Size birkaç kere yazdım. Bebeği memeye döndürmeye çalışalım öncelikle. Daha küçük memeye dönme ihtimali yüksek. Emzirme danışmanı doğru yönlendirmemiştir belki. 1 yaşından sonra bile tekrar emmeye başlayan bebekler var. Şu anda yapmanız gereken bol bol sağım ve bol bol ten teması.hepinize çok teşekkürler ederim ,evet şimdilik bı miktar süt buldum bı anneden ,şuan bu sütleri veriyorum,kesinlikle memeye donduremedim emzirme danışmanı bile tuttum malesef emmedi,sütümde artık geriye gelmiyor,ilaçta kullanıyorum artik zaten ,birde şuan durmayan bi ishali var umarım elimdeki anne sütleriyle atlatir bebeğim.
Cok sevindim sutu bulmana canim ama ishale uzuldum salgin var benim kizimda atlatti 15 gun once rotaya yakalandi allah snin bebeginede sifa versin inssss besleniyorsa ve kusmasi yoksa korkma cabuk atlatir inssshepinize çok teşekkürler ederim ,evet şimdilik bı miktar süt buldum bı anneden ,şuan bu sütleri veriyorum,kesinlikle memeye donduremedim emzirme danışmanı bile tuttum malesef emmedi,sütümde artık geriye gelmiyor,ilaçta kullanıyorum artik zaten ,birde şuan durmayan bi ishali var umarım elimdeki anne sütleriyle atlatir bebeğim.
Elimden geleni yaptım hatta bı hafta aç kaldı yine memeden alamadiSize birkaç kere yazdım. Bebeği memeye döndürmeye çalışalım öncelikle. Daha küçük memeye dönme ihtimali yüksek. Emzirme danışmanı doğru yönlendirmemiştir belki. 1 yaşından sonra bile tekrar emmeye başlayan bebekler var. Şu anda yapmanız gereken bol bol sağım ve bol bol ten teması.
Canım bursadan kadıköye 2.5 saatte geliyoruz. Buzlu halde buz dolu hava almayan köpük kutuda getirilir diye düşünüyorum atmıyorum suan dolapta bekliyorlar, benim oğlan içmedigi icin suresi dolunca mecbur atılacak.Canım dökme sakın sütlerini ama Bursa'dan İstanbul'a nasıl muhafaza edebilir ki
Facebook’taki emzirme sanatı grubuna üye oldunuz mu?Elimden geleni yaptım hatta bı hafta aç kaldı yine memeden alamadi
Birbirlerinden etkilendiklerini düşünüyorum ben. Bir arkadaşım emzik kaynakli meme reddi yaşıyordu. 3 bebekli bir ortamda sorunsuz emmistiÜç kişi de emziriyordu ortamda
Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler
Valla canım ben varım ama oda elim yetişmez sana seve seve vermek isterdim bebeğin için ama kaynanam koymaz aslaKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Canim brnim ya;( cok cok uzuldum olmaz sa kasikka da mama verirsin inan icim paramoarca oldu keske elimden dilimden bisey gelsehepinize çok teşekkürler ederim ,evet şimdilik bı miktar süt buldum bı anneden ,şuan bu sütleri veriyorum,kesinlikle memeye donduremedim emzirme danışmanı bile tuttum malesef emmedi,sütümde artık geriye gelmiyor,ilaçta kullanıyorum artik zaten ,birde şuan durmayan bi ishali var umarım elimdeki anne sütleriyle atlatir bebeğim.
Ins doner yaSize birkaç kere yazdım. Bebeği memeye döndürmeye çalışalım öncelikle. Daha küçük memeye dönme ihtimali yüksek. Emzirme danışmanı doğru yönlendirmemiştir belki. 1 yaşından sonra bile tekrar emmeye başlayan bebekler var. Şu anda yapmanız gereken bol bol sağım ve bol bol ten teması.
O sıkıntıları bende yaşadım ve bebegim 3 aylik ben gezdirerek emziriyorumIns doner ya
Cok zor bir durum zamn xamn bende oyle yap bagzen tamamen ustumu cikarip uzanip yanina oyle emzirirdim temas olsu diyeO sıkıntıları bende yaşadım ve bebegim 3 aylik ben gezdirerek emziriyorum
Ben son bir gün öyleyim resmenCok zor bir durum zamn xamn bende oyle yap bagzen tamamen ustumu cikarip uzanip yanina oyle emzirirdim temas olsu diye
Ben son bir gün öyleyim resmen
Zaten genelde bebekler 3 aylik olunca red etme eylemine gecermis grneli oyle. Vallah atv de peygamber efendimiI anlatan filmde peygambrr efendimiz annesi dogumda oldugu icin ac kaliyor o durum aklima geldi peygamber efendimizin hatrina sizin konu sahibinin nicesinin yardimcisi olsun rabbimBen son bir gün öyleyim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?