kızlar ben yıldızname hakkında bi kaç şey söylemek istiyorum
dedemin köyünde bi amca vardı hoca (dini bilgisi gerçekten çok güçlü olan bi adamdı)
o bakardı günah olsa bakmazdı bnce
ne biliyim dedikleri birebir çıkıyordu aslında
yıldıznamenin dinimizce haram olmadıgını duymustum
bende baktırdım ya korktum şimdi
adam bana 90 yaşına kadar yasıycaksın demişti
bende onun rahatlıgıyla 25 yaşımda 3. üniversitemi okuyorum ve şu an 1. sınıftayım
hayallerim yıkılmak üzere eger dogru degil ve günahsa benim hayatımın yarısı okumakla geçecek ve çalışamadan evlenemeden ölücem
canım benim ori feda hepinize...
şimdi topiğinize selam verdim, uzun bi ara pek yorum yazmadım sadece okudum...
nasılsın son durum ne değişik bi şeyler varmı....
voodoo olabilir :)
kimyahatunn çakra açmanın herhangi bir yan etkisini görmedin sanırım ? geçen sayfalarda birinin yorumunu okumuştum , kötü etkilenenler varmış, o yüzden çakraları kapatmak gerekiyor diye okumuştum, alıntı yapacaktım, bulamadım . Neyse iyice araştırayım bunu :)
eylül çok ilginç miş bu vodoo büyüsü
peki ne işe yarıyor
voodoo bebeğini deneyen var mı acaba ben çok meraklıyımdırda
merhaba kızlar
tanıdık birkaç kişiyi görünce daldım içeri
topiğin amacı nedir acaba
bende bi ara baya araştırıyordum 6.his astral seyahat falan
sen benim hayalleri duy biEhe yeeavrum benim be esmerim astral deyince ben , bende acaip takmıstım bi ara
merhaba kızlar
voodoo bebeğini deneyen var mı acaba ben çok meraklıyımdırda
merhaba kızlar
bende geleyim o zaman çok ilgi çekici şeyler var gibi duruyor rparapsikoloji, okültizm, mistizm, cadılar, büyücülerle ilgili bilgi ve öykülerin anlatıldığı bir topic burası
ben denedim ama büyü için değil, odama dekor olarak hazırladım
Gamzecimm falın geldi
dediğim gibi sen içmedigin için fincanı yanlış yorumlayabilirim
canımm çok düzgün giden bi işin bi anda tepe taklak olmuş bu iyi giden bi ilişkide olabilir bi işte
anlam veremediğin bi şekilde bozulmuş senin bi hatan yokken çünkü kötü enerjilerden etkilenmişsin bundan dolayı bu durum
sürekli bulundugun mekanlar var yani kendi evin arkadasının evi yada ne biliyim bi akrabanın evi okul/iş sürekli bu mekanlar arasında gidip geliyorsun
bunlardan bazıları seni sıkıyo ama birinde fikirlerini aldıgın sohbetiyle seni rahatlatan biri var onunla konusmayı seviyorsun ve yardımını görüyosun yada göreceksin
gitmek istedigin yerler var hayalinde 2 yer olarak görüyorum aslında uzak yerler degil ama kendini hazır hissetmiyorsun gitmek için ama gitmen hayırlı gözüküyor
aşk diye yorumladım bi konu hakkında çok düşünüyorsun öyleki aklından çıkmıyor özellikle geceleri sürekli onun hakkında düşünüyosun ve kuruyosun söyle yapsam gitmezdi keşke sunu deseydim tarzında
sanırım ilişkide 3. kişiler girmiş araya dedikodu olabilir yada 3. bi kız
çok kızgınsın onlara
ama diyosun ki ben elimden geleni yaptım benim suçum yok gördüğüm kadarıylada öyle ama dediğim gibi hazmedemiyosun yapılanları hep aklını kurcalıyor
biri var
seni bekleyen arada çok mesafe yok sadece bi engel var o engeli aştıktan sonra karsılasıcaksının 7 gün 7 hafta verebilirim bu karsılasma zamanına
genel olarak önce kuruntularından kurtulman lazım olumlu düşün olumlu olsun herşey
hane içindede kötü enerji nazar gördüm
ve çok belirgin bir Y harfi
kötü enerjiyi iyi enerjiye çevirmelisin
şu an hane içi çok sıkıntılı görnüyor
umarım herşey düzelir
yanlış yorumum olursa kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?