syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
syyskuu ellerine saglık canımmm ohh mis gibi (ayy canım istedi bende kendime yapayım bi tane )

ne güzel konustun öyle ins hep ii seyler olur
ama nedense benim istedigim erkege olan olumlu düşüncelerim hep ters tepiyor
artık abarttım her aklıma geldigimde o benim eşim olacak harika bir eş harika bi baba olacak 3 çocuklu ve mutlu bi evliliğimiz olacak diyorum ama sonuç 1 mesaj bile gelmiyor ama olsun bugun 48. gün daha pes etmek yok

Heyyy bende geldiimm :)
Bende yıllardır kahve falı bakıyorum . Hemde öyle fincanın içinden değil direk dışından . Eğer o gün açıksam çok ciddi noktalara değinebiliyorum . Ama benim demem lazım hadi bir kahve iç de falına bakayım diye:)

Bir kaç hafta önce arkadaşımın 2 aylık evli ablasının hamile olduğunu görmüştüm :) Bugün haberi geldi mesela :) .
Kendi hayatımla ilgili de tahminler yapabiliyorum . Mesela ertesi gün için bir plan yaptım o planın iptal olacağını hissediyorum .
Rüyalarım ... Genelde kabus gibi rüyalar görüyorum . gördüğüm hatırlanası , sade rüyalar da bir kaç gün içinde çıkıyor .
Kalp gözüm benim de açık galiba:)

hoşgeldin canımm hislerinin güçlü olması ne güzel bi özellik o bende yok malesef

oleeyyy bütün psişik hatunlar toplanmışız buraya:)) ssykuu eline sağlık adaçayı pek güzeldi. Ayrıca sensiz cennet bile sürgün yavrumm!!! buraların tadı olmuyor sensiz:)

Şu bi anlık hisle fal bakan arkadaşlara bir sorum olacak...

Fala baktıktan sonra kişiye söylediklerinizi beyniniz silinmişcesine unutuyor musunuz?

Şu bi anlık hisle fal bakan arkadaşlara bir sorum olacak...

Fala baktıktan sonra kişiye söylediklerinizi beyniniz silinmişcesine unutuyor musunuz?

herşeyi hatırlıyorum desem yalan olur ama önemli şeyleri hatırlıyorum
bazen bana sunu demiştin öyle oldu diyorlar ama anımsayamıyorum

hoşgeldin güneşş :)
ben de kendi fal geçmişimden bahsedeyim bari :) çok küçük yaştan mistik olaylara meraklıydım.ortaokul 3 de bir tarot destesi edindim ve tarot bakmaya başladım.bu arada meditasyon,telekinezi,astral gibi olaylarla da ilgiliydim ve yapmaya çalışıyordum.neyse dönem dönem ara vererek tarot bakmaya devam ettim üniversitede yurttaki arkadaşların ısrarıyla kahve falına başladım kahve tarot ikisi bir arada gitti öyle bikaç sene.sonra hepsini bıraktım bir dönem bırakmam gerekiyordu yaklaşık 1buçuk-2 sene hiçbir fala dokunmadım.sonrasında bir katina destesi edindim ara ara başkalarına bakıyorum bazen de çok kafamı karıştıran konular oldukça kendime bakıyorum ama o kadar seneye rağmen hala kendime açtığım falları objektif bir şekilde yorumlayamıyorum o da başka bir problem tabi

Son düzenleme:

izmirdemisin :)

kızlar 2 gündür biraz pasifim, regl olduğum için hem fiziksel hemde ruhsal bir gerginlik var haliyle. böyle zamanlarda genelde hiç birşey yapmıyorum ama; yarın buraya sürekli gelen 15 kişilik bir grup var. sürekli olanlar buradan alıntı yapıp adını yazsın, onlar için bir kart çekip yorumlama yapacağım. ama bakın sürekli gelenler. ssofi, viki, hepyesil, vs vs. onlar kendilerini biliyor. o kişileri tespit edince, yanlarına merak ettikleri konuyu iliştirecekler. ama kimse özelden yazmasın özellerim hala dolu ardına kadar. bakın tekrarlıyorum;

