tavsiyen için çok teşekkür ederim.listeye ekledim :)
TORA (MANYETİK GÜÇ) Erhan Etiker - Hüseyin Cengiz
beni korkutan ve çok şaşırtan bir kitap. çok eski ve açıklayıcıtavsiyemdir
sana da bakacağım tatlım
5 dakikalik bir ara verdim, çikolata yiyorumdevam edeceğim hemen
hangi çikolatayı yiyorsun, ben de istiyorummm5 dakikalik bir ara verdim, çikolata yiyorumdevam edeceğim hemen
hangi çikolatayı yiyorsun, ben de istiyorummm
Albeni miiii, en sevdiğimden!ay albeni ile birlikte çayönce kırt diye albeniden bi ısırık alıyorum, sonra çaydan bir yudum alıyorum arkama yaslanıyorum o ağzımın içinde eriyor oh senin içinde son ısırığı aldım ve bitti nazlım diğer sayfalara bak; senin için fal baktım
aynen de öyle oluyor yahu! çıldırtıyor beniiii.yoktan var etmeye çalışan bir erkek. becerikli, iş bitirici ama tutuk. bazen nokta atışı yapıyor, bazen karavana. buda onu senin gözünde dengesiz kılıyor.
bir sürpriz görünüyor, bir şeylerle uğraşıyor ama sana hissettirmeden. yakın bir zamanda ondan duyacakların senin içindeki o kötü düşünceleri yok edecek, rahatlayacaksın
bu al karisi olayi bizim koydede vardi dedem anlatmisti bu galiba istedigi insanin sekline girebiliyormus hatta babanem dediki uyurken gece amcam bunu cagirmis demiski bi yere gidelim buda gece gece yola koyulmus babanem diyoki bi baktim amcan degil kadin okuya okuya geri kactim dedi daha bir suru sey var o yuzden ben koydeyken geceleri odum kopardi tuvaletlerimiz disardaydi o zaman ...dedim boyle cok hikaye anlatirdi ..canım; yine duyduğum bir efsaneyi anlatayım.
annemin bir arkadaşı anlatmıştı. seneler önce erzincan'ın bir köyünde al karısı samanlığa girmiş. (atlara olan ilgisini de okumuşsundur al karısının)
al karısının üstüne bir çengelli iğne takıp onu yakalamış. iğne ile tutulurmuş. adam ev temizliğini falan yaptırmış. samanlığı temizletmiş. işlerini yaptırmış. pazara göndermiş. pazardan geri dönmemiş. söylenene göre pazarda birinden iğneyi çıkartmasını istemiş. kaybolmuş daha sonra. iğneyi başka biri tutunca yakalanıyorlar, başka biri çıkarınca kaçabiliyorlarmış. benim bu konuyla ilgili bilgim bu. ama öyle bebek ciğeri yiyorlarmış falan onun gerçek olduğundan emin değilim.
aynen de öyle oluyor yahu! çıldırtıyor beniiii.
ağzından bal damlamış tatlımmmm, sabırsızlıkla bekliyorum sürprizinii! yoksa ben O'na sürpriz yapacağım en iticisinden.
bir düşman; kız mı erkek mi söylemiyor. art niyetli ve entrikayı çok seven bir kişi ile ciddi bir kriz yaşıyorsun yakın bir tarihte. (sevgilin ya da eşin) ile bir uzaklık söz konusu. ayrılık varsa uzun süre beklemeye alınıyor çünkü ciddi bir karmaşa dönemindesin. eğer bir ilişki söz konusu ise bir birinize büyük ölçüde tahammül eksikliği yaşıyorsunuz. alttan almaya bir taraf çalışmazsa herşey olduğundan daha kötü ilerleyebilir.
ayın son günü, onun etkisinden kurtulacaksın ve şubatta keyifler yerinde olacak diyor kartın
heyecanlı ve macerayı seven birisin. aşk hayatın çok sağlıklı gitse bile rutinlik sana göre değil.
bir sevgilin / eşin varsa çokta beklentini karşılayan biri olmadığını zaman zaman düşünüyorsun. bazen bunu düşündüğün için kendine kızıyorsun ama haklı olduğunun da bilincindesin.
yoksa; çok fazla erkek var çevrende, arkadaş, flört adayları vs. sen erkeklerle çok iyi anlaşan biri olduğun için erkek ilişkilerinde kuvvetlisin. ancak bazı erkekler yani seni flört amaçlı beğenen erkekler bu konudan ötürü sana pek yaklaşamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?