ben reenkarnasyon olduğuna inanmıyorum açıkçası.dejavunun da görülen rüyalarla ilgisi olduğunu duymuştum.Yani daha önce rüyada gördüğün şeyi yaşıyorsun daha önce yaşamış gibi hissediyorsun dejavu oluyor
Reenkarnasyın ne kızlar ben kaçırdım da bir yazar mısınız merak ettim
reenkarnasyon ben tam tarif edemiyebilirim ama genel olarak ruhun farklı bedenlerde tekrar dünyaya gelmesi.
ben annemin bana söylediğini yazdım yıldızname baktırmak kuranı tersten okumak oldugu için bakan öyle baktıgı için faldan daha büyük bi günahmış.Evet.yıldızname baktıgını soyleyen sallıyo.herkesın yapabıldıgı bısey değıl.olunce yıldızlar sahıtlık mı edıyomus.bunu duyup da baktırmak yanlıs olur ama fal vb uygulamaların asıl yasaklanma nedenı gelecegın bılınmemesı degıl kı.,.gaybı allah bılır ve ınanarak fal baktırmak ınsanı şirke goturebılır dıye yasak.orda soylenenlerın yorum veya gercek olmasının gunahı etkılemesı makul gelmedı
Hala buna bakan kişiler var mı?
kimyahatunn bana fal bakacaktın hatırlatayım dedim ama mesaj sayım yeterli olmadığı için mesaj atamadım
kimyahatunn astral seyahat yapabiliyorsun, ne güzel ! bende öğrenmeyi çok istiyorum, dün gece uyumak üzereyken deneyecektim fakat gecenin vaktinde korkabilirim diye gündüz iken denemeye karar verdim. Çakralarını açmışsın, anladığım kadarıyla çakralarını açtıktan sonra kapatmak gerekiyormuş, kapattıysan ne tür yöntem kullandın ? Astrale çıktığımızda kendi bedenimize geri dönememe gibi durum yok sanırım, çünkü bedenimizle astral beden arasında gümüş kordon denilen bir bağ ile bağlıymış, o bağ esnek , o bağ koptuğunda o zaman ölüm gerçekleşiyormuş... Biri anlatmıştı, bir adam astrale çıkmak istemiş, çıkmadan önce tedbir olsun diye evi kilitlemiş, evde kimse yokmuş. O da denemiş, başarmış fakat çıkarken 2 varlık görmüş, kadın gibiymiş, ona bakıp kıs kıs gülüşüyorlarmış. Adam da korkmuş, ben evi kilitledim, evde kimsenin olmaması lazım falan diye düşünmüş, korkudan yarı felç geçirmiş :S Ama 1 hafta sonra falan felç tamamen geçmiş, tövbe etmiş adam... O yüzden bilinçli olmak lazım, olabileceklerine kendimizi hazırlamalıyız, sonra kötü süprizlerle karşılaşmayalım ...
ben annemin bana söylediğini yazdım yıldızname baktırmak kuranı tersten okumak oldugu için bakan öyle baktıgı için faldan daha büyük bi günahmış.
Öncelikle konun hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Benim merak ettiğim birşey vardı hep, bu vesile ile onu da sorayım istedim.
Yıldızname tam olarak nedir?
Çok duydum, bakanı da baktıranı da.
Fakat kulaktan dolma aldığım bilgiler şu yönde: etkili bir fal yöntemlerinden biri olduğu (yanlış tabir kullanırsam kusuruma bakma, sadece kulaktan duyumla yazıyorum bunları), herşeyin söylendiği ve doğru kişiye baktırıldığında bir çok şeyi de önceden görülebildiği bir fal aracı olduğunu duydum.
Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Senden bilgi alabilirsem sevinirim...
syyskuu "kutsal fahişeler" ile ilgili yazı paylaşacaktın, bir gün bekliyorum :) hayırdır neden kutsal fahişe, ismi çok ilginç geldi , aklımda kaldı :)))
Merhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)
Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?
Demekki sende benim gibi düşündün...
bende mesafeyi düşündüm. Mesela Edirne den Iğdır olabilir mi?
Ya da hiç varlığını bile bilmediğim biri yahut mekan olabilir mi?
kaderde büyük bir değişim, kabuk atıyorsun deyim yerindeyse.
sevgilin / eşin var ise ciddi manada değişkenliğinden şikayetçi. aslında son bir kaç gündür biraz gerginsin. çevrendekiler sana daha değişik bakıyor. çünkü çok çabuk kötü enerjiden etkileniyorsun, söylenen her şey sana olumlu ya da olumsuz anlamda dokunuyor.
yoksa; uzun zamandır beklediğin ve gerçekleşmesini istediğin bir iş / söz / seyahat var. o vesile ile biri ile iletişimin başlayacak, bu duygusal mı kalacak yoksa sosyal mi olacak o tamamen zamanla şekillenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?