2 gündür sürekli burada olanlar. enerjimiz güzel, havada asılı kalmasın bir bütün olsun diye size özel bir şey yapacağım. bunu da böyle sağlayalım. bunu görüpte ilk kez yazanlara katiyen bakmayacağım; amacım fal açmak değil, burada ortak bir muhabbet alanında madem bir şeyleri hissediyoruz yönlendirmeler ve önerilerde kart çekerek bulunalım.

sizlerde bizim için yapabilirsiniz, isim analizi vs. (bilginiz dahilindeyse.)

neden kendimize fal bakamıyoruz acaba
oyle durumlar oluyorki işin içinden çıkılmaz bi hal alıyor kendime fal bakayım diyorum ama olmuyor çevremdede fal bakan yok parayla bakanlarada inanmıyorum ve sinir oluyorum bu duruma

tarot falı hep ilgimi çekti ama hiç cesaret edip alamadım ilk fırsatta alıp denemeyi düşünüyorum ama ondada kendime bakamayacagım fikri beni deli ediyor

oleeyyy bütün psişik hatunlar toplanmışız buraya:)) ssykuu eline sağlık adaçayı pek güzeldi. Ayrıca sensiz cennet bile sürgün yavrumm!!! buraların tadı olmuyor sensiz:)

bebeğim whatsapptan'da konuşamadık bi adam akıllı bugün, yarın full sendeyim dökülürsün bir gelişme var mı yok mu :)
afiyet şeker olsun psisisisisisisispsikologum

çok güzel bi fikir canım

bende fincanı elime almadan yada o kişi o kahveyi içmeden yani hissetmeden bakamıyorum ama
aranızda kayseride yaşayan varsa bi yerde oturup falına bakabilirim
yada çok isteyen olursa kafasını kurcalayan sorular varsa onun için kahve içip adına kapatıp bakabilirim olur mu olmaz mı bilemem orasını ama en azından denerim
kahveyi kendim içecegim için günde bi kişiye bakabilirim ama

kimyahatunn eğer senin için de uygunsa yarın benim için bakabilir misin?

iyi geceler syyskucumun tatlı güzel cadılarııı :))))
bütün gece tüm sayfaları okudum durdum hep takip deyim ama sadece okumakla kaldım kolum cıktı gibi birşey oldu hareket ettiremiyorum cok fazla o yüzden sag elimle yazyorum ama cok ağrım var kolumu incindi sanırım biris,ii bana astral seyehatı anltablr mi ack olarak okim bi bu ben onu bilmiyoırum bu akşam bununla ilgili birşeyler vardı cünkü okudum bunu anlamadım ben :26: ayrıca kızlar ben hep pozitf düşünen bir insanım ama aylardır istedgim hicbirşey yolunda gitmiyor secrette uygulndıgı zaman sanırım istediklerimiz oluyormuş bunuda bna acıklarmısınız ben işsizim kızlaar aylardır bunu nasıl gercekleştricem ve mutsuzum ayrca bna bir el atın yardımcı olun

Aaa bu kağıt işi çok hoşmuş :)
benim de bir özel durumum var malum :) bende özel durumum bitsin başta emriove olmak üzere 2 kişiye kahve falı bakayım .

bebeğim whatsapptan'da konuşamadık bi adam akıllı bugün, yarın full sendeyim dökülürsün bir gelişme var mı yok mu :)
afiyet şeker olsun psisisisisisisispsikologum

tamam şekerimm işin olduğunu düşünmüştüm ki zaten sanırım sevdicek gelmiş yanına öyle anladım yani faceden:)

astral seyahat konusundaki deneyimimi yazabilirim
ben ankette o yğksek oyda diye yazmamıştım bugün isterseniz bugun yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…