syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

secret amerikalı bir belgesel ve kitaptan oluşan bir program.kısaca düşünce gücüyle ilgili hepimizin bildiği şeyi anlatıyor "ne düşünürsen onu yaşarsın".halk arasında secret yapmak diye geçiyor :)

konuyu tesadüfen gördüm bnde.okudum biraz bazı sayfaları.ben hiç anlamıyorum kahve tarot fılan ama kardesım cok iyi kahve falı bakar .fıncanı acmadan söyler.actıktan sonrada otomatiğe bağlanmış gibi o kadar hızlı cumleler söylüyoki durmadan.mesela sana kısmet cıkmıs ıcınde a harfı var cok ıyı bırı bu ama sen bunu uzmussun arıycak senı 35lı telefon haberın var böyle aralıksız konusuyo falda.ya kızım bı tane tane söyle anlamıyorum dıyorum.söyleyemıyorum öyle dıo .hanı yalan atsa dicem anında o kadar yalanı söyleyemez düşünmesi lazım.bu hemen söylüyo ve söyledikleride oluyo genelde.bazen olmadık bişey söylüyo mesela sen yaslı bı kadına bı adak adayıp adagını yaparsan hemen olcak dıyo ıstedıgın sey.bnde dıyorum kı nerden anladın .faldamı cıkmıs.hayır içimden böyle söylemek geldi diyo.birde söyle bi sorunum var onunla.bana fal bakamıyo.herkese bakar bana bakamıyomus içinden gelmiyomuş üstünde agırlık oluyomus sıkılıyomuş.senede bir zorla baktırıyorum ona.bazen diyorum bakmamak için numara yapma bana agırlık oluyomuş herkese bakıyosun bana gelince agırlıkmı geliyo diye gercekten varmı böyle bişey.

syyskuu merhaba. vikingprincess oldukça yardımcı oldu ama bu yazdıklarım hakkında senin de fikrini almak isterim eğer müsait isen :26:

bende anneme kendime ve en yakın arkadasıma fal bakamıyorum nedenini çözemedim bi türlü
ne hissediyorsa onu söylüyor ve unutmadan bi an önce söylemek istiyor demmekki
çğnkü genelde fincanı açar açmaz konusmaya baslarım bende o an ne hissediyorsam onu anlatırım
kadeşinde öyledir muhtemelen

galiba öyle kardesım ılk fal bakmaya basladıgında lise 1 e baslamıstı birgün abla çok içimden geldi kahve yaptım sana fal bakayım mı hadi iç kapat dedi.bnde sülalede bizm öyle fal bakmayı bilen yoktur.neler sallıcan bakalım dedim .önemsememiştim.söyledikleriyle dalga geçmiştim nerden uyduruyosun bunları demiştim.gerçekten bak olcak görceksin dedi.zamanla söyledikleri oldu yani öyle şeyler söylediki aklımdan bile geçmicek seyler.sonra bir iki derken baktım gerçekten var bişey.sonrada demezmi bakamıyorum ben sana cok agırlık oluyo üstümde yani o kadar cok istiyorum bazen hadi 2 bişe söyle bari die.yok yok :)

maalesef numara bende de yok siz bulursanız benimle paylaşır mısınız?

ya ben size bişey sorcam doğrumudur die. kabus gördüğümüz zaman , gördüğümüz nesene,obje ve kişileri , eğer kötü manalı ise yani kabus ise
bi kağıda gördüklerimizi yazıp besmele çekip evin dışında balkonda filan, bi kağıda yazıp yakınca, kabusta görülen şer yanıp yok olurmuş. kızlar böle bişe varmı. bilgiisi olan hiç yapmaya cesaret edemedim.
dün gecede kabus gördüm hatırlıyorum hepsini rüyanın yapsammı korkyum da bi danışayım dedim....:18::18::18::18::18::18:

Merhaba

Ben de takipteyim sizi.Arada bir yazarim.Bazi arkadaslar cakra acmayi falan sormus.Bir ara cok ilgileniyordum ben de.Ama lütfen cakra actiktan sonra kapatmayi(belki yanlis ifade ettim)ihmal etmeyin.Sonrasi kötü olabilir.Meleklerle yasamak kitabini zamanin da aldim,gruplarina katildim.Iste paylasimlar falan derken,bu cakralari acmak cd sini uygulayanlar bir süre sonra öyle kötü seyler yazdilar ki...Cok acaip seyler olmaya baslamis.Neyse tabi hicbir cevap alamadilar,sonra ortaya cikti ki(bazi bilenler,sonradan katilanlar)Meger cakralari acinca kapatmak gerekiyormus,o acilan kapilardan iceriye bizlerin istemedigi seyler de(sey dedim ,yazamadim iste anlayin)giriyormus.Okuduklarim karsisin da resmen soka girmistim ben de.O yüzden lütfen tam bilmeden yapmayin.

