ben etrafımdaki nesnelerin ve insanların benim üzerimde bir takım enerjiye sahip olduklarına inanırım iyi ya da kötü. belli bir süreye kadar bunu ayırt edebiliyorken 1-2 yıldır nedenini anlamadığım bir şekilde bıkkınlık ve yorgunluk hissediyorum. eskiden olsa beni kötü etkileyen o şeyi bulur hayatımdan çıkarırdım şimdilerde yapamıyorum bunu ve inanılmaz karamsar suratsız anti sosyal bir insan oldum. kendimi dinleyemiyorum artık sanki ruhum ile beynim arasında biri ya da bir şey var. seçimlerimi objektif gerçekleştirmekte zorlanıyorum. işin kötüsü çevremi de etkiliyorum. sevgilimle ve ailemle sürekli anlamsız kavgalar içerisindeyim. yoruldum artıkkendimi koyverdikçe daha da içine çekiliyorum sanki bu karanlık durumun . ayrıca son 8 aydır falan aksilikler eksik olmadı hayatımda sürekli bir koşturmaca ve kararsızlık durumu yaşıyorum. bu 1-2 yıldır devam eden uykusuzluk durumu da cabası. enerjiye inancım tam olsa da ritüeller vb şeyler hakkında bir fikrim yok. sizce hayatımın bu şekilde değişmesine ne sebep olmuş olabilir.:26:bir şey benim düzenimi engelliyor ama ne?
Evet ben sürekli yakarım. Hacı bir amcamız var. Hergün yakar. Ben mutlu oluyorum güzelim hoş kokuların içinde :119:
birçok sebebi olabilir ama sana tavsiyem hemen kötüye yorma.meditasyon yapmayı dene iyi gelir dinginleşirsin bazı şeyleri daha net görmene yardımcı olur.auranı ve çakralarını temizle her gün eve geldiğinde güzel bir duş al su vücudunun elektriğini alsın ve hisset.her gece uyumadan önce auranı temizle insanların ve nesnelerin üzerinde oluşturduğu negatif enerjiyi atmanı sağlar.gün içinde olumsuz bir durumla karşılaştığında çökme bi şekilde hallolur diye düşün nasıl düşünürsen başına gelecekler öyle olur
Teşekkür ederim canım ama hiç anlamıyorum ki auraymış çakraymış meditasyonmuş. Yani en azından nasıl bilgi sahibi olurum bu konularda ? gerçekten çok kafama takıyorum artık. zihnimin kontrolünü yapamıyorum sankiartık gerçekten rahatsız edici boyuta geldi bu durum.
teşekkür ediyorum tekrar. Bu gece yattığımda deneyeceğim. bu arada çakra açma yöntemleri 14. sayfada paylaşılmış şimdi gördüm en kısa zamanda onu da deneyeceğim.rica ederim canım kısaca anlatayım sana aura vücudumuzun sahip olduğu enerji alanıdır.hani şu milupa aptomil mama reklamları var ya bebeğin etrafında mavi ışıktan kalkan oluyor mamayı yiyince :) işte aura da öyle birşey enerjimize göre rengi değişir ve gün içinde başka insanların ve nesnelerin enerjisi auramıza yapışır bu yüzden aurayı temizlemek önemlidir.nasıl yapılacağına gelince rahatça yatağa uzanıyorsun derin nefes alıp gevşiyorsun bu sırada vücudunun hafiflediğini düşün ama iyice gevşiyorsun elin ayağın uyuşmuş gibi sonra vücudunu saran beyaz parlak bir ışık hayal ediyorsun nefes aldıkça ışık daha da parlıyor daha da parlıyor...bunu uzatabildiğin kadar uzat böyle zaten rahatladığını ve hafiflediğini hissedeceksin yaptıkça.çakralar da vücudumuzun enerji merkezleri her biri bulunduğu bölgedeki organları etkiliyor onlarla ilgili de uygun bir metin ve çalışma bulup atarım
iyi akşamlar cadılar nasılsınız
ben hemen yorumları tek tek okuyup sohbete katılıyorum bugün hikayeler geliyor
iyi akşamlar cadılar nasılsınız
ben hemen yorumları tek tek okuyup sohbete katılıyorum bugün hikayeler geliyor
teşekkür ediyorum tekrar. Bu gece yattığımda deneyeceğim. bu arada çakra açma yöntemleri 14. sayfada paylaşılmış şimdi gördüm en kısa zamanda onu da deneyeceğim.
