syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

tatlım hoşgeldin sen kart seçeceğim ikinci cadısın ilki ssofi çünkü ona gerçekten bir türlü fal açamadım çok geçmiş olsun kolun için çok üzüldüm:2:

_eftelya_ nickli çok tatlı bir kız varmış o kart seçeceğim kişiler arasında görürsen hem selam söyle hemde bunu

Ayyyyyy,eftelya adına çok sevindim,hemen iletmem lazım ​Çok teşekkürler syyskuu,asıl tatlı olan sensin...

ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323

bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazım şimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler

ÖRN: syyskuu: aşk için baktırmak istiyorum.
gibi

Son düzenleme:
tatlım hoşgeldin sen kart seçeceğim ikinci cadısın ilki ssofi çünkü ona gerçekten bir türlü fal açamadım çok geçmiş olsun kolun için çok üzüldüm:2:

syyskucumm hoşbulduk tatlım kusura bakma kolumdan dolayı gec yazyorum tek kolla zor oluyor bu gece acısından ağlamaktan deliye döndüm:2: cok agrıyor kolum birde canım cok teşekkürederimm beklerim ben olsun önemli değil bazen catlyorum meraklılıktan işte oda herzamnki meraklılığım

tabi anlat canım zahmet olmazsa sana yazarmısın merak ediyorum cnkü

benim için fark etmez canım ha bugun ha yarın fark etmez

ama sayfa sahibi canım onun iznini almak lazım çünkü konuyu yarın için belirledi o
syyskuu cum ne diyosun bugün giriş yapalım mı yarına mı kalsın

bu arada bugun konu yok ama konusmada çok yok neden böyle oldu hadi bi konu atın konusalım

örneğinle aynı ssykuu aşk için baktırmak istiyorummm

estagfurullah kimyahatunncum; aşk olsun sana:2:
sizler bu topikin kadrolu cadılarısınız, istediğiniz konuyu başlatın ki tarih 31 ocak konu başladı

bende varmısım çok sevindim canımm zaman fark etmez çünkü yine akşama girebilirim nete

konu : platonik aşkım ve onunla bi gelecegim var mı yok mu ona söylemelimiyim yada bi çaba göstermelimiyim olması için
çünkü resmen takıntı oldu bende şimdidn teşekkür ettim

teşekkürler :) aşk için baktırmak istiyorum ben de o zaman :)

tatlımmm teşekkür ederim ben de aşk için baktırmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…