Suzme salakligimin hikayesi. Bekarlar mutlaka okusun

Olabilir bir yakınkmdan biliyorum ama ailesi engel olmak istedi sırf adam odun diye şiddet falan yoktu. Kız siz benim evlenmemi istemiyorsunuz diye cıngar çıkardı sonuç hep mutsuz hep suratı asık bir kadın

bastan beri cok taviz vermissibn alıssmıs .

eski seyleri unutun simdi yapmak istedikleriniziz belirleyip ona empoze edin .konusun ortada siddet var diyorsun .eger dövüyorsa o adam adam degil karar sana kalmıs

Olabilir bir yakınkmdan biliyorum ama ailesi engel olmak istedi sırf adam odun diye şiddet falan yoktu. Kız siz benim evlenmemi istemiyorsunuz diye cıngar çıkardı sonuç hep mutsuz hep suratı asık bir kadın
Bir kızım var Allah bağışlarsa, dua ediyorum,rabbim ona akıl fikir versin de,kendi değerinin farkında olsun

Maas kartiniz niye onda? Kusura bakmayin ama siz de cok pasifsiniz. Ilk isiniz bankayi arayip ondaki kartlari kullanim disi birakip kendinize yeni kart cikarttirmak olmali. Ama siz bunu bile yapamazsiniz ki.
Kesinlikle, kendinizi ezdirmeyin, kullandırmayın.
Biliyorum çocuk olunca her şey daha da hassas, Allah babanıza da sağlık nasip etsin.

Uygun bir şekilde uzlaşma yoluna gitmenizi öneririm, ilk fırsatta çalışma hayatınızı tekelinizde tutmalısınız. Öncelikle ekonomik özgürlüğünüzü, özgüveninizi korumalısınız.

Baktınız birşeyler yoluna girmedi, yollarınızı ayırmak en sağlıklı çözüm olabilir.

Huzursuz bir yuva ne sizi, ne de çocuğunuzu mutlu kılacaktır zira.

Sevgilerimle,

Hatayı görmek,hatalıyım demek güzel fakat hala devam ettiriliyorsa söylemenin manası kalmıyor.Madem herşey ortada,düzeltmek için adım atın.Böyle yaşanır mı.

Bekarlar okusun demişsiniz.Ben de tüm yaşadıklarım sonunda güçlü durdum boşandım gibi bişey bekledim açıkçası.

7 yıl sevgililik sonrası evlendik çok şükür. 7 yıl boyunca birkez bana ilerisi için söz vermedi. Söz verir yapamazsam üzülürüm diye. O zaman çok garipsiyordum ya insan evlenince söyle yaparız böyle ederiz. Ben sana yardım ederim kahvaltıyı beraber hazırlarız demez mi diye. Ama iyikide dememiş beklentim hiç yoktu şuan çok mutluyum şükürler olsun. Ve herkesede söylerim vaad eden biriyle olmayın o sözler tutulmuyo sonra karşı tarafa kin beslemeye başlıyorsunuz güven azalıyor bir sürü şey. Maalesef çok hikaye var bu şekilde. Sizin adınıza üzüldüm ama balık baştan kokarmış keşke nişanlılık süresinde bişeyler yapsaymışsınız. Bazende insan güvenmek inanmak istiyor engelliyemiyor kendini ne yazıkkı. Ne kadar sevgililik geçirsenizde nişanlılık dönemi ailesiyle müstakbel eşimizi tanıyacağınız dönem oluyor. İş ciddi yapılan hareketler gerçek falan. Umarım bekarlara ders olur bu yazınız.

Sabreden dervişi çok kanıksadın sanırım. Babana acil şifalar diliyorum. Sana diyecek lafım yok.

