syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
örneğinle aynı ssykuu aşk için baktırmak istiyorummm

iradenin çok zayıf olduğu bir aydasın. güçlü görünen tavrının aksine en ufak bir boşluğunda hata yapacak gibisin. (bilmem anlatabiliyor muyum ) aslında uzun zamandır bu yalnız ve zayıf olma halin var, ancak ara ara gelen o yükselişler seni olduğundan daha kötü bir konuma sürüklüyor. kafanı dolduracak şeyler yapmalı, bu boşlukta olası bir pişmanlık yaşamamak için birşeylerle meşgul olmalısın.

şu sıralar ihtiyacın olan şey onun geri gelmesi de değil artık, tamamen kendini huzurlu hissetmek.
kendini dinle, sabır şu sıralar senin en büyük sınavın.

lucid rüya görme teknikleri neler? daha önce araştırmıştım. ama deneyen ve lucid rüya gören varsa paylaşabilir mi?

bir yolculuk var tatlım görünen; erteleniyor. şu sıralar sana yeni bir işe başlamamanı söylüyor kart. aşk ile ilgili bir aldanma görünüyor; varsa bir eşin / sevgilin, ortadaki bir yanlış anlaşılma yüzünden tatsızlık çıkıyor. ama bir yanlış anlaşılmaya kurban gidebilirsiniz diyor kart; dikkatli olun.

ciddiye almayın bunu yani tamamen yanlış anlaşılma ile alakalı.

bir düşman; kız mı erkek mi söylemiyor. art niyetli ve entrikayı çok seven bir kişi ile ciddi bir kriz yaşıyorsun yakın bir tarihte. (sevgilin ya da eşin) ile bir uzaklık söz konusu. ayrılık varsa uzun süre beklemeye alınıyor çünkü ciddi bir karmaşa dönemindesin. eğer bir ilişki söz konusu ise bir birinize büyük ölçüde tahammül eksikliği yaşıyorsunuz. alttan almaya bir taraf çalışmazsa herşey olduğundan daha kötü ilerleyebilir.

ayın son günü, onun etkisinden kurtulacaksın ve şubatta keyifler yerinde olacak diyor kartın

hedeflere ulaşmakta çok zorluk çekiyorsun. sana göre elinden gelen her şeyi yapsan da elini kolunu biri sanki tutuyor. bu yüzden biraz yorgun ve gerginsin. bir beklentin yokmuş gibi hissediyorsun kendini artık.
aşk konusunda (sevgilin / eşin) varsa bir anlaşmazlık görünüyor aranızda ama frekansınız doğru. yani bu tatsızlıklar tamamen kronikleşmiş olsa da normal kabul edilmesi gerekiyor. (yoksa) bir kişi var ardında, sen yer yer hatırlasanda o biraz daha az özlüyor. sen gibi değil, kurtulman gerek bu yer yer düşünce bulutlarından.

yoktan var etmeye çalışan bir erkek. becerikli, iş bitirici ama tutuk. bazen nokta atışı yapıyor, bazen karavana. buda onu senin gözünde dengesiz kılıyor.
bir sürpriz görünüyor, bir şeylerle uğraşıyor ama sana hissettirmeden. yakın bir zamanda ondan duyacakların senin içindeki o kötü düşünceleri yok edecek, rahatlayacaksın

selam Syyskuu verdiğin listedeki sıraya göre mi bakıyorsun?
benim ricam oğlum ben ve eşim için bize bakabilir misin?

tavsiyen için çok teşekkür ederim.listeye ekledim :)

syyskuu ben de bekliyorum canım çok meşgul değilsen rahatsız etmiyosam tabi

son bir kitap daha sipariş edicem. senden de tavsiye alabilir miyim.seni çok etkileyen bitirdiğinde etkisinden kurtulamadığın

eşin şu sıralar ciddi bir savaş içerisinde. mücadeleci, güzel bir hırsla harika işler yapmaya hazırlanıyor. bu süreç biraz yorgun düşürecek sizi, kendinize dikkat etmelisiniz.

(bebek için döl çakrası açma konusunu paylaşacağım)

hanenize giren çıkan insanlara dikkat edin. fazla saf ve iyimsersiniz. insanlar için çok fazla kurban konumundasınız.(mecazı anlamda) biraz kendinizi dışarı doğru kapatın, işinize mutluluğunuza bakın. çok sosyal olmayın şu aylarda.

syyskuu ben de bekliyorum canım çok meşgul değilsen rahatsız etmiyosam tabi

son bir kitap daha sipariş edicem. senden de tavsiye alabilir miyim.seni çok etkileyen bitirdiğinde etkisinden kurtulamadığın

TORA (MANYETİK GÜÇ) Erhan Etiker - Hüseyin Cengiz

beni korkutan ve çok şaşırtan bir kitap. çok eski ve açıklayıcı tavsiyemdir

sana da bakacağım tatlım

Oyy, benim ismim de varmış buradaaa :)
O zaman ben de erkek arkadaşımla alakalı yani daha çok ona yönelik bakmanı rica ediyorumm :)

amanın fal bakıyolar ya ben tırsak olduğumdan topicten uzağım yoksa cadılıkta üstüme yoktur beklediğim bi kağıt var canım,bildiğin çatlıycam beklerken.bunun için bana bakarsan çok sevinirim

şu ana kadar baktığım kartlar içinde pozitifi sana geldi, enerjin güzel demek ki.

bulunduğun ortamda çok fazla popüler olabiliyorsun. çok sevenin var ve aktif olmak tam sana göre. bir sevgilin / eşin varsa inanılmaz güzel bir gün görüyorum, arzu ettiğin cümleler o gün sana söylenecek. yoksa şayet; iki erkek var diyor kart, biri diğerinden çok daha iyi değil. çok korkunç bir kararsızlığa sürükleniyorsun, kalbini dinle

para, bereket, bolluk. güzel bir sürece az önce girmiş gibisin. ama bir şaşkınlık durumun var, heyecan ve hırs sana yanlış tercihler yaptırabilir. sakin ol sağduyulu ve bilinçli yaklaş tercihlerine. sevgilin / eşin varsa seni yakın merceğe almış. bir tatsızlık sonrası biraz yanlış şeyler söylemiş, o kişiyi tedirgin etmişsin. dikkatli davranmanda yarar var. yoksa; bir erkeğin yakın takibindesin. takip edildiğinin farkındasın, ama düşündüğün kişi değil.

vavvv,action :) çok teşekkürler,çok makbule geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…