syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

benım de bı arkadasın tanıdıgı yıllar once baktırmıs.cok krıtık seylerı bılmıs onunla ılgılı ve de olmus.ısın ehlı bırını bulabılseydık keske

yıldıznameyi bakan kişinin kuranı tersten okudugunu söylemişti annem.söyledikleri birebir olmuş.cok iyi birine baktırmak gerekliymiş.anca sonradan öğrenmişki yıldızname kuranın tersten okunus yöntemiyle yapılıyomus.ve öldüğümüzde egerki baktırdıysak yıldızlar toplanıp bize şahitlik yapıcakmıs yıldızname baktırdı diye.fal gibi değilmiş asla affedilmeyen büyük günahlardanmış.falda yorum imkanı var ama yıldıznamede egerki bakan gerçekten işin ehliyse gerçekleştiği için yorum yok his yok direkt şu olcak deniyomuş bende baktıramıyorum annem böyle söylediği için.

Evet.yıldızname baktıgını soyleyen sallıyo.herkesın yapabıldıgı bısey değıl.olunce yıldızlar sahıtlık mı edıyomus.bunu duyup da baktırmak yanlıs olur ama fal vb uygulamaların asıl yasaklanma nedenı gelecegın bılınmemesı degıl kı.,.gaybı allah bılır ve ınanarak fal baktırmak ınsanı şirke goturebılır dıye yasak.orda soylenenlerın yorum veya gercek olmasının gunahı etkılemesı makul gelmedı

nerde aksiyon orda ben syyskuu çoooook teşekkür ederim canım

syysku bende bir ara zararsız büyülere merak salmıştım . sen hiç büyü denedin mi? tecrubelerini yazarmısın

niye reenakarnasyon olsun yani amaç ne? varsa bunu açıklayabilecek olan? anlamsız geliyor bana....

ama birde şöyle bir şey duydum
insan beyni aslında herşeyi biliyormuşş lakin doğdunda unutuyormuş ve bizim öğrenmek diye tabir ettiğimiz şeyler aslında hatırlamamız dır...

niye reenakarnasyon olsun yani amaç ne? varsa bunu açıklayabilecek olan? anlamsız geliyor bana....

reenkarnasyon bazı inançlara göre var bazılarına göre yok.reenkarnasyonun olduğunu kabul eden inançlara göre reenkarnasyonun amacı ruhun gelişimi.yani farklı hayatlar farklı deneyimler yaşayıp,yaşadığı hayatlar boyunca çeşitli sınavlardan geçerek ruhuhn ehlileşmesi,yüksek mertebeye ulaşması

anladım da ...diyelim öyle bir şey var ....ben niye hatırlamıyorum?
hatırlasak daha ruhumuz daha çabuk ehlileşmez mi? amaannn neyse ne mantıklı gelmiyor bana....
peki sen ne düşünuyorsun?

Hala buna bakan kişiler var mı?

Reankarnasyon bana da pek inandırıcı gelmiyor ama şu dejavu yaşadığım anlar beni çelişkiye düşürüyor

Sen denemişsin galiba merak ettim neleri denedin tuttu mu ?

ben bitane denemek için bi girişimde bulundum ama istikrarlı olamadım günlere dağılan bi büyüydü. Ya da belkide her denemek isteyenin işi değildi ondan devamı gelmedi :)

ben bitane denemek için bi girişimde bulundum ama istikrarlı olamadım günlere dağılan bi büyüydü. Ya da belkide her denemek isteyenin işi değildi ondan devamı gelmedi :)

Beki deneyimli birileriyle karşılaşırsın burda

evet buna katılıyorum , ruhun gelişimine "tekamül etmek" deniliyor... geniş konu aslında, şöyle anlatabilirim : Bu dünya da aslında bir okuldur , bu okuldan mezun oluncaya kadar reenkaryonla bu dünya hayatımıza farklı bedenlerde, farklı yerlerde tekrar gelebiliriz, boyut atlamadığımız sürece, yani tekamül edinceye kadar...Ama dünyasal şuurumuz bunu hatırlamaz, bazı özel çalışmalarla geçmiş yaşamlarına gidenler var. Ruhun tekamülü sonsuzdur ... Bununla ilgili güzel yazılar vardı, kaydetmiştim, fırsat buldukça eklerim. Bazıları buna inanmayabilir, anlayışla karşılıyorum, bende önceden bu tür konulara pek inanmazdım ama parapsikoloji - spiritüelle ilgilenen arkadaşlarla tanıştıkça, bu konunun içine girdikçe mantıklı gelmeye başladı bana ve inanmaya başladım :)

dejavu olayı bana beynimin oyunu gibi geliyor....düşünsene arkadaşlarına oturyosun ve bi an geliyor bu anı daha önce yaşamışım gibi diyosun...e muhtemelen yaşamıssındır...sadce az bir farkla...
yada daha önce gitmediğin bir yere gidiyorsun ve orası tuhaf bi şekilde ben burayı biliyorum hiss yaşatırır çünkü yolun bir yeri veya etraın bir yeri hep olduğğun yerle veya gördüğün bir yerle benzerliği vvardır ve beyin onuu seçiyor farkında olmadan...

anladım da ...diyelim öyle bir şey var ....ben niye hatırlamıyorum?
hatırlasak daha ruhumuz daha çabuk ehlileşmez mi? amaannn neyse ne mantıklı gelmiyor bana....
peki sen ne düşünuyorsun?

sen hatırlamasan da ruhun hatırlıyor.ki hatırlayan ya da hatırladığını iddia eden insanlar da var özellikle küçük çocuklarda olabiliyor.mesela senin şu an sahip olduğun çok anlamsız bir korku daha önceki hayatında yaşadığın bir olay yüzünden olabilir.atıyorum hiçbir sebebi yokken atlardan korkuyorsun bunun sebebi önceki hayatında bir at arabasının sana çarpıp ölümüne sebep olması olabilir reenkarnasyona göre.şu an içinde içinde bulunduğun bilinç durumuyla değerlendirmemek lazım durumu.senin şu an sahip olduğun bilinç ruhunun bilincinin çok küçük sıkıştırılmış bir parçası.reenkarnasyon var ya da yok demiyorum olabilir de olmayabilir de.bana çok mantıksız gelmiyor ama kesin bir fikre ulaşacak kadar araştırmadım henüz

ben reenkarnasyon olduğuna inanmıyorum açıkçası.dejavunun da görülen rüyalarla ilgisi olduğunu duymuştum.Yani daha önce rüyada gördüğün şeyi yaşıyorsun daha önce yaşamış gibi hissediyorsun dejavu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…