syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Kızlar anket şeklinde değil bu şekilde oylamayı başlatıyorum.

Voodoo (Vudu) İle İlgili Bilgiler ve Öyküler
Zombie (Zombi) İle İlgili Bilgiler ve Öyküler

Herkes tek bir tercih yapabilir. Bu mesajdan alıntı yaparak merak ettiğiniz konuyu belirtebilirsiniz.
Kolay gelsin

Zombie (Zombi) İle İlgili Bilgiler ve Öyküler

açık cevabın için teşekkür ederim. bende merak duyarım bu tarz şeylere bir ara wiccaları araştırmıştım.

kimyahatunn sana adının nerden geldiğini soracaktım?yani kimyahatunn ismini Mevlana nın manevi kızı olan Kimya dan esinlenerek mi koydun merak ettimkonuyla ilgisiz oldu ama.

evet canım

ben daha önce din ile alakası olmayan biriydim bi gün bi kitap okudum

sinan yagmur - aşkın gözyaşları şems i tebrizi

sonra hayatım degişti kapandım ve ruhsal anlamda çok değiştim

fal bakmak 6. his astral seyahat vs bu olaydan sonra daha da güçlendi hislerim

kimya hatun da şems in eşi mevlananın da üvey kızı o yüzden bu nick i aldım

Voodoo (Vudu) İle İlgili Bilgiler ve Öyküler

Tanımlamanız tam yerinde olmuş.Bu olay Alevilikte "don değiştirmek" adıyla,kendini başka ruhlarda geliştirerek en yüksek mertebeye ulaşması olarak düşünülür.İslamda da kabul görüp görülmemeside tartışılıyor.En çok yaşanan yerin Hatay-Antakya olması benim hep ilgimi çekmiştir...

Bende Voodoo diyorum tabii ki

Voodoo dediğiniz şey bu bebeklermi kızlar?oysa konu o olsun bence daha ilgi çekici.zombiler gerçekte var mı ki ya ben hiç inanmam da öyle şeylere

hemde nasıl merak ediyo insan ::)

kızlar ben yıldızname hakkında bi kaç şey söylemek istiyorum

dedemin köyünde bi amca vardı hoca (dini bilgisi gerçekten çok güçlü olan bi adamdı)
o bakardı günah olsa bakmazdı bnce
ne biliyim dedikleri birebir çıkıyordu aslında
yıldıznamenin dinimizce haram olmadıgını duymustum

bende baktırdım ya korktum şimdi

adam bana 90 yaşına kadar yasıycaksın demişti
bende onun rahatlıgıyla 25 yaşımda 3. üniversitemi okuyorum ve şu an 1. sınıftayım
hayallerim yıkılmak üzere eger dogru degil ve günahsa benim hayatımın yarısı okumakla geçecek ve çalışamadan evlenemeden ölücem

enteresan bir ismi varmış :) evet benim türkiye'den okuduğum reenkarnasyon hikayeleri de hep hatay tarafından.nedendir bilmem.bazı bölgelerin bu tarz enerjileri olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…