syyskuu merhaba. vikingprincess oldukça yardımcı oldu ama bu yazdıklarım hakkında senin de fikrini almak isterim eğer müsait isen :26:

sevgili doxy;

bunu daha önce çoğu kez söyledim. 3 göz açıklığı kişinin fiziksel yorgunluğunu tetikler. ben senelerce fal bakıp çakra temizliği yapmadan ve kapatmadan tüm günümü geçirirdim. zamanla saatlerce uyusam da uykusuzluk, halsizlik, aşırı üşüme gibi belirtiler yaşadım. kansızlık belirtileriyle hastahaneye gittim, doktor gayet yeterli buldu değerlerimi. çinko hapı tutuşturdu elime, gönderdi.

ancak hapı içsem bile kendime gelemiyordum ve bu esnada da fal bakıyordum. fal esnasında iki kaş aramın, adem elmasının olduğu bölgenin hep bir kızarıklık ve tabiri caizse seyirmesi durumlarını yaşadım. hemen araştırdım. duyduğum, ama hiç tahmin etmediğim şey;

üçüncü gözün açık olması.
siz hiç bir şeyi fark etmediniz mi? yeryüzündeki herşeyin başka bir şeyle çekim kuvveti var. bir metal sandalye bile metale daha yakın duruyor. köpek, kendi cinsini tanıyor daha da yaklaşıyor.

erkeklere bakın; hiç fark etmediniz mi regl zamanı (kadının doğurganlık hormonlarının en tavan yaptığı zamanlarda) ne kadar çirkin olursanız olun size bakıyorlar. sezgiler, sizin bir ay içerisinde en çok kadın olduğunuz anı erkeğe sinyal ediyor.
yani bir erkek için çok daha kadın ve çekici oluyorsunuz.

biz kadınlar neden böyle şeylere yakınız? ruhumuz ince, bir erkekten çok daha yalın ve zarif olduğumuz için 3. boyutla ilişkimiz çok daha basit ve doğrudan. cadılar, büyücüler yüzyıllardır kadınlar? erkek aziz ve papazlarda elbet vardı, ancak bugün cadı & büyücü modelini kadın cinsiyeti örneklendiriyor.

üçüncü gözünü kapat. nasıl kapacaksın. envai çeşit ayin var. hiç birine bakmadan kendine bir arındırma ritüeli seç. benim ki çok basit.

bir kum torbasını tam içimde hissediyorum. bir yerimden delik açar gibi dokunuyorum. ardından o kumun içeriden sızdığını ve yavaş yavaş boşaldığını hayal ediyorum. ellerim o sırada (parmak uçlarım) elmacık kemiklerime minik minik vuruyor. uyarıları gönderiyorum beynime. tamamen rahatladığımda ılık bir duş, hemen ardından rezene çayı var ise onu içiyorum. yoksa büyük bir bardak suyu çok dolu olsam da sonuna kadar 3 eşit parçaya bölerek içiyorum.

oturduğum yerden tv izlerken de baş parmaklarımın üstünü uyarıyorum. vücut kaslarım artık gevşiyor ve kendimi yeni güne hazırlıyorum.

ben kulaktan dolma yaşlılardan kalma bi sey yaparım

kötü rüya görünce sola dönüp 3 kere tü tü tü derim ve Allah'ım şer isede hayra çevir derim 3 kezde ne kadar doğru bilmem ama içimi rahatlamaya yeter
ilk defa duydum senin dedigini

dogru dıyosun da belkı bazı seylerın bızım yorumlayamadıgımız,anlayamadığımız acıklamaları vardır.alemde bızden baska varlıklar da var kı ucharflıler de bunlardan ve onların da hosuna gıden/gıtmeyen seyler olabılır.tutsu kokusu da buna dahıl olabılır.kaldı kı nesnelerın etkısı yoksa yastıga cengellı ıgne takmak da etkısız değıl mı?kaldı kı hıc tutsu ıle ılgılı boyle bı bılgım yokken ruyama geldıler.daha sonra ogrendım tutsu sevdıklerını.neyse devam etmıym.gec oldu.uyuyamıycam korkudan :-D

ben bunu aslında tv de çok bilinen bi astrologtan duydum. burç yorumu sohpetini anlatıyodu böyle yapın dedi ama ben yapamam herhalde. biz en çok kabus görünce şer rüya dağa taşa iyilik hayır bize olsun deriz.

