syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Forumlarda dini içerikli paylaşımlar yasaktır bu konunun amacıda din değildir o yüzden lütfen kimse kimseye din öğretmeye çalışmasın syykuu gayet aktif olan güzel bir topik açmış ve konular bambaşka.
Burda o kadar iyilik düşünüp kimseyi kiblemedim ama artık
-küfür
-dini içerikli yazılar,dualar
-hakaretler görünce kibleme kararı aldım.

Lütfen topiğin amacı dışına çıkmayalım ..

Açıklama yapma canım kimse kimseye dini anlamda açıklama yapmak zorunda değil herkesin inancı kendine kimse sorgulayamaz birbiriniz boşver sıkma hiç canını..Ayrıca dediğim gibi zaten yasak dini içerikli yazılar kapansın bu konu.

Canım benimm! Gördüm yorumu da, cevabını da.
Kendini gayet güzel ifade etmişsin. ve bu topikte gayet güzel güzel muhabbet ediliyor. herkes herkes gibi düşünmek zorunda değil; ama insanlar birbirlerinin fikirlerine saygı duymak zorunda. canını sıkan bayan sadece düşüncelerini dile getirdiğini söylemiş; ama takınmış olduğu üslup hiç de sadece fikir belirtme tarzında değil. hem sen burda kimseyi bir şeye yönlendirmiyorsun ki; sadece bu konulara ilgisi olan insanları bir araya topladın. hepsi bu! bu konuya severek uğrayan bir çok insan var. arada böyle tatsızlık çıkaranlar da elbet olacak. sırf bu yüzden kendini kötü hissetme sakın! sen bu gece bize enerji yollama, ben mevcut olan iyi enerjilerimin hepsini yolluyorum sana tatlımmm! kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün; sevildiğini unutmaaa..

eylülcüm gitme ya biz sana iyi enerjilerimizi yollarız

her zaman karsımıza çıkacak bu tarz karsı yorumlar

islam hoşgörü dinidir

muhabbete karışmak istemedim ama ön yargılı davranmak sen sunu dedin müslüman degilsin tarzı yorumlar yapmak vs bana çok saçma geliyor bu yüzden

ben okulda neler duyuyorum bi bilsen sırf kapalıyım diye sigara içmeme bile karışılıyorlar yargılıyorlar kendileri 4 4 lük müslümanmış gibi

biz seni biliyoruz tanıyoruz o yüzden bozma moralini ve cannı sıkma

sana bi ada çayı yapayım rahatlarsın olur mu

Tribunlere oynamak ha :) Pek akillica :) Kimseye comak falan sokmak degil derdim Sadece konu disina cikiyorsun yanlis bilgilerinle arkadaslari etkiliyorsun Dinin sana korkunc, zor geliyorsa lutfen kendine sakla veya git din bölumunde tartis sadece tavsiye ederim

pisipisikolog, _eftelya_ iyimisiniz bakalım sessizsiniz bugün

Sevgili eşimin uyumasını bekledim :) Sayfalar ilerlemiş,dikkatimi çekenlere sırayla yazmak istiyorum...

Bende ikizler burcuyum... Bazı durumları yaşadığım için araştırmıştım bende.Ancak merak ettiğim birşey var.Bir insan farkında olmadan büyü yada karşısındaki etkileyen birşey yapabilir mi?

Sevgili Sara_;

Syyskuu'ya yazmışsın ama alıntı yaptığın kısım bana ithafen yazıldığı için bende üzerime alındım.Söylediğiniz gibi bu korkunun dinsizlikle hiç bir alakası yok.Korku bu,nasıl ki siz kiliseye girdiğinizde içinizin ürperdiğini söylüyorsunuz,bende ezan sesinden korkuyorum! Korkudan ötürüdür ki duymak istemiyorum.Ha şimdilerde böyle bir sorunum kalmadı ancak,syyskuu da söylemişti,cevap yazamamıştım.Evet bazı okuyanlar gerçekten çok rahatsız edici okuyor ama bu yaşıma kadar sadece bir kez dinlediğim ezanda huzur buldum.Nerdeyse yerimden kalkıp o hocayı bulup ellerinden öpmek geldi içimden!

