syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

bu arada bu alıntı da çıkmış, yazmayı unutmuştum yazayım şimdi. ben de sabah ezanından çok korkarım

Ben burdayım Ev arındırma ritüelini merak ediyorum paylaşırsan sevinirim :)

Son düzenleme:
tatlim enokyan alfabesini bilmiyorum ama latin harfleriyle yazildigin da okunusunu biliyorum enokyan icin melek dili de deniliyor bu yuzden okurken ilahi gibi okumak lazim ozellikle son heceler uzatilarak okunuyor

okunuşlarını bende bir program sayesinde az çok öğrendim tatlım; ama akıcı bir dilde okumadan / konuşmadan kesinlikle tesir etmiyormuş. yazımları kolay, ancak yorumlamak çok zor. türkiye'de bilen tek bir kişi yokmuş araştırmalarıma göre.

bu arada bu alıntı da çıkmış, yazmayı unutmuştum yazayım şimdi. ben de sabah ezanından çok korkarım

Ben burdayım Ev arındırma ritüelini merak ediyorum paylaşırsan sevinirim :)

hoş geldin tatlım şimdi kitaptan herkesin anlayabileceği bir şekilde yazacağım

bende burdayım. merakla takip ediyorum .reenkarnasyon da ayrıca ilgimi çekiyo bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.var mı gerçekten böyle bişey

Merhaba arkadaşlar,

ilginç bir topic, ben de buradayım bundan sonra

Bende de şöyle oluyor birisi benimle dertleşmek için geliyor konuşuyoruz filan hayalimde o kişinin sorunu veya sorusuyla ilgili birşeyler canlanıyor (mesela o işten veya kişiden uzak durması gerektiği, veya olumlu şeyler) ve ona bazı öneri ve tahminlerde bulunuyorum. Bu tahminlerim hep doğru çıkıyor.

Ama kendim için böyle bir şey yapamıyorum. Bu konuyla ilgili fikri olan var mı?

intugba bence 6.hisle alakalı.mesela bende bir tanıdık görüyorum ertesi gün ya bize geliyor ya onunla ilgili bişey duyuyorum.bazen aklıma biri geliyor.5 dakika sonra telefon çalıyo arayan aklıma gelen kişi çıkıyor.yok artık diyorum:) buarada balık burcuyum. nazardan da çok etkilendiğimi düşünüyorum

Evinize taşındığınızda eğer sizden önceki kişiler arkasında kötü enerji bırakmışsa ya da etrafta olumsuz enerji hissederseniz bundan kurtulmak için basit bir arınma şekli vardır.

Bu uygulamayı hasta, yorgun ya da gerginlik olduğunda da yapabilirsiniz.

Tek tek her odanın arınması için bir fincan tabağının üzerine mavi bir mumu sağlamca yerleştirin. Mumu büyük bir gazetenin üstüne koyun ve etrafına deniz tuzuyla bir çember çizin. Mumu yakıp odadan çıkın ve kapıyı kapatın. (Ara sıra kontrol edin) Tamamı ile yanıp bittiğinde tuzu dökmemeye gayret ederek gazete kağıdını toplayın ve akan bir suya götürün. Her şeyi suya atarak arkanıza bakmadan uzaklaşın. Arınmayı arttırmak için ayrıca sandalağacı tütsüsü de yakabilirsiniz. (benim tercihim portakal; çünkü sağlık ve mutluluk veren bir koku)

selamlar,ben öyle köyde ölü geldi vs muhabbetlerine inanamıyorum malesef.O nedenle duyduğum bazı olaylar olsa da inanmadığım için paylaşamıycam ancan syyskuu bu konularda çok bilgili olduğundan bişey sormak istiyorum.Diğer arkadaşlardan da yorum beklerim.
Sorum şu:Sizce verilen bir eşya,hediye mesela ölmüş birinin ölmeden önce size hatıra bıraktığı bir eşya uğursuzluk getirir mi?O kişi zor,mutsuz bir hayat sürmüşse bıraktığı hediye o kişiye uğursuzluk getirir mi?Umarım doğru analatabilmişimdir.

bende burdayım. merakla takip ediyorum .reenkarnasyon da ayrıca ilgimi çekiyo bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.var mı gerçekten böyle bişey

Wuuuu reenkarnasyon çoooook uzun konu Bkz. Ruhların Yolculuğu "Dr. Michael Newton" hayat değiştiren kitaplardan olduğunu düşünüyorum :))))

bu tartışmaya açık bir konu MASLOW; ölü birinin size bıraktığı objenin hangi elektrikle yüklü olduğunu bilemezsiniz. bazen yaşayan bir kişinin size verdiği herhangi bir obje hatta tokalaştığında tuttuğunuz bir el bile size o elektriği geçirebilir. ama iyi, ama kötü.

bırakan kişinin mutsuzluğu size direkt geçmez, ölen kişiyle elektriğiniz hala havada asıl kalmış mı buna bakmak gerekir. elektrik kesme ayinleri (uygulamaları) çoğu kez yapılır. normal yaşamda da, kahve içtiğiniz arkadaşlarınızla elektriğinizi konuşmanız bittikten sonra kesmeniz, sizin yorgunluğunuzu ve gerginliğinizi azaltacaktır. dolayısıyla ölen kişinin bir eşyasıyla vakit geçirmek sizi olumlu anlamda düzeltiyorsa yanınızda bulundurun bir zararı olmayacaktır. yıllarca annelerimiz ölen kişilerin fotoğraflarını evlerimizden uzak tuttu ama bunun çok batıl olduğunu düşünerek ölen kişiyle özlemi bu şekilde gidermeyi çokta sakıncalı bulmuyorum.

naçizhane yorumum budur; tamamen kişinin kendini nasıl hissettiğine bağlıdır kısacası.

