çok teşekkür ederim canım ne kusuru çok çok teşekkür ederim eline koluna sağlık :) fal yorumunu beklemiştim :) iyi geceler :) her şey için olumlu olacağım bakalım teşekkürleeer :)
valla şu an aklıma pek birşey gelmiyorhoşgeldinn aramıza
sohbetlerimiz çok keyifli ve bilgilendirici
senden de bekliyoruz güzel anılar deneyimler hikayeler artık bildigin ne varsa
ben kucukken 13-14yaslarindayken vodoo bebegi gibi bisey yapmistim
parapsikoloji, okültizm, mistizm, cadılar, büyücülerle ilgili bilgi ve öykülerin anlatıldığı bir topic burası
Parapsikoloji, Okültizm, Büyücüler, Mistik ögeler ve dahası! Paranormal olaylar, gizemli öyküler ve yaşanmışlıklarınız.. Burası hem bilgileneceğiniz hemde ürküceğiniz bir topik! Unutmayın, her kadın bir cadıdır!
NOT: Bu topikte fal açmak ve büyücü, hoca isimleri vermek yasaktır. Burada bütün konular teknik olarak konuşulacaktır, kimselere büyü bozdurmak, fal açtırmak, hocalara dua yazdırmak için mesajlar atmayın! Tamamen bilgiye dayalı paylaşımlar yapılacaktır! Kaynak belirtiniz :)
bana banaAslında bir kaç paranormal olay var benimle ilgili değil birilerinin anlattıkları buraya yazamam ama bir de şimdi yazarsam gece uyuyamam sabah yazabilirm isteyene mesaj olarak
ben büyü amacli yapmistimAma kullanmak önemli
ben büyü amacli yapmistim
bana bana
hem korkarım hemde merak ederim huyum kurusun
ben büyü amacli yapmistim
Ama kullanmak önemli
Vampirlerle ilgili bi bilgin var mı? Çok araştırırım da ben bunu :44:
olmaz mıPorfiria dan da söz edeceğiz hem bilimsel hem efsanevi yanıyla
Sayfanız hayırlı olsun syyskuu'cum bencede her kadın bir Cadıdır
Kimileri süpürgeli cadı kimileri süpürgesiz cadı
sağol biligilendirdin..yüksek yerden düşüyo hissi, ibadette vesvese gelmesi, kabus sık görme gibi bana bazen oluyor dua okuyorum.bilg.sesini açıp kuran okutuyorum rahatlıyorum .demekki dikkat etmem lazım...voodoo büyüsünün etkilerini buldum bakınırken nete bunuda bilmek lazım alıntıdır
Size büyü yapıldığından şüpheleniyorsunuz; ancak bunun belirtileri var mı diye merak ediyorsunuz. Büyü yapıldığı zaman insanlarda birtakım değişiklikler meydana gelir. Bunlar;
*Ruh halinde meydana gelen değişiklikler; kendinizi tanıyamaz olmanız, tavırlarınızda değişiklik vs.
*Gece uyku sırasında huzursuzluk hissetmeniz. Sıçrayarak uykudan uyanmalar, korkunç rüya ve kabuslar görmeler, özellikle sürekli rüyada kedi ve köpek görmek, dişleri sıkmak.
*Kalbiniz ve midenizle ilgili bir sorununuz olmamasına rağmen göğüs kafesinde baskı hissetmeniz.
*Aşırı yorgunluk, ensedeki ağrılar, saçlarda elektriklenmeler olması ve gözlerdeki ağrılar.
*Gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak.
*Ayak tabanlarınızda yanma
*Sebepsiz yere baş ağrısı
*İbadet etmede zorlanmak
*Uykuda yüksek bir yerden düşüyormuş gibi olmak ve garip insanlar görmek.
Bazı insanlarda, aşırı etkilenme ve geç müdahale sonucu sinir bozuklukları ve akli denge bozukluklarına kadar giden olaylar mevcuttur. Bu yüzden dikkatli olup, bu belirtileri önemsemek gereklidir. Büyülerde etkinin beyin iradesiyle en aza indirilmesi mümkündür.
Büyülerin etkileri insanların burçlarına göre de değişkenlik gösterebilir. Yengeç, Aslan, İkizler, Oğlak, Kova ve Yay Burçları büyü konusunda daha hassastır.
burdanda bahtsızım yay burcuyum
hayir ask icin degildi birine cok sinirlendigim icin yapmistim ve evet ise yaradiözel olmazsa ne içindi aşk için mi faydası oldumu peki
evet yetersiz bilgi oldugu icin vodoo gibi bisey dedim.yeterli bilgim olsaydi yapmazdim zaten
ama o yasta yetersiz bilgiyledir diye düşünüyorum
yalnız değilsin. ben nedenini kendimce yorumladım;
ezandan korkuyoruz çünkü cenazelerde duyuyoruz ve ölümü bize anımsatıyor. ölümden herkesten daha çok korkuyoruz, çünkü cennet cehennem konusu var. tüm dinlerde bu mumkünken, bize din hocalarımız, atalarımız, analarımız - babalarımız allahı yanlış anlatıyor.
hiçbir hıristiyan arkadaşım dininden korkmuyor hatta, kilise müzikleri ile arınıyor, kilise de oturup saatlerce kendini dinliyor.
kimse kızmasın bana ama, bilgisayarımın yarısı kilise müzikleriyle dolu. beni de rahatlatıyor.
bize bakalım;
bizde bir camiiye kendini dinlemek için giremezsin. kadınsan bayanların olduğu yere belki girebilirsin. fotoğraf çekemezsin, arkadaşlarını alıp onlara tanıtamazsın ibadet evini.
bugün müslümanlar, taksimdeki o iki kiliseye camiye gittiklerinden daha çok gidiyor.
neden? çünkü kolay, çünkü korkutmuyor, çünkü kendini çok güzel tanıtıyor.
ben arapça yazılı bir kolyeyi bırakın, kağıda arapça yazılmış bir küfürü bile sırf kuran dili diye sakınıyorum her yerden. kolyesini takamıyorum, çünkü regl iken günah, yatarken günah.
günah günah günah.
cenaze törenlerine katılamıyorum içim şişiyor, yok kabirin içinde böcekler yiyor yok şişiyor.
hey allahım zaten ölüm yeteri kadar acı birde bunu neden böyle korku unsuruna çeviriyorlar? şişiyorum yemin ederim ki.
odamda sadece allahla başbaşa kaldığımda her şey mükemmel, ama kalkıp biri bana dini kendince anlatıyor ya;
dinimden kitabımdan soğuyorum.
birde şunu ekleyeyim; şan eğitimi almış bir müezzimi dinleyince hiç o korku olmuyor bende. bizim evimizin yanındaki camiide 2 hoca okuyor. eğitimliyi camı pencereyi açarak dinlerken diğerinin duymamak için elimden geleni yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?