kızlar ölmüş birisinin fotoğrafının evde görünen bir yerde durması hakkında ne dersiniz?
benim evde 1.dereceden yakınımın fotosu büyütülmüş halde var ve bir arkadaşım bu konuda ..koymasan da olurdu ben olsam koymam ..dedi..içime şüphe düştü..
bilgisi olan var mı?
seni kötü manada etkiliyor mu peki?
merhaba ssykuuu bi şey sorcam,
kendime bi şeyleri totem yapmak istiyorum(konuyu da biliyorsun aslında) yani ne bileyim mumdur,tütsüdür,taştır,duadır.. Hani secret'ta iste,inan,al meselesi vardır ya,istiyorum ama inanmak için kendi kendime somutlaştırma yapmam lazım. Bana bunun için ne öneriyorsun? Şöyle ortaya karışık bi şeyler:) Yani buradaki arkadaşlara da faydalı olsun diye açıkça sorayım, aşk konusunda ne öneriyorsun:)
hayır...:26: fotoda çok neşeli çok güzel gülüyor çünkü..
Kizlar aranizda Canbar buyusu yapan var midir?
Varsa sonuclar nasil oldu :) ya da sonuc oldu mu :)
bir kilitle mühürleyip denize bırakın öyleyse, her zaman hatıraları kalbinizde taşıyacağınıza söz verip. bu size iyi gelecektir :)
ok,olumsuz bı enerji almaktansa o objeyi vzaklastırmak daha mantıklı dıyosun.bu dedıgını yapıcam.cok tesekkurler.cok pozıtıf bırısın bu arada.dıle getıremedıgım bu dusuncemı rahatlıkla acmamı sagladın
Bi şey daha sorayım:) Doğal taşların şifası nerden geliyor? Nasıl oluyor da mümkün oluyor yani? İnanmak istiyorum onlara.
Kizlar aranizda Canbar buyusu yapan var midir?
Varsa sonuclar nasil oldu :) ya da sonuc oldu mu :)
Dün konuya girip iki bişe yazamadım hatta gördüğüm yerde kaçtım
Çünkü çok korktum :18:
Şimdi merhaba diyorum herkese
büyü hakkında bilmeniz gereken bir şey var.büyü işe yaramaz siz yararsınız.yani şöyle söyleyeyim bir büyüyü etkili kılan en büyük etken sizin gücünüzdür.gücünüz bilginiz ve tecrübeniz büyünün sonucuyla doğru orantılı olacaktır.o yüzden "şurdan bir büyü buldum çok etkiliymiş" gibi şeylere pek itibar etmeyin ki zaten büyü öyle 40 tane nohuta okuyup üflemekle olacak bir şey değil.yani büyü uzun süreli çalışma ve disiplin gerektiren bir işlemdir başınız sıkıştığında başvuracağınız bir yöntem değildir.elbette ki bazı kelimelerin,isimlerin,sembollerin bir enerjisi vardır fakat daha önemlisi sizin enerjinizdir çünkü o enerjiyi dönüştürüp yönlendirecek olan sizsiniz.
ben o büyünün kaynağını bulamadım whattodonow; biraz sanki uydurulmuş gibi. bizim insanımız çok meraklı ya aşka meşke, yeni türetilmiş bir şey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?