Hatıra olarak bıraktığı eşya eğer kendi eşyası ise evet,olumsuz enerjisini size geçirir. Çünkü eşyalar da insanların olumsuz enerjisini emerler. Bu enerjiyi dönüştürmek için yapılan ritüeller olabilir. Ama ben yine de hiç riske atmamayı tercih ederdim. Hatta başkasının eşyası bile olması gerekmez. Size kötü bir zamanınızı,kötü hatıralarınızı bile hatırlatan eşyaları evde tutmamanızı söylerler. O eşyaya her baktığınızda ya da kullandığınızda,o zamanki kötü enerjinizi geri alırsınız o eşyadan...diye biliyorum. Ve ben de uyguluyorum açıkçası. Feng shui de yeri var bu bilginin sanırım

Tabi ben "ölen kişinin kötü bir hayatı olmuş" gibi şeyler söylediğiniz için böyle söyledim.

tam da şimdi kitap şipariş ediyodum. ruhların yolculuğu başka mistik konularla ilgili önerebileceğiniz bir kitap var mı?yerli yazarlardan bu konularla ilgilenenler var mı merak ediyorum. müslüman olan birinin düşüncelerini de merak ediyorum.meleklerin dilini de merak ettim şimdi.ayyy çok eğlenceli:)

Hızlı donusunuz ıcın tesekkurler kızlar.sanırım gorusumde cok da yanılmıyorum.bır akrabamız olmeden once anlam veremedıgım bı sekılde bırsuru kuzen ıcınde bana bı esya bıraktı ve onun oldukca sıkıntılı bi hayatı olduğu ıcın bu benı bıraz huzursuz ettı ama hatırası oldugumdan atmaya,vermeye kıyamıyorum ama hayatım da gıtgıde zorlasmaya basladı.sızlere de danısmak ıstedım.cok tesekkurler tekrar

Birazda tütsülerden, mumlardan ve kutsama yağlarından söz edelim.

diğer topikte de söylediğim gibi koku ve ses, benim bulunmak istediğim yere ve duyguya çok çabuk çeker. dolayısıyla tütsülerle aram iyi. (gerçi migrenim olduğundan buyana koku fazlasıyla etkiliyor ve daha çok meyve kokularını tercih ediyorum)

çakra açan, ast olmayı kolaylaştıran ve bedeni dinlendiren tütsüler çoğunlukla kadife çiçeği, biberiye, juniper yemişleri, portakal kabuğu, safran, süsen kökü ve öküz gözü yağı.

mumlar olmazsa olmazım. ister beyaz ister kokulu. elektrikle aydınlatmalardan nefret ettiğim için mum ışığına çok ihtiyaç duyuyorum. gerçi çok saçaklı tüylü bir köpeğim bize geldiğinden beri kasıtlı kullanıyorum onları, zira tutuşması saniyeleri alır.

mumlar gelişi güzel alınmaz, öncelikleri vardır. ne için mum yakacaksınız? sadece aydınlanmak için mi? öyleyse beyaz bir mum işinizi görür. beyaz mum barış ve arınmayı kapımızdan içeri sokar.

sarı mum her zaman para ve sağlığı getirir.

turuncu mum mutluluk ve sağlığın temsilcisi. (benim ikinci tercihim)

mor mum (ayinlerde, odaklanmalarda) yoğunlaşmaya yardımcı olur. (hiç ihtiyaç duymadım)

mavi mum (ev arındırmayı hatırlayın; arınma mumudur)

yeşil mum sağlık ve tazeliğin rengi. koku hassasiyeti olanlar tercih edebilir.

pembe mum kesinlikle cinsel açıdan tüm ruhu ve bedeni aktif hale getirir. cinselliğin rengi kesinlikle pembedir, çünkü pembe dişiliğin rengidir. cinsellik; dişinin rahiminde başlar.

kırmızıyı sadece dekor olarak tercih ediyoruz; (piyanomun üstünde şamdanlarda sadece dekor olarak duruyor) zira öfke, hırs ve cesareti getirir.

siyah masum bir renktir evet, ancak yalnız kıyafetlerde. siyah mumlar lanetlenmek isteyen ruhlar için çoğu kez yakılır ve evde bulunması bile kötü titreşimleri bedeninize bir manyetik gibi çeker.

gümüş mum (birinci tercihim) kehanet, büyücülük ve ast yolculuklarında size ışık yakar.

bir kilitle mühürleyip denize bırakın öyleyse, her zaman hatıraları kalbinizde taşıyacağınıza söz verip. bu size iyi gelecektir :)

kızlar ölmüş birisinin fotoğrafının evde görünen bir yerde durması hakkında ne dersiniz?

benim evde 1.dereceden yakınımın fotosu büyütülmüş halde var ve bir arkadaşım bu konuda ..koymasan da olurdu ben olsam koymam ..dedi..içime şüphe düştü..

bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…