- 30 Aralık 2009
- 4.783
- 21.256
- 833
ilkinde yatagımdan sandalyeye geçmeyi denedim korktum geri döndüm
birinde salona geçtim annemle babam tv izliyordu annem uzanmıştı ertesi gün anneme su saatte ne yapıyodun dedim söyledigimi anlattı emin oldum (buraları kısa geçtim )
birinde sokaga çıktım
neyse en son ve en güzelini anlatayım
ben sevdigim çocugun evine gitmek istedim odaklandım
ve onların dışkapısının önünde buldum kendimi sonra salona yürüdüm ev arkadasları nette takılıyordu
sonra odasına yöneldim kapısı kapalıydı düşündüm kapının önündeydim baktım yatıyor uyuyordu ama 3. gözünde bi ışık vardı
neyse sesleniyorum sesim çıkmı uyan diyorum konusuyorum beni hiç duymuyo bi türlü kendimi duyuramadım
sonra yanına oturdum elini falan tuttum (nolur sapık demeyin bana)
o ısıga bi dokundum kendimi
deniz kenarında buldum deniz kenarında elinde bira içiyordu tek basınaydı
bende yanındaydım o nu görmek çok güzeldi yine konusmaya çalıştım onu sevdigimi falan söyledim
ama beni duymadı sanıırım
sonra o ışıgın onun rüyası oldugunu ögrendim astral sey yapanlara sordugumda
uykuda ve rüyada olannlarım 3. gözünde bı ışık belirirmiş
orda kalmayı çok istedim ama kollarım o kadar acıdı ki dönmek zorunda kaldım
dönmek istiyorum diye 10 kez falan tekrarladım ve bedenime döndüm
bi tane daha var o da geliyor
w. b. CROWşu an kucağımda seneler önce özel bir basımını ikinci el bir kitapçıda bulmuştum, tekrar tekrar okudum
astral seyhat sırasında yanımıza gelen olursa bunu hiisedebilir veya anlayabilirmiyiz?
wayyy canınaaaaaaa.......
ben öyle bişey görsem kafayı yerim
yok artık
bu seyahati yapabilene hayat ne kadar kolay o zaman:)
vavvv müthişş.
Aklıma birşey geldi acaba ben işin hep hinliğinde olduğum için mi seyahate geçemedim. Sen gayet saf ve temiz duygularınla yönelmişsin ben mesela sevgilimin evine sırf ne halt yiyor diye giderim ama sen çok duygusalsın ne güzel.
selamlar...
hakiki cadı geldi ama hemen gidip uyuyacak.
üniversitede bu 3 harfli falan çok takmıştık. zaten bi zatihi kendilerini görüyorum.
fincanla çağırdık her seferinde gelen isim 3 harfli değil ruh olduğunu iddaa etti ismini yazdı araştırdım ırakta şehit olmuş bir bosnalı
velhasıl kelam oda arkadaşımın annesinin rahminde ur görülmüş. arkadaşıma dedimki " xi annene göndereceğim kabul ediyormusun" etti. yolladım şifa diledim. o gece arkadaşımın annesi rüyasında karnından bir yılanın çıkıp gittiğini görmüş. 3 gün sonra kontrolde rahmi tertemiz görülmüş.
bu anlattıklarınızın çoğunu yaşadım yaşıyorum korkmuyorum... bebeğim olduğu için onun adına korkuyorum ve onun için dualara sığınıyorum. zaten bir falcıyım şimdilerde körelmiş olsamda.
ama yaşayacağım birçokşeyi birebir rüyamda yada uyanık haldeyken görüyorum.
insanlara aklımdan geçeni söyletebiliyorum. ve gözlerine baktığımda kişilik çeteresini birebir çıkartıyorum.