Yani burada sayfalarca iyi giden bir konuya hayret nasıl karşı çıkan olmadı diye düşünmüşken sizin mesajınızı gördüm.İlgilenmiyorsanız,karşıt düşüncedeyseniz sizde kendinize ayrı bir başlık açıp oradan kendi bilgilerinizi paylaşın...

Sara_ isimli kullanıcı ile ilgili, yasal haklarımı kullanacağımı alıntı yaparak söyledim. kendisi beni mahkemeye veremeyeceksin diyerek mutlu olmuş ancak bir önceki yazısının çıktısını alarak bile hakkımı rahatlıkla arayacağımı söylemek isterim. bunu kesinlikle yapacağım; ve burada bir konu açarak sizlerle paylaşacağım.
Sara_ hanım; internet böyle bir platform. dikkatli, özenli olmak şart. bakalım bir şey yapabiliyor muyum? en azından şansımı denerim, olmazsa da bir kişinin yasal hak ararken hangi seviyedeki hakaretlerle bunun mümkün olacağını öğrenirim.

benim zamanım bol.
şu dakikadan sonra sizinle çok daha başka pozisyonlarda konuşacağım. böyle bir hak aramak gayesinde olan birinin muhattap kişiyle daha fazla konuşması sakıncalı olabilir zira.

Canım, üzüldüm gerçekten, ve tahmin etmiştim birinin çıkıp da burda senin yazdıklarını tamamen farklı ve ters bir şekilde algılayıp böyle olumsuz birşey yazacağını. Ne kadar olumsuz ve sinir bozucu olursa olsun, o yapılan yorumlar asla senin orda yazılanlar gibi olduğunu göstermez. Olumsuz düşünceler tamamen o kişiye aittir, onun içindedir ve onda kalacaktır, seni etkilemesine izin verme. Ve ben şunu anladım ki, bu forumda bu tür durumlarda aslında cevap vermemek en iyisi çünkü uzuyor. Burda kimse kimsenin inancına karışamaz ve kimse kimseyi etkileyemez ki, buna imkan var mı, hepimiz yetişkin insanlarız. Herkesin inancı kendinedir.

Bu forumun tadı kaçacak gibi bugün.
Forum kurallarını tekrar okumalı herkes.

Her noktasına katılıyorum amaaaaaaaaa

İslamı bazı yönleri ile yerden yere vurup ta diğer dinlerde bu şöyle bu böyle diye üste çıkarılıyorsa bu da dini paylaşımdır. Eğer insanlara forum kurallarını hatırlatacaksanız lütfen diğer dinleri yere göğe sığdıramayanlara da aynı hatırlatmayı yapın. Kural herkes için geçerlidir.

Kimse kimseye din Ögretmiyor Hasa guzel bilgiler paylasilmalidir ama önlerden bir kac sayfa okumanizi tavsiye ederim !!!!! bakalim kim din hakkinda konusuyor ki ben cevap verme hakkimi kullandim o da var degil mi ????

Ayrica ben bilgilerini paylasmasi taraftariyim ama kimse bazi seyleri görmemezlikten gelmesin Alinti yaptigim yazilara bakin camiyi kiliseyi tam da KONU SAHIBI tartisiyor ben degil

bu konuyu kapatsak olur mu şu anda ve artık konusmasak
tadımız kaçmasın böyle güzel muhabbetlerle ilerlerken huzur bozmayalım herkes haklı kendince ama bunu burda tartışmayalım artık

kızlar rüyalardan bahsedelim mi en etkilendiginiz rüyanız neydi

Eveeeet haklısın Kazen. Unuttuğum noktaları hatırlattığın için teşekkür ederim. Bende Kazen'in her lafına katılıyorum.
Güzel aktif bir topik açılmış hiç bir dini karıştırmadan ilerletilmeli.

