Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hepinize çok teşekkürler ederim ,evet şimdilik bı miktar süt buldum bı anneden ,şuan bu sütleri veriyorum,kesinlikle memeye donduremedim emzirme danışmanı bile tuttum malesef emmedi,sütümde artık geriye gelmiyor,ilaçta kullanıyorum artik zaten ,birde şuan durmayan bi ishali var umarım elimdeki anne sütleriyle atlatir bebeğim.

Benim de hiç sütüm olmadı 3,5 aylık kızım var aptamil mamayı giyemedin kilo verdi sma gold kullanıyoruz sadece internette bulunuyor optipro ciddi gaz sancısı ve şişman yaptı sma gold öneririm Allah yardımcın olsun

Size birkaç kere yazdım. Bebeği memeye döndürmeye çalışalım öncelikle. Daha küçük memeye dönme ihtimali yüksek. Emzirme danışmanı doğru yönlendirmemiştir belki. 1 yaşından sonra bile tekrar emmeye başlayan bebekler var. Şu anda yapmanız gereken bol bol sağım ve bol bol ten teması.

Cok sevindim sutu bulmana canim ama ishale uzuldum salgin var benim kizimda atlatti 15 gun once rotaya yakalandi allah snin bebeginede sifa versin inssss besleniyorsa ve kusmasi yoksa korkma cabuk atlatir insss

Elimden geleni yaptım hatta bı hafta aç kaldı yine memeden alamadi

Canım dökme sakın sütlerini ama Bursa'dan İstanbul'a nasıl muhafaza edebilir ki
Canım bursadan kadıköye 2.5 saatte geliyoruz. Buzlu halde buz dolu hava almayan köpük kutuda getirilir diye düşünüyorum atmıyorum suan dolapta bekliyorlar, benim oğlan içmedigi icin suresi dolunca mecbur atılacak.

Valla canım ben varım ama oda elim yetişmez sana seve seve vermek isterdim bebeğin için ama kaynanam koymaz asla

3 aylik daha çok küçük.hicmi süt gelmiyor.deneyin sürekli emzirin hemen kez etmeyin her annenin sutu kendi evleri için özeldir.bence siz bıkmadan emzirin. Ve süt kanallarına ister istemez.uyarı gidecektir.

Canim brnim ya;( cok cok uzuldum olmaz sa kasikka da mama verirsin inan icim paramoarca oldu keske elimden dilimden bisey gelse

Ins doner ya

Ben son bir gün öyleyim resmen
Zaten genelde bebekler 3 aylik olunca red etme eylemine gecermis grneli oyle. Vallah atv de peygamber efendimiI anlatan filmde peygambrr efendimiz annesi dogumda oldugu icin ac kaliyor o durum aklima geldi peygamber efendimizin hatrina sizin konu sahibinin nicesinin yardimcisi olsun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…