Swarovski Taşlı Prizlerim :))

swarovski nin kendine has yapıştırısı varmış ben istanbula gidicem nerden alabilirim:44:eminönü deniyor ama ben ayakkabıya işlicem.incide gördüğüm 350 tlye düşmüş ayakkabıyı kendim yapmaya çalışıcam:61:orjinal istiyorum gramla satılıyor sanırım

Canım istanbulda değilim sana yardımcı olamıycam

metreyle satılanda var gramla satılanda.

çok pahalı oluyorlar ama çokta güzeller.

Düşününce ne güzel şeyler çıkıyor ortaya,insanların hayal güçleri büyüler beni,bir o kadar da mutlu eder.Çok şık olmuş.Sizin sayenizde yeni evlerde belki özellikle yatak odası için böyle bir detay düşünür inşaat firmaları,neden olmasın değil mi:)

ahaha teşekkür ederim :)) yaratıcılık güzel birşey...

firmalar düşünsünler,belkide vardır biz görmemişizdir bilemiyorum :)

çok hoş olmuş ben birşey sormak istiyorum hanımlar bi programda izlemiştim bu taşların bordürleri vardı bi türlü bulamıyorum bilen varmı???

canım çok beğendim ben zaten bayılırım taşlara.evde çok yerde var.dolap kulplarına yaptım bende çok hoş duruyo.bir ara ekliyim bende fikir olur belki.

Eki Görüntüle 156574

Can sıkıntısından neyapsam neyapsam diye düşünürken çekmecede atılı duran

swarovski taşlar aklıma geldi...ebatlarını ayarladım silikonla yapıştırdım ben begendim

gelenlerde beğeniyor yapmak isteyen hoşuna giden kokoşluğu ve taşları seven varsa fikir olsun diye eklemek istedim...

ayh harika tebrik ederim süper olmuş taşlı herşeye bayılıyorum parıl parıl parlıcak böyle:))) tam benlikkk bende sarı taşlardan bişiler yapiyim odama:))):71:

canım çok beğendim ben zaten bayılırım taşlara.evde çok yerde var.dolap kulplarına yaptım bende çok hoş duruyo.bir ara ekliyim bende fikir olur belki.

Teşekkür ederim :)

Evet iyi fikir olur bende merak ettim foto eklersen iyi olur,

senınde ellerine sağlık :)

ellerinize sağlık çok güzel olmuş.eminönünde bunlardan bol bol var.bende alimde biyerleri taşlıyayım.çok beğendim:28::21:

selam bende bu taşlardan arıyorun bugünlerde istanbul dayım fakat nerden alacağimi bilemiyorum eminönü demişsiniz, ben eminönü ne giderim fakat neresinde hangi dükkanlarda satılır hicbir fikrim yok yardımcı olursanız cok sevinirirm...

Arkadaşlar bumetre ile satılan sawaroski taşını yeni bosna şriinevler yada bahceli evlerde nerede bulabilirim yarımcı olun lütfen...:(

İstanbulu bilmiyorum amatakı toka,incik boncuk satan yerlerde hobi dükkanlarında satılır her türlüsü...

bayıldım.. çok kokoş olmuş yaa.. kendi evim olsa ben de yapardım valla.. eline sağlık..

Back
X