mimilicious; tatlım merhaba hoş geldin
bakayım ayaklarını paspasa silmiş misin?
evet silmişsin al kahveni hadi
Ayyy şuan kahve içiyordum tam da
Gerçi içmediğim zaman mı var bilemicem
Hadi başlasın muhabbet:126:
Aaa bizde de birara tüm elektronik aletler bozuluyodu. Demek bi nedeni varmış. İlla taşlardan mı oluyo peki? başka nedenler de olabilirmi?bilimsel çoook açıklaması var. pratikte de öyle.
ama ebrucuğum ben sana nasıl inandığımı ve ne için etki ettiğini söyleyeyim.
adı üstünde; doğal. doğal olan her şey hem çok zararlıdır, hem de çok yararlı. taşları yararlı anlamda kullanmak için medet umuyorum onlardan. yani bir taş, ortalama bir avuç içi kadar. ondan bana huzur vermesini istiyorum. ne bir insandan, ne bir bağımlılıktan. sadece doğal olduğuna inandığım bir taştan umut ediyorum.
doğal olduğu için taşların enerji ile arası da iyi.
mesela bende bundan 4 yıl önceden başlayan bir şey vardı. acayip bir yetenek olsa gerek, dokunduğum tüm dijital aletleri bozuyordum. bana dokunan insanlar çarpılıyordu çatır çatır. ama bu öyle 2 3 ayda bir olan bir şey değil, sürekli. televizyon, laptop, mp3 çalar, aklınıza gelecek her şey. bir arkadaşım bana yardımcı oldu, bir ahbabından bana yardım etmesi için durumumu açıkladı. o kişi 50 yaşında bir bey, dinlerle ve tasavvufla ilgileniyor. aynı zamanda biyoknezi ile ilgili birisi. 5 dakika konuştuk kendisiyle, elimdeki taşlardan kurtulmamı söyledi.
onları toprağa gömdüm. yeni taşlar edindim saf, onlarla devam ettim. tabi olumsuz zamanlarımda onlara kötü elektrik yüklemek yerine "bu taşlarla iyi olacağım" dedim hep. o şekilde taşların şifasına inandım. allahın yarattığı bir doğa'da doğal olan her şey bence bizi iyi yapabilir.
aramızda biri var adı da danceofdeath; acaba kendisi beni duyuyor mu ve acaba kendisi iron maiden dinliyor mu? çok sevdiğim bir parçadır da kendileri
Aaa bizde de birara tüm elektronik aletler bozuluyodu. Demek bi nedeni varmış. İlla taşlardan mı oluyo peki? başka nedenler de olabilirmi?
sen neden korkuyorsun bakalım? kimseye bir şey yapmıyoruz bizsadece onları lanetliyoruz şaka bir yana bir nevi genel kültür topiği burası, herkes bildiği şeyleri bize anlatıyor. büyü yapılmıyor, var mı yok mu size göre neden var neden yok gibi sorulara cevap arıyoruz kötü olaylar oluyor evet onları da dile getiriyoruz ancak; buradan ayrılırken hepimiz birbirimize mutlu enerjiler gönderiyorz buradaki herkes çok tatlı
o şarkıyı ben de çok seviyorum.hatta iron maiden'ın çoğu şarkısını severim.dance of death albümü ilk çıktığında şöyle bir araştırmıştım nette.gerçekten dance of death diye bir dans varmış eski çağlarda ölümle dans manasına gelirmiş bir anlamda ölümü kişileştirme amacıyla yapılırmış
Ben de sevmediğim insanlarda keşke öyle bir etkiye sahip olsamBen sevmediğim aletleri bozuyorumişyerindeki bilgisayarlar,internet bağlantılı cep telefonları :))) gıcık olduğum alet elimde kalıyor
Aaa bizde de birara tüm elektronik aletler bozuluyodu. Demek bi nedeni varmış. İlla taşlardan mı oluyo peki? başka nedenler de olabilirmi?
Ben de sevmediğim insanlarda keşke öyle bir etkiye sahip olsam
Gerçi sevmediğim insan olamaz çünkü yoksayıyorum varlıklarını hatta şuan aklıma kimse gelmedi bile bak
Hemen anlatayım çünkü ben konuştukça çağırdığını düşünüyorum. Hatta bizzat yaşadım bunu başımdan tek bi olay geçti ondan sonra yemin ettim konuşmamamya, konuşulan ortamda durmamaya.
Hatta film izliyodum korku filmleri onlar bile beni 1 ay uyutmadığı için cinli korku filmlerini yasak ettim kendime. Ki çok da severim halbuki çok da merak ederim ama anlatsammı ki noldu of yaa acaba psikolojikmiydi ki?
Syyskuu ne dersin? Hem tek bir konuya yoğunlaşmış oluruz. Hem de konu dağılmaz,daha derinlemesine konuşabiliriz?
ssykuuu o zaman gerçek doğal taş satan yerleri bizimle paylaş:) Avrupa yakasında söylemiştin bi tane Anadolu'da da var mı? Bence çoğu taş diye renkli boncuk satıyor bize:/
bence harika bir fikir bu! yarının konusunu bugünden bir anketle kararlaştıralım; oy olan yarın işlensin ne dersiniz? mesela ben derim ki yarın için astral seyahat ve biyoknezi'yi oylamaya sunalım, en fazla oyu alan yarının konusu olsun. herkes bildiklerini merak ettiklerini paylaşsın ^^
tüm oyunlar kafanın içinde tatlım, hiç birşey olmaz!
Kızlar anketimizi oylayın; konular darmaduman olmasın diye belli bir sıradan gideceğiz. Hepyesil harika bir fikir attı ortaya, bize de değerlendirmek düşerben oyumu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?