Enerjim korkunç bir halde şu an.
izninizle bugün topikte sadece okuyucu konumunda olmak istiyorum. her defasında bu oluyor işte; birilerini mutlu etmek için bir şeyler yapmaya çalıştığınızda biri geliyor bir çomak sokuyor.
micracım sana özel mesajla bilgilendirme yapacağım tatlım; aklımdasın.
siz benden fal isterken biliyorum bir çıkmazda oluyorsunuz ve fal bahanesi ile bir kaç güzel söz duymak istiyorsunuz.
buna karşılık sizlere güzel şeyler söyleyip enerjinizi toplamaya çalışıyorum.
20 kişinin olumlu enerjisini 1 kişi böyle olumsuz yapabiliyor işte, kötü enerjinin en rezil tarafı. ki ben çok güçlü bir kız olmama rağmen, böyle hassas konudan böyle bir etikete yakışır bulunmak; ciddi anlamda ağrıma gitti. keşke asıl amacım bu olsaydı da, bu yakıştırma cuk otursaydı.
ben deist bir babanın allaha tüm kalbiyle inanan bir kızıyım. benim ailemde gerçek allah aşkına sahip insanlar pek azdı, bana rol model olan yoktu ki bunun öğretisi olmaz. ben allah aşkıyla doğdum; tek doğrum aklım ve kalbimdeki inançtı.
dini nasıl yaşadığım da edindiğim tecrübe ve bilgilerle sabitti ki; sadece benim bileceğim işti.
bugün dini inancımız var diye hangimiz faldan geri kalıyor? hangimiz cebinde 10 adak adayacak parası varken 10 adak adıyor?
oku diyen bir allahın kullarıyız, öğrendiğimiz bilgileri kötü amaçla kullanmadığımız müddetçe öğrenilmiş bilgi olarak kalır. taşlara, topraklara inanmak, allaha inanmaktır.
yoksa ben ne lucifer'im, ne de onun kölesi.
hepinize iyi geceler, syyskuu uyku modunda; enerji göndermiyorum bugünlük affedin beni.
sevgiyle!
izninizle bugün topikte sadece okuyucu konumunda olmak istiyorum. her defasında bu oluyor işte; birilerini mutlu etmek için bir şeyler yapmaya çalıştığınızda biri geliyor bir çomak sokuyor.
siz benden fal isterken biliyorum bir çıkmazda oluyorsunuz ve fal bahanesi ile bir kaç güzel söz duymak istiyorsunuz.
20 kişinin olumlu enerjisini 1 kişi böyle olumsuz yapabiliyor işte, kötü enerjinin en rezil tarafı. ki ben çok güçlü bir kız olmama rağmen, böyle hassas konudan böyle bir etikete yakışır bulunmak; ciddi anlamda ağrıma gitti. keşke asıl amacım bu olsaydı da, bu yakıştırma cuk otursaydı.
ben deist bir babanın allaha tüm kalbiyle inanan bir kızıyım. benim ailemde gerçek allah aşkına sahip insanlar pek azdı, bana rol model olan yoktu ki bunun öğretisi olmaz. ben allah aşkıyla doğdum; tek doğrum aklım ve kalbimdeki inançtı.
dini nasıl yaşadığım da edindiğim tecrübe ve bilgilerle sabitti ki; sadece benim bileceğim işti.
bugün dini inancımız var diye hangimiz faldan geri kalıyor? hangimiz cebinde 10 adak adayacak parası varken 10 adak adıyor?
oku diyen bir allahın kullarıyız, öğrendiğimiz bilgileri kötü amaçla kullanmadığımız müddetçe öğrenilmiş bilgi olarak kalır. taşlara, topraklara inanmak, allaha inanmaktır.
hepinize iyi geceler, syyskuu uyku modunda; enerji göndermiyorum bugünlük affedin beni.
sevgiyle!
pisipisikolog, _eftelya_ iyimisiniz bakalımsessizsiniz bugün
voodoo büyüsünün etkilerini buldum bakınırken nete bunuda bilmek lazım alıntıdır
Size büyü yapıldığından şüpheleniyorsunuz; ancak bunun belirtileri var mı diye merak ediyorsunuz. Büyü yapıldığı zaman insanlarda birtakım değişiklikler meydana gelir. Bunlar;
*Ruh halinde meydana gelen değişiklikler; kendinizi tanıyamaz olmanız, tavırlarınızda değişiklik vs.
