kati şekilde ölülerle iletişim kurulmuyormuş bunu okumuştum. Duvarlardan geçiyorsun değil mi Kimyahatun
Youtube'a astral seyahat yazınca bir video çıkıyor. Bir odada tek başınıza gözünüzu kapatıp ona odaklanıyorsunuz. Duyduğunuz ses sizin korkunuzun ta kendisi oluyormuş. Ben denedim merak ettiğimden, pek birşey duyamadm. Ablam horozdan çok korkar mesela, o horoz sesi duymuş. Olaya vakıf olamadığımdan bilemiyorum tabi. Birde ben o hiçlik mertebesine ulaşamıyorum. Kafam hep dolu belki de bu yüzden. Boşaltamyorum bir türlü.
Youtube'a astral seyahat yazınca bir video çıkıyor. Bir odada tek başınıza gözünüzu kapatıp ona odaklanıyorsunuz. Duyduğunuz ses sizin korkunuzun ta kendisi oluyormuş. Ben denedim merak ettiğimden, pek birşey duyamadm. Ablam horozdan çok korkar mesela, o horoz sesi duymuş. Olaya vakıf olamadığımdan bilemiyorum tabi. Birde ben o hiçlik mertebesine ulaşamıyorum. Kafam hep dolu belki de bu yüzden. Boşaltamyorum bir türlü.
bu nedir kızlar çok sık yaşıyorum...kızlar birde çoğu zaman ..hem daha dün sabah oldu....birden bir titreme geliyor sanki içinden biri geçiyormuş gibi
demek istediğimi anlamışssıınızdır oluyor çoğu kişide ...o nedir ?
özellikle buraya takıldım
insanlara aklımdan geçeni söyletebiliyorum. ve gözlerine baktığımda kişilik çeteresini birebir çıkartıyorum.
nasıl bi yöntemimi var o an mı hissediyorsun benimkinin gözlere bakıp söylesen keşke
selamlar...
hakiki cadı geldi ama hemen gidip uyuyacak.
üniversitede bu 3 harfli falan çok takmıştık. zaten bi zatihi kendilerini görüyorum.
fincanla çağırdık her seferinde gelen isim 3 harfli değil ruh olduğunu iddaa etti ismini yazdı araştırdım ırakta şehit olmuş bir bosnalı
velhasıl kelam oda arkadaşımın annesinin rahminde ur görülmüş. arkadaşıma dedimki " xi annene göndereceğim kabul ediyormusun" etti. yolladım şifa diledim. o gece arkadaşımın annesi rüyasında karnından bir yılanın çıkıp gittiğini görmüş. 3 gün sonra kontrolde rahmi tertemiz görülmüş.
bu anlattıklarınızın çoğunu yaşadım yaşıyorum korkmuyorum... bebeğim olduğu için onun adına korkuyorum ve onun için dualara sığınıyorum. zaten bir falcıyım şimdilerde körelmiş olsamda.
ama yaşayacağım birçokşeyi birebir rüyamda yada uyanık haldeyken görüyorum.
insanlara aklımdan geçeni söyletebiliyorum. ve gözlerine baktığımda kişilik çeteresini birebir çıkartıyorum.
1 şiddetindeki depremi bile hissediyorum
kocama olaylarla ilgili şu şekilde olacak diyorum aynen oluyor sırf bu yüzden bana birşey anlatmıyorbenden korktuğu aşikar.
işte böyle ben gerçekten bir cadıyım sanırım...
bu nedir kızlar çok sık yaşıyorum...
Bende ruhlarla iletişim kurulamaz diye biliyorum ama az önce anlattığım kızda ermiş dediği bir anlamda ruh oluyor.Pek inandırıcı gelmemişti ama kafamı karıştırmaya da yetti yani :)
https://www.youtube.com/watch?v=lPjwcuRpogc&feature=youtube_gdata_player
Umarım doğru linktir sözünü ettiğim bu video
evet hem uyumaya çalıınca da oluyor...titreme ne kelime bildiğin sıçrıyorum ....öle uyuyorum eşimde de başladı bu....uyandığında mı oluyor anlamadım..
uykuya dalarken oluyorsa normal bir durum..herkeste olur.
tam uykuya dalacakken olur bende, bu yüzden uyanırım çoğu kez, uyanmamak için de ellerimi yastığın altına koyuyorum artık..çünkü uykuya dalacağım anda ellerim titrediği için (saniyelik) uylum açılyor..
Enerji atlaması..
uykuya dalacakken bedenle ruh arasında hafif bağ koptuğu için geçici bir titreme..
çoğu kişide olur ama herkes farketmez..
kızımı uyuuturken titremesini beklerim aynen, eli kolu ani titredikten sonra anlarım ki daldı uykuya..
uhhh bacım sen neymişin biz de cadıyız diye dolaşıoz ortalıkta.kanatlarının altına al eğit bizi
ölmüş birisiyle rüyanızda görüşmek için üstün güçlere sahip olmanıza da gerek yok kızlar bence..
yatarken Allaha dua ederseniz temiz kalple,rüyamda beni falancayla görüştir diye, Allah da isterse tabii,zaten o kişiyle bir şekilde rüyanızda görüşürsünüz..
Bunun farklı dini kitaplarda yeri de var..
Ben de bazen ederim böyle dualara, bazen konuşurum rüyamda bazen de konuşamam..
yanii bazı şeyler çok ulaşılamaz değil hayatta..
yok sizler bu bilgileri kaynaklarından öğreniyorsunuz benim bir öğretim yok belki burdan dahada geliştirebilirim sizler sayesinde
yok sizler bu bilgileri kaynaklarından öğreniyorsunuz benim bir öğretim yok belki burdan dahada geliştirebilirim sizler sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?