evet hem uyumaya çalıınca da oluyor...titreme ne kelime bildiğin sıçrıyorum ....öle uyuyorum eşimde de başladı bu....
ama benim dediğim durup dururken içinden biri geçiyormuş gibi hissediyorum ...tv izlerken pc başındayken...garip bir his...
yok sizler bu bilgileri kaynaklarından öğreniyorsunuz benim bir öğretim yok belki burdan dahada geliştirebilirim sizler sayesinde
Ee başka yokmu anlatsana biraz.
Peki gördüğün babaannenmiydi babana sordunmu yüzü nasıldı diye?
sende de doğuştan yetenek var bilgi öğrenmekte birşey yok o arayı çabucak kapatırsın istersen
bu doğru kaldıki çok çok isteyip arındıktn sonra allahın elçilerini bile görebiliriz
Kızlar ben izninizi istiyorum malum yarın yorulacagm :) adı listeye yazilan herkes muhakkak bir kere girip baksın, yorumu görsün:) tatlı sohbetler, en son çıkan kapilari kitlesinhuzurlu geceler!
benimde yok aslında öyle bi kaynagım
etrafımda bilgi alacak biride yok
birine anlatınca uzak dur çarpılırsın tarzı şeyler söylüyorlar
ama bende çok meraklıyım işte
belkide bu bizim yetenegimizdir nasıl gitar yalmak dans etmek yetenekse bu da bii yetenektir
ve neden geliştirmeyelim ki
bu baslık çokk iyi oldu bilmediğim çok şeyvarmış sayenizde ögrndim
umarım uzun süreli olur arkadaslıgımız ve paylasımlarımız
cidden benden bişeyler çıkar mı diyosun
Kızlar ben izninizi istiyorum malum yarın yorulacagm :) adı listeye yazilan herkes muhakkak bir kere girip baksın, yorumu görsün:) tatlı sohbetler, en son çıkan kapilari kitlesinhuzurlu geceler!
iyi geceler canımmm
bütün iyi enerrjiler seninle olsun
tatlı rüyalar
bende çıkıyorum kızlar sorularınızı yorumlarınızı yazın astral seyahatle ilgili
tabi yanlışım varsa onlarıda
akşam hepsini tek tek cevaplarım
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
çarpılırsın diyenler bir çarpılsaama bu konular ürkütücüdür o yüzden sanırım uzak tutulmak isteniyor insanlar.
uyanıkken olan için birşey diyemicem valla..enteresan..
ama diğer durum dediğim gibi..
tam uykuya dalacakken sanki bir yerden düşüyormuş gibi sıçramak, elin ayağın titremesi..çoğu kişide oluyor..
ömer çelakıl da bu konuya değindi geçen gün..benim dediklerime benzer şeyler dedi..uykuya dalma esnasında bedenle ruh arasında bağın kopma anıymış..
ne derece doğru bilemem ama bence mantıklı..ben de böyle yorumlamıştım.
ee yani...insanlar korkuyor doğal olarak...bende çok meraklıyım öle şeyler...hatta eskiden çok daha güzel tahmin yapardım....ama artık sanırım masumluğumu kaybetmiş olabilirim...üç harfli olayları mesela çok ilgimi çeker ama şükür ki daha hiç görmedim...görsem...deliririm hrhalde....
onların muhabbeti geçince 3 defa destur diyin korunursunuz. hatta lavaboya giderken, akşam balkona dışarıya çıkarken ben hep destur derim. izin alınırmış. bide her şeyin başında bismillah derim. mühürlenirmiş o varlıklar dokunmazmış....
her şeyin bir açıklaması vardır fiziksel ya da metafiziksel.nesnelerin etkisi yok demiyorum.nesnelerin "tek başına" etkisi yok diyorum.çengelli iğnenin işe yaramasını sağlayan da biziz,varlıkları enerjileri çağıran da...tütsü sana mistik şeyleri çağrıştırdığı için rüyanda onları görmüş olamaz mısın?bence olabilir.onların neyden hoşlandığını bilmene gerek yok.tütsü deyince herkesin aklına metafiziksel düşünceler gelir.o yüzden bilinçaltını bu şekilde yönlendirmiş olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?