syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
pekı kızlar ben tutsunun ucharflılerı cagırdıgını duymustum.sız bılıyo musunuz bununla ılgılı bıseyler

cümleten iyi akşamlar ...
pis kokudan hoşlanırlar, temiz koku ve ortamdan hoşlanmazlar diye söyler büyüklerimiz. bide ezan duyunca koşarak kaçarlarmış...

daha az önce anneme tütsü alcam ben odama dedim(nohut adam fırat edasıyla)
yaa yürü git şeytan cin bi şeyle çağırcan dedi var mı bilgisi olan?

pekı kızlar ben tutsunun ucharflılerı cagırdıgını duymustum.sız bılıyo musunuz bununla ılgılı bıseyler

tek başına hiçbir şey onları çağırmaz çağıracak olan sizin düşünceleriniz olur olsa olsa.varlıkları kovmak için yapılan uygulamalarda da tütsü yakılıyor mesela.önemli olan niyet

bız hıc yakmayız ama bırı getırmıstı yıllar once.ben de severım tutsu muhabbetını,yaktım bı tutsu.gecesıne oyle korkunc ruya gordum kı ucharflıler gelıyo fılan.sonra arastırdım tutsuye gelırler dıye okudum

gazete kağıdı toplayın ve akan bir suya götürün demişsin, akan su derken ? dere, ırmak vb. gibi mi ? öyle ise büyükşehirlerde nasıl bulacağız , zor :S herhangi bir mavi mum olur demi ? arındırma işlemi bittikten sonra evi havalandırmak gerekmez mi ?

Son düzenleme:
gazete kağıdı toplayın ve akan bir suya götürün demişsin, akan su derken ? dere, ırmak vb. gibi mi ? öyle ise büyükşehirlerde nasıl bulacağız , zor :S herhangi bir mavi mum olur demi ?

mum ufak olsa olurmu ya kaç saatte biter yoksa..

Herkese iyi akşamlaaaaaarrr...

Eveeettt,biz çağırırken tütsü yakıyorduk.Tabii tek başına bir işe yaramaz diye düşünüyorum ama yinede onları çağrıştırdığı için ben yakmayı aklımdan bile geçirmem...

yaaa şimdi böyle dedin ürküttün beni MASLOW

uzgunum amacım urkutmek degıl soru ısaretlerıme yanıt bulmak aslında.belkı bılen vardır dıye oğrenmek ıstedım.aynen yasadım bunu ve o zaman ben de cok korkmustum ve tutsu sevdıgım halde yakamıyorum artık

medyum memiş tütsü yakmayın demişti pek hayra alamet değilmiş.
bundan 4 yıl önce yani olgun bir yaştaydım.(29) yatarken perdeleri açarım ben açtım ve yatağa girmek üzereyken şakkk diye perdeler geri kapandı. Bu olayı anneme nişanlıma anlattığımda(şimdi eşim) yorgunsundur açacağım diye düşünüp uyumuşssundur aslında açmamışsındır falan dediler ama kesinlikle açılma sesini duydum. daha yatakta bile değildimki nasıl uyuyayım. Bunun gibi benzeri olaylar başıma gelmektedir.

anladım tatlım:)
ya aslında güzel kokudan ne zarar gelir ki? bi yanda da yaşanmışlıklar var tabi.. ne bileyim işte:)

merhaba çok ilginç konu olmuş benimde dikkatimi çekti bundan böyle burdayım bende

anladım tatlım:)
ya aslında güzel kokudan ne zarar gelir ki? bi yanda da yaşanmışlıklar var tabi.. ne bileyim işte:)

ben de bılemıyorum da baksana baska buna benzer şeyler de yasayanlar olmus.nettte de bakınca bununla ılgılı bıseyler yazıyo ama emın olamıyodum.dıger arkadaslardan da duyunca emın oldum artık

ay bu topic çok cici olmuş bende geldım :)))
bende cok meraklıyımdır bole seylere.. hep arastırır okurum..
efsaneler mitolojik hikayeler hep ceker benı kendıne...
ama uc harflıden korkarım.. büyüden korkarım...

dogunal; aramıza hoş geldin. bu topikte asla büyü yapılmıyor, sadece büyünün ve benzeri konuların tarihinden bahsediliyor. aslında bir nevi korkularınızın üstüne gidiyoruz, insanlar bilmediklerinden korkar bildiklerinden değil

tek başına hiçbir şey onları çağırmaz çağıracak olan sizin düşünceleriniz olur olsa olsa.varlıkları kovmak için yapılan uygulamalarda da tütsü yakılıyor mesela.önemli olan niyet

Evet ben sürekli yakarım. Hacı bir amcamız var. Hergün yakar. Ben mutlu oluyorum güzelim hoş kokuların içinde :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…