syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
sağol biligilendirdin..yüksek yerden düşüyo hissi, ibadette vesvese gelmesi, kabus sık görme gibi bana bazen oluyor dua okuyorum.bilg.sesini açıp kuran okutuyorum rahatlıyorum .demekki dikkat etmem lazım...

aslında bunların çogu üç harflilerin saldırısına ugrayınca yada musallat oluncada oluyor
tarafımdan yaşanmıştır bi kaç kez

Allah herkesi bu durumdan korusun berbat bi şey

benim lokumlar naneli olursa mutlu olurum :)

heyy bende burdayımmm bende isterim

aslında bunların çogu üç harflilerin saldırısına ugrayınca yada musallat oluncada oluyor
tarafımdan yaşanmıştır bi kaç kez

Allah herkesi bu durumdan korusun berbat bi şey

amin cümlemizi...
ben muhavazeteyn surelerine yüklenicem o zaman...
bide hemen hergün kurana devam evim ocağım manevi tertemiz olacak....

hanımlaaaar... muhabbetiniz ne güzel ilerliyor ya, ne hoş bi topik burası böyle. :)) Bilgim olmadığı için yazmıyorum bişey, okuyorum ve bilgileniyorum o yüzden.

Son düzenleme:

damağıma şekersiz türk kahvesi ve sade lokum tadı geldi....
zaten bu ikiliye bayılırım...

amin cümlemizi...
ben muhavazeteyn surelerine yüklenicem o zaman...
bide hemen hergün kurana devam evim ocağım manevi tertemiz olacak....

canım ben yanımda sürekli dua tasıyorum o olaydan beri sütyenime çengelli iğneyle takılı
her işe besmeleyle baslama önemli bide
aklına vesvese yada kötü şey gelince ihlas felak nas ve ayetel kürsü yü okumanızı öneririm

bi gün 3 harfliler günü olursa o hikayeleride anlatıcam

herkesin inancı kendine. ben burada kimseyi alı koyup herkes kiliseye gitsin cami kötü demedim. ateistine de saygım var, budistine de, teistine de müslamanına da. çok dininize bağlısınız madem, topic topic gezip insanlara fal diye yalvarmayacaksınız.

madem felak nas fatiha, geçmişinizi geleceğinizi allahın evine gidip oradan dua ederek öğreneceksiniz.
sizin baktırdığınız falı ben ömrü hayatımda bir kere baktırmadım.
fikrim bu yönde, ezandan korkuyorum çünkü din bize yanlış öğretiliyor. benim inandığım allah bağışlayıcı koruyucuyken öğretilen din beni kendi ibadetimden uzaklaştırıyor. hem siz nereden biliyorsunuz ki ben evimde belki ibadetimi gerçekleştiriyorum?

yaptığınız itam beni burada insanlara batılaşmaya zorlayan biri konumuna soktu, sizi uyarırım haddiniz aşıyorsunuz.
yapacağınız yorumda en ufak bir yanlış itam ve hakaret içerikli bir sözcük görürsemde, size cevap verme tenezzülünde bile bulunmayıp kendimi sözcüklerinizden en doğru şekilde koruyacağım.
siz bana burada kalkıp dini anlatacak son kişisiniz. şimdi lütfen bu topiği terk edin ve dini görüşlerinizi başka arkadaşlarla paylaşın.

20 küsür kişi bu düşünceden etkilenmiyor; bir çoğu bile bana fal baktırmıyor siz ne zaman görsem bu topiklerde fal açtırmaya çalışıyorsunuz.

ASIL İRONİ BUDUR!
ASIL ÇELİŞKİ BUDUR!

ben de voodoo diyecektim :)

Canım, ben diğer kapanmış olan topiğini okuyup notlar aldım bugün defterime. Şimdi de bu topiği tekrar baştan okuyup notlar alacağım ama son sayfaları da takip edeceğim bir yandan. Bu arada tütsü kokusuna, aromatik kokulu mumlara, kokulu herşeye bayılırım. Kokuya karşı bir zaafım vardır, ve koku hafızam da çok iyidir. Yasemin kokusu ve lavanta kokusu bayıldığım kokulardandır. Yavaş yavaş aromatik yağları biriktirmeye başladım, şimdilik yasemin ve lavanta bir de okaliptüs yağlarım var. Yalnız, lavanta yağımın çoğu yanlışlıkla yatağıma dökülmüştü çok üzüldüm, bitmesin hemen diye pek kullanamıyorum da... Bu arada aklıma geldi, mor renge aşığım, ve dolayısıyla da ametist taşına... Bende 2 tane var, birisi çok koyu, diğeri şeffaf ve açık mor. Ve ikisi de cilalı ve kolye ucu şeklinde gümüş kancalı, bunlardan bir fayda göremez miyim acaba? Bir de aytaşını da çok seviyorum ben rengi büyülüyor insanı ama henüz almadım. Kadıköy'de Akmar Pasajı'nı biliyorsundur, orda bir tane yaşlı amcanın dükkanı var, doğal taşlar satıyor. Ordan almıştım ametistlerimin birini... Umarım gerçek taşlardır, öyle sanıyorum.

