ne diyorsun millet sınav sorularını bile gidip bakıp ezberliyormuş
uyurken farkında olmadan astrale çıkabilirsin fakat astraldeyken fiziksel nesnelere etki edemezsin yani ışığı açamazsın ben yapabilen görmedim varsa da bu konuda çok tecrübeli aşmış insanlardır.oyüzden bilemiyorum belki uyku uyanıklık arası kalkıp ışığı açtın ya da başka bir şey ama bu yaşadığın astral değildir bence
şimdi anladım ben bu astral seyahatı anladıgım kadarıyla astral seyahatın zararlı yönleride varmış bir daha geri gelememekgibi ve diğer kişilerle musallat olma gibi.
pupiqq hoşgeldinsüpürgeni park edecek yer bulabilirsin umarım bahçe çok kalabalık aramıza hoş geldin
Hoş bulduk canımBenim de favori kitabımdır ; büyünün, cadılığın ve okültizmin tarihi. Okuyan var mı burada merak ettim :)
ee dönemeyince ne oluyor ..beden ex mi oluyor? ayyy çok heycanlı
astral seyhat sırasında yanımıza gelen olursa bunu hiisedebilir veya anlayabilirmiyiz?
seni tanımayan birinin evine gelebilmesi pek mümkün değil.zaten başka birinin yanına gidebilmek de kolay birşey değil.evet bilinç tamamen yerinde oluyor.fakat kontrolü her ana kaybetme şansı varastral seyahatle birinin evine gidebilmek çok enteresan.ya başkalarıda astral seyahatle bize geliyorsa.görünmez adamın odanıza girmesi gibi.astral seyahat sırasında bilinç tamamen yerinde mi oluyor
belki ablan açmıştır,ya da düğmeye tam basmamışsınızır kendi kendine atmıştır geri,ya da başka bir insan ya da varlık odanıza girip açmıştır herşey mümkün :)hıı olabilir haklısınız ama ben kalkmış olamam eminim çünkü ranzanın üst katındaydım o zaman ve inip çıkması kolay değil öyle ve ablam çok huyludur kesin uyanıp bağırırdıı
uyuyorsan o kişiyi rüyanda görürüsün büyük ihtimal.ama uyanıkken biraz zorastral seyhat sırasında yanımıza gelen olursa bunu hiisedebilir veya anlayabilirmiyiz?
wayyy canınaaaaaaa.......Peki bende bir olay yaşadım arkadaşlar bu nedir.
Bir gece uyuyordum ablamla beraber yeni uyumuştum
Ablam bi anda bağırmaya başladı karşı yatakta fırladım yataktan ne oldu neoldu diyorum yaklaşmaa diye bağırıyor sonra benimle aynı odada
Uyumadı sonra söyledi oda uyurken uyanmış ışık açık ama
ben yataktan kalkıp odanın kapısına doğru gitmişim nereye gidiyosun yatsana demiş ona bakmışım geri dönmüşüm
ama ben ona bakarken oda yataktaki ben'e bakıyormuş
Yani uyurken ruhum çıkmış ve kapıdan çıkarken ablam görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?