syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Merhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)

Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?

kızlar ben kahve falı bakıyorum. ama fazla iyi değil. mesela stajda sekreterin birine baktım bebek var dedim erkek dedim. kadın şimdi hamile bebeği de erkek. küçükken de amcama bakıp haksız bir yerden para almışsınız demişim ve öyleymiş annem söyler. arkadaşıma sevgilinle aran bozulacak şu şu nedenden dedim çıktı. kahve falı geliştirilebilir mi? yani geliştirebilir miyim?

canım bızede burdan bakabıırmısın acep?rica etsem

canım bızede burdan bakabıırmısın acep?rica etsem

fotoğraftan bakabileceğimi pek sanmıyorum canım zaten her zaman olmuyor bazen içimden çok bakmak geliyor o zaman bakabiliyorum. ama artık bakmamaya çalışıyorum hem rahatsız ediliyorum (anladınız) hem de annem fal bakanın 40 gün ibadeti duası kabul olmazmış dedi. yani 40 günü göze alamam

:S Cidden mi ya,kötüymüş,40 gün,keyfine de olsa sorun olur mu ki acaba

Merhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)

Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?

Demekki sende benim gibi düşündün...
bende mesafeyi düşündüm. Mesela Edirne den Iğdır olabilir mi?
Ya da hiç varlığını bile bilmediğim biri yahut mekan olabilir mi?

anlıyorum canım teşekkürler yınede:26:

:s cidden mi ya,kötüymüş,40 gün,keyfine de olsa sorun olur mu ki acaba

olur canım nettende bakabilirsin dinimizde fal baktırmak olayına :) buradan bunları konsuursak kapanıyor sayfa çünkü dini içerikli diye.
Dalgasınada olsa sonuçta bakıosun yada baktrıosun bi beklenti içine giriosun bu bakanlar madem falcı madem herşeyi biliyorlar neden ozaman hazinelerin yerini bulup zengin olmuolarda ufacık kahvelerde falcılık yapıyorlar:) çoğu atıo tutuoo bazılarıda 3 harflilere karışmış zaten :) aman uzak durun duanızı edin oturun yani :)

Tanımadığın birinin evine giremiyormuşsun . Daha önce girdiğin bir eve astral seyahat yapması sanrıdan ibaret olabilir .

Beni de önceki sayfalardaki listeye ekler misiniz kızlar

Bu arada bugün akşam yazacaktım arkadaşımda kalacağım için şimdi yazayım dedim :)

Aşkım okursan kızma anlattığım için seviliyorsun :)

( Bazen sadece benim yazdığım cevapları okuyor sitedeki tedbirimi alayım dedim )

Benim sevgilim köyde yaşıyor normalde.

Küçükken köydeki ağaçlık bir yere gitmişler 3-4 arkadaş.

Sonra sis basmış birden akşam karanlığında.

Sisin içinden insanla - 3 harfli arası bir şey çıkmış.

Yani dev gibi bir karaltı, vücudu insan ama yüzü ve ayakları farklı bir şeymiş..

Kaçmışlar oradan hemen bu sadece bir tanesi..:18::18:

anladım tatlım,dua ettiğim için çekindim zaten.geyiğine de olsa,arkadaş arasında filan baktığımız fal da buna dahilse kötüymüş..

Tansık - İnsanın üç büyük sırrı
Mehmet Hengirmen

Tavsiye ederim, bir arkadaşımın merak ve tavsiye üzeri almasından sonra, bende alıp okumuştum.
Dini açıdan ele alınmış bir çok konu.
Reenkarnasyon, spritual dünya, alemler hepsi konu almakta.
Hikaye/roman şeklinde yazılmış.
Yazarı araştırabilirsen sanırım fazla birşey söylememe gerek yok...

başlıktaki simge türk psikologlar derneğinin simgesi ve konuya bakınca, tamamen ironik i

Ben her alanda düşünüp araştırmayı seven bir insanım.
Çok fazla araştırma yapmadan, ne kadar bilinebiliyorsa bu konular, benim de o kadar bilgim var diyebilirim.
Tesadüfen Tansık diye bir kitap okumuştum ve o dönem inanılmaz merakım artmıştı bu tarz konulara.

Syyskuu, bir ara sana birşey danışmak istiyorum, belki biliyorsundur, belki bilmiyorsundur fakat merak ettiğim bir kaç konu var.
Yardımcı olabilirsen sevinirim, en azından fikir edinmiş olurum.

ben de korkup ama okumadan da geçemeyenlerdenim düngece bütün sayfaları okudum
ve sabaha kadar uyuyamadım kızlar
genelde kaçarım böyle şeylerden çünkü aşırı korkum var ama hoşuma gidiyo
ne yapayım dayanamıyorum

Geçmişi okumaya devam ediyorum ben, zira bir çok bilgi var merak ettiklerimin bazılarını oradan öğrenebiliyorum.
Bir hayli vaktimi alacak gibi, maşallah... Ben konuyu fark edene kadar bir çok sayfa geçmiş.

Bu arada, Yıldızname ile ilgili sorum yanıtlanmadı daha.
Tekrar hatırlatmak istedim, bu yıldızname tam olarak nedir?
Gerçekten "gerçekleri" yansıtıyor mu? Yoksa fala inanma falsız kalma tarzında mı? :44:

başlıktaki simge türk psikologlar derneğinin simgesi ve konuya bakınca, tamamen ironik i

Psi (harf) - Vikipedi
azıcık araştırma; heyecanlanmadan azıcık araştırma yapın. meta ansiklopedisi okunuz mu hiç? hiç bir okült kaynak? psi işareti parapsikolojide, psikolojide, mistizmde, okültizmde semboller arasında geçer.
ki konular zaten fazlasıyla psikolojik.

benimde çok severek kullandığım bir semboldür. türk psikologlar derneği de psi'nin psikoloji ile bağlantısını bildiklerinden kullanmış olsalar gerek; ki bunda hiç bir abeslik yoktur.

ironi : İroni - Vikipedi

asıl ironi benim bu başlıkta arapça bir sembol kullanmam olur ama aslında bu bile o kadar ironik değildir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…