan kadr hic bir saglik sorunlari olmadi cok sukur hatta her kontrolde taktir edildim bu zamana uyku davranis gelisim bozuklugu yasamsim doktor ve hemsireye tabiki isinim ehlidir siz anneligi sadece teoride saniyorsunz bakin benim anneligimi bakimi hiv kimse burda sorgulayamaz kimseyede bunu izn vermem insanlari cahil olrak yerin dibine koymaya hakkiniz yok her anne kendi cocuguna imkanlarinin verdigi sekilde bakar.. iyi gunler
Acaba bagzi bebeklerin damaklari cok kuvetli olmuyor o yuzden mi tutmuyor biberonu memeyi bunun icin oneride bulunsakHangi mamayı kullanıyorsunuz ? Başka mamalardan deneyin anne sütüne en yakın keçi sütü maması var tabi kabızlık sorunu yoksa kullanın
Yoğun akışan biberonlar var mamaya uygun ben onu kullandım wee markasında çeşit çok fazlaAcaba bagzi bebeklerin damaklari cok kuvetli olmuyor o yuzden mi tutmuyor biberonu memeyi bunun icin oneride bulunsak
Olabilir ben bunu alternatif olarak dusunuyorm mecbur kalmasaydim suan cocugum acliktan gelisemezdi memeyi 6 aylikkrn biraktrmak zorunda kaldim hamileydim hic bir mamayi sevmedi icmedi ictigi 40 cc bil3 degildi ek gidaya icin bile arkendi bu bebk yogurdu bile sevmedi malesef icine tatlandirici koyarak alistrdim yoksa icmezdi sua tatlandirici koymiyorz alisti zaten dedigim gibi alistrmak icin yogurda bile ilk etapta seker koydum suan alisti yiyor ben tek basima bakiyorum 3 tane cocuga vr hamileyim sizin kadr sansli degilim bagzi seyleri s3vmiyorsa alterbatif uygulayabilirz evBenimde 2 tane çocuğum var asla çocuklarınıza kötü baktınız demedim yada sizi cahil olarak görme gibi bir niyetim yok. Sadece doğru sandığınız bir yanlışı düzeltmek istedim. Ve tabiki insanlarında bu yanlışı yapmasını engellemek istedim. Herkesin bu hayatta doğru bildiği yanlışları vardır önemli olan hatada ısrarcı olmamak. Ben yanlış biliyormuşum bundan sonra bu yanlışı yapmam demek bu kdr zor mu?
Belki sorunu budur olmaz miYoğun akışan biberonlar var mamaya uygun ben onu kullandım wee markasında çeşit çok fazla
bencede size katılıyorum sorunu bu olabilir benim oğlum prematüre doğdu emme refleksi yoktu sütümde yoktu mama kullandım wee marka biberonun damaklı olanını kullandımBelki sorunu budur olmaz mi
Benim oğlum meyveyi herşeyi çok seviyor kahvaltı yapmaktan nefret ediyor yumurta ,peynir yemiyor bende buna çare bulamadımOlabilir ben bunu alternatif olarak dusunuyorm mecbur kalmasaydim suan cocugum acliktan gelisemezdi memeyi 6 aylikkrn biraktrmak zorunda kaldim hamileydim hic bir mamayi sevmedi icmedi ictigi 40 cc bil3 degildi ek gidaya icin bile arkendi bu bebk yogurdu bile sevmedi malesef icine tatlandirici koyarak alistrdim yoksa icmezdi sua tatlandirici koymiyorz alisti zaten dedigim gibi alistrmak icin yogurda bile ilk etapta seker koydum suan alisti yiyor ben tek basima bakiyorum 3 tane cocuga vr hamileyim sizin kadr sansli degilim bagzi seyleri s3vmiyorsa alterbatif uygulayabilirz ev
Benim kizimda emiyordu emrken gebe kaldim mamayi hic sevmedi 6 aylikken birakmak zorunda kaldik cunku dusuk tehlikem vardi aptamiler neler neler aldim bebegime guzel kiloloar aldiramadim aklimda bulunsun diye smilac marka iyiyse ne olur olmaz dogacak cocugumda kullanmak zorunda kalmam ama aklimda bulunsun. Ben mamayi sevsin diye icine biskuvi attim 1 kasik sekerler sutu oyle sevdi ondan sonra hic koymafim suan devam sutu iciyor 1 yasindan sonra inek sutune baslayacam allah izin verirse bagzen olasi durumlarfa boylr altarnatifler lazim cunku caresiz oluyorsun ac kalmasindan sa yada zayif olmasindansa degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?