merhabalar,
Benımde merak ettiğim bır konu kahve falı.nasıl oluyorda isimler çıkıyor veya olayları bılıyorlar çok şaşırıyorum baktırdığım zaman:44:
kızlar ben kahve falı bakıyorum. ama fazla iyi değil. mesela stajda sekreterin birine baktım bebek var dedim erkek dedim. kadın şimdi hamile bebeği de erkek. küçükken de amcama bakıp haksız bir yerden para almışsınız demişim ve öyleymiş annem söyler. arkadaşıma sevgilinle aran bozulacak şu şu nedenden dedim çıktı. kahve falı geliştirilebilir mi? yani geliştirebilir miyim?
canım bızede burdan bakabıırmısın acep?rica etsem
fotoğraftan bakabileceğimi pek sanmıyorum canımzaten her zaman olmuyor bazen içimden çok bakmak geliyor o zaman bakabiliyorum. ama artık bakmamaya çalışıyorum hem rahatsız ediliyorum (anladınız) hem de annem fal bakanın 40 gün ibadeti duası kabul olmazmış dedi. yani 40 günü göze alamam
Merhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)
Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?
fotoğraftan bakabileceğimi pek sanmıyorum canımzaten her zaman olmuyor bazen içimden çok bakmak geliyor o zaman bakabiliyorum. ama artık bakmamaya çalışıyorum hem rahatsız ediliyorum (anladınız) hem de annem fal bakanın 40 gün ibadeti duası kabul olmazmış dedi. yani 40 günü göze alamam
anlıyorum canım teşekkürler yınede:26:
:s cidden mi ya,kötüymüş,40 gün,keyfine de olsa sorun olur mu ki acaba
:S Cidden mi ya,kötüymüş,40 gün,keyfine de olsa sorun olur mu ki acaba
olur canım nettende bakabilirsin dinimizde fal baktırmak olayına :) buradan bunları konsuursak kapanıyor sayfa çünkü dini içerikli diye.
Dalgasınada olsa sonuçta bakıosun yada baktrıosun bi beklenti içine giriosun bu bakanlar madem falcı madem herşeyi biliyorlar neden ozaman hazinelerin yerini bulup zengin olmuolarda ufacık kahvelerde falcılık yapıyorlar:) çoğu atıo tutuoo bazılarıda 3 harflilere karışmış zaten :) aman uzak durun duanızı edin oturun yani :)
tam da şimdi kitap şipariş ediyodum. ruhların yolculuğu başka mistik konularla ilgili önerebileceğiniz bir kitap var mı?yerli yazarlardan bu konularla ilgilenenler var mı merak ediyorum. müslüman olan birinin düşüncelerini de merak ediyorum.meleklerin dilini de merak ettim şimdi.ayyy çok eğlenceli:)
başlıktaki simge türk psikologlar derneğinin simgesi ve konuya bakınca, tamamen ironiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?