benimde bilmediğim bi çok şey var kızlar
mesela sevdigim kişiye karsı düşünce gücümü kullanıp etkileyemiyorum onu
hep ii düşünüyorum ama olmuyo ki daha onu sevdigimi bile bilmiyor
taşlar konusunda yeni yeni şeyler öğreniyorum
secret ne onun hakkındada tek bildigim ingilizcede sır oldugu
15 kişi konuda gözüküyor ben kostur kostur işlerimi hallettim geldim çayımı da aldım yanıma sohbete hazırımhadi bahsedelim bi şeylerden
ben etrafımdaki nesnelerin ve insanların benim üzerimde bir takım enerjiye sahip olduklarına inanırım iyi ya da kötü. belli bir süreye kadar bunu ayırt edebiliyorken 1-2 yıldır nedenini anlamadığım bir şekilde bıkkınlık ve yorgunluk hissediyorum. eskiden olsa beni kötü etkileyen o şeyi bulur hayatımdan çıkarırdım şimdilerde yapamıyorum bunu ve inanılmaz karamsar suratsız anti sosyal bir insan oldum. kendimi dinleyemiyorum artık sanki ruhum ile beynim arasında biri ya da bir şey var. seçimlerimi objektif gerçekleştirmekte zorlanıyorum. işin kötüsü çevremi de etkiliyorum. sevgilimle ve ailemle sürekli anlamsız kavgalar içerisindeyim. yoruldum artıkkendimi koyverdikçe daha da içine çekiliyorum sanki bu karanlık durumun . ayrıca son 8 aydır falan aksilikler eksik olmadı hayatımda sürekli bir koşturmaca ve kararsızlık durumu yaşıyorum. bu 1-2 yıldır devam eden uykusuzluk durumu da cabası. enerjiye inancım tam olsa da ritüeller vb şeyler hakkında bir fikrim yok. sizce hayatımın bu şekilde değişmesine ne sebep olmuş olabilir.:26:bir şey benim düzenimi engelliyor ama ne?
konuyu tesadüfen gördüm bnde.okudum biraz bazı sayfaları.ben hiç anlamıyorum kahve tarot fılan ama kardesım cok iyi kahve falı bakar .fıncanı acmadan söyler.actıktan sonrada otomatiğe bağlanmış gibi o kadar hızlı cumleler söylüyoki durmadan.mesela sana kısmet cıkmıs ıcınde a harfı var cok ıyı bırı bu ama sen bunu uzmussun arıycak senı 35lı telefon haberın var böyle aralıksız konusuyo falda.ya kızım bı tane tane söyle anlamıyorum dıyorum.söyleyemıyorum öyle dıo .hanı yalan atsa dicem anında o kadar yalanı söyleyemez düşünmesi lazım.bu hemen söylüyo ve söyledikleride oluyo genelde.bazen olmadık bişey söylüyo mesela sen yaslı bı kadına bı adak adayıp adagını yaparsan hemen olcak dıyo ıstedıgın sey.bnde dıyorum kı nerden anladın .faldamı cıkmıs.hayır içimden böyle söylemek geldi diyo.birde söyle bi sorunum var onunla.bana fal bakamıyo.herkese bakar bana bakamıyomus içinden gelmiyomuş üstünde agırlık oluyomus sıkılıyomuş.senede bir zorla baktırıyorum ona.bazen diyorum bakmamak için numara yapma bana agırlık oluyomuş herkese bakıyosun bana gelince agırlıkmı geliyo diye gercekten varmı böyle bişey.
bende anneme kendime ve en yakın arkadasıma fal bakamıyorum nedenini çözemedim bi türlü
ne hissediyorsa onu söylüyor ve unutmadan bi an önce söylemek istiyor demmekki
çğnkü genelde fincanı açar açmaz konusmaya baslarım bende o an ne hissediyorsam onu anlatırım
kadeşinde öyledir muhtemelen
konuyu tesadüfen gördüm bnde.okudum biraz bazı sayfaları.ben hiç anlamıyorum kahve tarot fılan ama kardesım cok iyi kahve falı bakar .fıncanı acmadan söyler.actıktan sonrada otomatiğe bağlanmış gibi o kadar hızlı cumleler söylüyoki durmadan.mesela sana kısmet cıkmıs ıcınde a harfı var cok ıyı bırı bu ama sen bunu uzmussun arıycak senı 35lı telefon haberın var böyle aralıksız konusuyo falda.ya kızım bı tane tane söyle anlamıyorum dıyorum.söyleyemıyorum öyle dıo .hanı yalan atsa dicem anında o kadar yalanı söyleyemez düşünmesi lazım.bu hemen söylüyo ve söyledikleride oluyo genelde.bazen olmadık bişey söylüyo mesela sen yaslı bı kadına bı adak adayıp adagını yaparsan hemen olcak dıyo ıstedıgın sey.bnde dıyorum kı nerden anladın .faldamı cıkmıs.hayır içimden böyle söylemek geldi diyo.birde söyle bi sorunum var onunla.bana fal bakamıyo.herkese bakar bana bakamıyomus içinden gelmiyomuş üstünde agırlık oluyomus sıkılıyomuş.senede bir zorla baktırıyorum ona.bazen diyorum bakmamak için numara yapma bana agırlık oluyomuş herkese bakıyosun bana gelince agırlıkmı geliyo diye gercekten varmı böyle bişey.
