syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
astral seyahatle birinin evine gidebilmek çok enteresan.ya başkalarıda astral seyahatle bize geliyorsa.görünmez adamın odanıza girmesi gibi.astral seyahat sırasında bilinç tamamen yerinde mi oluyor

hıı olabilir haklısınız ama ben kalkmış olamam eminim çünkü ranzanın üst katındaydım o zaman ve inip çıkması kolay değil öyle ve ablam çok huyludur kesin uyanıp bağırırdıı

şimdi anladım ben bu astral seyahatı anladıgım kadarıyla astral seyahatın zararlı yönleride varmış bir daha geri gelememekgibi ve diğer kişilerle musallat olma gibi.

dönememek diye bir şey yok aslında.dışarıda kalabileceğin maksimum süreyi tamamladığında bedenin seni geri çekiyor.dönememe durumu çok çok ileri seviyelerde astral katlar arası seyahatlerde astral katlardan birinde sıkışma durumunda olabilir.diğer kişilerle musallat olma durumu da yok.başka astral bedenlerle yani insanlarla karşılaşabilirsin ama bunlar bilinçsiz suretler olur muhtemelen.

astral seyhat sırasında yanımıza gelen olursa bunu hiisedebilir veya anlayabilirmiyiz?

pupiqq hoşgeldin süpürgeni park edecek yer bulabilirsin umarım bahçe çok kalabalık aramıza hoş geldin

Hoş bulduk canım Benim de favori kitabımdır ; büyünün, cadılığın ve okültizmin tarihi. Okuyan var mı burada merak ettim :)

Peki bende bir olay yaşadım arkadaşlar bu nedir.
Bir gece uyuyordum ablamla beraber yeni uyumuştum
Ablam bi anda bağırmaya başladı karşı yatakta fırladım yataktan ne oldu neoldu diyorum yaklaşmaa diye bağırıyor sonra benimle aynı odada
Uyumadı sonra söyledi oda uyurken uyanmış ışık açık ama
ben yataktan kalkıp odanın kapısına doğru gitmişim nereye gidiyosun yatsana demiş ona bakmışım geri dönmüşüm
ama ben ona bakarken oda yataktaki ben'e bakıyormuş
Yani uyurken ruhum çıkmış ve kapıdan çıkarken ablam görmüş.

Yani şimdi ben trans halinde salondan başkalarının evine gidebiliyor muyum ? Takıldım kaldım . Kimyahatun anlatsa da keşke gitsem uyusam . Yarın öğrencime Matematik yerine astral seyahat anlatacağım bu gidişle

ee dönemeyince ne oluyor ..beden ex mi oluyor? ayyy çok heycanlı

bak bedenin ne oldugunu orasını bnde anlamadım cadıcıklarım bu gecelik bukadar beni mağdur görün cünkü kolumdan dolayı keyfim yok basımda catlamak üzere ben süpürgeme biniyorum ve ucuyorumm iyi geceler herkeze öpüyorum kocaman kocaman

Fal bakanlara bir soru sormuştum.Bu sorunun amacı ;

Kardeşimin oda arkadaşı var ve çoooookkk enteresan bir kız.Ondakilerin ermiş olduğunu ve ailesinin hepsinde olduğunu söylemiş kardeşime.Düşünceleri duyabiliyormuş,hatta kalabalık ortamlarda bulunamıyormuş çünkü hepsinin sesi birbirine karışıyormuş falan filan...

Bu kız bir haftasonu kardeşimle bize geldi.Kardeşime hep benden bahsetmiş işte ablanın evet bir cini var ama hristiyan ve kötü demiş.Onun bana musallat olmasının sebebi sübyan suyu (neyse) ona basmammış.Bir başkasının bu konudaki yorumu ise annemin bana 7 aylık hamileyken soğan kabuğuna mı ne basması ve musallat olmasıymış o andan itibaren...

Her neyse kız kapıda oyalanıyor ayakkabısını çıkarıyor,hoşgeldin buyur dedim,meğer onunkiler ev sahibi davet etmeden girmezlermiş içeri.Bende sağolayım davet etmişim
Hatta kız diyor çok rahatlar,duyan geliyor zaten :)

Fal bakıyor ve sonunda soruyor,sormak istediğin merak ettiğin bişey var mı diye.Eşime baktı.Bana bakarkende dedi sana bişey sorayım mı abla.Bi de eşime baktı.Dedim ne ola ki soracağı şey,korktum eşimin yanında.İstersen sorayım dedi.Yok dedim.Neyse eşim zar zor sabah 5 te yatmaya gitti,erkenden yatan adam,kızdan korktu :) O zaman sordum,ben fal baktıktan sonra söylediklerimin hepsini unutuyorum abla dedi.

Nasıl olur diye merak ettim sadece.Bunu sormak içinde amma uzun yazdım yaa

ilkinde yatagımdan sandalyeye geçmeyi denedim korktum geri döndüm
birinde salona geçtim annemle babam tv izliyordu annem uzanmıştı ertesi gün anneme su saatte ne yapıyodun dedim söyledigimi anlattı emin oldum (buraları kısa geçtim )
birinde sokaga çıktım

neyse en son ve en güzelini anlatayım

ben sevdigim çocugun evine gitmek istedim odaklandım
ve onların dışkapısının önünde buldum kendimi sonra salona yürüdüm ev arkadasları nette takılıyordu
sonra odasına yöneldim kapısı kapalıydı düşündüm kapının önündeydim baktım yatıyor uyuyordu ama 3. gözünde bi ışık vardı
neyse sesleniyorum sesim çıkmı uyan diyorum konusuyorum beni hiç duymuyo bi türlü kendimi duyuramadım
sonra yanına oturdum elini falan tuttum (nolur sapık demeyin bana )
o ısıga bi dokundum kendimi
deniz kenarında buldum deniz kenarında elinde bira içiyordu tek basınaydı
bende yanındaydım o nu görmek çok güzeldi yine konusmaya çalıştım onu sevdigimi falan söyledim
ama beni duymadı sanıırım
sonra o ışıgın onun rüyası oldugunu ögrendim astral sey yapanlara sordugumda
uykuda ve rüyada olannlarım 3. gözünde bı ışık belirirmiş

orda kalmayı çok istedim ama kollarım o kadar acıdı ki dönmek zorunda kaldım

dönmek istiyorum diye 10 kez falan tekrarladım ve bedenime döndüm

bi tane daha var o da geliyor

astral seyahatle birinin evine gidebilmek çok enteresan.ya başkalarıda astral seyahatle bize geliyorsa.görünmez adamın odanıza girmesi gibi.astral seyahat sırasında bilinç tamamen yerinde mi oluyor
seni tanımayan birinin evine gelebilmesi pek mümkün değil.zaten başka birinin yanına gidebilmek de kolay birşey değil.evet bilinç tamamen yerinde oluyor.fakat kontrolü her ana kaybetme şansı var
hıı olabilir haklısınız ama ben kalkmış olamam eminim çünkü ranzanın üst katındaydım o zaman ve inip çıkması kolay değil öyle ve ablam çok huyludur kesin uyanıp bağırırdıı
belki ablan açmıştır,ya da düğmeye tam basmamışsınızır kendi kendine atmıştır geri,ya da başka bir insan ya da varlık odanıza girip açmıştır herşey mümkün :)
astral seyhat sırasında yanımıza gelen olursa bunu hiisedebilir veya anlayabilirmiyiz?
uyuyorsan o kişiyi rüyanda görürüsün büyük ihtimal.ama uyanıkken biraz zor

wayyy canınaaaaaaa.......
ben öyle bişey görsem kafayı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…