syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

Reenkarnasyın ne kızlar ben kaçırdım da bir yazar mısınız merak ettim

reenkarnasyon ben tam tarif edemiyebilirim ama genel olarak ruhun farklı bedenlerde tekrar dünyaya gelmesi.

Hım bende bunla ilgili bir şey duymuştum, siz öldüğünüz an doğan biri varsa onun bedenine girip hayata sıfırdan başlıyormuşsunuz hiç bir şey hatırlamadan tabi doğruluğu ne kadar ölçülür orası muamma

ben annemin bana söylediğini yazdım yıldızname baktırmak kuranı tersten okumak oldugu için bakan öyle baktıgı için faldan daha büyük bi günahmış.

büyü yapıp yapmadığımı sormuş bir arkadaş hemen cevaplayayım;

büyü yapmak, kek tarifi gibi alıp uygulanacak kadar basit bir durum değil. ben hiç büyü yapmadım; yapsam daha tutmaz. bu belli bir süreç ve yoğunlaşma gerektirir. türkiye de yapılan büyüler daha çok birine bağlama, birinden ayırma gibi çeşitlenir. hocalar ip yaktırır, nohut saydırır, eşik yıkatır, muska hazırlayıp saklatır ve buna benzer bir çok büyü hazırlar. ben türkiye'de yapılan büyülerin bir çoğunun asılsız bir tarihe dayalı olmadığını tahmin ediyorum.

benim büyü ve cadılıkta ilgi alanım daha çok avrupa. ortaçağ zamanındaki büyücü ve cadılar; bugünkü büyücülere ve hocalara rol model olmuş. ancak o dönemdeki büyücüler kendi dilinde büyü ve dualar hazırlamamış.

büyü her millete ve coğrafyaya göre dil değiştirmez. kendine has, belli bir dizilim ve aşaması vardır.

kakaolu keki büyü farz edelim.
sizde kakao yok, portakal var. siz portakallı kek yaptınız.
ama bir kakaolu kek yapmadınız. yaptığınız kek, sadece sizin kek ihtiyacınızı giderecek kadar kekti.

yani büyüler, kişilerin durumlarına göre şekil değiştirmez. söz konusu büyü ya da ayin; belli periyodlarda işlenir ve durum / konu ya da kişi bu ritüele ayak uydurur.

ben türkiye'de kimsenin gerçek manada büyücü olduğuna inanmıyorum. yapılan büyülerin tesir edip etmediği muamma, zira bizim insanımız kendinden daha az cahili alim yapabiliyor.

tamamen bir bilgim olmadığı için şu şöyledir bu böyledir diyemem; ancak türkiye'de yaşayıp gerçek büyücülüğü bu yaşta yaptığımı söylersem hepinize iyi bir küfür etmiş olurum bi yerde.
büyücü değilim, büyünün varlığına inanan ve teknik açıdan tarihini ve uygulama alanlarını %10 bilen bir okült meraklısıyım yalnızca. :)

kendimi bildim bileli daha önceki yaşamımda şöyle biri olduğumu hissettim.

35 - 36 yaşında ama yaşımdan daha yaşlı, çiftçi şapkası takan ve çok kısa boylu bir erkeğim. gemilerde kamara görevlisiyim. hangi dil ve millettenim hatırlamıyorum ama.

ete girme durumu çok büyük soru işaretleri barındıran ve gerçek bir anlama henüz ulaşamamış bir durum. bir çok örnekler var; türkiye'de bir çok kişi bunu arşiv kayıtları ile ispatlamış.
ancak bizler neye göre ve kime göre inanmamız gerektiğini bilmediğimizden inananlar ve inanmayanlar olarak ikiye bölünüyoruz ki bu da çok sağlıklı ve normal bir durum.

bence; reenkarnasyon diye bir durum olabilir. çünkü allah bizi diriltip öldürecek kudrette. daha önce sayısız kere ahireti görmüş, tekrar ölmüş ve tekrar dönmüş olabiliriz. ama bunun tamamen ıspatlanacağı günü görecek kadar yaşayacağımızı sanmıyorum.

dejavu durumu ise çok başka; dejavuyu reenkarnasyon ile karıştırmak, önceki yaşamınızda tıpkı yaşadığınız durumun aynısını yaşamak yani diğer yaşamınızda da aynı bu hayatı yaşamış olmanız demek ki bu da reenkarnasyonun olmadığını bize ıspatlar.

bizim reenkarnasyondan anladığımız, ruhun ölüm gerçekleştiğinde BAŞKA bedende kimlik bulması. ruhunda bir hafızası var öyle sanıyorum ki bu da bize reenkarnasyonun varlığını kıyısından köşesinden ispatlıyor.

syyskuu "kutsal fahişeler" ile ilgili yazı paylaşacaktın, bir gün bekliyorum :) hayırdır neden kutsal fahişe, ismi çok ilginç geldi , aklımda kaldı :)))

canım ben o paylastıgım videodaki gibi yaptım sadede o kadar süreklide onu yaparım bide çakra ölünce kapanır diye biliyorum zaten çakra sırasında o rengin akıp gittigini düşlüyoruz ya o zaman dedigin kapanma oluyor sanırım

yine dediğim gibi baska evrenden varlıklarla karşılasma ihtimali yüksek
amma bide daha kimse ast sırasında ölmemiş diye biliyorum

dediğin gibi riski göze almak lazım istiyorsak

ben annemin bana söylediğini yazdım yıldızname baktırmak kuranı tersten okumak oldugu için bakan öyle baktıgı için faldan daha büyük bi günahmış.

tabı annenın soyledıgıne saygı duyarım.emınım bızden daha çok sey bılıyodur.sadece falcı yorum yapıyo,yıldıznamede ıse gercekler soylenıyo.bu yuzden daha gunah seklınde dusununce makul gelmedı.tabı kuran'ı tersten okudugu ıcın daha gunah dıyosan ayrı.yıne de ınsan cok merak edıyo be B-)

kimyahatunn sana adının nerden geldiğini soracaktım?yani kimyahatunn ismini Mevlana nın manevi kızı olan Kimya dan esinlenerek mi koydun merak ettimkonuyla ilgisiz oldu ama.

ben bi kez baktırmıştım

önce ismimi annemin ismini soruyor sonra bi şeyler hesaplayıp kitapta bi sayfa açıyor ve bakıp anlatıyordu
bende merak ediyorum nasıl bakıldıgını

Merhabaaa:) 4 saat uykuyla 6 saat derse girdim de geldim :)

Dün gece yatarken astral seyahati çok düşündüm . Bir kaç sorum var .
Kimyahatun sen sevgilinin evine girmişsin ya daha önce evi biliyor muydun ?

sevgilim degil sevdigim çocuktu evet bi kez gitmiştim

Demekki sende benim gibi düşündün...
bende mesafeyi düşündüm. Mesela Edirne den Iğdır olabilir mi?
Ya da hiç varlığını bile bilmediğim biri yahut mekan olabilir mi?

duydugum kadarıyla olabiliyor ama ben yapamadım
bu konuda ilerlemek lazım mış onun için

çokkkkk teşekkür ettim canımmmm

umarım güzel şeyler olur

evet kötü enerjiden çok çabuk etkilenirim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…