syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben izninizi istiyorum malum yarın yorulacagm :) adı listeye yazilan herkes muhakkak bir kere girip baksın, yorumu görsün:) tatlı sohbetler, en son çıkan kapilari kitlesin huzurlu geceler!

uyanıkken olan için birşey diyemicem valla..enteresan..

ama diğer durum dediğim gibi..

tam uykuya dalacakken sanki bir yerden düşüyormuş gibi sıçramak, elin ayağın titremesi..çoğu kişide oluyor..

ömer çelakıl da bu konuya değindi geçen gün..benim dediklerime benzer şeyler dedi..uykuya dalma esnasında bedenle ruh arasında bağın kopma anıymış..

ne derece doğru bilemem ama bence mantıklı..ben de böyle yorumlamıştım.

yok sizler bu bilgileri kaynaklarından öğreniyorsunuz benim bir öğretim yok belki burdan dahada geliştirebilirim sizler sayesinde

benimde yok aslında öyle bi kaynagım
etrafımda bilgi alacak biride yok
birine anlatınca uzak dur çarpılırsın tarzı şeyler söylüyorlar
ama bende çok meraklıyım işte
belkide bu bizim yetenegimizdir nasıl gitar yalmak dans etmek yetenekse bu da bii yetenektir
ve neden geliştirmeyelim ki
bu baslık çokk iyi oldu bilmediğim çok şeyvarmış sayenizde ögrndim
umarım uzun süreli olur arkadaslıgımız ve paylasımlarımız

Ee başka yokmu anlatsana biraz.
Peki gördüğün babaannenmiydi babana sordunmu yüzü nasıldı diye?

evet canım gördüğüm oydu daha sonra dedem ölünce kalan fotolardan gördüğüm kişiydi.

sende de doğuştan yetenek var bilgi öğrenmekte birşey yok o arayı çabucak kapatırsın istersen

cidden benden bişeyler çıkar mı diyosun

Kızlar ben izninizi istiyorum malum yarın yorulacagm :) adı listeye yazilan herkes muhakkak bir kere girip baksın, yorumu görsün:) tatlı sohbetler, en son çıkan kapilari kitlesin huzurlu geceler!

iyi geceler canımmm
bütün iyi enerrjiler seninle olsun
tatlı rüyalar

bende çıkıyorum kızlar sorularınızı yorumlarınızı yazın astral seyahatle ilgili
tabi yanlışım varsa onlarıda
akşam hepsini tek tek cevaplarım
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

çarpılırsın diyenler bir çarpılsa ama bu konular ürkütücüdür o yüzden sanırım uzak tutulmak isteniyor insanlar.

iyi geceler kızlar hemen yazıp kaçacaktım ama takıldım uyumadan dua edin...

iyi geceler tatlı rüyalar güzel cadılar :)

çarpılırsın diyenler bir çarpılsa ama bu konular ürkütücüdür o yüzden sanırım uzak tutulmak isteniyor insanlar.
ee yani...insanlar korkuyor doğal olarak...bende çok meraklıyım öle şeyler...hatta eskiden çok daha güzel tahmin yapardım....ama artık sanırım masumluğumu kaybetmiş olabilirim...üç harfli olayları mesela çok ilgimi çeker ama şükür ki daha hiç görmedim...görsem...deliririm hrhalde....

Ben birkaç kez kendimi odamda ya da evin başka bir yerinde tam tavanın orda gördüm, sanki uçuyormuş gibi, çok gerçekçiydi. Su üstündeymiş gibi bir hafiflik vardı. Bir keresinde de, kandimi yatağın üstünde hissettim, karabasan olayı gibiydi, çok kötü hissetmiştim kendimi... Astral seyahati bilinçli olarak yapmadım ama yapmak istiyorum çünkü gitmek istediğim yerler var :97:

O bende de oluyor, bacağım atıyor sanki ayağım takılmış düşüyormuşum gibi ya da ayağım çukura girmiş gibi bir his... Uyku ile uyanıklık arasında oluyor.

Ben de görmedim ama neye benzediğini merak ediyorum, ve görmediğim için de varlığına pek emin olamıyorum...

İyi geceleeer, tatlı rüyalar, yarın görüşmek üzere :)

Ben okumayı bitirene kadar muhabbet dağılmış, sabah olmuş yahu! Ama zaten pek bilgim yoktu astral seyehat hakkında, ve hiç denemedim. Ben de zihnimi tamamen boşaltabileceğimi zannetmiyorum ayrıca. :) Hem korkarım ki... Tecrübelerinizi okumak daha zevkli.
-Ayrıca, reenkarnasyon nedir? gerçekten var mıdır? nasıldı? bu olayın aslını ben de çok merak ediyorum. Sıradaki konumuz bu olsun. :))

İyi uykular herkesee.. Yarın görüşmek üzere. :)

Son düzenleme:
harbi sabah oldu yha....
bütün sayfaları okudum...keşke sohbete dün denk gelseymişim.....nesse artık..

Astral s. bende bilinçli olarak yapmıyorum. Zaten ne zaman bilinçli olarak yapmaya kalksam başaramıyorum .Sanırım çok fazla rahat olamıyorum .Bu topic tam benlik :))))

teşekkürler bilgi için,sanırım akşam su birikintisine basmadan önce de destur demek gerekiyomuş,bir de akşam pencereden vs birşeyler silkelemek iyi değildir derler

anladım seni ama türlü korku filmi izleyip de olmayan şey sadece tütsüyle oluyosa ilginç bence.Kaldı ki bu olayı yaşadığımda tütsüyü güzel kokudan farklı birşey olarak değerlendirebilecek yaşta da değildim.Rahat rahat da korku filmleri izlerim,çok da cesurumdur,hiç gündemimde yoktur gelirler mi vs diye,hatta kardeşimin küçükken çok korkuları vardı ama ben hiç korkmazdım hatta bebekken gece kalkar gezermişim evde.O yüzden bu konuda da gerçeklik payı var gibi geliyor bana tabi fikrine de saygı duyarım.

kimyahatunn bana fal bakacaktın hatırlatayım dedim ama mesaj sayım yeterli olmadığı için mesaj atamadım

ooo benimki aşk ile ilgili olsun , gelişme var mı falan :) ooo kızlar sizler resmen gece kuşlarısınız, sabaha kadar sohbet etmişsiniz, maşallah size :))) yeni yeni şeyler öğreniyoruz, öğreneceğimiz çoookk şey var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…