iyi geceler kızlar
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323
bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazımşimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler
ÖRN: syyskuu: aşk için baktırmak istiyorum.
gibi
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323
bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazımşimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler
gibi
gonul323 ekledin tatlım hoş geldin şimdi gördüm
neden kendimize fal bakamıyoruz acaba
oyle durumlar oluyorki işin içinden çıkılmaz bi hal alıyor kendime fal bakayım diyorum ama olmuyor çevremdede fal bakan yok parayla bakanlarada inanmıyorum ve sinir oluyorum bu duruma
tarot falı hep ilgimi çekti ama hiç cesaret edip alamadım ilk fırsatta alıp denemeyi düşünüyorum ama ondada kendime bakamayacagım fikri beni deli ediyor
Kızlar anket sonuçlandı ve astral seyahat seçildi;
konumuz başladı isteyenler sadece "astral seyahat" konusunu tartışmaya açabilir. ben hiç ast olmadım ama çok öykü var. en yakın örneği ablam, bugün tekrar anlattırdım ve yarın sizlerle paylaşacağım. birde teorik bilgiler sunacağım. yatağa geçeceğim birazdan ama topiği telefondan takip edeceğim. pratikte deneyemediğim bir şey olduğu için çok merakla okuyacağım yazılanları
kızlar 2 gündür biraz pasifim, regl olduğum için hem fiziksel hemde ruhsal bir gerginlik var haliyle. böyle zamanlarda genelde hiç birşey yapmıyorum ama; yarın buraya sürekli gelen 15 kişilik bir grup var. sürekli olanlar buradan alıntı yapıp adını yazsın, onlar için bir kart çekip yorumlama yapacağım. ama bakın sürekli gelenler. ssofi, viki, hepyesil, vs vs. onlar kendilerini biliyor. o kişileri tespit edince, yanlarına merak ettikleri konuyu iliştirecekler. ama kimse özelden yazmasın özellerim hala dolu ardına kadar. bakın tekrarlıyorum;
2 gündür sürekli burada olanlar. enerjimiz güzel, havada asılı kalmasın bir bütün olsun diye size özel bir şey yapacağım. bunu da böyle sağlayalım. bunu görüpte ilk kez yazanlara katiyen bakmayacağım; amacım fal açmak değil, burada ortak bir muhabbet alanında madem bir şeyleri hissediyoruz yönlendirmeler ve önerilerde kart çekerek bulunalım.
sizlerde bizim için yapabilirsiniz, isim analizi vs. (bilginiz dahilindeyse.)
Vikiiii NW / Angel Fall First gönderiyorum sana yakala
Ben bu evi daha yeni görüyorum
Bende geldim...
estagfurullah kimyahatunncum; aşk olsun sana:2:
sizler bu topikin kadrolu cadılarısınız, istediğiniz konuyu başlatın ki tarih 31 ocak konu başladı
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323
gibi
syyskucumm hoşbulduk tatlım kusura bakma kolumdan dolayı gec yazyorum tek kolla zor oluyor bu gece acısından ağlamaktan deliye döndüm:2: cok agrıyor kolum birde canım cok teşekkürederimm beklerim ben olsun önemli değil bazen catlyorum meraklılıktan işte oda herzamnki meraklılığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?