1 şiddetindeki depremi bile hissediyorum
kocama olaylarla ilgili şu şekilde olacak diyorum aynen oluyor sırf bu yüzden bana birşey anlatmıyorbenden korktuğu aşikar.
işte böyle ben gerçekten bir cadıyım sanırım...
bid ben bi yakınımın evine girmek istedim aslında niyetim de kötüydü o konuda
eve girdim ama yatak odasına bi türlü giremedim sanki bi şey beni uzaklastırdı itti durdu uve geri çıktım tekrar denedim yine aynı şey oldu
belkide kötü niyetten kaynak lı
bide ben anneannemle konusmayı çok isterdim 2006 da kaybetmiştik ama onu göremedim bile
sanırım ölülerle iletisim kurulmuyor
bid ben bi yakınımın evine girmek istedim aslında niyetim de kötüydü o konuda
eve girdim ama yatak odasına bi türlü giremedim sanki bi şey beni uzaklastırdı itti durdu uve geri çıktım tekrar denedim yine aynı şey oldu
belkide kötü niyetten kaynak lı
bide ben anneannemle konusmayı çok isterdim 2006 da kaybetmiştik ama onu göremedim bile
sanırım ölülerle iletisim kurulmuyor
kuruluyor!!!
bende babaannemi hiç tanımadım babam 8 yaşındaymış kaybettiğinde. çok istedim ve rüyamda iletişim kurdum
ilkinde yatagımdan sandalyeye geçmeyi denedim korktum geri döndüm
birinde salona geçtim annemle babam tv izliyordu annem uzanmıştı ertesi gün anneme su saatte ne yapıyodun dedim söyledigimi anlattı emin oldum (buraları kısa geçtim )
birinde sokaga çıktım
neyse en son ve en güzelini anlatayım
ben sevdigim çocugun evine gitmek istedim odaklandım
ve onların dışkapısının önünde buldum kendimi sonra salona yürüdüm ev arkadasları nette takılıyordu
sonra odasına yöneldim kapısı kapalıydı düşündüm kapının önündeydim baktım yatıyor uyuyordu ama 3. gözünde bi ışık vardı
neyse sesleniyorum sesim çıkmı uyan diyorum konusuyorum beni hiç duymuyo bi türlü kendimi duyuramadım
sonra yanına oturdum elini falan tuttum (nolur sapık demeyin bana)
o ısıga bi dokundum kendimi
deniz kenarında buldum deniz kenarında elinde bira içiyordu tek basınaydı
bende yanındaydım o nu görmek çok güzeldi yine konusmaya çalıştım onu sevdigimi falan söyledim
ama beni duymadı sanıırım
sonra o ışıgın onun rüyası oldugunu ögrendim astral sey yapanlara sordugumda
uykuda ve rüyada olannlarım 3. gözünde bı ışık belirirmiş
orda kalmayı çok istedim ama kollarım o kadar acıdı ki dönmek zorunda kaldım
dönmek istiyorum diye 10 kez falan tekrarladım ve bedenime döndüm
bi tane daha var o da geliyor
bende rüyamda çogu kez gördüm amabu bilinçlı olmadı hiç
nasıl kurdun canım ya ben çok istiyorum çünkü
selamlar...
hakiki cadı geldi ama hemen gidip uyuyacak.
üniversitede bu 3 harfli falan çok takmıştık. zaten bi zatihi kendilerini görüyorum.
fincanla çağırdık her seferinde gelen isim 3 harfli değil ruh olduğunu iddaa etti ismini yazdı araştırdım ırakta şehit olmuş bir bosnalı
velhasıl kelam oda arkadaşımın annesinin rahminde ur görülmüş. arkadaşıma dedimki " xi annene göndereceğim kabul ediyormusun" etti. yolladım şifa diledim. o gece arkadaşımın annesi rüyasında karnından bir yılanın çıkıp gittiğini görmüş. 3 gün sonra kontrolde rahmi tertemiz görülmüş.
bu anlattıklarınızın çoğunu yaşadım yaşıyorum korkmuyorum... bebeğim olduğu için onun adına korkuyorum ve onun için dualara sığınıyorum. zaten bir falcıyım şimdilerde körelmiş olsamda.
ama yaşayacağım birçokşeyi birebir rüyamda yada uyanık haldeyken görüyorum.
insanlara aklımdan geçeni söyletebiliyorum. ve gözlerine baktığımda kişilik çeteresini birebir çıkartıyorum.
1 şiddetindeki depremi bile hissediyorum
kocama olaylarla ilgili şu şekilde olacak diyorum aynen oluyor sırf bu yüzden bana birşey anlatmıyorbenden korktuğu aşikar.
işte böyle ben gerçekten bir cadıyım sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?