*Gece uyku sırasında huzursuzluk hissetmeniz. Sıçrayarak uykudan uyanmalar, korkunç rüya ve kabuslar görmeler, özellikle sürekli rüyada kedi ve köpek görmek, dişleri sıkmak.
*Kalbiniz ve midenizle ilgili bir sorununuz olmamasına rağmen göğüs kafesinde baskı hissetmeniz.
*Aşırı yorgunluk, ensedeki ağrılar, saçlarda elektriklenmeler olması ve gözlerdeki ağrılar.
*Gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak.
*Ayak tabanlarınızda yanma
*Sebepsiz yere baş ağrısı
*İbadet etmede zorlanmak
*Uykuda yüksek bir yerden düşüyormuş gibi olmak ve garip insanlar görmek.
Bazı insanlarda, aşırı etkilenme ve geç müdahale sonucu sinir bozuklukları ve akli denge bozukluklarına kadar giden olaylar mevcuttur. Bu yüzden dikkatli olup, bu belirtileri önemsemek gereklidir. Büyülerde etkinin beyin iradesiyle en aza indirilmesi mümkündür.
Büyülerin etkileri insanların burçlarına göre de değişkenlik gösterebilir. Yengeç, Aslan, İkizler, Oğlak, Kova ve Yay Burçları büyü konusunda daha hassastır.
burdanda bahtsızım yay burcuyum
Arkadasim sana kendimce birseyler yazmak isterim ki bu konuyu gunduz okudum bu yazina cevap vermemek icin zor tuttum kendimi hatta bu yazini esime bile okuyunca guldu, söyle böyle yaz dedi ama uygun görmedim
Simdi sen bana kilisenin cok kolay korkutmayan falan oldugunu söyluyorsun. Ben senin dinine saygi duyuyorum ama CAMI ILE KILISEYI KIYASLAMANI YANLIS BULDUM !!!Simdi sen kilisede sarap icilmesine de guzel gözle bakiyorsundur.. Ha hristiyan olabilirsin, ateist veya neyse artik ama yazdiklarindan cok acik ki Dinimize tuhaf bi gözle bakiyorsun. Bilmiyor olabilirsin Ögrenmemis olabilirsin cok normal ama ben seni daha olgun biri gibi görmustum acikcasi yanilmisim.. Sahsen ben Kiliseye girdigimde ödum kopuyor siralardan ötesine yuruyemiyorum Tirsiyorum. Bence cami daha huzur veriyor bana ilahi vaaz EZAN SELA okundugunda gözlerim yas doluyor dinlemeye doyamiyorum ki senin pek heveslendigin BATI da yasiyorum MALESEF. Fazlaca cinlerle cadilarla ugrasiyorsun galiba ki senin bunlari dinlemene engel oluyorlar.
Bundan 1 sene öncesine dinden kopuk bir insandim ama hic bir zaman baska dine özentim olmadi. Son bir senedir Zikir Dua Namaz ne dersen var bende ve neden bana musallat olmuyorlar ?? Dinle ugrasan insana geliyorlar demissin. Beni makas cengelli igne filan korumaz, beni Dualar ve Allahim korur kötuluklerden. Ha inancin bambaskaymis saygi duyarim ama bir cogu arkadasimi bu konuda etkiledigini dusunuyorum millete igne tak yastigina diyorsun halbuki 3 Ihlas 3 Felak 3 Nas arastir bak nelerden koruyor. MAsallah bol bol bati kitaplari okuyorsun ama dinimizle ilgili seyleri sadece baskalarindan dinliyorsun keske biraz da bizim kitaplarimizi okuyup arastirsan cenazeye ne oluyor diye...
