syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Bende ruhlarla iletişim kurulamaz diye biliyorum ama az önce anlattığım kızda ermiş dediği bir anlamda ruh oluyor.Pek inandırıcı gelmemişti ama kafamı karıştırmaya da yetti yani :)

kati şekilde ölülerle iletişim kurulmuyormuş bunu okumuştum. Duvarlardan geçiyorsun değil mi Kimyahatun

duvardan geçmedim ben canım yanı casper gibi olmuyor

sadece duvarın önünde olmayı istiyorsun ve duvarın önünde buluyosun kendini

ben böyle yasadım yani kesin konuşmuyorum

hiçlik mertebesine ulaşmak herkesin sahip olacağını bir durum değil ki..

tasavvufta yılları alan bir mevzu bu..

hiçlik mertebesine ulaşan zaten ölmeden ölüyor bu hayatta...bu dünyada manevi anlamda son durak bu zaten..

hemen denemeliyim hangi video ki canım

iyi geceler herkese.yarın takipteyim yine:)

syyskuu ben reenkarnasyon hakkındaki bilgilerini merak ediyorum. :44:biarada bu konuyu konuşsak ya
en meraklı cadı ben miyim ya:26:

https://www.youtube.com/watch?v=lPjwcuRpogc&feature=youtube_gdata_player

Umarım doğru linktir sözünü ettiğim bu video

yetenek sanırım bunun adı bi yöntemi formülü yok ama bu yüzden sanırım 2-3 tahtam eksik

uhhh bacım sen neymişin biz de cadıyız diye dolaşıoz ortalıkta.kanatlarının altına al eğit bizi

bu nedir kızlar çok sık yaşıyorum...

uyandığında mı oluyor anlamadım..

uykuya dalarken oluyorsa normal bir durum..herkeste olur.

tam uykuya dalacakken olur bende, bu yüzden uyanırım çoğu kez, uyanmamak için de ellerimi yastığın altına koyuyorum artık..çünkü uykuya dalacağım anda ellerim titrediği için (saniyelik) uylum açılyor..

Enerji atlaması..

uykuya dalacakken bedenle ruh arasında hafif bağ koptuğu için geçici bir titreme..

çoğu kişide olur ama herkes farketmez..

kızımı uyuuturken titremesini beklerim aynen, eli kolu ani titredikten sonra anlarım ki daldı uykuya..

Bende ruhlarla iletişim kurulamaz diye biliyorum ama az önce anlattığım kızda ermiş dediği bir anlamda ruh oluyor.Pek inandırıcı gelmemişti ama kafamı karıştırmaya da yetti yani :)

olabilir annem bana yeni hamile olduğu dönemde kiraladıkları evde dede varmış nalın seslerini duyarmış ben his yada herneyse adı buna bağlıyorum belki o evde doğsam daha üstün yeteneklerle donatılmış olabilirdim ama korkmuş ve taşınmışlar

https://www.youtube.com/watch?v=lPjwcuRpogc&feature=youtube_gdata_player

Umarım doğru linktir sözünü ettiğim bu video

canım burda resme odaklan diyor o degil sanırım astral seyahate çıkmaya yardımcı oluyor

odaklanma sorunu yaşayan kızlar yardımcı olabilir size bu video

evet hem uyumaya çalıınca da oluyor...titreme ne kelime bildiğin sıçrıyorum ....öle uyuyorum eşimde de başladı bu....
ama benim dediğim durup dururken içinden biri geçiyormuş gibi hissediyorum ...tv izlerken pc başındayken...garip bir his...

uhhh bacım sen neymişin biz de cadıyız diye dolaşıoz ortalıkta.kanatlarının altına al eğit bizi

yok sizler bu bilgileri kaynaklarından öğreniyorsunuz benim bir öğretim yok belki burdan dahada geliştirebilirim sizler sayesinde

ölmüş birisiyle rüyanızda görüşmek için üstün güçlere sahip olmanıza da gerek yok kızlar bence..

yatarken Allaha dua ederseniz temiz kalple,rüyamda beni falancayla görüştir diye, Allah da isterse tabii,zaten o kişiyle bir şekilde rüyanızda görüşürsünüz..

Bunun farklı dini kitaplarda yeri de var..

Ben de bazen ederim böyle dualara, bazen konuşurum rüyamda bazen de konuşamam..

yanii bazı şeyler çok ulaşılamaz değil hayatta..

bu doğru kaldıki çok çok isteyip arındıktn sonra allahın elçilerini bile görebiliriz

yok sizler bu bilgileri kaynaklarından öğreniyorsunuz benim bir öğretim yok belki burdan dahada geliştirebilirim sizler sayesinde

Ee başka yokmu anlatsana biraz.
Peki gördüğün babaannenmiydi babana sordunmu yüzü nasıldı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…