Hangi mamaKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
AminZaten genelde bebekler 3 aylik olunca red etme eylemine gecermis grneli oyle. Vallah atv de peygamber efendimiI anlatan filmde peygambrr efendimiz annesi dogumda oldugu icin ac kaliyor o durum aklima geldi peygamber efendimizin hatrina sizin konu sahibinin nicesinin yardimcisi olsun rabbim
İstanbul neresi?İstanbul
aptamili neden yemedi deneseydiniz tekrarBenim de hiç sütüm olmadı 3,5 aylık kızım var aptamil mamayı giyemedin kilo verdi sma gold kullanıyoruz sadece internette bulunuyor optipro ciddi gaz sancısı ve şişman yaptı sma gold öneririm Allah yardımcın olsun
aptamilde, bebelacta güzel :)meva888 sütünüz tamamen kesilmedi ise (kesilse bile geri geldiği vakalar var) bir sürü yöntem var artırmak için. Bu arada 14 yıldır yenidoğan hemşiresiyim ve annelere bu konuda danışmanlık yapıyorm. Süt artırmak için kapsüller var eğer isterseniz adını özelden atabilirim. Onun dışında kesinlikle sütünüzün olmadığını düşünürsek mama markalarını değiştirin. Bebekler genelde bebelac ın tadını sever. Belki biberon istemiyordur. Bazı bebekler biberonu almayabilirler bu durumda kaşıkla içirmeyi deneyin. 3 saatten fazla aç bırakmamaya özen gösterin. Eğer süt anne bulacaksanız da bebeklerin aynı aylarda olmaları çok önemli. Çünkü anne sütü bebeğin ayına ve ihtiyaçlarına göre içerik değiştirir. Kolaylıklar diliyorum...
Düzensiz sağıyorum gecede Bi ara cok sagdımGece de kalkip sagiyor musunuz? Damla gelmeyene kadar duzenli araliklarla sagmak sart.
Düzenli sağım yapmanız gerekiyorDüzensiz sağıyorum gecede Bi ara cok sagdım
Kuzum belki uardim edemem bu konuda ama sana bir akil vereyim eger sevmesini istiyorsan biraz seker koyabilirsin
Umarım bulursunuz zor bir durumKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Anadolu yakasi neredesiniz ozelden yazarsaniz yardimci olabilirim.Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Ben 1 buskivinin 4 te 1 ini koydum 4 aylikken yemege baslayanlar bile var 1 kereligine verilir diye dusunuyorum vericeksin demedim zaten bu benim fikrim ben verdimarkadaşım 3 aylık bebege bebe bisküvisi verilmez mantıklı öneriler verin lütfen
zz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?