- 24 Mart 2015
- 23
- 10
- 8
- 37
- Konu Sahibi morsalkimm
-
merhaba hanımlar, 2 aylık bir bebeğim var. Ne yapsam sütüm çoğalmıyor. Sütüm az diye mama vermeye başladım. Yaş-kuru hurma, malt içeceği, 3 litre su, bulgur,taze soğan, irmik helvası, rezene çayı, ıhlamur, ayva, bunların hepsini denedim. Yok yok yok sütüm hep aynı. Çalışmaya başlayacağım ve süt biriktirmem gerek fakat ben daha bebeğime gün içinde yetemiyorum. Siz nasıl artırdınız sütünüzü yada neler faydalı oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Bol bol su. Düzenli uyku derler ama bende hiç olmayan birseydi ve Sütüm coktu. Bebeğe saat koymaksızin sürekli emzirmek.merhaba hanımlar, 2 aylık bir bebeğim var. Ne yapsam sütüm çoğalmıyor. Sütüm az diye mama vermeye başladım. Yaş-kuru hurma, malt içeceği, 3 litre su, bulgur,taze soğan, irmik helvası, rezene çayı, ıhlamur, ayva, bunların hepsini denedim. Yok yok yok sütüm hep aynı. Çalışmaya başlayacağım ve süt biriktirmem gerek fakat ben daha bebeğime gün içinde yetemiyorum. Siz nasıl artırdınız sütünüzü yada neler faydalı oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Meysunun gül şerbeti var ondan çok içtim ben fırsat buldukça uyu birde hergun duş al.ben banyonun çok faydasını gordum.hava soğuk diye arayi uzatiyordum sutum azalmıştı şimdi tekrar hergun duş almaya başladım sutum cogaldimerhaba hanımlar, 2 aylık bir bebeğim var. Ne yapsam sütüm çoğalmıyor. Sütüm az diye mama vermeye başladım. Yaş-kuru hurma, malt içeceği, 3 litre su, bulgur,taze soğan, irmik helvası, rezene çayı, ıhlamur, ayva, bunların hepsini denedim. Yok yok yok sütüm hep aynı. Çalışmaya başlayacağım ve süt biriktirmem gerek fakat ben daha bebeğime gün içinde yetemiyorum. Siz nasıl artırdınız sütünüzü yada neler faydalı oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Semizotu süt yapar diye biliyorum ama bu mevsim de var mıdır marketlerde.merhaba hanımlar, 2 aylık bir bebeğim var. Ne yapsam sütüm çoğalmıyor. Sütüm az diye mama vermeye başladım. Yaş-kuru hurma, malt içeceği, 3 litre su, bulgur,taze soğan, irmik helvası, rezene çayı, ıhlamur, ayva, bunların hepsini denedim. Yok yok yok sütüm hep aynı. Çalışmaya başlayacağım ve süt biriktirmem gerek fakat ben daha bebeğime gün içinde yetemiyorum. Siz nasıl artırdınız sütünüzü yada neler faydalı oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Sütüm tamamen kesildi bebeğim açlıktan ağlamaktan helak oldu doktorunu arayıp teyit alıp karar verdikSütünüzün yetmediğine ve mamaya başlamanıza kim karar verdi? Çünkü süt üretimi ilk zamanlar kontrolsüz olurken ilerleyen zamanlarda bebeğin emme durumuna göre düzene girer. Sizde göğüslerim dolmuyor diye mamaya mı başladınız?
Makina var sağıyorum fakat 50 ml ancak çıkıyor.canim azicik paraya kiyip makina al.. zaten mamaya verecegin para onu katlayacak.. Makina ile sut cogaliyoo hemde geliyoo yani..
Sezeryanla oldu başından beri böyleEğer sezeryan doğum yaptıysanız onun da etkili olduğunu duşunuyorum...
çok sütüm var çok sütüm var ,bebeğim bitiremiyor diye kendinize telkin verin sesli bir şekilde hergün,merhaba hanımlar, 2 aylık bir bebeğim var. Ne yapsam sütüm çoğalmıyor. Sütüm az diye mama vermeye başladım. Yaş-kuru hurma, malt içeceği, 3 litre su, bulgur,taze soğan, irmik helvası, rezene çayı, ıhlamur, ayva, bunların hepsini denedim. Yok yok yok sütüm hep aynı. Çalışmaya başlayacağım ve süt biriktirmem gerek fakat ben daha bebeğime gün içinde yetemiyorum. Siz nasıl artırdınız sütünüzü yada neler faydalı oldu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Bende sezeryan oldum ve birkaç arkadaşımda da oldu çok alakası olduğunu düşünmüyorum.Sezeryanla oldu başından beri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?