Margarikotin; seni kimse görmedi buraya girerken değil mi?Burası sadece cadıların girebileceği bir yer süpürgeni şuraya park edebilirsin hemen sana bir ada çayı hazırlayıp gel otur
hoş geldin!
Ben bu konudan alıntıladım Syyskuu'cumTatlı cadım.
Benim birsürü bilmek istediklerim var ama öncelik bebek mevzusu acaba sahip olabilecekmiyim?
Cadılık konusunda bilgim yok ama çevremdekiler tarafından oldukça yakından bağdaştırılıyorum cadılarla
Küçük cadılar İyi geceler herkese merakla konuya yazıcaklarınızı bekliyorum enerji alıyorum burdan..
Ben bu evi daha yeni görüyorum
Bende geldim...
Beni buraya girerken görmelerini geçtim,ben daha bu topiği yeni görüyorum be kuzu..
Hoşbulduk..
Meraklıyımdır böyle şeylere,okuya okuya deneye deneye oyalanıp duracağız işte
Süpürgemi parkederim parketmesine. Ama benim park ettiğim yere birisi gelir , süpürgemin çalılarını azaltırsa o zaman cadılıktan çıkarım
buradaki cadılar bayağı işinin ehli; olası bir tehlike anında ben çanı çalıyorum kızlar süpürge, kepçe kazanla girişiyor tatsızlık çıkaran kişiye
ben size astral hikayemi anlatayım ozaman.küçük yaşlardan ilgilenmeye başladım astral,telekinezi,meditasyon,telepati vs ile.birkaç sene astral çalışmaları yaptım ara ara ama başarılı olamadım.olduysam da hatırlamıyorum.sonra bir dönem ara verdim 2 seneye yakın metafizik hiçbir şeyle uğraşmadım.bu arada istemsiz astral çıkışlarım başladı.uyurken bir anda kendimi astrale çıkmış vaziyette buluyordum ara sıra.hemen bedenime dönüp uyanmaya çalışıyorum.hala da ara sıra oluyor bu çıkışlar kendimi evin bi yerlerinde buluveriyorum :) işin komik yanı 2senelik aradan beri artık astrale çıkma çalışmaları yapmıyorum ve çıkmak da istemiyorum ama isterken olmayan çıkış istemezken başıma gelmeye başladı :)
o zaman ben bildigim kadarıyla anlatmaya baslıyorum
nette bu konuda bi çok yazı olabilir kopyala yapıştır yapmıcam kendi tecrübe ve bilgimi paylasıcam hatam varsa düzeltin ki bende hatamı göreyim ve sizleri yanlış yönlendirmeyim
astral seyahat kısaca ruhun bedenden ayrılıp başka yerlere gitmesi dir
yani ruhunuz beeninizden ayrılır ve istediginiz yerde olabilirsiniz bu kulaga çok hoş gelen bi şey ama
zararlarıda var ruhun bedene dönememesi gibi bi şey yok bence ama bu yolculukta baska evrenden varlıklarla karsılasmanız ve onların size musallat olması ihtimali var
bu yolculuk sırasında 3. gözünüzden bir iple baglı oldugunuzu ve onunla geri yatagınıza döneceginizi düşnün
aklınıza takılan soruları sorun bildiğim kadarıyla cevaplarım
peki astral seyahat için ne yapmamız gerekir
bunun bi çok teknigi var ben kendiminkini anlatıyorum
ben öncelikle çakralarımı açtım ki bu daha önce eklediğim videoda mevcuttur
sonra odaklanmak ve beyninizi boşaltmak gerekiyor
bunun için bi mum yakıyorum ve karısına geçip aleve odaklanıyorum o sırada bi şey düşünmemeye balıyorum aklımda hiç bi şey yok sadece muma odaklıyım
eger aklınızda düşünceler varsa nefesinize odaklanın o an sadece nefesinizi dinleyin bunun yardımı oluyor
beyninizi boşalttınız simdi yatagınıza uzanın
mümkünde üzerinize örtü örtmeyin (çıplak olun diyorlar ama ben çıplak yapmıyorum bu seyahati)
ve odaklanmaya baslayın sadece ;
ruhum bedenimden ayrılıyor diye düşünün içinizden tekrar edin ve o sırada vücudunuzun yukarı çıktıgını düşünün
5 dk 10 dk sadece bunu düşünün bu sırada loş bi ışık olsun ruhunuzu dinlendiren ezgilerde açık olabilir
sonra ayaklarınızda bi yanma hissetmeye baslıyorsunuz uyuşma oluyor ve tüm bedeninizi sarıyor
o sırada farkl sesler duyulabiliyormus ben duymadım daha (çatırtılar falan )
