syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Kızlar aklıma bir şey geldi.

Ben 10 yaşlarındayken karşı komşumuza misafirliğe gidecektik annemle ilk kez.

o gece yattığımda kadının salonunu gördüm rüyamda.

Hatta çerçevede bir çizim vardı galiba bir attı.

Sabah annem uyandırdığında anne o çerçevedeki resim çok güzel istesek verir mi dedim

Annem anlam veremedi ne çerçevesi dedi.

Ben de gittik ya o kadının evine salondaki masanın üstünde duran çerçeve dedim.

Annem saçmalama kızım şimdi gideceğiz işte dedi.

Neyse kalktık gittik aynen rüyamda gördüğüm gibi.

O çerçevedeki atı da gördüm.

Anneme gösterdim

Böyle şeylere inanmaz annem ama o bile korktu :18:

Sizce bu ne :)

kimyahatunn astral seyahat yapabiliyorsun, ne güzel ! bende öğrenmeyi çok istiyorum, dün gece uyumak üzereyken deneyecektim fakat gecenin vaktinde korkabilirim diye gündüz iken denemeye karar verdim. Çakralarını açmışsın, anladığım kadarıyla çakralarını açtıktan sonra kapatmak gerekiyormuş, kapattıysan ne tür yöntem kullandın ? Astrale çıktığımızda kendi bedenimize geri dönememe gibi durum yok sanırım, çünkü bedenimizle astral beden arasında gümüş kordon denilen bir bağ ile bağlıymış, o bağ esnek , o bağ koptuğunda o zaman ölüm gerçekleşiyormuş... Biri anlatmıştı, bir adam astrale çıkmak istemiş, çıkmadan önce tedbir olsun diye evi kilitlemiş, evde kimse yokmuş. O da denemiş, başarmış fakat çıkarken 2 varlık görmüş, kadın gibiymiş, ona bakıp kıs kıs gülüşüyorlarmış. Adam da korkmuş, ben evi kilitledim, evde kimsenin olmaması lazım falan diye düşünmüş, korkudan yarı felç geçirmiş :S Ama 1 hafta sonra falan felç tamamen geçmiş, tövbe etmiş adam... O yüzden bilinçli olmak lazım, olabileceklerine kendimizi hazırlamalıyız, sonra kötü süprizlerle karşılaşmayalım ...

kimyahatunn bir de sevdiğin çocuğa olumlu düşünce gönderiyorsun ya, onunla arkadaş mısınız,görüşüyor musunuz ? Arkadaş iseniz, onun da sana ilgisi varsa yaptığın secret daha kolay işe yarar.

canım yeni gördüm ya ben bunu:)çok sevindim syyskuu listede bende varmışım ya:)
ben tabiki aşk için baktırmak istiyorum erkek arkadasımla evleneyim mi sence kafamı çok bozuyo bazen kartlar ne diyo:44:

aaaa,ben de listedeyim,jest oldu cidden,teşekkürler,ben de aşk için baktırmak istiyorum,çok teşekkürler şimdiden

ben de üniverstedeyken böyle birşey yaşamıştım.yurtta kalıyodum.vizeler vardı ve herzamanki gibi benim notlarım yoktu.daha önceden arkadaşlarla konuşmuştuk işte bizle aynı dönem bi kız bizim yurtta kalıyomuş çok iyi not tutuyomuş falan.o geldi aklıma ama tabi koca yurt nerden bulucam kızı dedim.sonra amaan bu saatten sonra çalışsam nolur dedim uyudum rüyamda kızın odasını gördüm.hiç unutmuyorum.biz 4.kattaydık.kızın odası 1.kat en soldaki odaydı.uyandım ve tabiki gittim odaya.kızın odasıymış.çok şaşırmıştım.o zaman kızlara anlatmıştım da ermiş muamelesi yapmışlardı bana

dediğim gibi tütsü onları çağırmak için kullanılabilirken kovmak için de kullanılıyor.burada bir çelişki var zaten dediğim gibi araçtan çok amaç önemlidir.metafizik kuralları fizik kuralları gibi değildir tam olarak.bilemiyorum sen farkında olmadan tütsüyle ilgili kafanda yerleşmiş bir fikir olabilir,ya da belki gerçekten geldiler ama tütsüyle ilgisi olmadan tesadüfen,bunun korkmakla da ilgisi yok ben de eskiden korkmazdım ama her gece rüyamda görürdüm onları.yanlış anlama istediğine inanmakta özgürsün elbette sorgulamak bana düşmez fakat böyle şeylere şartlanmak iyi değildir onu söylemeye çalışıyorum

buna durugörü deniyor.yani gözlerinle görmeden bir olayı,mekanı öncesinde veya sonrasında görmek.tesadüfen olur bazen insanlarda

astral seyahat öncesinde bir çalışma süreci gerektirir.bu süreçte insan astral seyahat sırasında karşılaşabileceği olaylara ve bilinçaltının oyunlarına hazırlıklı hale gelir ki astral seyahat sırasında kontrolü kaybetmesin

Merhaba kızlarr, dün gece yoğunlaşmış bi şekilde konuyu okuyordum ki elektirkler kesildi! Ödüm patladı gece gece evi ayağa kaldırdımm

evet canım , kimileri istemdışı olarak astrale çıkar, kimilerinin de çok çalışması gerekiyor, kişilere göre değişiyor

pupiqq sen anlat, ben korkmam :)))

okeyto,zaten ben forumdakilere konuyla ilgili bildiklerini,düşüncelerini sordum,sen de paylaştın doğal olarak,yanlış anlamadım yani,aksine teşekkür ederim vakit ayırıp düşüncelerini paylaştığın için.

Merhabalar :)

yakın gelecek için istesem olur mu? eğer çok genelse aşk olsun o zaman :)

Öncelikle konun hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Benim merak ettiğim birşey vardı hep, bu vesile ile onu da sorayım istedim.
Yıldızname tam olarak nedir?
Çok duydum, bakanı da baktıranı da.
Fakat kulaktan dolma aldığım bilgiler şu yönde: etkili bir fal yöntemlerinden biri olduğu (yanlış tabir kullanırsam kusuruma bakma, sadece kulaktan duyumla yazıyorum bunları), herşeyin söylendiği ve doğru kişiye baktırıldığında bir çok şeyi de önceden görülebildiği bir fal aracı olduğunu duydum.
Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Senden bilgi alabilirsem sevinirim...

merhabalar,

benımde merak ettiğim bır konu kahve falı.Nasıl oluyorda isimler çıkıyor veya olayları bılıyorlar çok şaşırıyorum baktırdığım zaman:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…