syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
syyskuu..birşey sorabilir miyim?

anladığım kadarıyla kendini cadı olarak tanımlıyorsun ciddi anlamda ve bu gerçekten hoşuna gidiyor da ben pek anlamadım..

ne oluyor bu cadı?

falcı değil..
medyum değil..
astrolag değil..

doğa üstü güçleri olan ve isterse bunu fal büyücülük vs konularda kullanmaya meyilli kişiye cadı mı deniliyor? yani kısaca?:))):26:

Margarikotin; seni kimse görmedi buraya girerken değil mi? Burası sadece cadıların girebileceği bir yer süpürgeni şuraya park edebilirsin hemen sana bir ada çayı hazırlayıp gel otur

hoş geldin!

Beni buraya girerken görmelerini geçtim,ben daha bu topiği yeni görüyorum be kuzu..

Hoşbulduk..

Meraklıyımdır böyle şeylere,okuya okuya deneye deneye oyalanıp duracağız işte

Süpürgemi parkederim parketmesine. Ama benim park ettiğim yere birisi gelir , süpürgemin çalılarını azaltırsa o zaman cadılıktan çıkarım

hevuk tatlım gözüm yollarda kaldı sürekli pembe bir isim aradım alt sekmede hoş geldin

diğer topikte o kadar çok bebek bekleyen anne gördüm ki bunu biraz kitaplardan araştırdım. tuhaf bir şey dikkatimi çekti;

döl çakrası açma. kadınların rahim kanalına yaptıkları bir meditasyon.(gebe kalmak isteyen kadınlar uyguluyormuş) tabi uzakdoğu ile yakından alakalı olduğu için tamamen teknik ve doğal, yarın onu buraya yazacağım belki böyle bir bilgi işe yarayabilir, kim bilir

buradaki cadılar bayağı işinin ehli; olası bir tehlike anında ben çanı çalıyorum kızlar süpürge, kepçe kazanla girişiyor tatsızlık çıkaran kişiye

ben size astral hikayemi anlatayım ozaman.küçük yaşlardan ilgilenmeye başladım astral,telekinezi,meditasyon,telepati vs ile.birkaç sene astral çalışmaları yaptım ara ara ama başarılı olamadım.olduysam da hatırlamıyorum.sonra bir dönem ara verdim 2 seneye yakın metafizik hiçbir şeyle uğraşmadım.bu arada istemsiz astral çıkışlarım başladı.uyurken bir anda kendimi astrale çıkmış vaziyette buluyordum ara sıra.hemen bedenime dönüp uyanmaya çalışıyorum.hala da ara sıra oluyor bu çıkışlar kendimi evin bi yerlerinde buluveriyorum :) işin komik yanı 2senelik aradan beri artık astrale çıkma çalışmaları yapmıyorum ve çıkmak da istemiyorum ama isterken olmayan çıkış istemezken başıma gelmeye başladı :)

buradaki cadılar bayağı işinin ehli; olası bir tehlike anında ben çanı çalıyorum kızlar süpürge, kepçe kazanla girişiyor tatsızlık çıkaran kişiye

Cadıların lideri sensin.Biz çanı çalsak sen süpürgeyi çalsan öyle olmaz mı ? :26:

sizlere bişi anlatıcam...annem gençliğinde köyün en güzel kzıymış...ve karşı komşu olan kadın anneme büyü yapmış erkekler tarafından şansız ve hep bekar kalsın diye...bunu bir büyücü söledi annemgile ve büyüyü bozamiycanı çünkü büyü annemin bir giysisi ...ölü bir insanla gömüldü
yani büyü o şekil ve o yüzden de bozulamıyormuş ...kimileri de o büyüyü yapan kadının kuyruğu varmış öle diyolardı ...
niye anlattım ben bunu? ki....

Bende telepatiye sarmıştım bir ara...

ben bayağı da denedim ama demek konsantre olamadım zaten odaklanamama gibi bir problemim var. Peki bu astral seyahat bu kadar tefarruatı denemeden de başımıza gelmiş birşey olabilir mi sence?

vikingprincess nasıl anlıyorsun rüya değil de astral seyahat olduğunu? Bir iki sayfa önce yazmştım ben bi bakıversene bi zahmet ben bilmeden bi şeyler yapmış mıyım?

cadılar, tarih boyunca kötü büyü yapmış kimseler olarak tanındı. ama yer yüzündeki her dişi bir cadı; çünkü asıl cadılar hastalara şifa veren hemşirelerdi. cadılar insanlara iyilik eden, yardımcı olan hamarat kadınlar. ben iyi biri miyim bilmiyorum ama; kötü biri olmadığımı düşünüyorum.

yardım etmeyi, paylaşmayı çok seviyorum. ben o gerçek cadılar söz konusuysa kendime cadı diyorum. sende bir cadısın; büyü, fal, bunlar elbette var olan şeyler.

ama bazı kadınlar topuklu giyer, bazıları düz taban.
büyü topuklu ayakkabıysa
ben düz taban tercih edenlerdenim anlatabildim mi deniz_güneş

canım sanırım senin ki lucid rüya çünkü astral s. uyku halinde gerçekleşmiyo

Aslında akşamdan beri burdayım eşim geldi onunla vakit geçirdim biraz gidince yatmaya hemen geldim.
Bu arada sizden çok etkileniyorum ben ben uyurken sabah
Dükkanı düşündüm bugün işler mükemmel olucak diye diye uykuya daldım eşim aradı :102: ve siparişlere 3 kişi zor yetiştiklerini söyledi :103:
Ona anlattım bende sizi çok etkilendim bunun üzerine biraz çalışmayı teklif ettim kabul ettti
Şimdi bende kendimi yetiştirmek istiyorum..
Sakın gitme bu topikten ne olur ben çok sevdim seni hep gelip göresim geliyor senii

Son düzenleme:
ben bayağı da denedim ama demek konsantre olamadım zaten odaklanamama gibi bir problemim var. Peki bu astral seyahat bu kadar tefarruatı denemeden de başımıza gelmiş birşey olabilir mi sence?

odaklanma kontrolü yasıyorsan nefes kontrolü yap canım nefesini dinle

eger o an beynin boş sa ve yeterince odaklanıp istediysen bedeninden ayrıldıgını düşündüysen olabilir
ama rüyanda gördüysen o lucid rüya yani rüya kontrolü bende onu yapamıyorum mesela çok bilgim yok o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…