Son düzenleme:

cadılar ya bu nedir rüya tekrarı arasıra oluyor bende....

Kimyahatun bunlar bende hep kendim bildim bileli var...
Yaylar çok zorr ya kocam yay ıyy herşeyden nem kapar ya...

bende bi kaç gün önce aldım ametist i eylül ün tavsiyesiyle

çok mu inandım gerçektende faydalımı bilmem ama olumlu gelişmeler var

önce temizlemek lazım mış bide kimse dokunmayacakmıs kötü enerjisi tasa gecermiş senden baska kimse dokunmasın

kapanmıs topik hangisi canım bu arada

Son düzenleme:
cadılar ya bu nedir rüya tekrarı arasıra oluyor bende....

Bende de oluyor, aynı rüyayı tekrar tekrar görüyorum...

Ya ben o temizleme olayını yapmadım ama yapacağım, syyskuu da yazmış, demek ki gerekli birşey, kaynak suyu ile yapmak daha iyiymiş. Ben iki taşımı da yıkamadım henüz. Kapanmış topic dediğim syyuskuu'nun ilk açtığı topic. Ordan notlar aldım.

Siz bana nereye girip girmeyecegimi söyleyemezsiniz Bu forum Herkese acik oldugu kadar özgur de hatirlatirim :)

Fal konusuna gelince size yalvarmadim ki Fal baktirmak gunah olabilir bu Gunah bana aittir sizden sorulmaz hahahaha Önce kendinize bakiniz lutfen bakan sizsiniz bunu da hatirlatirim :) Ben sadece sizin topiginizde istedim topik topik gezmedim bu yanlis :) benim hakkimda bilgileriniz pek az ama ben sizi takip ettigim kadar yorum yapabilirim YORUMA acik olmaniz lazim konu acarken hersey gulluk gulistanlik olmak zorunda mi :)

Hala yanlis ögretildi diyorsunuz ama caniniz isteyince diger kitaplari arastirmayi ögrenmeyi biliyorsunuz demek hmmmm ilginc :)))))

Size hakaret edecek kadar deger vermiyorum MALESEF :) pek uzuldum simdi beni mahkemeye veremeyeceksiniz :)))

Kimyahatun bunlar bende hep kendim bildim bileli var...
Yaylar çok zorr ya kocam yay ıyy herşeyden nem kapar ya...

hiç sorma canım burcumu seviyorum ama hemen herşeyden etkileniyor işte

eskiden dediğim gibi bende öyleydim çokk zorr dediğim gibi dua okumayı dene istersen
gerçi o dönemlerde genellikle dinden uzaklaşmak istiyorsun ama gayret et

Enerjim korkunç bir halde şu an.

izninizle bugün topikte sadece okuyucu konumunda olmak istiyorum. her defasında bu oluyor işte; birilerini mutlu etmek için bir şeyler yapmaya çalıştığınızda biri geliyor bir çomak sokuyor.

micracım sana özel mesajla bilgilendirme yapacağım tatlım; aklımdasın.

siz benden fal isterken biliyorum bir çıkmazda oluyorsunuz ve fal bahanesi ile bir kaç güzel söz duymak istiyorsunuz.
buna karşılık sizlere güzel şeyler söyleyip enerjinizi toplamaya çalışıyorum.

20 kişinin olumlu enerjisini 1 kişi böyle olumsuz yapabiliyor işte, kötü enerjinin en rezil tarafı. ki ben çok güçlü bir kız olmama rağmen, böyle hassas konudan böyle bir etikete yakışır bulunmak; ciddi anlamda ağrıma gitti. keşke asıl amacım bu olsaydı da, bu yakıştırma cuk otursaydı.

ben deist bir babanın allaha tüm kalbiyle inanan bir kızıyım. benim ailemde gerçek allah aşkına sahip insanlar pek azdı, bana rol model olan yoktu ki bunun öğretisi olmaz. ben allah aşkıyla doğdum; tek doğrum aklım ve kalbimdeki inançtı.
dini nasıl yaşadığım da edindiğim tecrübe ve bilgilerle sabitti ki; sadece benim bileceğim işti.

bugün dini inancımız var diye hangimiz faldan geri kalıyor? hangimiz cebinde 10 adak adayacak parası varken 10 adak adıyor?

oku diyen bir allahın kullarıyız, öğrendiğimiz bilgileri kötü amaçla kullanmadığımız müddetçe öğrenilmiş bilgi olarak kalır. taşlara, topraklara inanmak, allaha inanmaktır.

yoksa ben ne lucifer'im, ne de onun kölesi.

hepinize iyi geceler, syyskuu uyku modunda; enerji göndermiyorum bugünlük affedin beni.

sevgiyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…