syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

vavvv müthişş.
Aklıma birşey geldi acaba ben işin hep hinliğinde olduğum için mi seyahate geçemedim. Sen gayet saf ve temiz duygularınla yönelmişsin ben mesela sevgilimin evine sırf ne halt yiyor diye giderim ama sen çok duygusalsın ne güzel.

Nasıl güzel konuşuyorlar sunlara bakar misiniz:) ciddiyim çok mutluyum şu an. Yalnız olmadığımız asikar artık:) çok ilginç olaylar varmış, hiç ast olmadım. Ama deneyecegm okuyorum hala devam masallah

wayyy canınaaaaaaa.......
ben öyle bişey görsem kafayı yerim

Oda yedi zaten benden korkmuş zaten olayı bilmiyorum bende üstüne gidiyorum kızın gelmmeeee diye bağırıyo
Annem ve babam geldi tabi naptın diyolar bana hiçç dedim
Benle aynı odada yatmadı daha
Ben hiççç korkmazdım hiç bişeyden
Oda ama o günden sonra babamı banyoda görünce bile çığlık atıyodu babamda beraber
Gündüz babam banyoda yüzünü yıkıyo kapı açık ablamda giriyo sonra korkup çığlığı basıyodu..

selamlar...

hakiki cadı geldi ama hemen gidip uyuyacak.

üniversitede bu 3 harfli falan çok takmıştık. zaten bi zatihi kendilerini görüyorum.

fincanla çağırdık her seferinde gelen isim 3 harfli değil ruh olduğunu iddaa etti ismini yazdı araştırdım ırakta şehit olmuş bir bosnalı

velhasıl kelam oda arkadaşımın annesinin rahminde ur görülmüş. arkadaşıma dedimki " xi annene göndereceğim kabul ediyormusun" etti. yolladım şifa diledim. o gece arkadaşımın annesi rüyasında karnından bir yılanın çıkıp gittiğini görmüş. 3 gün sonra kontrolde rahmi tertemiz görülmüş.

bu anlattıklarınızın çoğunu yaşadım yaşıyorum korkmuyorum... bebeğim olduğu için onun adına korkuyorum ve onun için dualara sığınıyorum. zaten bir falcıyım şimdilerde körelmiş olsamda.

ama yaşayacağım birçokşeyi birebir rüyamda yada uyanık haldeyken görüyorum.

insanlara aklımdan geçeni söyletebiliyorum. ve gözlerine baktığımda kişilik çeteresini birebir çıkartıyorum.

1 şiddetindeki depremi bile hissediyorum
kocama olaylarla ilgili şu şekilde olacak diyorum aynen oluyor sırf bu yüzden bana birşey anlatmıyor benden korktuğu aşikar.

işte böyle ben gerçekten bir cadıyım sanırım...

kızlar birde çoğu zaman ..hem daha dün sabah oldu....birden bir titreme geliyor sanki içinden biri geçiyormuş gibi
demek istediğimi anlamışssıınızdır oluyor çoğu kişide ...o nedir ?

bid ben bi yakınımın evine girmek istedim aslında niyetim de kötüydü o konuda
eve girdim ama yatak odasına bi türlü giremedim sanki bi şey beni uzaklastırdı itti durdu uve geri çıktım tekrar denedim yine aynı şey oldu
belkide kötü niyetten kaynak lı

bide ben anneannemle konusmayı çok isterdim 2006 da kaybetmiştik ama onu göremedim bile
sanırım ölülerle iletisim kurulmuyor

yok artık
bu seyahati yapabilene hayat ne kadar kolay o zaman:)

ya da böyle bir seyahat yaptığını sanana hayat kolay diyelim..

belki de beynin bir yanılsaması..

olmasını istediğiniz şeye odaklanınca oraya gitmiş gibi hissetmek, orda yaşayacağınız güzel şeyleri yaşamış gibi hissetmek de olabilir bu durum..yani bir yanılsama, beynin oyunu da diyebiliriz..

farklı yorumlanabilir bu durum..tartışmaya açık gibi.

hahaa sevgilim olsa bende öyle yaparım ama işte çocuk benden bi haber olunca bende duygusal yaklasıyorum elini bile tutmak büyük bi şey benim için

abuuu nettinn bacım yaa senden korkulurr:) :26::26::26:

kuruluyor!!!

bende babaannemi hiç tanımadım babam 8 yaşındaymış kaybettiğinde. çok istedim ve rüyamda iletişim kurdum

ölülerle iletişim kurduğunu söyleyenler de var ona bakarsan..

meleklerle yaşamak kitabının yazarı (adını unuttum) ölülerle konuştuğunu yazmıştı kitabında..

gerçi kitabı ben pek onaylamıyorum ama neyse..

kati şekilde ölülerle iletişim kurulmuyormuş bunu okumuştum. Duvarlardan geçiyorsun değil mi Kimyahatun

kuruluyor!!!

bende babaannemi hiç tanımadım babam 8 yaşındaymış kaybettiğinde. çok istedim ve rüyamda iletişim kurdum

bende rüyamda çogu kez gördüm amabu bilinçlı olmadı hiç

nasıl kurdun canım ya ben çok istiyorum çünkü

gerçekten çok ilginç ve birazda inanması güç.. ://

bende rüyamda çogu kez gördüm amabu bilinçlı olmadı hiç

nasıl kurdun canım ya ben çok istiyorum çünkü

birisi elimden tuttu beyaz bir kapıyı açtı ve işte babaannen diyerek gösterdi çok net hatırlamıyorum ama o dönem babam annesini anlatıyordu ktanımayı çok istedim ve tanıdım.

özellikle buraya takıldım

insanlara aklımdan geçeni söyletebiliyorum. ve gözlerine baktığımda kişilik çeteresini birebir çıkartıyorum.

nasıl bi yöntemimi var o an mı hissediyorsun benimkinin gözlere bakıp söylesen keşke

Youtube'a astral seyahat yazınca bir video çıkıyor. Bir odada tek başınıza gözünüzu kapatıp ona odaklanıyorsunuz. Duyduğunuz ses sizin korkunuzun ta kendisi oluyormuş. Ben denedim merak ettiğimden, pek birşey duyamadm. Ablam horozdan çok korkar mesela, o horoz sesi duymuş. Olaya vakıf olamadığımdan bilemiyorum tabi. Birde ben o hiçlik mertebesine ulaşamıyorum. Kafam hep dolu belki de bu yüzden. Boşaltamyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…