Ya uzulmesinler ne Allah aşkına madem bukadar aileni seviyorum niye onları üzecek evlilik yaptın baştan uzmussun şimdide işine gelmemis anlatmak yani bende yanlış bı evlilik yaptım ama onlar uzulmesinler diye diye bı tabir kullanmak çok saçma başta uzmussun üzüntünün dibini yasamislar yani şimdi ne kdr uzebilirsinki yapma Allah aşkına sakin baskalari için evliligimi devam ettiriyorum deme zira inanmam kendimi ayrılmaya hazır hissetmiyorum yeterince sindirdi beni pasifligimi atamiyorum oguc yok bende de ama şunu bilki bugün o bardak taşacak yanlız iyi korun ikinci cocuguda yapma

İste bunlar hep özgüven eksikliği. Kendinizi çirkin hissettiniz, ne kadar guzel oldugunuzun farkına varmadiniz, kimse beni beğenmiyor dediniz, kendinizi saldikca saldiniz siz kendinizi sevmediginiz için haliyle cevrenizdeki erkekler de düşük enerjinizden dolayı size yaklaşmadi. Hasbelkader birisi ilgi gösterdi dünyada başka erkek yokmuş gibi üzerine atladiniz, her turlu hatasına boyun eğdiniz, görünen koy kılavuz istemedigi halde "ondan başkasını bulamam/Sevemem" diye düşünüp kopamadiniz. Evlenince değişir diye kendinizi kandirdiniz, üstüne üstlük çocuk yaptınız. Buyrun çekin şimdi. Yahu madem ekonomik ozgurlugunuz var boyle bir manyaktan neden ayrilmayip bir de hamile kalıyorsunuz? Hadi sizi geçtim o yavrucağın ne günahı var da ömür boyu mutsuz bir ailede büyümeye mahkum ediyorsunuz?

bu hikayenin sonunu boşandım mutluyum diye bitecek sandım ama sabretmeyi seven bi kadın çıktı karşıma

Siz sabrettim demissiniz de sabretmek her türlü kendini ezdirmek, kazandigin paraya dokunamamak, hiç bir şeye sesini çıkarmamak değil ki.

İnsan en başta kendine karsi sorumlu. Kadinlar kendine eziyet edip, adına da sabır diyor.

Katiliyorum. Genç kızlardaki özgüven eksikliği bu sorunların temel sebebi. Beni güzel buluyor, bir daha beni kim böyle sevecek diye düşünüp bu adamların her şeyine katlanıyorlar.

Benim bir arkadasim kendinden 7 yas kucuk hic evlenmemis biriyle evlendi kendisinin oglu var.Simdi bir cocuklari daha oldu.Bu halde bile basini dik tutuyor.Adam olmazsa bosanorim diyor.Ki adama da eyvallahi yok gibi davraniyor aralari bozuldugunda.Onun ekmegini yiyor yoksa adam onu parmaginda oynatirdi.Maas karti kendinde ilk once adam maasini harciyor sonra yetmediginde kadin ortaya koyuyor.Vs vs.Bir kadin kendine guvenmese de guveniyor gorunecek bir erkege karsi.Aksi halde cig cig yerler.

Maas kartinizi elinizden alip, 4 tl ye tepsi aldiniz diye kafaniza firlatan kişiden neden cocuk yaptiniz ki ? Hala evli kalmaniz saflık olabilir ama cocuk yapmak bencillik..

Sonuç ne oldu merak ettim, bosandiniz mi, bosanacak misiniz? Bu basiret baglanmasi oluyor herhalde, insan hata olduğunu bile bile adım atacak gücü bulamıyor kendinde. Çevremde de çok şahit oldum. Ama ilk sıyrıldıgi anda da ne salakmışım diyor kendine. Sanki bi büyünün etkisindeymis de büyü bozulmuş gibi. İnşallah o gücü kendinizde bulup kurtulursunuz bu eziyetten.

Konunun sonunda herhalde şu kadar süredir ayrıyız boşandım falan yazacak sandım..

Neyi bekliyorsunuz peki babanızın yanında şiddet, hakaret görmeyi mi? Hasta adam daha çok yıkılmayacak mı gözlerinin içine bakarak büyüttükleri evlatlarının bu muameleye razı olmasına?
Yaşlanmayı mı bekliyorsunuz o dengesizle?

Önceki umut etmelerinize, hatalarınıza bir şey diyemem. Çoğu kişi yapar. Ama artık silkelenip kendinize gelin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…