syyskuu tatlım fal için çok teşekkür ederim tek kartla durumum bu kadar net ve doğru özetlenemezdi hayran kaldım yeteneğine
evi bilmeye gerek yok yanına gidilecek kişiyi tanımak yeterli
arapça da her harfin bir sayı değeri vardır bunlarla yapılan hesaplamalara ebced hesabı denir.yıldızname de isim,anne ismi,doğum tarihi gibi verilerle ebced hesabı yapılarak bakılır.işinin ehli kişiler tarafından bakıldığında çok kesin sonuçlar verir.benim büyük teyzeme çok küçükken baktırmış annesi ve bakan kişi 28 yaşında ölümden döneceğini söylemiş.büyük teyzemin 28 yaşında apandisiti patlamış acilen bayıltmaya bile vakit kalmadan ameliyata almışlar ölümden dönmüş yani
başarıları hayatına dizmiş, keyfini süren bir kadın. tebrikler ve takdirler; senin o kötü süreçten çıkmanla başlayacak.
sevgilin / eşin varsa; korkma, ufak tefek tartışmalar senden ve ondan bir şey götürmüyor. aksine sen tamamen entrika ve heyecanla ayakta duruyorsun. durgunluk asla sana göre değil.
yoksa; yine bu fırtınan etkisiyle uzun bir flört süreci yaşıyorsun. elini tutmadan, dokunmadan, sadece bakışarak yaşamak istediğin aşkın yarısını neredeyse yaşıyorsun. bu senin ihtiyacın olan şey.
sonuçsa iki dudağının arasında. ya başlatır ya da bitirirsin.
reeankarnasyona inanmıyorum gibi yha....niye öle bişey olsun ki....?bilmiyorum...
syysku bende bir ara zararsız büyülere merak salmıştım . sen hiç büyü denedin mi? tecrubelerini yazarmısın
niye reenakarnasyon olsun yani amaç ne? varsa bunu açıklayabilecek olan? anlamsız geliyor bana....
anladım da ...diyelim öyle bir şey var ....ben niye hatırlamıyorum?reenkarnasyon bazı inançlara göre var bazılarına göre yok.reenkarnasyonun olduğunu kabul eden inançlara göre reenkarnasyonun amacı ruhun gelişimi.yani farklı hayatlar farklı deneyimler yaşayıp,yaşadığı hayatlar boyunca çeşitli sınavlardan geçerek ruhuhn ehlileşmesi,yüksek mertebeye ulaşması
yıldıznameyi bakan kişinin kuranı tersten okudugunu söylemişti annem.söyledikleri birebir olmuş.cok iyi birine baktırmak gerekliymiş.anca sonradan öğrenmişki yıldızname kuranın tersten okunus yöntemiyle yapılıyomus.ve öldüğümüzde egerki baktırdıysak yıldızlar toplanıp bize şahitlik yapıcakmıs yıldızname baktırdı diye.fal gibi değilmiş asla affedilmeyen büyük günahlardanmış.falda yorum imkanı var ama yıldıznamede egerki bakan gerçekten işin ehliyse gerçekleştiği için yorum yok his yok direkt şu olcak deniyomuş bende baktıramıyorum annem böyle söylediği için.
Sen denemişsin galiba merak ettim neleri denedin tuttu mu ?
ben bitane denemek için bi girişimde bulundum ama istikrarlı olamadım günlere dağılan bi büyüydü. Ya da belkide her denemek isteyenin işi değildi ondan devamı gelmedi :)
reenkarnasyon bazı inançlara göre var bazılarına göre yok.reenkarnasyonun olduğunu kabul eden inançlara göre reenkarnasyonun amacı ruhun gelişimi.yani farklı hayatlar farklı deneyimler yaşayıp,yaşadığı hayatlar boyunca çeşitli sınavlardan geçerek ruhuhn ehlileşmesi,yüksek mertebeye ulaşması
anladım da ...diyelim öyle bir şey var ....ben niye hatırlamıyorum?
hatırlasak daha ruhumuz daha çabuk ehlileşmez mi? amaannn neyse nemantıklı gelmiyor bana....
peki sen ne düşünuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?