tamammm hayatımm, bekliyor olacağımmm.bugün erken çıkacağım, yarın bir çekimim var. ama şu fallardan sonra bir çakra temizliği yapıp whatsapa geleceğim; muhakkak konuşalım günün özetini
erkeğine her şeyini verecek kadar seven bir kadın. aşka aşık, ama asla aptal değil.
bir sevgilin / eşin varsa; hep bir savaş içindesin. onu ve ilişkinizi daha iyi yapmak için çok çalışıyor ve ilişkinin asıl kaymağını yiyemiyorsun. boşuna uğraşıyorsun aslında her şey o kadarda zor değil.
yoksa; istediğin erkeği elde edebilecek gücün olduğunun bilincindesin. istersen elde eder, istemezsen etmezsin.
ama bir şey var ki o da hırsın; sen asla olmayacak erkekleri seçiyorsun. hırsının kurbanı olduğun farkındasın, ama o içindeki kaybetme korkusu ve hırsı sana bazen yaşamak istemediğin tatsızlıklar yaşatabiliyor.
yine de üstesinden geliyorsun, inanabilirsin kalbine.
ben cadı mı oldum simddikevet cadılar; kadrolu hanımlar için kartlar çekildi, kartlar bize bir şeyler söyledi.
tekrar hatırlatalım; bu topicte asla karşılıklı fallaşma, menfaat ve fırsatçılığa yer yok. burada gerçek cadılardan söz ediyoruz; o ilk, iyilik yapan ve asla karşılığını bulamayan
ama biz burayı hiç bir papaza yaktırmayızenerji, eğlence, mutluluk, güzel sözlere tüm iyi cadılar layıktır
kimse bir diğerinden daha gerçek ve az cadı değil :) burası syyskuu'nun cadılar evi, buraya giren her kişi cadılık ünvanını mecburiyetten alır
bayağı da kalabalığız bahçedeki süpürgelere bakacak olursak
ziyaretçiler, bizi pencereden izliyor ama hiç yazmıyorsizi aramızda görmekten çok mutlu olacağım hem biz burada kazanların içinde kötü iksirler değil tatlı şerbetler ve çaylar kaynatıyoruz
bir fincan da siz istemez misiniz?
Annem çay yapmış, gelin içelim hanımlaaar... :))
ben cadı mı oldum simddikevet ben bitane enrji ve güç veren şerbet alabilirmiyim varsa....bu aralar çok güçsüzüm...uzun zamandır aslında....öyle ki toparlanmak için güç bulamıyorum...enerji anlamında....
mmmmm eline sağlıkburaya yazan herkes cadı oluyor:18: yapacak bir şey yokburadaki tüm cadılar işini çok iyi yapıyor, sana güzel enerjiler gelir şimdi merak etme al bakalım şerbetini, sıcacık çilekli
kızlar ben bugün biraz erken çıkıyorum, telefondan takip edeceğim. bu saate kadar pek hareket olmadığı için reenkarnasyon konusunu başlatmadım. aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın ast olmakla ilgili hala çok önemli soruları var, dediğim gibi konuya vakıf olmadığımdan bir bilgilendirme yapamıyorum. sizler bildiklerini anlatmaktan lütfen çekinmeyin.
herkese huzurlu bir gün bitişi diliyorum; selam yollayanları da duydum, hemen alıyorum
hepinize selam ve enerji yakalayın bakalım
para, bereket, bolluk. güzel bir sürece az önce girmiş gibisin. ama bir şaşkınlık durumun var, heyecan ve hırs sana yanlış tercihler yaptırabilir. sakin ol sağduyulu ve bilinçli yaklaş tercihlerine. sevgilin / eşin varsa seni yakın merceğe almış. bir tatsızlık sonrası biraz yanlış şeyler söylemiş, o kişiyi tedirgin etmişsin. dikkatli davranmanda yarar var. yoksa; bir erkeğin yakın takibindesin. takip edildiğinin farkındasın, ama düşündüğün kişi değil.
ben ara ara bakıyorum gizemli konular ilgimi çeker küçüklüğümden beri ama öyle olaylar filan yaşamadım.o yüzden bişeyler yazamıyorum. yorumları okumak hoşuma gidiyo :) bu arada ben çay serbet değilde bu günlük kahvemi içmedim gidip hemen yapıyorum isteyen varmı :)evet cadılar; kadrolu hanımlar için kartlar çekildi, kartlar bize bir şeyler söyledi.
tekrar hatırlatalım; bu topicte asla karşılıklı fallaşma, menfaat ve fırsatçılığa yer yok. burada gerçek cadılardan söz ediyoruz; o ilk, iyilik yapan ve asla karşılığını bulamayan
ama biz burayı hiç bir papaza yaktırmayızenerji, eğlence, mutluluk, güzel sözlere tüm iyi cadılar layıktır
kimse bir diğerinden daha gerçek ve az cadı değil :) burası syyskuu'nun cadılar evi, buraya giren her kişi cadılık ünvanını mecburiyetten alır
bayağı da kalabalığız bahçedeki süpürgelere bakacak olursak
ziyaretçiler, bizi pencereden izliyor ama hiç yazmıyorsizi aramızda görmekten çok mutlu olacağım hem biz burada kazanların içinde kötü iksirler değil tatlı şerbetler ve çaylar kaynatıyoruz
bir fincan da siz istemez misiniz?
Psi (harf) - Vikipedi
azıcık araştırma; heyecanlanmadan azıcık araştırma yapın. meta ansiklopedisi okunuz mu hiç? hiç bir okült kaynak? psi işareti parapsikolojide, psikolojide, mistizmde, okültizmde semboller arasında geçer.
ki konular zaten fazlasıyla psikolojik.
benimde çok severek kullandığım bir semboldür. türk psikologlar derneği de psi'nin psikoloji ile bağlantısını bildiklerinden kullanmış olsalar gerek; ki bunda hiç bir abeslik yoktur.
ironi : İroni - Vikipedi
asıl ironi benim bu başlıkta arapça bir sembol kullanmam olur ama aslında bu bile o kadar ironik değildir.
evi bilmeye gerek yok yanına gidilecek kişiyi tanımak yeterliMerhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)
Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?
Geçmişi okumaya devam ediyorum ben, zira bir çok bilgi var merak ettiklerimin bazılarını oradan öğrenebiliyorum.
Bir hayli vaktimi alacak gibi, maşallah... Ben konuyu fark edene kadar bir çok sayfa geçmiş.
Bu arada, Yıldızname ile ilgili sorum yanıtlanmadı daha.
Tekrar hatırlatmak istedim, bu yıldızname tam olarak nedir?
Gerçekten "gerçekleri" yansıtıyor mu? Yoksa fala inanma falsız kalma tarzında mı? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?