syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
voodoo olabilir :)

kimyahatunn çakra açmanın herhangi bir yan etkisini görmedin sanırım ? geçen sayfalarda birinin yorumunu okumuştum , kötü etkilenenler varmış, o yüzden çakraları kapatmak gerekiyor diye okumuştum, alıntı yapacaktım, bulamadım . Neyse iyice araştırayım bunu :)

allah iyiliğini versin güldürdün beni :)

canım benim ori feda hepinize...
şimdi topiğinize selam verdim, uzun bi ara pek yorum yazmadım sadece okudum...
nasılsın son durum ne değişik bi şeyler varmı....

Bizim topikten yazdım ablam sana iyiyiz şu ara pek değişikliğimiz yok :) Seni sordum ordan yazabilirsin :)

canım bi kötü etkisini görmedim ben

ama tamda bilmiyorum

[video=youtube;piiSGdXBgaM]http://www.youtube.com/watch?v=piiSGdXBgaM[/video]

bu videoya göre yapıyorum ben

banada haber ver canım nasıl kapanıyomus merak ettim

topic kalabalık ama daha çok okuyucu konumunda arkadaşlar; seçen kişilerin büyük çoğunluğu voodoo dedi, voodoo ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım.

voodoo ikiye ayrılır;

1-voodoo ayini
2- voodoo büyüsü.

Voodoo, bilinenin aksine asla bir tanrıyı, kutsal varlığı aşağılama ve ona karşı koymak için yapılan bir ayin değildir.

Ayinler esnasında kan akıtılması esastır, muhakkak bir dansla devam eder. diğer büyülerde olduğu gibi voodoo büyüsünde de farklı işlevlere sahip kadın rahipler bu ayinde yer alır. kurban edilen (kan akıtılan) canlılar genelde kümes hayvanları, güvercin, keçi, hindi; büyük ve önemli ayinlerde boğalar kurban edilir. bu ayinde domuz asla kurban verilmez.

en önemli kurban çoğunlukla insandı. bir ayinde birden fazla canlı kurban verilir. ayinlere kurbanlar çuvalla getirilir ve kişinin ağıt yakmasına izin verilir. yanına bir keçi getirilir. getirilen kurban insan kurbanın önünde kurban edilir. kurbanın bayılması (korkması) sağlanır, öldürülür ve ikisi de ayrı yerlere taşınır.

izleyen halk arasından bir kişi transa geçer. herkes onu o an tanrı kabul eder. hemen onu tahta oturturlar ve getirilen yiyecekleri içecekleri bitirdikten sonra ilahiler söylemeye başlar.

herşey bittikten sonra tahtında uykuya dalar ve uyandığında tekrar insan olarak halkın arasına döner.

halk arasından seçilen tanrının yoksul olması en önemli özelliktir.

Kaynak: syyskuu

bu; voodoo ayinin işleniş şekli.

voodoo büyüsü ayrı bir konudur, voodoo ayrı bir konu.

voodoo büyüsü ile ilgili çok çeşitli araştırmalar var. güzel açıklanmış bir alıntıyı sizinle paylaşayım;

Voodoo Bebeği Nasıl Yapılır?

Bunun yapmanın birçok yolu vardır.

En çok tercih edilen yol şamanların yaptığı voodoo türüdür.
Yapılması en kolay voodoo bebeği için ihtiyacamız olan malzemeler:
1-) Plastik türevi olmayan çuval bezi.
2-) Demirden bir dikiş iğnesi.
3-) Yeteri kadar saman.
4-) Bir kurban.
5-) Kurbana ait elbise parcası, saç teli, tırnak veya ona ait plastik veya metal türevi olmayan bir nesne.
6-) Son olarak tütsü için kullanacağımız bir buhurdan. "resimde görüldüğü gibi)

Bu malzemeleri temin ettikten sonra işleme başlıyoruz.

Voodoo bebeğini hazırlamaya başlamadan bir hafta kadar önce kendimizi bu yapacağımız çalışmaya ruhen hazırlıyoruz.
İşin püf noktası yapacağımız o imgeye "bebeğe" kimin için yapacaksak, o kişinin adını verip, sürekli o imgenin sözkonusu kişi olduğunu hissetmeye çalışmalı ve yoğunlaşmalıyız.

Evet artık hazırız.

Uygun olan saati seçtik.
başarıya ulaşabilmesi için bu şarttır. "ayın küçülmeye başladığı (arabi ayın onbeş inden sonra) bir sabaha karşı, gün doğarken" yapılmalıdır.
Artık herşey hazır ve sevgili voodoo bebeğimizin bir süt içmesi eksik. Önümüzde malzemeler güneşin doğmakta olduğu yöne doğru oturuyoruz. "......" ayeti ve "....." ayetini birlikte dörder kez okuduktan sonra (gözlerimiz kapalı şekilde) kurbanın hayalini gözümünün önüne getirip okuma bitince onun hayaline doğru üflüyoruz.
Ve elimizdeki malzemelerle kabaca bir imge yapım iğne ile dikiyoruz.
Kişiye ait malzemeler bebeğin içinne saklanacak.

