- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Anlatmak isterim ama o kadar uzun ve birbiriyle bağlantılı şeyler ki...
Şuna inanıyorum,insan ne kadar merak edip üstüne giderse,mutlaka birşeyler oluyor.Ben küçüklükten beri meraklıydım böyle şeylere.Bilinmeyen,görünmeyen,doğaüstü olaylara.Hiç unutmadığım o zamanlar Berna Laçin in sunduğu sınır ötesi programı vardı.Hiç kaçırmazdım.Çok etkilenirdim bi o kadarda korkarak...
Ben Ezan'dan,Arapça okunan herşeyden korkardım.Var mı bunu yorumlayacak biri? :) Bir çok aldığım yorum Sen Dinsiz misin oldu.Ne alakası var.Dinlemek istemememin sebebi sadece korku.Çok değişik duygular hissediyordum her ezan vakti.Ve asıl ilginç olan,ben her sabah ezanından saniyeler önce uyanıp,kafamı yastığın altına gömüp ağlayıp,ezan bittiğinde uyuyordum.Her sabah ama.Yada gürültülü bir ortamda bile ezan sesini duyabiliyor,herkes nasıl duyduğuma şaşıp kalıyordu...
Tabii yıllar sonra üniversitede cin çağırma sonucu bunun nedenini öğrenmiş oldum!
herkese huzurlu günlernasılsınız? bugün inanılmaz enerjik kalktım, bir kaç kişinin gönderdiği elektrikle aram iyiydi sanırım :) şimdi sizler için notlarımı okuyorum da, evi arındırmakla ilgili bir takım ritüeller var. onlardan isterseniz bahsedeceğim. kaynağım "büyücülük kılavuzu" - elisabeth brooke. (20.yy uygar büyücüleri, cadılar, tanrıçalar, medyumlar ve astrologlar) kimse panik yapmasın, büyü falan yapmıyoruz burada. asil cahillik bunları teknik konuşarak teorik yaptığımızı düşünmek, dolayısıyla kimse heyecanlanıp şikayette bulunmasın.
aramızdakiler ses versin yoklama yapalım
tatlim enokyan alfabesini bilmiyorum ama latin harfleriyle yazildigin da okunusunu biliyorum enokyan icin melek dili de deniliyor bu yuzden okurken ilahi gibi okumak lazim ozellikle son heceler uzatilarak okunuyor
bu arada bu alıntı da çıkmış, yazmayı unutmuştum yazayım şimdi. ben de sabah ezanından çok korkarım
Ben burdayımEv arındırma ritüelini merak ediyorum paylaşırsan sevinirim :)
bende burdayım. merakla takip ediyorum .reenkarnasyon da ayrıca ilgimi çekiyo bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.var mı gerçekten böyle bişey
selamlar,ben öyle köyde ölü geldi vs muhabbetlerine inanamıyorum malesef.O nedenle duyduğum bazı olaylar olsa da inanmadığım için paylaşamıycam ancan syyskuu bu konularda çok bilgili olduğundan bişey sormak istiyorum.Diğer arkadaşlardan da yorum beklerim.
Sorum şu:Sizce verilen bir eşya,hediye mesela ölmüş birinin ölmeden önce size hatıra bıraktığı bir eşya uğursuzluk getirir mi?O kişi zor,mutsuz bir hayat sürmüşse bıraktığı hediye o kişiye uğursuzluk getirir mi?Umarım doğru analatabilmişimdir.
selamlar,ben öyle köyde ölü geldi vs muhabbetlerine inanamıyorum malesef.O nedenle duyduğum bazı olaylar olsa da inanmadığım için paylaşamıycam ancan syyskuu bu konularda çok bilgili olduğundan bişey sormak istiyorum.Diğer arkadaşlardan da yorum beklerim.
Sorum şu:Sizce verilen bir eşya,hediye mesela ölmüş birinin ölmeden önce size hatıra bıraktığı bir eşya uğursuzluk getirir mi?O kişi zor,mutsuz bir hayat sürmüşse bıraktığı hediye o kişiye uğursuzluk getirir mi?Umarım doğru analatabilmişimdir.
Hatıra olarak bıraktığı eşya eğer kendi eşyası ise evet,olumsuz enerjisini size geçirir. Çünkü eşyalar da insanların olumsuz enerjisini emerler. Bu enerjiyi dönüştürmek için yapılan ritüeller olabilir. Ama ben yine de hiç riske atmamayı tercih ederdim. Hatta başkasının eşyası bile olması gerekmez. Size kötü bir zamanınızı,kötü hatıralarınızı bile hatırlatan eşyaları evde tutmamanızı söylerler. O eşyaya her baktığınızda ya da kullandığınızda,o zamanki kötü enerjinizi geri alırsınız o eşyadan...diye biliyorum. Ve ben de uyguluyorum açıkçası. Feng shui de yeri var bu bilginin sanırım
Wuuuu reenkarnasyon çoooook uzun konuBkz. Ruhların Yolculuğu "Dr. Michael Newton" hayat değiştiren kitaplardan olduğunu düşünüyorum :))))
Hızlı donusunuz ıcın tesekkurler kızlar.sanırım gorusumde cok da yanılmıyorum.bır akrabamız olmeden once anlam veremedıgım bı sekılde bırsuru kuzen ıcınde bana bı esya bıraktı ve onun oldukca sıkıntılı bi hayatı olduğu ıcın bu benı bıraz huzursuz ettı ama hatırası oldugumdan atmaya,vermeye kıyamıyorum ama hayatım da gıtgıde zorlasmaya basladı.sızlere de danısmak ıstedım.cok tesekkurler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?