sağol biligilendirdin..yüksek yerden düşüyo hissi, ibadette vesvese gelmesi, kabus sık görme gibi bana bazen oluyor dua okuyorum.bilg.sesini açıp kuran okutuyorum rahatlıyorum .demekki dikkat etmem lazım...
PsikopatPsikolog, micra, tubistubis, Limonlu_Cheescake, orion7, ossllem, tolin, gonul323, güneşş, bacaksiz bahçede takılıyor bugünacaba içerisi çok mu tütsü koktu rahatsız mı oldu hanımlar hemen bahçeye özel bi kahve servisi yapıyorum misafirlerim çok kıymetli benim yanında da lokum ikram ediyorum
arzum91107 hoşgeldin tatlımdoğru söyledin valla süpürgeni park edebildin mi bahçe yine çok kalabalık yan evler bomboş ışığı gören bizim bahçede
PsikopatPsikolog, micra, tubistubis, Limonlu_Cheescake, orion7, ossllem, tolin, gonul323, güneşş, bacaksiz bahçede takılıyor bugünacaba içerisi çok mu tütsü koktu rahatsız mı oldu hanımlar hemen bahçeye özel bi kahve servisi yapıyorum misafirlerim çok kıymetli benim yanında da lokum ikram ediyorum
aslında bunların çogu üç harflilerin saldırısına ugrayınca yada musallat oluncada oluyor
tarafımdan yaşanmıştır bi kaç kez
Allah herkesi bu durumdan korusun berbat bi şey
amin cümlemizi...
ben muhavazeteyn surelerine yüklenicem o zaman...
bide hemen hergün kurana devam evim ocağım manevi tertemiz olacak....
hanımlaaaar... muhabbetiniz ne güzel ilerliyor ya, ne hoş bi topik burası böyle. :)) Bilgim olmadığı için yazmıyorum bişey, okuyorum ve bilgileniyorum o yüzden.
Arkadasim sana kendimce birseyler yazmak isterim ki bu konuyu gunduz okudum bu yazina cevap vermemek icin zor tuttum kendimi hatta bu yazini esime bile okuyunca guldu, söyle böyle yaz dedi ama uygun görmedim
Simdi sen bana kilisenin cok kolay korkutmayan falan oldugunu söyluyorsun. Ben senin dinine saygi duyuyorum ama CAMI ILE KILISEYI KIYASLAMANI YANLIS BULDUM !!!Simdi sen kilisede sarap icilmesine de guzel gözle bakiyorsundur.. Ha hristiyan olabilirsin, ateist veya neyse artik ama yazdiklarindan cok acik ki Dinimize tuhaf bi gözle bakiyorsun. Bilmiyor olabilirsin Ögrenmemis olabilirsin cok normal ama ben seni daha olgun biri gibi görmustum acikcasi yanilmisim.. Sahsen ben Kiliseye girdigimde ödum kopuyor siralardan ötesine yuruyemiyorum Tirsiyorum. Bence cami daha huzur veriyor bana ilahi vaaz EZAN SELA okundugunda gözlerim yas doluyor dinlemeye doyamiyorum ki senin pek heveslendigin BATI da yasiyorum MALESEF. Fazlaca cinlerle cadilarla ugrasiyorsun galiba ki senin bunlari dinlemene engel oluyorlar.
Bundan 1 sene öncesine dinden kopuk bir insandim ama hic bir zaman baska dine özentim olmadi. Son bir senedir Zikir Dua Namaz ne dersen var bende ve neden bana musallat olmuyorlar ?? Dinle ugrasan insana geliyorlar demissin. Beni makas cengelli igne filan korumaz, beni Dualar ve Allahim korur kötuluklerden. Ha inancin bambaskaymis saygi duyarim ama bir cogu arkadasimi bu konuda etkiledigini dusunuyorum millete igne tak yastigina diyorsun halbuki 3 Ihlas 3 Felak 3 Nas arastir bak nelerden koruyor. MAsallah bol bol bati kitaplari okuyorsun ama dinimizle ilgili seyleri sadece baskalarindan dinliyorsun keske biraz da bizim kitaplarimizi okuyup arastirsan cenazeye ne oluyor diye...
Cemal nur sargut tanidigim en guzel varlik diyebilirim arastir dinle. Ölumden korkulmaz diyor kendisi Rabbine kavusacaksin neden korkasin ki ?? Kötuluk yapmadiysan cehenneme girmekten korkmuyorsan Ölumden korkmana bir sebep yok Cunku ölum bizi yaradana kavusmaktir. Ben böyle tedavi oldum. Sana da tavsiye ederim o zaman ölumden korkmana gerek kalmaz.
Arapca yazili kolye takmak zorundamisin ? zorundaysan tualete girerken cikartirsin Cunku her bi guzelligin zorlugu vardir evet dinimiz Batili inanclari olanlara zor gelebilir..
