Swarovski Taşlı Prizlerim :))

harika süper şık olmuş ne marifetli hanımlar var ya nerden aklınıza geliyor bravo

beğenmedim çok ucuzca
ben bunun pırlantalısını yapayım.ne de olsa zengin kadınım.

seda sayanın proramında bir modacı kadın yapmış heryere. eminönünden almış evin heryerini taşlarla kaplamış.

harika süper şık olmuş ne marifetli hanımlar var ya nerden aklınıza geliyor bravo

teşekkür ederim canım,

sanırım merak ve ilgiyle alakalı

çok meraklıyım heveslıyım bu tür şeylere ta küçüklükten beri hemde

sürekli birşeyler yaparım...

yaptığım bir çok sey var belki onlarıda eklerim

elinize sağlık..

bu taşları heryere yapıştırasım gelir benim de

teşekkür ederim.

Benimde taşlara karşı zaafım var,bir çok seyıde taşlı olandan tercih ederim

Bu yüzden kayınvalidem beni eleştirir,arada laf sokar

adım lüks geline çıktı

Hemen hemen evimdeki detaylarda bu taşlı süslemeler mevcut..Parıltıyı oldukça sevmemden kaynaklanan bir durum bu..

Özellikle odamdaki; prizlerimde , lamba anahtarında, kitaplığımın tüm kenarlarında , ve bir duvarda baş harfim olarak kocaman taşlarla süsledim..

Oldukça hoş görünüyor..

canımm ellerıne emegıne saglık ama ben bole caf caflı seylerı hıc sevemedım kendımı bıldım bılelı...

canımm ellerıne emegıne saglık ama ben bole caf caflı seylerı hıc sevemedım kendımı bıldım bılelı...

teşekkür ederim hayatım...

aynı senin gibi olan bir ablam var...Sadelikten yanadır,evi, giyimi ,tarzı budur değiştiremedik kızı

yani beğensede tercih etmez...

sanıyorum yapı meselesi,bende nerde gösterişli nerde abartılı,süslü püslü ordayım.

Son düzenleme:
çok hoş olmuş sade görüntüden iyidir iyi kullanmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…