syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
fazla anaç ve her şeyin üstesinden gelebilen bir kadın. korumacı, aşırı ilgili ve ilgici.

eşin ve oğlun için baktırmak istemişsin direkt yanıtlayalım; ikisini de herkesten sakınıyorsun ve doğru olan bu. çünkü sen bir takım şeyleri direkt hissedilen ve hissettiğin ne varsa yaşamaktan çok korkan bir kadınsın.

öneride şöyle diyor kart; uzun bir dönem sessizliğe gömül. dışarı da olanlar seni ilgilendirmiyor. fırtına ve kıyamet kopuyor camını pencereni kapalı tut. bittiğinde zaten kader çarkı tekrar sizin için dönüyor

erkeğine her şeyini verecek kadar seven bir kadın. aşka aşık, ama asla aptal değil.

bir sevgilin / eşin varsa; hep bir savaş içindesin. onu ve ilişkinizi daha iyi yapmak için çok çalışıyor ve ilişkinin asıl kaymağını yiyemiyorsun. boşuna uğraşıyorsun aslında her şey o kadarda zor değil.

yoksa; istediğin erkeği elde edebilecek gücün olduğunun bilincindesin. istersen elde eder, istemezsen etmezsin.
ama bir şey var ki o da hırsın; sen asla olmayacak erkekleri seçiyorsun. hırsının kurbanı olduğun farkındasın, ama o içindeki kaybetme korkusu ve hırsı sana bazen yaşamak istemediğin tatsızlıklar yaşatabiliyor.
yine de üstesinden geliyorsun, inanabilirsin kalbine.

evet cadılar; kadrolu hanımlar için kartlar çekildi, kartlar bize bir şeyler söyledi.
tekrar hatırlatalım; bu topicte asla karşılıklı fallaşma, menfaat ve fırsatçılığa yer yok. burada gerçek cadılardan söz ediyoruz; o ilk, iyilik yapan ve asla karşılığını bulamayan

ama biz burayı hiç bir papaza yaktırmayız enerji, eğlence, mutluluk, güzel sözlere tüm iyi cadılar layıktır

kimse bir diğerinden daha gerçek ve az cadı değil :) burası syyskuu'nun cadılar evi, buraya giren her kişi cadılık ünvanını mecburiyetten alır

bayağı da kalabalığız bahçedeki süpürgelere bakacak olursak

ziyaretçiler, bizi pencereden izliyor ama hiç yazmıyor sizi aramızda görmekten çok mutlu olacağım hem biz burada kazanların içinde kötü iksirler değil tatlı şerbetler ve çaylar kaynatıyoruz

bir fincan da siz istemez misiniz?

öncelikle iyi akşamlar bende bişeyler anlatmak istiyorum.
Bir arkadaşım sınav için samsuna gitmişti . Bi odada 4kız kalıyorlardı. Her neyse kızların hepsi aynı anda uyuyorlar. Ve aynı anda büyük bir çığlıkla uyanıyorlar seslerini evde bulunan kimse duymuyor . Ne gördüğünü anlatmadı anlatamadı ama hepsi o gece aynı şeyi görüp bir çığlıkla uyanmışlar.
Benim bu tür konular hep ilgimi çekmiştir başlığı görünce hemen girip baktım :)
Daimiyim artık aranızda :) kart açıyorsanız bir kartta ben istiyorum :)

vardı ve 1 hafta önce bitti :) ah o korkum.. doğru çıkmış ne diyim, çok teşekkürler :)

ben cadı mı oldum simddik evet ben bitane enrji ve güç veren şerbet alabilirmiyim varsa....bu aralar çok güçsüzüm...uzun zamandır aslında....öyle ki toparlanmak için güç bulamıyorum...enerji anlamında....

buraya yazan herkes cadı oluyor:18: yapacak bir şey yok buradaki tüm cadılar işini çok iyi yapıyor, sana güzel enerjiler gelir şimdi merak etme al bakalım şerbetini, sıcacık çilekli

kızlar ben bugün biraz erken çıkıyorum, telefondan takip edeceğim. bu saate kadar pek hareket olmadığı için reenkarnasyon konusunu başlatmadım. aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın ast olmakla ilgili hala çok önemli soruları var, dediğim gibi konuya vakıf olmadığımdan bir bilgilendirme yapamıyorum. sizler bildiklerini anlatmaktan lütfen çekinmeyin.
herkese huzurlu bir gün bitişi diliyorum; selam yollayanları da duydum, hemen alıyorum

hepinize selam ve enerji yakalayın bakalım

yakaladımmmmmmmmmmmm :))

reeankarnasyona inanmıyorum gibi yha....niye öle bişey olsun ki....?bilmiyorum...

syyskuu'cum eline emeğine sağlık.Çok teşekkür ederim.Benim kafam genelde gece çalışır.Gündüzleri gerizekalı gibi oluyorum
Şu son kısmı pek anlayamadım,açıklayabilir misin acaba

Süper bi konu olmuş tam benlik
Bende buralardayım bundan sonraaaa

ben ara ara bakıyorum gizemli konular ilgimi çeker küçüklüğümden beri ama öyle olaylar filan yaşamadım.o yüzden bişeyler yazamıyorum. yorumları okumak hoşuma gidiyo :) bu arada ben çay serbet değilde bu günlük kahvemi içmedim gidip hemen yapıyorum isteyen varmı :)

syyskuu çok teşekkür ederim canım , keşke bende fal veya tarot bakma yeteneğim olsaydı, faldan iyi anlayabilseydim sana bakardım yaw :/ sana kolay gelsin çok öptüm

psi ruh demek tatlım psikoloji de ruhbilimi diye çevrildiği için tpd sembol olarak kullanır,açıklaman doğru yani:)

syyskuu tatlım fal için çok teşekkür ederim tek kartla durumum bu kadar net ve doğru özetlenemezdi hayran kaldım yeteneğine

Merhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)

Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?
evi bilmeye gerek yok yanına gidilecek kişiyi tanımak yeterli

arapça da her harfin bir sayı değeri vardır bunlarla yapılan hesaplamalara ebced hesabı denir.yıldızname de isim,anne ismi,doğum tarihi gibi verilerle ebced hesabı yapılarak bakılır.işinin ehli kişiler tarafından bakıldığında çok kesin sonuçlar verir.benim büyük teyzeme çok küçükken baktırmış annesi ve bakan kişi 28 yaşında ölümden döneceğini söylemiş.büyük teyzemin 28 yaşında apandisiti patlamış acilen bayıltmaya bile vakit kalmadan ameliyata almışlar ölümden dönmüş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…