Bir de sevgilimin yaşadıkları var ama anlatsam çok korkarsınız.:18:
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323
bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazımşimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler
ÖRN: syyskuu: aşk için baktırmak istiyorum.
gibi
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323
bu arkadaşlar bu topiğin kadrolu cadıları, yarın kesin kart çekilecekler listesindeler
ay yarına güzel uyanmam lazımşimdi sadece tek bir soru ve konu için bu mesajdan alıntı yaparak yazabilirler
gibi
Kızlar aklıma bir şey geldi.
Ben 10 yaşlarındayken karşı komşumuza misafirliğe gidecektik annemle ilk kez.
o gece yattığımda kadının salonunu gördüm rüyamda.
Hatta çerçevede bir çizim vardı galiba bir attı.
Sabah annem uyandırdığında anne o çerçevedeki resim çok güzel istesek verir mi dedim
Annem anlam veremedi ne çerçevesi dedi.
Ben de gittik ya o kadının evine salondaki masanın üstünde duran çerçeve dedim.
Annem saçmalama kızım şimdi gideceğiz işte dedi.
Neyse kalktık gittik aynen rüyamda gördüğüm gibi.
O çerçevedeki atı da gördüm.
Anneme gösterdim
Böyle şeylere inanmaz annem ama o bile korktu :18:
Sizce bu ne :)
anladım seni ama türlü korku filmi izleyip de olmayan şey sadece tütsüyle oluyosa ilginç bence.Kaldı ki bu olayı yaşadığımda tütsüyü güzel kokudan farklı birşey olarak değerlendirebilecek yaşta da değildim.Rahat rahat da korku filmleri izlerim,çok da cesurumdur,hiç gündemimde yoktur gelirler mi vs diye,hatta kardeşimin küçükken çok korkuları vardı ama ben hiç korkmazdım hatta bebekken gece kalkar gezermişim evde.O yüzden bu konuda da gerçeklik payı var gibi geliyor bana tabi fikrine de saygı duyarım.
buna durugörü deniyor.yani gözlerinle görmeden bir olayı,mekanı öncesinde veya sonrasında görmek.tesadüfen olur bazen insanlardaKızlar aklıma bir şey geldi.
Ben 10 yaşlarındayken karşı komşumuza misafirliğe gidecektik annemle ilk kez.
o gece yattığımda kadının salonunu gördüm rüyamda.
Hatta çerçevede bir çizim vardı galiba bir attı.
Sabah annem uyandırdığında anne o çerçevedeki resim çok güzel istesek verir mi dedim
Annem anlam veremedi ne çerçevesi dedi.
Ben de gittik ya o kadının evine salondaki masanın üstünde duran çerçeve dedim.
Annem saçmalama kızım şimdi gideceğiz işte dedi.
Neyse kalktık gittik aynen rüyamda gördüğüm gibi.
O çerçevedeki atı da gördüm.
Anneme gösterdim
Böyle şeylere inanmaz annem ama o bile korktu :18:
Sizce bu ne :)
kimyahatunn astral seyahat yapabiliyorsun, ne güzel ! bende öğrenmeyi çok istiyorum, dün gece uyumak üzereyken deneyecektim fakat gecenin vaktinde korkabilirim diye gündüz iken denemeye karar verdim. Çakralarını açmışsın, anladığım kadarıyla çakralarını açtıktan sonra kapatmak gerekiyormuş, kapattıysan ne tür yöntem kullandın ? Astrale çıktığımızda kendi bedenimize geri dönememe gibi durum yok sanırım, çünkü bedenimizle astral beden arasında gümüş kordon denilen bir bağ ile bağlıymış, o bağ esnek , o bağ koptuğunda o zaman ölüm gerçekleşiyormuş... Biri anlatmıştı, bir adam astrale çıkmak istemiş, çıkmadan önce tedbir olsun diye evi kilitlemiş, evde kimse yokmuş. O da denemiş, başarmış fakat çıkarken 2 varlık görmüş, kadın gibiymiş, ona bakıp kıs kıs gülüşüyorlarmış. Adam da korkmuş, ben evi kilitledim, evde kimsenin olmaması lazım falan diye düşünmüş, korkudan yarı felç geçirmiş :S Ama 1 hafta sonra falan felç tamamen geçmiş, tövbe etmiş adam... O yüzden bilinçli olmak lazım, olabileceklerine kendimizi hazırlamalıyız, sonra kötü süprizlerle karşılaşmayalım ...
Bir de sevgilimin yaşadıkları var ama anlatsam çok korkarsınız.:18:
evet canım , kimileri istemdışı olarak astrale çıkar, kimilerinin de çok çalışması gerekiyor, kişilere göre değişiyorastral seyahat öncesinde bir çalışma süreci gerektirir.bu süreçte insan astral seyahat sırasında karşılaşabileceği olaylara ve bilinçaltının oyunlarına hazırlıklı hale gelir ki astral seyahat sırasında kontrolü kaybetmesin
dediğim gibi tütsü onları çağırmak için kullanılabilirken kovmak için de kullanılıyor.burada bir çelişki var zaten dediğim gibi araçtan çok amaç önemlidir.metafizik kuralları fizik kuralları gibi değildir tam olarak.bilemiyorum sen farkında olmadan tütsüyle ilgili kafanda yerleşmiş bir fikir olabilir,ya da belki gerçekten geldiler ama tütsüyle ilgisi olmadan tesadüfen,bunun korkmakla da ilgisi yok ben de eskiden korkmazdım ama her gece rüyamda görürdüm onları.yanlış anlama istediğine inanmakta özgürsün elbette sorgulamak bana düşmez fakat böyle şeylere şartlanmak iyi değildir onu söylemeye çalışıyorum
ssofi
emirlove90
VikingPrincess
PsikopatPsikolog
pisipisikolog
hevuk
MASLOW
_eftelya_
Hepyesil
AgathaChristie
kimyahatunn
orion7
ppurple
micra
mimiliciouis
hayalperestttt
güneşş
ossllem
gonul323
gibi
horoskop analizini tamamen teknik biliyorum. çok bağlı kalmadan, çok ta ilgilenmeden. zira çok bildiğim bir şey değil. 2 kitap okudum onunla ilgili, rakam ve çizgilerle aram pek olmadığı için daha düz gittim. sonra tamamen belirleyici kartlarla (kişi burcu, yükseleni) analiz ettim. teyzem yıldızname bilmezdi, o tamamen fal endeksliydi. ben büyüyü de araştırdım, yıldızı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?