Artık bebeğmiz hazır....

Ama kullanabilmemiz için bebeği dolunay olduğu bir geceyi bekleyip, bebek ayı görecek şekilde bir alana koyuyoruz.
Ve elimizdeki buhurdanın içinde üzerine aynı ayetler dörder deha okunmuş bir miktar kuru saman yakarak bebeği tütsülüyoruz.

İşte voodoo bebeğimiz hazir.

Şimdi istediğiniz yerine elinizdeki iğneyi saplayabilirsiniz. bu o kişiye bir çeşit elektrik akımı verecektir.
Tıppın anlam veremiyecek olmasıda en güzel yanı zaten.

Kaynak: Tarot, Tarot Fal, Tarot Falma Bak, Tarot Kartlar A

Son düzenleme:
eylül çok ilginç miş bu vodoo büyüsü
peki ne işe yarıyor

voodoo büyüsü her şey için kullanılmış kimyahatunn; mesela müşterisi az olan bir tüccar, kızını evlendirmek isteyen bir baba; aşığına kavuşmak isteyen bir erkek.

illa kötü bir amaç için kullanılmıyor yani. çoğu kez zaten bir takım şeyleri yoluna koymak için tercih edilmiş. ama kara majiler her büyüyü olduğu gibi voodoo büyüsünüde kara büyüler arasına aldırmaya başarmış.

bizler artık voodoo büyüsünü kara büyü olarak biliyoruz. birinin canını yakmak, öldürmek,zorla döndürmek gibi eylemlerde kullanıldığını sanıyoruz.
ama aslında dediğim gibi tamamen bir takım şeyleri yoluna koymak için de yapılıyor.

voodoo bebeğini deneyen var mı acaba ben çok meraklıyımdırda

merhaba kızlar
tanıdık birkaç kişiyi görünce daldım içeri
topiğin amacı nedir acaba
bende bi ara baya araştırıyordum 6.his astral seyahat falan

merhaba kızlar

Ehe yeeavrum benim be esmerim astral deyince ben , bende acaip takmıstım bi ara

Gamzecimm falın geldi

dediğim gibi sen içmedigin için fincanı yanlış yorumlayabilirim

canımm çok düzgün giden bi işin bi anda tepe taklak olmuş bu iyi giden bi ilişkide olabilir bi işte
anlam veremediğin bi şekilde bozulmuş senin bi hatan yokken çünkü kötü enerjilerden etkilenmişsin bundan dolayı bu durum

sürekli bulundugun mekanlar var yani kendi evin arkadasının evi yada ne biliyim bi akrabanın evi okul/iş sürekli bu mekanlar arasında gidip geliyorsun
bunlardan bazıları seni sıkıyo ama birinde fikirlerini aldıgın sohbetiyle seni rahatlatan biri var onunla konusmayı seviyorsun ve yardımını görüyosun yada göreceksin

gitmek istedigin yerler var hayalinde 2 yer olarak görüyorum aslında uzak yerler degil ama kendini hazır hissetmiyorsun gitmek için ama gitmen hayırlı gözüküyor

aşk diye yorumladım bi konu hakkında çok düşünüyorsun öyleki aklından çıkmıyor özellikle geceleri sürekli onun hakkında düşünüyosun ve kuruyosun söyle yapsam gitmezdi keşke sunu deseydim tarzında
sanırım ilişkide 3. kişiler girmiş araya dedikodu olabilir yada 3. bi kız
çok kızgınsın onlara
ama diyosun ki ben elimden geleni yaptım benim suçum yok gördüğüm kadarıylada öyle ama dediğim gibi hazmedemiyosun yapılanları hep aklını kurcalıyor

biri var
seni bekleyen arada çok mesafe yok sadece bi engel var o engeli aştıktan sonra karsılasıcaksının 7 gün 7 hafta verebilirim bu karsılasma zamanına

genel olarak önce kuruntularından kurtulman lazım olumlu düşün olumlu olsun herşey

hane içindede kötü enerji nazar gördüm
ve çok belirgin bir Y harfi
kötü enerjiyi iyi enerjiye çevirmelisin
şu an hane içi çok sıkıntılı görnüyor
umarım herşey düzelir

yanlış yorumum olursa kusura bakma canım

Ehe yeeavrum benim be esmerim astral deyince ben , bende acaip takmıstım bi ara
sen benim hayalleri duy bi
astral seyahate çıkıp sevgilimin rüyasına gircekmişimde
yok odasına gidip napıyor diye bakcakmışımda
sen kim astral kim tıkırtı duydum mu korkarım ben

merhaba kızlar

hoşgeldinn aramıza
sohbetlerimiz çok keyifli ve bilgilendirici
senden de bekliyoruz güzel anılar deneyimler hikayeler artık bildigin ne varsa

çok teşekkür ederim canım ne kusuru çok çok teşekkür ederim eline koluna sağlık :) fal yorumunu beklemiştim :) iyi geceler :) her şey için olumlu olacağım bakalım teşekkürleeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…