onların muhabbeti geçince 3 defa destur diyin korunursunuz. hatta lavaboya giderken, akşam balkona dışarıya çıkarken ben hep destur derim. izin alınırmış. bide her şeyin başında bismillah derim. mühürlenirmiş o varlıklar dokunmazmış....

her şeyin bir açıklaması vardır fiziksel ya da metafiziksel.nesnelerin etkisi yok demiyorum.nesnelerin "tek başına" etkisi yok diyorum.çengelli iğnenin işe yaramasını sağlayan da biziz,varlıkları enerjileri çağıran da...tütsü sana mistik şeyleri çağrıştırdığı için rüyanda onları görmüş olamaz mısın?bence olabilir.onların neyden hoşlandığını bilmene gerek yok.tütsü deyince herkesin aklına metafiziksel düşünceler gelir.o yüzden bilinçaltını bu şekilde yönlendirmiş olması normal

Son düzenleme:

yaptığın doğru.emin olmamakla birlikte peygamber efendimizin (SAV) tavsiyesi olduğunu biliyorum..ben de yaparım bunu..

ayrıca yine emin olmamakla birlikte dini bir kitapta kabusunuzu içinizde tutamazsanız musluğu açın su akarken anlatın suyla birlikte akıp gitsin..denir.

ayrıca anlatılmayan rüyaların gerçekleşmeyeceğini duydum yine dinen..yani kötü birşey görürseniz kimseye anlatmayın derler, çünkü kimin ne yorum yapacağı belli olmaz ve rüyaların kesinlikle neye yorarsan ona çıkarmış..

Son düzenleme:
ya ben bunu tamamen unutmuşum hatırlattığın için sağol .
kabus görünce akan musluğa anlatılır rüya ....su gibi akıp gider...

teşekkür ederim vakit ayırdığın için demek üçüncü göz açıklığı bende bir çare arıyorum bu duruma ama kendi bilgilerimle çok zor. gerçekten sıkıldım bu duygulardan

evet kesinlikle rüyayı ilk yorumlayan neye yorarsa o çıkarmış o yüzden bende kolay kolay kimseye rüyamı yorumlatmam
kendim olumlu yorumlarım kötü bi şey bile olsa anlatanada olumlu şeyler söylerim
musluk açıp suya ,akan suya yada denize de anlatılabilir aslında bana da demişti bunu bi kaç kişi

rüyalarada inanıyorum ben çünkü bi çok kez rüyamın çıktıgına şahit oldum hiçç anlam veremedigim defalarca gördügüm rüyaları aylar sonra basıma gelince ben bunu görmüştüm dedigim oldu

bende kötü rüya görünce anlat iyi rüyayı anlatma diye biliyorum iyi rüyayı anlatırsan kıskanan biri varsa eger bi daha iyi rüyalar göremezmissin.o yüzden anlatmayın gerçek olsun derdi komsumuz.bide neye yorarsan mesela kötü bi rüya gördük iyiye orduk diyelim sonuc iyimi olcak yani.

kızlar hepinize güzel bir ada çayı yaptım, herkes alsın bakalım içsin güzel güzel ay bitti neredeyse, saatler kaldı. bir daha hiç 2013 yılının ocak ayını yaşayamayacağız. aldığımız nefesin kıymetini bilelim. kötü olan duyguları açtığınız camdan atın!

ne cin, ne büyü huzurlu bir bünye ve gülen bir yüze tesir edemez. ayna gibi ters etki eder, kırılır. mutluluk ve huzur tıpkı bir kılıç gibi keskin kötülüğe karşı.

hep iyisini dileyin, hep daha iyisini. secret hayatınızda bir formül olmasın. istediğiniz erkeğin eşi / sevgilisi, beğendiğiniz evin sahibi, gitmek istediğiniz yerlerin kralı / kraliçesi olun. düşüncenize kimse mühür vuramaz. isteyin isteyin isteyin! çeşmeyi açmazsanız suyun aktığını göremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…