syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

syyskucum sevdiğim cocuk var onunla ciddi bseyler olucakmı onla ilşkim icin baktırmak istyorum
birde en byük porblem işsizimm

Psikolojik sorunlarımla ilgili,ki buda sanırım evliliğimle alakalı oluyor

syyskuu;evliliğim üzerine baktırmak istiyorum...

Bir topic vardı orada kaldım olayların gelişmesini takip ediyordum, şimdi profilimden gördüm mesajını, çok sevindimmmm Kadrolu cadı oldum Ben aşk için baktırmak istiyorum canım, benim durum karışık uzun zamandır çünkü...

bilemiyorum insan kendisine karşı objektif olamıyor.ben bu yüzden katina destesi aldım ondaki kartlar tarottaki gibi fazla yoruma açık değil kartın anlamı neyse o çıkıyor genelde ama ilişkilendirmekte zorlanıyorum yine de.bazen sanki karşımda başka bi arkadaşım varmış gibi ona bakıyormuşum gibi yorumlamaya çalışıyorum ama zor oluyor

Kızlar anket sonuçlandı ve astral seyahat seçildi;

konumuz başladı isteyenler sadece "astral seyahat" konusunu tartışmaya açabilir. ben hiç ast olmadım ama çok öykü var. en yakın örneği ablam, bugün tekrar anlattırdım ve yarın sizlerle paylaşacağım. birde teorik bilgiler sunacağım. yatağa geçeceğim birazdan ama topiği telefondan takip edeceğim. pratikte deneyemediğim bir şey olduğu için çok merakla okuyacağım yazılanları

yatağa anadan doğma çıplak yatıyorsun ve konsantre oluyorsun ..

sonra yukarı doğru çekildiğini hissediyorsun o anda korkmaman lazım..korkarsan olmaz.
sonra uçuş nereye istersen..bedenle bağ kesilmiyor arada ip varmış gibi..
istediğin zamanda geri ..

bana zor iş gibi geliyor bu astral seyahat.

ben geçen yıl bu konuya çok sarmıştım hatta bir site var yakın takipçisiydim. çok fazla hikayede okudum denedim denedim ama olmadı...

Ben bu konudan alıntıladım Syyskuu'cum Tatlı cadım.
Benim birsürü bilmek istediklerim var ama öncelik bebek mevzusu acaba sahip olabilecekmiyim?
Cadılık konusunda bilgim yok ama çevremdekiler tarafından oldukça yakından bağdaştırılıyorum cadılarla
Küçük cadılar İyi geceler herkese merakla konuya yazıcaklarınızı bekliyorum enerji alıyorum burdan..

estagfurullah kimyahatunncum; aşk olsun sana:2:
sizler bu topikin kadrolu cadılarısınız, istediğiniz konuyu başlatın ki tarih 31 ocak konu başladı

o zaman ben bildigim kadarıyla anlatmaya baslıyorum

nette bu konuda bi çok yazı olabilir kopyala yapıştır yapmıcam kendi tecrübe ve bilgimi paylasıcam hatam varsa düzeltin ki bende hatamı göreyim ve sizleri yanlış yönlendirmeyim

astral seyahat kısaca ruhun bedenden ayrılıp başka yerlere gitmesi dir
yani ruhunuz beeninizden ayrılır ve istediginiz yerde olabilirsiniz bu kulaga çok hoş gelen bi şey ama
zararlarıda var ruhun bedene dönememesi gibi bi şey yok bence ama bu yolculukta baska evrenden varlıklarla karsılasmanız ve onların size musallat olması ihtimali var
bu yolculuk sırasında 3. gözünüzden bir iple baglı oldugunuzu ve onunla geri yatagınıza döneceginizi düşnün
aklınıza takılan soruları sorun bildiğim kadarıyla cevaplarım

peki astral seyahat için ne yapmamız gerekir
bunun bi çok teknigi var ben kendiminkini anlatıyorum
ben öncelikle çakralarımı açtım ki bu daha önce eklediğim videoda mevcuttur
sonra odaklanmak ve beyninizi boşaltmak gerekiyor
bunun için bi mum yakıyorum ve karısına geçip aleve odaklanıyorum o sırada bi şey düşünmemeye balıyorum aklımda hiç bi şey yok sadece muma odaklıyım
eger aklınızda düşünceler varsa nefesinize odaklanın o an sadece nefesinizi dinleyin bunun yardımı oluyor
beyninizi boşalttınız simdi yatagınıza uzanın
mümkünde üzerinize örtü örtmeyin (çıplak olun diyorlar ama ben çıplak yapmıyorum bu seyahati)
ve odaklanmaya baslayın sadece ;
ruhum bedenimden ayrılıyor diye düşünün içinizden tekrar edin ve o sırada vücudunuzun yukarı çıktıgını düşünün
5 dk 10 dk sadece bunu düşünün bu sırada loş bi ışık olsun ruhunuzu dinlendiren ezgilerde açık olabilir
sonra ayaklarınızda bi yanma hissetmeye baslıyorsunuz uyuşma oluyor ve tüm bedeninizi sarıyor
o sırada farkl sesler duyulabiliyormus ben duymadım daha (çatırtılar falan )

işte en önemli kısım sakın korkmayın çünkü korkarsanız gözünüzü açarsanız çıkıyorsunuz
bu sizin astral yolculuga çıkma anınız onu hiissettiginiz anda nerde olmak istiyorsanız onu hayal edin
önce yakın yerleri düşünebilirsiniz mesela salonda yan dairede dışarıda vs
işte şimdi astral seyahate çıktınız gerisi size kalmış ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz ama onlarla konusamıyorsunuz
istediginiz anda bedenime dönmek istiyorum diye tekrarlayın bedeninize dönünce rahatllayın ve öyle açın gözlerinizi

NOT : ast sırasında benim kollarımı sanki birileri sıkıyormuş gibi hissediyorum ve acı dayanılmaz olunca bırakıyorum topuklardada yanma hissi olabiliyor bazen

ast sey in bi çok yöntemi var iple tırmanma vs bunu nette bakabilirsiniz ben denemediğim için yazmadım
tekrar söyleyim yanlışım olabilir bu benim yöntemim ast deneyimlerimide paylasıcam

olmuyor diye bırakmayın ben 2. gün sonunda ancak salona gidebilmiştim o odaklanmayla ilgili yani

benim, kan bağım olmayan ama zaman zaman bir araya gelmek mecburiyetinde olduğum akrabaların bazılarından bana çaktırmasalarda negatif elektirik alıyorum neden ben yakın ilişkide olduğum insanların etlisine sütlüsüne pek karışmam ama onlarda bana karşı bir şey var bu nedir anlamadım gitti.bunun sebebi nedir bakarmısınız.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran evvel canının acısı geçer:94:

Hemen bi soruyla giriş yapayımm,
Geçen seneydi sanırım bi gece normal rutin şekilde ışığı kapatıp yattık(ablamla aynı odada kalıyorum ışığı kapattığımıza eminim) sonra rüyamda ışığı açtığımı ve ne olduysa anlamadım birden odanın bir köşesine savrulduğumu gördüm o kadar gerçekçiydi ki sıçrayarak uyandım. Uyandığımda ışık açıktı, çok korktum ve aklıma astral olayı geldi ve bazen (çok gerçekçi) rüyalarımda bedenimi uzaktan izlediğimi görürüm(çok nadir) ve bu beni çok ürkütür..
Bilgisi olan arkadaşlar sizce bu bilinçsizce de olsa bir astral seyahat mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…