syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Cadıların lideri sensin.Biz çanı çalsak sen süpürgeyi çalsan öyle olmaz mı ? :26:

ben biraz sakat bir cadıyım, bazen süpürgeyi direk kafasında kırıyorum tatsızlık çıkaran kişinin ya da hemen kazanın başına geçip kötü şeyler hazırlıyorum çalarım süpürgeyi de çanı da, sizler misafirsiniz yormam sizi ben

Ama anlaşılan oki anneniz evlenmiş büyü pek teshir etmemiş siz olmuşsunuz..

çok sevindim hevuk! nasıl mutlu etti beni işlerin düzelmesi umarım o şiparişler çıkar 30 katına dileğim hep bu yönde olacak ben gidersem öyle bırakmam sizi, kesin bir adres ya da tel bırakırım hiç ayrılmayız umarım bu evdeki cadılar acayip uyum içinde, enerjiler müthiş uydu

evet biliyorsun bu işi!!! nefes alıp vermemde sorun var bazen unutuyorum ilk başlarda nefes alışverşimi düzenlemeye çalıştım ama olmadı...
rüyalarımız kontrolümüz altında ama rüyalar ne bileyim kafamı daha çok kurcalıyor aslında...

vikingprincess nasıl anlıyorsun rüya değil de astral seyahat olduğunu? Bir iki sayfa önce yazmştım ben bi bakıversene bi zahmet ben bilmeden bi şeyler yapmış mıyım?
uyurken farkında olmadan astrale çıkabilirsin fakat astraldeyken fiziksel nesnelere etki edemezsin yani ışığı açamazsın ben yapabilen görmedim varsa da bu konuda çok tecrübeli aşmış insanlardır.oyüzden bilemiyorum belki uyku uyanıklık arası kalkıp ışığı açtın ya da başka bir şey ama bu yaşadığın astral değildir bence
Ya peki birinin evine falan girebiliyor muyuz ? :)

evet girebilirsin

Son düzenleme:
Benim astral seyahatım başlamadan biterdi herhalde,çünkü çok tırsardım :)

Üç harfli diyor herkes,bende öyle diyeyim bari
İşte üç harflim olduğunu öğrendiğimden beri benim gizli bir koruyucum olduğunu düşünüyorum.Çünkü o sıralarda sürekli,sonrasında ise ara ara,duyduğum bir ses diyemeyeceğim,çünkü sadece beynimde hissettiğim bir düşünce gibi birşey hep beni yönlendirdi.

Örneğin bir gece duvara dönük yatarken gözümü birden açtım,beyaz bir ışık kayıp geçti duvardan.Diğer tarafa döneyim dedim,uyuşmuştum çünkü,o beynimdeki ses,sakın dönme o tarafa,korkacaksın dedi ve ben kendimde olduğum halde gözlerim kapandı.Tam 35 dakika dua okuyabilmek için uğraşmışım...

Ve sabah bu olanları arkadaşıma anlattığımda,dedi ki masanın üzerinde kısa boylu 4-5 tane bişey gördüm,dönüyorlardı etrafında dedi.Ki çok tırsak biridir,döndüm arkamı yattım nasıl olduysa dedi...

Yani korkacağım şeylerden hep korundum.Mümkün değil onada izin vermez heralde

anlatabildin tabii ki canım..senin pencerenden bakarsak olaya, cadı değil, cadaloz bile olsak sorun yok demektir.

karanlıkta mum yak ve ışıga odaklanıp nefesini dinle takii kontrol altına alıp odaklanana kadar

tabi bu benim yöntemim ama bende işe yaradı

şimdi anladım ben bu astral seyahatı anladıgım kadarıyla astral seyahatın zararlı yönleride varmış bir daha geri gelememekgibi ve diğer kişilerle musallat olma gibi.

İnşallah herşey düzene girecek artık çok inanıyorum
Kendimiz mutsuz hissetmiyorum bugün mutluydum
Devamı gelir umarım.
Normaldede pozitif bir insanım ama kendimi çok kapadım şimdi açıcam dış
Dünyaya kendimi süpergeme atlıyıp kötüleri mahfedicem
İyilere dost kötülere düşman olucam
Mutlaka öyle yap bu siteden birçok arkadşım var benim sizide nadide olan arkadaşlarımın yanına aldım

şimdi anladım ben bu astral seyahatı anladıgım kadarıyla astral seyahatın zararlı yönleride varmış bir daha geri gelememekgibi ve diğer kişilerle musallat olma gibi.
ee dönemeyince ne oluyor ..beden ex mi oluyor? ayyy çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…