MASLOW; elektriğin pozitif olmasa, karşındaki insanın pozitif elektriğini hissedemezsin. sende öylesin ki öyle olduğumu hissettin
pekı kızlar ben tutsunun ucharflılerı cagırdıgını duymustum.sız bılıyo musunuz bununla ılgılı bıseyler
pekı kızlar ben tutsunun ucharflılerı cagırdıgını duymustum.sız bılıyo musunuz bununla ılgılı bıseyler
daha az önce anneme tütsü alcam ben odama dedim(nohut adam fırat edasıyla)
yaa yürü git şeytan cin bi şeyle çağırcan dedivar mı bilgisi olan?
Evinize taşındığınızda eğer sizden önceki kişiler arkasında kötü enerji bırakmışsa ya da etrafta olumsuz enerji hissederseniz bundan kurtulmak için basit bir arınma şekli vardır.
Bu uygulamayı hasta, yorgun ya da gerginlik olduğunda da yapabilirsiniz.
Tek tek her odanın arınması için bir fincan tabağının üzerine mavi bir mumu sağlamca yerleştirin. Mumu büyük bir gazetenin üstüne koyun ve etrafına deniz tuzuyla bir çember çizin. Mumu yakıp odadan çıkın ve kapıyı kapatın. (Ara sıra kontrol edin) Tamamı ile yanıp bittiğinde tuzu dökmemeye gayret ederek gazete kağıdını toplayın ve akan bir suya götürün. Her şeyi suya atarak arkanıza bakmadan uzaklaşın. Arınmayı arttırmak için ayrıca sandalağacı tütsüsü de yakabilirsiniz. (benim tercihim portakal; çünkü sağlık ve mutluluk veren bir koku)
gazete kağıdı toplayın ve akan bir suya götürün demişsin, akan su derken ? dere, ırmak vb. gibi mi ? öyle ise büyükşehirlerde nasıl bulacağız , zor :S herhangi bir mavi mum olur demi ?
daha az önce anneme tütsü alcam ben odama dedim(nohut adam fırat edasıyla)
yaa yürü git şeytan cin bi şeyle çağırcan dedivar mı bilgisi olan?
yaaa şimdi böyle dedin ürküttün beni MASLOW
uzgunum amacım urkutmek degıl soru ısaretlerıme yanıt bulmak aslında.belkı bılen vardır dıye oğrenmek ıstedım.aynen yasadım bunu ve o zaman ben de cok korkmustum ve tutsu sevdıgım halde yakamıyorum artık
anladım tatlım:)
ya aslında güzel kokudan ne zarar gelir ki? bi yanda da yaşanmışlıklar var tabi.. ne bileyim işte:)
doxy hoşgeldin; seni aramızda görmekten çok memnunum
ay bu topic çok cici olmuş bende geldım :)))
bende cok meraklıyımdır bole seylere.. hep arastırır okurum..
efsaneler mitolojik hikayeler hep ceker benı kendıne...
ama uc harflıden korkarım.. büyüden korkarım...
tek başına hiçbir şey onları çağırmaz çağıracak olan sizin düşünceleriniz olur olsa olsa.varlıkları kovmak için yapılan uygulamalarda da tütsü yakılıyor mesela.önemli olan niyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?