syyskuu merhaba. vikingprincess oldukça yardımcı oldu ama bu yazdıklarım hakkında senin de fikrini almak isterim eğer müsait isen :26:
ya ben size bişey sorcam doğrumudur die. kabus gördüğümüz zaman , gördüğümüz nesene,obje ve kişileri , eğer kötü manalı ise yani kabus ise
bi kağıda gördüklerimizi yazıp besmele çekip evin dışında balkonda filan, bi kağıda yazıp yakınca, kabusta görülen şer yanıp yok olurmuş. kızlar böle bişe varmı. bilgiisi olan hiç yapmaya cesaret edemedim.
dün gecede kabus gördüm hatırlıyorum hepsini rüyanın yapsammı korkyum da bi danışayım dedim....:18::18::18::18::18::18:
evet nesnelerin enerjisini yönlendiren bizleriz.birşeyler gelsin diye veya gelecek mi diye yakarsak tütsüyü gelirler ya da gelmese de gelmiş gibi zannedeceğimiz olaylar yaşarız bunu kendi kendimize biz yaşatırız ve bunun bütün sebebi biziz.nesneler tek başına bir şeye sebep olmaz
ben kulaktan dolma yaşlılardan kalma bi sey yaparım
kötü rüya görünce sola dönüp 3 kere tü tü tü derim ve Allah'ım şer isede hayra çevir derim 3 kezde ne kadar doğru bilmem ama içimi rahatlamaya yeter
ilk defa duydum senin dedigini
dogru dıyosun da belkı bazı seylerın bızım yorumlayamadıgımız,anlayamadığımız acıklamaları vardır.alemde bızden baska varlıklar da var kı ucharflıler de bunlardan ve onların da hosuna gıden/gıtmeyen seyler olabılır.tutsu kokusu da buna dahıl olabılır.kaldı kı nesnelerın etkısı yoksa yastıga cengellı ıgne takmak da etkısız değıl mı?kaldı kı hıc tutsu ıle ılgılı boyle bı bılgım yokken ruyama geldıler.daha sonra ogrendım tutsu sevdıklerını.neyse devam etmıym.gec oldu.uyuyamıycam korkudan :-D
her şeyin bir açıklaması vardır fiziksel ya da metafiziksel.nesnelerin etkisi yok demiyorum.nesnelerin "tek başına" etkisi yok diyorum.çengelli iğnenin işe yaramasını sağlayan da biziz,varlıkları enerjileri çağıran da...tütsü sana mistik şeyleri çağrıştırdığı için rüyanda onları görmüş olamaz mısın?bence olabilir.onların neyden hoşlandığını bilmene gerek yok.tütsü deyince herkesin aklına metafiziksel düşünceler gelir.o yüzden bilinçaltını bu şekilde yönlendirmiş olması normaldogru dıyosun da belkı bazı seylerın bızım yorumlayamadıgımız,anlayamadığımız acıklamaları vardır.alemde bızden baska varlıklar da var kı ucharflıler de bunlardan ve onların da hosuna gıden/gıtmeyen seyler olabılır.tutsu kokusu da buna dahıl olabılır.kaldı kı nesnelerın etkısı yoksa yastıga cengellı ıgne takmak da etkısız değıl mı?kaldı kı hıc tutsu ıle ılgılı boyle bı bılgım yokken ruyama geldıler.daha sonra ogrendım tutsu sevdıklerını.neyse devam etmıym.gec oldu.uyuyamıycam korkudan :-D
ben kulaktan dolma yaşlılardan kalma bi sey yaparım
kötü rüya görünce sola dönüp 3 kere tü tü tü derim ve Allah'ım şer isede hayra çevir derim 3 kezde ne kadar doğru bilmem ama içimi rahatlamaya yeter
ilk defa duydum senin dedigini
ya ben bunu tamamen unutmuşum hatırlattığın için sağol .yaptığın doğru.emin olmamakla birlikte peygamber efendimizin (SAV) tavsiyesi olduğunu biliyorum..ben de yaparım bunu..
