syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?


  • Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
tavsiyen için çok teşekkür ederim.listeye ekledim :)

Rica ederim, 3 ayrı kitaptan oluşuyor.
Biraz basit bir dille yazılmış, zannediyorum anlam sorunu yaşanmasın diye.
Sürükleyici ve bir o kadar da enteresan.
İnşallah sıkılmazsın, severek okursun...


TORA (MANYETİK GÜÇ) Erhan Etiker - Hüseyin Cengiz

beni korkutan ve çok şaşırtan bir kitap. çok eski ve açıklayıcı tavsiyemdir

sana da bakacağım tatlım

Aynı zamanda bende bu kitabı edineyim o zaman, merak ettim.

 
5 dakikalik bir ara verdim, çikolata yiyorum devam edeceğim hemen

Afiyet olsun, sanırım bugün baya yoğunsun.
Bende 5-10 dakika sonra işten eve doğru hareket edeceğim.
Sanırım seni yarın rahatsız edeceğim kafamdaki sorular ile ilgili.
Umarım vaktin olur...

Herkese hayırlı günler...
 
hangi çikolatayı yiyorsun, ben de istiyorummm

ay albeni ile birlikte çay önce kırt diye albeniden bi ısırık alıyorum, sonra çaydan bir yudum alıyorum arkama yaslanıyorum o ağzımın içinde eriyor oh senin içinde son ısırığı aldım ve bitti nazlım diğer sayfalara bak; senin için fal baktım
 
Albeni miiii, en sevdiğimden! Afiyet, bal, şeker olsun tatlımaaaa!
-Benim için fal mı baktın, aaa görmedim. hemen bakıyorumm canımmm.
 
Hepyesil senin falın:
bir sevgilin / eşin var ise tahmin ettiğinden daha iyi bir konuma geliyorsunuz. uzun zamandır birbirinize çok vakit ayıramadınız ve bunu büyük sorun haline getirmiyormuş gibi görünseniz de ikinizin de kafasında. iki taraftan birinde bir adım atılacak ve bu o olacak.

yoksa; büyük bir tartışma ile fırtınalı ve hızlı bir ilişki başlıyor. heyecanlı ve seni uzun süre ayakta tutacak.
 
Son düzenleme:
aynen de öyle oluyor yahu! çıldırtıyor beniiii.
ağzından bal damlamış tatlımmmm, sabırsızlıkla bekliyorum sürprizinii! yoksa ben O'na sürpriz yapacağım en iticisinden.
 
heyecanlı ve macerayı seven birisin. aşk hayatın çok sağlıklı gitse bile rutinlik sana göre değil.

bir sevgilin / eşin varsa çokta beklentini karşılayan biri olmadığını zaman zaman düşünüyorsun. bazen bunu düşündüğün için kendine kızıyorsun ama haklı olduğunun da bilincindesin.

yoksa; çok fazla erkek var çevrende, arkadaş, flört adayları vs. sen erkeklerle çok iyi anlaşan biri olduğun için erkek ilişkilerinde kuvvetlisin. ancak bazı erkekler yani seni flört amaçlı beğenen erkekler bu konudan ötürü sana pek yaklaşamıyor.
 
bu al karisi olayi bizim koydede vardi dedem anlatmisti bu galiba istedigi insanin sekline girebiliyormus hatta babanem dediki uyurken gece amcam bunu cagirmis demiski bi yere gidelim buda gece gece yola koyulmus babanem diyoki bi baktim amcan degil kadin okuya okuya geri kactim dedi daha bir suru sey var o yuzden ben koydeyken geceleri odum kopardi tuvaletlerimiz disardaydi o zaman ...dedim boyle cok hikaye anlatirdi ..
 
aynen de öyle oluyor yahu! çıldırtıyor beniiii.
ağzından bal damlamış tatlımmmm, sabırsızlıkla bekliyorum sürprizinii! yoksa ben O'na sürpriz yapacağım en iticisinden.

bugün erken çıkacağım, yarın bir çekimim var. ama şu fallardan sonra bir çakra temizliği yapıp whatsapa geleceğim; muhakkak konuşalım günün özetini
 

teşekkürler syyskucumm falımı okudum
 

çok teşekkür ederim :)
 
ya butun yazilanlari okuyamadim simdi ansil bende bir akrt actirabilegim kartlair sizmi seciyorsunuz yoksa daha ocneki tarot lar gibi secip burayami yaziyoruz..bide sanirim bakicagin kisileri daha onceden mi seciyorsunuz...Bilen arakdslar bana bi kac cumleyle anlatirlarsa sevinirim oku oku beynim yoruldu cunki:)) tsk.
 