İYİ GECELER topiğin güzel bayanları tatlı hatunları 2 saattir bu topiği okuyorum okadar cok hoş muhabbetler gecmişki anca bitti okumam baya ilerlemiş konuşmalar ama şuan cok üzüldüm üzgünüm syysku üzüldüğü kadar bende üzüldüm (( az önceki tatsIz kısa bir konuşma olmuş lütfen herkez bu topikle ilgili olumsuz şeyler söylicekse eğer bu topiğe girmesin eger böyle konuları sevmeyen arkadaşlar varsa yorum yapmasın okumasın hem kendi canını sıkmasın hemde burdakilerii ...!!

böyle konuları madem sevmeyen arkadaşlar var nediye olumsuz bir yorum yapar durduk yere hem kendisinin canını sıkar hemde konu sahibinin her koyun kendi bacagından asılır diyorum doğrumu diyorum doğru diyorum bence .!! Burda bu topiği sevip de konuşmak isteyenler bu topikte olsun ama herkez kendi rızasınla olsun kimseyi zorla davet etmiyoruz günahsa eğer bu konuları konuşmak kk ya üye olan diğer arkadaşlarım hanımlar icin söylüyorum GÜNAHI HERKEZİN KENDİ BOYNUNA BURDAKİ HER BAYAN OLGUN AKILLI KENDİ KARARLARINI KENDİLERİ İCİN DOĞRULARI YANLIŞLARI BİLEN BAYANLARDIR BU SAATTEN SONRA BU BAŞLIĞI SEVMEYEN BU KONUYU BEĞENMEYEN BEĞENMEDİĞİNİ VEYA OLUMSUZ BİR YAZI YAZMASIN ARKADAŞLAR LÜTFEN...

Arkdaşınızın ;
CAMI ILE KILISEYI KIYASLAMANI YANLIS BULDUM
cümlesine de kesinlikle katılıyorum.

Bu başlık dini paylaşım değil ise(ki değil) lütfen böyle kıyaslarda yapılmasın.

Evet dediğiniz gibi ssykuu da yazmamalıydı baktım tekrar şimdi geriye dönüp. Orta yol arıyorum konuyu kapatsak yani dini içerikli konuşmasak.
Forumda yasak olmasa bile burda çok tartışmalara yol açar hiç kimsenin üzülüp kırılmasına gerek yok.

gitmiyorum kızlar; topikte okuyucu konumundayım. güzel bilgiler geliyor; tatsız konuyu kapatın ben çoktan kapattım.

evet var mı bununla ilgili başka öykü?

ablam ast hikayesini anlattı, ancak yaşı küçükmüş bunu yaşarken. hemen bahsedeyim.

"rüya esnasında uykudan uyandım. kalktım, tuvalete gittim. geldiğimde yatağa uzandım ve sen karşımda uyuyordun. bir süre etrafa bakındım ve gözlerimi kapattım. uyumadığımın farkındaydım. birden bir yorgunluk hali çöktü üstüme. gözümü açtığımda sen ve ben yatakta karşılıklı yatıyorduk. ben üstten bizim odamızı gördüm. kafamı sağa sola salladım, kabus gördüğümü düşünerek. 1 dakika boyunca havada asılı kaldım. gözümü açtığımda sen yine karşımdaydın ve ben yatağımdaydım. kalbim çarpıyordu ve o gün sabaha kadar korkudan uyuyamadım."

sizce bu nedir? yaşının 15 olduğunu söylüyor.

o zaman ne ezana, ne camiye, ne kiliseye ne de başka dinlere laf edilmemeli değil mi ? Ezan günde 5 kez okunurken çan her saat çalınıyor bundan rahatsız oluyorum diyen var mı ? Bence YOK

O halde lütfen aynı saygı gösterilmelidir.

Şimdi asıl konuya dönebiliriz....

iyi geceler

Onu hristiyanlara sormalı Kazen bilemeyiz belki onlardanda rahatsız olan vardır aman neyse kapatalım yahu .
İyi geceler.

Son düzenleme:
tamam o zaman artık yorum yapmıyoruz konu kapandı o konuda geçmişte kaldı bugün güzel muhabbetler yapıcaz

rüyalardan bahsedelim dedik

ben bi yıl önce kendimi hep bi merdivenden koşa koşa çıkarken görürdüm nefes nefese bi sınıfta bulurdum kendimi bir kez iki kez degil ama defalarca

bana çok saçma gelirdi çünkü okulum bitmiş atama bekliyorum

aradan 6-7 ay geçti

öylesine ygs ye girdim lys ye bile girmedim

şans eseri ek kontenjandan tercih yaptım okula bi gittim o merdivenler ve dahası o gördüğüm sınıf

ve son bi şey sürekli derse geç kaldıgım için merdivenleri koşa koşa çıkıyorum ve hep aklıma o rüya geliyor

varmı sizide etkileyen rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…