ayrıca yine emin olmamakla birlikte dini bir kitapta kabusunuzu içinizde tutamazsanız musluğu açın su akarken anlatın suyla birlikte akıp gitsin..denir.
ayrıca anlatılmayan rüyaların gerçekleşmeyeceğini duydum yine dinen..yani kötü birşey görürseniz kimseye anlatmayın derler, çünkü kimin ne yorum yapacağı belli olmaz ve rüyaların kesinlikle neye yorarsan ona çıkarmış..
teşekkür ederim vakit ayırdığın içinsevgili doxy;
bunu daha önce çoğu kez söyledim. 3 göz açıklığı kişinin fiziksel yorgunluğunu tetikler. ben senelerce fal bakıp çakra temizliği yapmadan ve kapatmadan tüm günümü geçirirdim. zamanla saatlerce uyusam da uykusuzluk, halsizlik, aşırı üşüme gibi belirtiler yaşadım. kansızlık belirtileriyle hastahaneye gittim, doktor gayet yeterli buldu değerlerimi. çinko hapı tutuşturdu elime, gönderdi.
ancak hapı içsem bile kendime gelemiyordum ve bu esnada da fal bakıyordum. fal esnasında iki kaş aramın, adem elmasının olduğu bölgenin hep bir kızarıklık ve tabiri caizse seyirmesi durumlarını yaşadım. hemen araştırdım. duyduğum, ama hiç tahmin etmediğim şey;
üçüncü gözün açık olması.
siz hiç bir şeyi fark etmediniz mi? yeryüzündeki herşeyin başka bir şeyle çekim kuvveti var. bir metal sandalye bile metale daha yakın duruyor. köpek, kendi cinsini tanıyor daha da yaklaşıyor.
erkeklere bakın; hiç fark etmediniz mi regl zamanı (kadının doğurganlık hormonlarının en tavan yaptığı zamanlarda) ne kadar çirkin olursanız olun size bakıyorlar. sezgiler, sizin bir ay içerisinde en çok kadın olduğunuz anı erkeğe sinyal ediyor.
yani bir erkek için çok daha kadın ve çekici oluyorsunuz.
biz kadınlar neden böyle şeylere yakınız? ruhumuz ince, bir erkekten çok daha yalın ve zarif olduğumuz için 3. boyutla ilişkimiz çok daha basit ve doğrudan. cadılar, büyücüler yüzyıllardır kadınlar? erkek aziz ve papazlarda elbet vardı, ancak bugün cadı & büyücü modelini kadın cinsiyeti örneklendiriyor.
üçüncü gözünü kapat. nasıl kapacaksın. envai çeşit ayin var. hiç birine bakmadan kendine bir arındırma ritüeli seç. benim ki çok basit.
bir kum torbasını tam içimde hissediyorum. bir yerimden delik açar gibi dokunuyorum. ardından o kumun içeriden sızdığını ve yavaş yavaş boşaldığını hayal ediyorum. ellerim o sırada (parmak uçlarım) elmacık kemiklerime minik minik vuruyor. uyarıları gönderiyorum beynime. tamamen rahatladığımda ılık bir duş, hemen ardından rezene çayı var ise onu içiyorum. yoksa büyük bir bardak suyu çok dolu olsam da sonuna kadar 3 eşit parçaya bölerek içiyorum.
oturduğum yerden tv izlerken de baş parmaklarımın üstünü uyarıyorum. vücut kaslarım artık gevşiyor ve kendimi yeni güne hazırlıyorum.
yaptığın doğru.emin olmamakla birlikte peygamber efendimizin (SAV) tavsiyesi olduğunu biliyorum..ben de yaparım bunu..
ayrıca yine emin olmamakla birlikte dini bir kitapta kabusunuzu içinizde tutamazsanız musluğu açın su akarken anlatın suyla birlikte akıp gitsin..denir.
ayrıca anlatılmayan rüyaların gerçekleşmeyeceğini duydum yine dinen..yani kötü birşey görürseniz kimseye anlatmayın derler, çünkü kimin ne yorum yapacağı belli olmaz ve rüyaların kesinlikle neye yorarsan ona çıkarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?