kaderde büyük bir değişim, kabuk atıyorsun deyim yerindeyse.

sevgilin / eşin var ise ciddi manada değişkenliğinden şikayetçi. aslında son bir kaç gündür biraz gerginsin. çevrendekiler sana daha değişik bakıyor. çünkü çok çabuk kötü enerjiden etkileniyorsun, söylenen her şey sana olumlu ya da olumsuz anlamda dokunuyor.

yoksa; uzun zamandır beklediğin ve gerçekleşmesini istediğin bir iş / söz / seyahat var. o vesile ile biri ile iletişimin başlayacak, bu duygusal mı kalacak yoksa sosyal mi olacak o tamamen zamanla şekillenecek.
 
pişmanlık yaşayan bir erkek. kocan - sevgilin- platoniğin. onu bir konuda pişmanlığa uğratmışsın. kalbi senin yanında iken aklı hep başka yerlerde. (kadınlar değil, hayat daha çok. geçim derdi iş vs.)

senle onun elektriği yanlış raddeye ilerliyor, ortak yol bulma konusunda çokta iyi değilsiniz. yani bir tartışma gerginlik esnasında asla söylenen her şey sizin söylediğinizin tam tersi.
buda sizi gergin ve anlaşmayan kişiler yapıyor.

birbirinizi sevmeyi bırakıp birazda anlamaya çalışın diyor kartın.
 
sezgileri kuvvetli, ne düşünse başına gelen bir bayan.

bazen düşünmekten bile korkuyorsun. çünkü gerçeklerden herkesten daha çok korkuyorsun.

eşin / sevgilin ile iletişimin hep güzel bir kanalda. ama enerjiniz sürekli kopuk. onunla yan yana iken her şey süper, ayrıldığınız anda soru işaretleri başlıyor. başkaları yokken çok iyi anlaşan, 3. bir kişiyle kedi köpeğe dönüşen bir çift.

yoksa; bir ortamda, kalabalığın senin üstüne yoğunlaştığı bir zaman diliminde onunla karşılaşacaksın. biraz süründürmeyi planlıyorsun, doğru yolda olacaksın.
devam et
 
değişim, yeni kutlamalar başarılar. tahmin etmediğin bir sürece aniden gireceksin. her şey güzel ilerleyecek, arzu ettiğin o küçük deneyimi yaşayacaksın.

sevgilin / eşin varsa; şaşkınlık diz boyu. tahmin etmediğin bir hareketle şaşırtacak seni. olumlu anlamda. ve inan buna ihtiyacın vardı..

yoksa; bir karar verip uzun bir süre sakinlik diyeceksin. eskileri yok etmek, sana kartın verebileceği en güzel nasihat. eskiler yeni olabiliyor, ama bu tehlikeli. bırak, eskiler eskide kalsın.
 
başarıları hayatına dizmiş, keyfini süren bir kadın. tebrikler ve takdirler; senin o kötü süreçten çıkmanla başlayacak.

sevgilin / eşin varsa; korkma, ufak tefek tartışmalar senden ve ondan bir şey götürmüyor. aksine sen tamamen entrika ve heyecanla ayakta duruyorsun. durgunluk asla sana göre değil.

yoksa; yine bu fırtınan etkisiyle uzun bir flört süreci yaşıyorsun. elini tutmadan, dokunmadan, sadece bakışarak yaşamak istediğin aşkın yarısını neredeyse yaşıyorsun. bu senin ihtiyacın olan şey.

sonuçsa iki dudağının arasında. ya başlatır ya da bitirirsin.
 
tutsak, bazen sıkıntılı ama hep içinde yaşayan. neden seni anlayan kimse yok? bunu sonra konuşuruz.

fazla iyi ve canlı olmana tahammül edemeyenler var. ama bir gerçek ki oda şu; sana bayılıyorlar.

bir eşin / sevgilin varsa; hiç farkında değilsin ama, seninle olmaktan çok mutlu. sen bazen kendine bile inanmıyorsun, çünkü mantığın biraz fazla çalışıyor. çok şey bekliyorsun ondan, elinden gelen bu ama.

yoksa; zaten sinyallerini veren çok erkek var çevrende. çoğu neşene hayran, sense gerçek seveni arıyorsun. bulacaksın ancak bu kolay olmayacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…