Beni lutfen yanlis anlama cevap vermek degildi niyetim ama icime dökmeseydim uyuyamazdim.. Lutfen basligin neyse onunla öyle devam et bu forumda hepimiz takiliyoruz ve birbirimize dinimize saygi duyalim sonucta din hakkinda bir konu acmamissin cadilarla ugrasmak niyetin. Dini dusuncelerini lutfen kendine sakla
Kızlar anket şeklinde değil bu şekilde oylamayı başlatıyorum.
Voodoo (Vudu) İle İlgili Bilgiler ve Öyküler
Zombie (Zombi) İle İlgili Bilgiler ve Öyküler
Herkes tek bir tercih yapabilir. Bu mesajdan alıntı yaparak merak ettiğiniz konuyu belirtebilirsiniz.
Kolay gelsin
ben geçen sene rüya gördüm korku duygusu hissettim...
dün gece aynı rüyayı gene gördüm.şaşırdım uyanınca net hatırlıyorum milimi milimine aynı rüyaydı...
tek farkı bu sefer korkmadım...
acaba böle şey olaması nedir aynı rüyayı görmek...
voodoo büyüsünün etkilerini buldum bakınırken nete bunuda bilmek lazım alıntıdır
Size büyü yapıldığından şüpheleniyorsunuz; ancak bunun belirtileri var mı diye merak ediyorsunuz. Büyü yapıldığı zaman insanlarda birtakım değişiklikler meydana gelir. Bunlar;
*Ruh halinde meydana gelen değişiklikler; kendinizi tanıyamaz olmanız, tavırlarınızda değişiklik vs.
*Gece uyku sırasında huzursuzluk hissetmeniz. Sıçrayarak uykudan uyanmalar, korkunç rüya ve kabuslar görmeler, özellikle sürekli rüyada kedi ve köpek görmek, dişleri sıkmak.
*Kalbiniz ve midenizle ilgili bir sorununuz olmamasına rağmen göğüs kafesinde baskı hissetmeniz.
*Aşırı yorgunluk, ensedeki ağrılar, saçlarda elektriklenmeler olması ve gözlerdeki ağrılar.
*Gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak.
*Ayak tabanlarınızda yanma
*Sebepsiz yere baş ağrısı
*İbadet etmede zorlanmak
*Uykuda yüksek bir yerden düşüyormuş gibi olmak ve garip insanlar görmek.
Bazı insanlarda, aşırı etkilenme ve geç müdahale sonucu sinir bozuklukları ve akli denge bozukluklarına kadar giden olaylar mevcuttur. Bu yüzden dikkatli olup, bu belirtileri önemsemek gereklidir. Büyülerde etkinin beyin iradesiyle en aza indirilmesi mümkündür.
Büyülerin etkileri insanların burçlarına göre de değişkenlik gösterebilir. Yengeç, Aslan, İkizler, Oğlak, Kova ve Yay Burçları büyü konusunda daha hassastır.
burdanda bahtsızım yay burcuyum
ben de voodoo diyecektim :)
Canım, ben diğer kapanmış olan topiğini okuyup notlar aldım bugün defterime. Şimdi de bu topiği tekrar baştan okuyup notlar alacağım ama son sayfaları da takip edeceğim bir yandan. Bu arada tütsü kokusuna, aromatik kokulu mumlara, kokulu herşeye bayılırım. Kokuya karşı bir zaafım vardır, ve koku hafızam da çok iyidir. Yasemin kokusu ve lavanta kokusu bayıldığım kokulardandır. Yavaş yavaş aromatik yağları biriktirmeye başladım, şimdilik yasemin ve lavanta bir de okaliptüs yağlarım var. Yalnız, lavanta yağımın çoğu yanlışlıkla yatağıma dökülmüştü çok üzüldüm, bitmesin hemen diye pek kullanamıyorum da... Bu arada aklıma geldi, mor renge aşığım, ve dolayısıyla da ametist taşına... Bende 2 tane var, birisi çok koyu, diğeri şeffaf ve açık mor. Ve ikisi de cilalı ve kolye ucu şeklinde gümüş kancalı, bunlardan bir fayda göremez miyim acaba? Bir de aytaşını da çok seviyorum ben rengi büyülüyor insanı ama henüz almadım. Kadıköy'de Akmar Pasajı'nı biliyorsundur, orda bir tane yaşlı amcanın dükkanı var, doğal taşlar satıyor. Ordan almıştım ametistlerimin birini... Umarım gerçek taşlardır, öyle sanıyorum.
cadılar ya bu nedir rüya tekrarı arasıra oluyor bende....
bende bi kaç gün önce aldım ametist i eylül ün tavsiyesiyle
çok mu inandım gerçektende faydalımı bilmem ama olumlu gelişmeler var
önce temizlemek lazım mış bide kimse dokunmayacakmıs kötü enerjisi tasa gecermiş senden baska kimse dokunmasın
kapanmıs topik hangisi canım bu arada
Kimyahatun bunlar bende hep kendim bildim bileli var...
Yaylar çok zorr ya kocam yay ıyy herşeyden nem kapar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?