işte en önemli kısım sakın korkmayın çünkü korkarsanız gözünüzü açarsanız çıkıyorsunuz
bu sizin astral yolculuga çıkma anınız onu hiissettiginiz anda nerde olmak istiyorsanız onu hayal edin
önce yakın yerleri düşünebilirsiniz mesela salonda yan dairede dışarıda vs
işte şimdi astral seyahate çıktınız gerisi size kalmış ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz ama onlarla konusamıyorsunuz
istediginiz anda bedenime dönmek istiyorum diye tekrarlayın bedeninize dönünce rahatllayın ve öyle açın gözlerinizi
NOT : ast sırasında benim kollarımı sanki birileri sıkıyormuş gibi hissediyorum ve acı dayanılmaz olunca bırakıyorum topuklardada yanma hissi olabiliyor bazen
ast sey in bi çok yöntemi var iple tırmanma vs bunu nette bakabilirsiniz ben denemediğim için yazmadım
tekrar söyleyim yanlışım olabilir bu benim yöntemim ast deneyimlerimide paylasıcam
olmuyor diye bırakmayın ben 2. gün sonunda ancak salona gidebilmiştim o odaklanmayla ilgili yani
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran evvel canının acısı geçer:94:
ben size astral hikayemi anlatayım ozaman.küçük yaşlardan ilgilenmeye başladım astral,telekinezi,meditasyon,telepati vs ile.birkaç sene astral çalışmaları yaptım ara ara ama başarılı olamadım.olduysam da hatırlamıyorum.sonra bir dönem ara verdim 2 seneye yakın metafizik hiçbir şeyle uğraşmadım.bu arada istemsiz astral çıkışlarım başladı.uyurken bir anda kendimi astrale çıkmış vaziyette buluyordum ara sıra.hemen bedenime dönüp uyanmaya çalışıyorum.hala da ara sıra oluyor bu çıkışlar kendimi evin bi yerlerinde buluveriyorum :) işin komik yanı 2senelik aradan beri artık astrale çıkma çalışmaları yapmıyorum ve çıkmak da istemiyorum ama isterken olmayan çıkış istemezken başıma gelmeye başladı :)
syyskuu..birşey sorabilir miyim?
anladığım kadarıyla kendini cadı olarak tanımlıyorsun ciddi anlamda ve bu gerçekten hoşuna gidiyor da ben pek anlamadım..
ne oluyor bu cadı?
falcı değil..
medyum değil..
astrolag değil..
doğa üstü güçleri olan ve isterse bunu fal büyücülük vs konularda kullanmaya meyilli kişiye cadı mı deniliyor? yani kısaca?:))):26:
Hemen bi soruyla giriş yapayımm,
Geçen seneydi sanırım bi gece normal rutin şekilde ışığı kapatıp yattık(ablamla aynı odada kalıyorum ışığı kapattığımıza eminim) sonra rüyamda ışığı açtığımı ve ne olduysa anlamadım birden odanın bir köşesine savrulduğumu gördüm o kadar gerçekçiydi ki sıçrayarak uyandım. Uyandığımda ışık açıktı, çok korktum ve aklıma astral olayı geldi ve bazen (çok gerçekçi) rüyalarımda bedenimi uzaktan izlediğimi görürüm(çok nadir) ve bu beni çok ürkütür..
Bilgisi olan arkadaşlar sizce bu bilinçsizce de olsa bir astral seyahat mi?
heyy bana da yer açar mısınız süpürgemi alıp gelsem :))
hevuk tatlım gözüm yollarda kaldı sürekli pembe bir isim aradım alt sekmedehoş geldin
diğer topikte o kadar çok bebek bekleyen anne gördüm ki bunu biraz kitaplardan araştırdım. tuhaf bir şey dikkatimi çekti;
döl çakrası açma. kadınların rahim kanalına yaptıkları bir meditasyon.(gebe kalmak isteyen kadınlar uyguluyormuş) tabi uzakdoğu ile yakından alakalı olduğu için tamamen teknik ve doğal, yarın onu buraya yazacağım belki böyle bir bilgi işe yarayabilir, kim bilir
ben bayağı da denedim ama demek konsantre olamadım zaten odaklanamama gibi bir problemim var. Peki bu astral seyahat bu kadar tefarruatı denemeden de başımıza gelmiş birşey olabilir mi sence?
canım sanırım senin ki lucid rüya çünkü astral s. uyku halinde gerçekleşmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?