ben fal tarot falan bilmem ama sezgi mi 6. hismi bilmiyorum bazan bir şeyler olur özellikde sıkıntılı zamanlarımda bir anda kendimi nerde nasıl hayal edersem bir zaman sonra o anki gördüklerim gerçekleşir.bazanda ev eşyası olsun giysi olsun gördüm beğendim mesela ama bitmiş yada istediğim rengi yok o eşyayı bir anda evimde yada kıyafetse üzerimde görürüm bir süre sonra Allahında yardımıyla sahibi olurum bu herkezdemi böyle bilmiyorum.
kimyahatun un yazdığı mesajdan bahsediyorum ben. elinizle dokunun falan diye en altında açıklama vardı:26:Kızlar baktım 14. sayfaya ama çakra açma yöntemlerini göremedim. Bahsedilmiş ama bir yöntem göremedim? Kaçırdıysam tekrar soruyorsam kusura bakmayın nolur. Tek başımıza yapabileceğimiz birşey mi bu? Reikiye uyumlu olmamız gerekmiyor mu mesela? ben öyle zannediyordum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi rica etsem? Kalp çakramda bir tıkanıklık olduğunu düşünüyorum((( kendi yapıp bu çakrayı açmış olan var mı aramızda mesela?
Kızlar baktım 14. sayfaya ama çakra açma yöntemlerini göremedim. Bahsedilmiş ama bir yöntem göremedim? Kaçırdıysam tekrar soruyorsam kusura bakmayın nolur. Tek başımıza yapabileceğimiz birşey mi bu? Reikiye uyumlu olmamız gerekmiyor mu mesela? ben öyle zannediyordum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi rica etsem? Kalp çakramda bir tıkanıklık olduğunu düşünüyorum((( kendi yapıp bu çakrayı açmış olan var mı aramızda mesela?
Kızlar baktım 14. sayfaya ama çakra açma yöntemlerini göremedim. Bahsedilmiş ama bir yöntem göremedim? Kaçırdıysam tekrar soruyorsam kusura bakmayın nolur. Tek başımıza yapabileceğimiz birşey mi bu? Reikiye uyumlu olmamız gerekmiyor mu mesela? ben öyle zannediyordum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi rica etsem? Kalp çakramda bir tıkanıklık olduğunu düşünüyorum((( kendi yapıp bu çakrayı açmış olan var mı aramızda mesela?
bu video yardımcı olacaktır canım
gereken açıklamayı orda yapmıstım zaten
[video=youtube;piiSGdXBgaM]http://www.youtube.com/watch?v=piiSGdXBgaM[/video]
bildiğin secret yapmışsın sen :)hoşbuldum öncelikle
yenş bştşrdşm geçmiş konuları okumayı
çok güzel şeylerden bahsedilmiş
syyskuu nun dedigi gibi bi konu belirleyim sırayla bahsetmek daha mantıklı olucak yoksa konu dagılıyo yada yarım kalıyo
ilk olarak daha bugun yaşadıgım bi şeyden bahsetmek istiyorum düşünce gücü mü desem olumlu düşünmek mi ona siz karar verir
bugun kızlarla buluştuk ve benim gitmek istediğim bi yer vardı oraya otobusle bile gidemezdik araba olması şarttı ve ben çok istiyordum kızlar araba yok unut dediler
ama ben hep içimden tekrarladım oraya gidecegim oraya gideceğim diye
aradan bi kaç saat geçti bi arkadas aradı size kahve ısmarlayım diye ve arabaya bindik hadi şuraya gidelim dedi sonra vazgeçti ve benim istedigim yere sürdü arabayı ben hiç bişey dememiştim oysa
kızlar çok şaşırdı vaybe gidecegim dedin geldik falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?