syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
merhaba ssykuuu bi şey sorcam,
kendime bi şeyleri totem yapmak istiyorum(konuyu da biliyorsun aslında) yani ne bileyim mumdur,tütsüdür,taştır,duadır.. Hani secret'ta iste,inan,al meselesi vardır ya,istiyorum ama inanmak için kendi kendime somutlaştırma yapmam lazım. Bana bunun için ne öneriyorsun? Şöyle ortaya karışık bi şeyler:) Yani buradaki arkadaşlara da faydalı olsun diye açıkça sorayım, aşk konusunda ne öneriyorsun:)

seni kötü manada etkiliyor mu peki?

Kizlar aranizda Canbar buyusu yapan var midir?

Varsa sonuclar nasil oldu :) ya da sonuc oldu mu :)

benim bir arkadaşım öyle bir secret yaptı ki; hayatım boyunca en hızlı gerçekleşen durum oydu.
çok basit biliyorum ama iyi bir fotoğraf makinesi için yaptı secreti. internetten fotoğrafını çıkarttı, odasına astı. altına da ben bu fotoğraf makinesine sahibim yazdı. (yanlış hatırlamıyorsam şayet) ardından kız 15 gün sonra bayağı iyi bir makineye sahip oldu.

diyeceğim o ki secret somut şeyler ister. ama pisipisikolog; sen şey yapabilirsin, kalpli bir yastığı, aşkı temsil eden o kalp simgesini ya da bir tanrıça ikonunu kullanabilirsin. ben secret'a çok olumlu bakıyorum; ama bir isteğim olduğunda çoğunlukla allah ile konuşuyorum. ona isteklerimden bahsediyorum. layıksam veriyor :) ama tabi secret'ta güzel, dediğim gibi bir ikon alabilirsin.

bir kilitle mühürleyip denize bırakın öyleyse, her zaman hatıraları kalbinizde taşıyacağınıza söz verip. bu size iyi gelecektir :)

ok,olumsuz bı enerji almaktansa o objeyi vzaklastırmak daha mantıklı dıyosun.bu dedıgını yapıcam.cok tesekkurler.cok pozıtıf bırısın bu arada.dıle getıremedıgım bu dusuncemı rahatlıkla acmamı sagladın

Bi şey daha sorayım:) Doğal taşların şifası nerden geliyor? Nasıl oluyor da mümkün oluyor yani? İnanmak istiyorum onlara.

MASLOW; elektriğin pozitif olmasa, karşındaki insanın pozitif elektriğini hissedemezsin. sende öylesin ki öyle olduğumu hissettin

Dün konuya girip iki bişe yazamadım hatta gördüğüm yerde kaçtım

Çünkü çok korktum :18:

Şimdi merhaba diyorum herkese

Bi şey daha sorayım:) Doğal taşların şifası nerden geliyor? Nasıl oluyor da mümkün oluyor yani? İnanmak istiyorum onlara.

bilimsel çoook açıklaması var. pratikte de öyle.

ama ebrucuğum ben sana nasıl inandığımı ve ne için etki ettiğini söyleyeyim.

adı üstünde; doğal. doğal olan her şey hem çok zararlıdır, hem de çok yararlı. taşları yararlı anlamda kullanmak için medet umuyorum onlardan. yani bir taş, ortalama bir avuç içi kadar. ondan bana huzur vermesini istiyorum. ne bir insandan, ne bir bağımlılıktan. sadece doğal olduğuna inandığım bir taştan umut ediyorum.
doğal olduğu için taşların enerji ile arası da iyi.

mesela bende bundan 4 yıl önceden başlayan bir şey vardı. acayip bir yetenek olsa gerek, dokunduğum tüm dijital aletleri bozuyordum. bana dokunan insanlar çarpılıyordu çatır çatır. ama bu öyle 2 3 ayda bir olan bir şey değil, sürekli. televizyon, laptop, mp3 çalar, aklınıza gelecek her şey. bir arkadaşım bana yardımcı oldu, bir ahbabından bana yardım etmesi için durumumu açıkladı. o kişi 50 yaşında bir bey, dinlerle ve tasavvufla ilgileniyor. aynı zamanda biyoknezi ile ilgili birisi. 5 dakika konuştuk kendisiyle, elimdeki taşlardan kurtulmamı söyledi.

onları toprağa gömdüm. yeni taşlar edindim saf, onlarla devam ettim. tabi olumsuz zamanlarımda onlara kötü elektrik yüklemek yerine "bu taşlarla iyi olacağım" dedim hep. o şekilde taşların şifasına inandım. allahın yarattığı bir doğa'da doğal olan her şey bence bizi iyi yapabilir.

aramızda biri var adı da danceofdeath; acaba kendisi beni duyuyor mu ve acaba kendisi iron maiden dinliyor mu? çok sevdiğim bir parçadır da kendileri

Kizlar aranizda Canbar buyusu yapan var midir?

Varsa sonuclar nasil oldu :) ya da sonuc oldu mu :)

büyü hakkında bilmeniz gereken bir şey var.büyü işe yaramaz siz yararsınız.yani şöyle söyleyeyim bir büyüyü etkili kılan en büyük etken sizin gücünüzdür.gücünüz bilginiz ve tecrübeniz büyünün sonucuyla doğru orantılı olacaktır.o yüzden "şurdan bir büyü buldum çok etkiliymiş" gibi şeylere pek itibar etmeyin ki zaten büyü öyle 40 tane nohuta okuyup üflemekle olacak bir şey değil.yani büyü uzun süreli çalışma ve disiplin gerektiren bir işlemdir başınız sıkıştığında başvuracağınız bir yöntem değildir.elbette ki bazı kelimelerin,isimlerin,sembollerin bir enerjisi vardır fakat daha önemlisi sizin enerjinizdir çünkü o enerjiyi dönüştürüp yönlendirecek olan sizsiniz.

kesinlikle katılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…