iyi geceler syyskucumun tatlı güzel cadılarııı :))))
bütün gece tüm sayfaları okudum durdum hep takip deyim ama sadece okumakla kaldım kolum cıktı gibi birşey oldu hareket ettiremiyorum cok fazla o yüzden sag elimle yazyorum ama cok ağrım var kolumu incindi sanırım biris,ii bana astral seyehatı anltablr mi ack olarak okim bi bu ben onu bilmiyoırum bu akşam bununla ilgili birşeyler vardı cünkü okudum bunu anlamadım ben :26: ayrıca kızlar ben hep pozitf düşünen bir insanım ama aylardır istedgim hicbirşey yolunda gitmiyor secrette uygulndıgı zaman sanırım istediklerimiz oluyormuş bunuda bna acıklarmısınız ben işsizim kızlaar aylardır bunu nasıl gercekleştricem ve mutsuzum ayrca bna bir el atın yardımcı olun
tatlım hoşgeldinsen kart seçeceğim ikinci cadısın ilki ssofi çünkü ona gerçekten bir türlü fal açamadım çok geçmiş olsun kolun için çok üzüldüm:2:
Kart seçeceğin kişiler arasında kimler var acaba?
_eftelya_ nickli çok tatlı bir kız varmış o kart seçeceğim kişiler arasındagörürsen hem selam söyle hemde bunu
Ayyyyyy,eftelya adına çok sevindim,hemen iletmem lazım​Çok teşekkürler syyskuu,asıl tatlı olan sensin...
astral seyahat konusundaki deneyimimi yazabilirim
ben ankette o yğksek oyda diye yazmamıştım bugün isterseniz bugun yazayım
tatlım hoşgeldinsen kart seçeceğim ikinci cadısın ilki ssofi çünkü ona gerçekten bir türlü fal açamadım çok geçmiş olsun kolun için çok üzüldüm:2:
tabi anlat canım zahmet olmazsa sana yazarmısın merak ediyorum cnkü
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazımşimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler
ÖRN: syyskuu: aşk için baktırmak istiyorum.
gibi
benim için fark etmez canım ha bugun ha yarın fark etmez
ama sayfa sahibi canım onun iznini almak lazım çünkü konuyu yarın için belirledi o
syyskuu cum ne diyosun bugün giriş yapalım mı yarına mı kalsın
bu arada bugun konu yok ama konusmada çok yok neden böyle oldu hadi bi konu atın konusalım
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazımşimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler
gibi
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
gibi
Aaa bu kağıt işi çok hoşmuş :)
benim de bir özel durumum var malum :) bende özel durumum bitsin başta emriove olmak üzere 2 kişiye kahve falı bakayım .
Beni de aranıza alınn
tatlımmm teşekkür ederim ben de aşk için baktırmak istiyorummssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?