süt boulması.çok acil !!

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
meraba..
bilgilerinize ihtiyacım var.ben bugün bi pasta yaptım.ve dolaptaki sütü kullandım.süt 1 ocakta açılmış.ben bugün bilmeden onu kullandım.sonra baktım ne kokuda tuhaflık var ne tadında ne rengi.ne kabı şişmiş.yani hiç bir sorun yoktu.az öncede sütü kaynattım kesilip kesilmediğine baktım ve kesilmedi.yani bozulmamış gibi gibi.ne diyosunuz.zehirlenmeyelim....

haklısın ama hiç bir bozukluk göstergesi yok .azıcık yiyim karnım ağrırsa durucam diye düşünüyorum...

benim geçenlerde ilk defa başıma geldi, muzlu süt yapayım dedim dolapta ne zamandır duruyordu bilmiyoum genelde açarım ve öylece unuturum o buzdolabındaki herşeyi. neyse muzlu sütü yaptım içiom ıyyyk acı geldi.muzun tadı yok heralde dedim bi muz daha ekledim biraz da bal, yokkk içilicek gibi diil, döktüm gitti üzülüodum.bari sadece süt içeyim dedim ayyyyy bi baktım ki bi acııııııı berbattı, yanibenim sütüm bozulduğunda acılaşmıştı başka nasıl anlaşılır bilmiyorum

o süten pasta mı yaptınız at canım onu zehirlenirsin süt zehirlemmeside kusturur insanı:37:

ewt normalde yogurdumsu olur kaynatınca bozulmuşsa ama yinede isterseniz yemeyin ne olur ne olmaz

süt 20 günü bırak nerdeyse açılınca bir haftada bir bozulma gösteriyor yani bence yemeyin bozulmuştur o:50:

Tatlım normal süt dolapta en fazla 5-6 gün sonra ekşi ekşi kokmaya başlar. Satın alma sütlerde ise açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketin ibaresi yazıyo

Back
X