Cemal nur sargut tanidigim en guzel varlik diyebilirim arastir dinle. Ölumden korkulmaz diyor kendisi Rabbine kavusacaksin neden korkasin ki ?? Kötuluk yapmadiysan cehenneme girmekten korkmuyorsan Ölumden korkmana bir sebep yok Cunku ölum bizi yaradana kavusmaktir. Ben böyle tedavi oldum. Sana da tavsiye ederim o zaman ölumden korkmana gerek kalmaz.
Arapca yazili kolye takmak zorundamisin ? zorundaysan tualete girerken cikartirsin Cunku her bi guzelligin zorlugu vardir evet dinimiz Batili inanclari olanlara zor gelebilir..
Beni lutfen yanlis anlama cevap vermek degildi niyetim ama icime dökmeseydim uyuyamazdim.. Lutfen basligin neyse onunla öyle devam et bu forumda hepimiz takiliyoruz ve birbirimize dinimize saygi duyalim sonucta din hakkinda bir konu acmamissin cadilarla ugrasmak niyetin. Dini dusuncelerini lutfen kendine sakla
sevgiyle!
Forumlarda dini içerikli paylaşımlar yasaktır bu konunun amacıda din değildir o yüzden lütfen kimse kimseye din öğretmeye çalışmasın syykuu gayet aktif olan güzel bir topik açmış ve konular bambaşka.
Burda o kadar iyilik düşünüp kimseyi kiblemedim ama artık
-küfür
-dini içerikli yazılar,dualar
-hakaretler görünce kibleme kararı aldım.
Lütfen topiğin amacı dışına çıkmayalım ..
Forumlarda dini içerikli paylaşımlar yasaktır bu konunun amacıda din değildir o yüzden lütfen kimse kimseye din öğretmeye çalışmasın syykuu gayet aktif olan güzel bir topik açmış ve konular bambaşka.
Burda o kadar iyilik düşünüp kimseyi kiblemedim ama artık
-küfür
-dini içerikli yazılar,dualar
-hakaretler görünce kibleme kararı aldım.
Lütfen topiğin amacı dışına çıkmayalım ..
Her noktasına katılıyorum amaaaaaaaaa
İslamı bazı yönleri ile yerden yere vurup ta diğer dinlerde bu şöyle bu böyle diye üste çıkarılıyorsa bu da dini paylaşımdır. Eğer insanlara forum kurallarını hatırlatacaksanız lütfen diğer dinleri yere göğe sığdıramayanlara da aynı hatırlatmayı yapın. Kural herkes için geçerlidir.
Kimse kimseye din Ögretmiyor Hasa guzel bilgiler paylasilmalidir ama önlerden bir kac sayfa okumanizi tavsiye ederim !!!!! bakalim kim din hakkinda konusuyor ki ben cevap verme hakkimi kullandim o da var degil mi ????
Ayrica ben bilgilerini paylasmasi taraftariyim ama kimse bazi seyleri görmemezlikten gelmesin Alinti yaptigim yazilara bakin camiyi kiliseyi tam da KONU SAHIBI tartisiyor ben degil
Eveeeet haklısın Kazen. Unuttuğum noktaları hatırlattığın için teşekkür ederim. Bende Kazen'in her lafına katılıyorum.
Güzel aktif bir topik açılmış hiç bir dini karıştırmadan ilerletilmeli.
o zaman ne ezana, ne camiye, ne kiliseye ne de başka dinlere laf edilmemeli değil mi ? Ezan günde 5 kez okunurken çan her saat çalınıyor bundan rahatsız oluyorum diyen var mı ? Bence YOK
O halde lütfen aynı saygı gösterilmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?