Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zayıf olması emin olun sağlıksız beslenmesinden daha iyidir
devam sütü veya inek sütü yerine ayına uygun mama öneriliyor
lütfen bebeginiz için beslenme konusunda egitimli hemsire ve cocuk doktorlarından faydalanın
bebe bisküvisi, pirinç unu muhallebi falan annelerimizin zamanında kaldı bebege hic bi faydası yok vitamin desen yok gereksiz sadece seker yani zehir alıyorlar mamalar anne sütüne en yakın gıdadır bebek icin

Sarılığı olan çocuğa şekerli su verildiğini hangi kitapta okudunuz hanfendi. Bunca yıldır biz fototerapi tedavisi uyguluyoruz yanlış mı yapıyoruz. Sizi ezmek değil niyetim. Ben yıllardır bebeklerle çalışan kendini bebeklerin sağlığına adamış bir insanım. Doğru bildiğimi söylerim. Yanlışı görürsem uyarırım. Lütfen hatanızda ısrarcı olmayınız...

İstanbul da Avrupa yakasında oturuyorum bu tarafta olsaydınız keşke seve seve yardım ederdim emziren Bi anneyim bende inşallah birini bulursunuz ama doktorunuzla görüşün hiç bir şey anne sütünün yerini tutmaz ama anne sütüne yakın mamalar var doktorunuz bir mama önerecektir eminim ki.

Vallah kitapta yazilan hersey dogru halk arasinda yapolan herseyde yanlis degildir ha bunun icin geri kafaysam geri kafaliyim

Hanim efendi kac tane cocuk buyuttunuz acaba benim 4 covugum hepside cok saglikli butun degerleri gayet iyi cocuklarimin suan kadr hic bir saglik sorunlari olmadi cok sukur hatta her kontrolde taktir edildim bu zamana uyku davranis gelisim bozuklugu yasamsim doktor ve hemsireye tabiki isinim ehlidir siz anneligi sadece teoride saniyorsunz bakin benim anneligimi bakimi hiv kimse burda sorgulayamaz kimseyede bunu izn vermem insanlari cahil olrak yerin dibine koymaya hakkiniz yok her anne kendi cocuguna imkanlarinin verdigi sekilde bakar.. iyi gunler

facebookta le lache league grubunada yazan ordanda yardimci olabilecek birileri cikar en azindan meme reddini asmaniz icinde yardimci olur sutum kesildi demeyin bol bol emzirmeye devam edin sut bebek emdikce gelir
sma ve smilac mamayi deneyin
Ben de bu grubu onerecegim. Emzirmeniz konusunda da destek olabilir. Kar amaci olmayan bir grup. Emzirme sanati diye de aratabilirsiniz. Keske sutumuz cok olsa da yardimci olabilsek.. kolayliklar dilegiyle

Hangi mamayı kullanıyorsunuz ? Başka mamalardan deneyin anne sütüne en yakın keçi sütü maması var tabi kabızlık sorunu yoksa kullanın

Benimde 2 tane çocuğum var asla çocuklarınıza kötü baktınız demedim yada sizi cahil olarak görme gibi bir niyetim yok. Sadece doğru sandığınız bir yanlışı düzeltmek istedim. Ve tabiki insanlarında bu yanlışı yapmasını engellemek istedim. Herkesin bu hayatta doğru bildiği yanlışları vardır önemli olan hatada ısrarcı olmamak. Ben yanlış biliyormuşum bundan sonra bu yanlışı yapmam demek bu kdr zor mu?

Olabilir ben bunu alternatif olarak dusunuyorm mecbur kalmasaydim suan cocugum acliktan gelisemezdi memeyi 6 aylikkrn biraktrmak zorunda kaldim hamileydim hic bir mamayi sevmedi icmedi ictigi 40 cc bil3 degildi ek gidaya icin bile arkendi bu bebk yogurdu bile sevmedi malesef icine tatlandirici koyarak alistrdim yoksa icmezdi sua tatlandirici koymiyorz alisti zaten dedigim gibi alistrmak icin yogurda bile ilk etapta seker koydum suan alisti yiyor ben tek basima bakiyorum 3 tane cocuga vr hamileyim sizin kadr sansli degilim bagzi seyleri s3vmiyorsa alterbatif uygulayabilirz ev

Benim oğlum prematüre doğdu emme refleksi yoktu sütümde yoktu maalesef ben mama verdim kullandığım wee marka biberonda
Belki sorunu budur olmaz mi
bencede size katılıyorum sorunu bu olabilir benim oğlum prematüre doğdu emme refleksi yoktu sütümde yoktu mama kullandım wee marka biberonun damaklı olanını kullandım

Benim oğlum meyveyi herşeyi çok seviyor kahvaltı yapmaktan nefret ediyor yumurta ,peynir yemiyor bende buna çare bulamadım

Zayıf bebek sağlıksız bebek midir? Kilolu bebek sağlıklı bebek midir?

Önemli olan yediklerinin kalitesi değil mi?

Yerinizde olsam piyasadaki tüm mamaları denerdim yine de el kadar bebeğe şeker bisküvi vermezdim. Kaldı ki zaman zaman sütüm çok azaldı 6-7 çeşit mama denedim kızım sevmedi, yine de şeker bisküvi aklıma bile gelmedi.

Hiç mi denk gelmediniz bilgili birine? 3 çocuğu dediğiniz şekilde büyütmeniz 3 çocuğu sağlıklı büyüttüğünüz anlamına gelmiyor. Nedir en fazla, görünüşte kilosu yerinde çocuklar.. Kilosu yerinde olmayıp aklı fikri yerinde olsa neyinize yetmiyor? Ama ne, şunun çocuğunun kolunda bu kadar boğum var seninkine bakçılar konuşmasın yeter ki.

Şeker bizler için bile zararlıyken, o küçücük bünye nasıl tolore etsin şekeri?

Allah aşkına, eskiden bilinmiyormuş da yapılıyormuş, şimdi her şey parmağımızın ucunda, biraz araştıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…