syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

astral yaşayanlar ilk yaşadıklarında anlamıyorlarmış belkide cidden astraldır :44:

farkinda olmadan buyu yapmak mumkun degil fakal karsisindakini etkileyecek seyler yapmak mumkun.nazar degdirmek,karsisindakinin enerjisini somurmek vs gibi

astral seyahat gibi görünüyor

uykuda olmaması
havada asılı kalması
bunu gösteriyor

Çok şaşırdımmm ama insan reelde görmediklerini rüyada göremezmiş diye okumustum

Sevgili Kazen;

Burada kimse dine bağlı olarak ezandan ya da camii den rahatsızlık duyduğunu belirtmedi,konu edilmedi.Genel olarak,üstünkörü bakılmasın lütfen yazılanlara.Konu KORKULAR! Ki,bunun cami veya kiliseyle ya da herhangi bir ibadethaneyle bir ilgisi yok...

Ben anlamıyorum niye böyle bir konuda camii-ezan vs... kelimeleri görünce hemen saldırıya geçiliyor bilip bilmeden...

farkinda olmadan buyu yapmak mumkun degil fakal karsisindakini etkileyecek seyler yapmak mumkun.nazar degdirmek,karsisindakinin enerjisini somurmek vs gibi

karsıdakinin enerjisini nasıl sömürürüz canım

yada şunu merak ediyorum birinin sizi aramasını msj atmasını istiyoruz bunu düşünce gücüyle veya farklı bi şekilde nasıl saglarız öyle bi yol varmı

Onu hristiyanlara sormalı Kazen bilemeyiz belki onlardanda rahatsız olan vardır aman neyse kapatalım yahu .

konu kapanmalı fakat yanlış anlamadıysam arkadaşın ezan sesinden rahatsız olması müezzinle ilgili fatih ilçesinde doğup büyüdüm kardeşim ezanı çıkıp mahallenin emlakçısı kuruyemişçiside çıkıp okumazki kulaklarımı kapatırdım artık ya şimdi konya da yaşıyorum 6 yıldır ezanın da makamları varmış meğerse sabah akşam hepsi farklı makamlarda cuma gecesi bugün öyle bir selalar verildiki insan nasıl duygu seli yaşıyor...
arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum dinler tarihini okudum din en hassas konudur koca imparotorlukları yıkmıştır!

Rüyalarımla ben genelde öyle mutlu oluyorumki öyle güzel yerleri geziyorumki...

Ben de kendimi genelde deniz kenarında görürüm, bazen huzurlu bir yerdir, bazen dalgalı, boğulmaktan korkarım. Bir kaç kez doğum yaptığımı gördüm, bir kaç kez hamile olduğumu gördüm (bu arada evli de değilim)... Evleneceğim kişiyi görmedim ama hiç, görmek isterdim ne yapıyorsunuz görmek için? :26:

Bir çok kez uçtuğumu, evin penceresinden atladığımı görürüm. Tabi bu atlama olayı korku içinde olmuyor, kapı yerine camdan çıkmak gibi :) ve de çok gerçekçi, sanki gerçekten camdan atlıyormuşum-uçuyırmuşum gibi, o hafifliği hissederim.

Bir de yıllar önce gördüğüm bir rüya vardı çok gerçekçiydi o da, eski han gibi bir yerdeydim bir sürü insan vardı. Sonra elinde kılıçlarıyla askerler gelip insanları öldürdüler ve benim boynuma da kılıç vurdular ve öldüm, ardından kendimi yeşillikli bir yerde gördüm.

Haa bir de yine çok gördüğüm bir rüya daha. Bu da çok gerçekçi ya hissi çok gerçek, rüyamda eşyaları (biyokinezi mi denir ona tam bilemiyorum) elime almak istiyorum mesela, elimde manyetik bir güç varmış gibi elimi eşyaya doğru tutuyorum ve eşya uçarak elime geliyor. Aynı mıknatısın demiri çekmesi gibi bir his oluyor. Bunun bir anlamı var mı acaba?

Ben mi okuduğumu anlamıyorum yoksa siz mi ? Geçmişte yazılanlara bir bakın, hatta kendi yazdığınız mesaja bakın...

ekipman bilgisi rica edebilir miyim?

Canon EOS 5D Mark III

Canon 100mm f/2.8 MACRO L IS
Canon 180mm f/3.5L EF MACRO USM
Canon 50mm f/1.2L EF USM
Canon 70-200mm f/2.8L IS EF II USM
Canon 16-35mm f/2.8L 2 EF USM
Canon 24-70mm f/2.8L EF II USM
Canon 24-105mm f/4L IS EF USM

albümde yazmıştım

ya kızlar daha öncede yazdım ya..
sık kabus görürüm diye...
benim en sık gördüğüm kabus denizde etrafımda köpekbelıklarının dolaşması ve benim ısırık hamlelerinden kurtulmaya çalışmam...
hissettiğim korku ve dehşet duygularını anlatmaya kelime bulamıyorum ....
o gün negatif ne yaşarsam yaşayayım uyumak için karyolama gittiğimde ilk aklıma gelen yine göreceğim aynı dehşet kabus oluyor...yine aynı kabusu göreceğimi biliyorum...
sizce bu nedir...kabuslara hükmedilebilirmi...kabus görmeği engelleme gibi...

kızlar 31 Ekim'e kadar bu topik ayakta kalırsa gerçek bir cadılar bayramı party'si vermeyi düşünüyorum. böyle cidden su havuzunun içinde yüzen elmaları ısırmalı, şeker mi şaka mı cümleli, korku filmli

türkiye'de bunu yapan yerler hep tek bir maske ile yetiniyor kostümler dikerim gelen arkadaşlar giyerler ohh

ben katil hizmetçi olacağım

Ben küçükken bir rüya görmüştüm,öyle etkilenmiş,korkuyla karışık bir heyecan yaşamıştım ki hala hatırlıyor ve anlamını merak ediyorum...

Biz Ortaköy'de oturuyorduk.Rüyamda otoparkta,hani şu oyuncak atlar vardır ya üzerine binip sallanırsın,o ata biniyorum ve bir anda yükselmeye başlıyor.Apartmanın boyunca yükseldikten sonra boğaz köprüsünün üzerinden yavaş yavaş ilerliyoruz.Denizin üzerindeyken bi arkama dönüp bakıyorum,geri dönmek istermiş gibi,önüme baktığımdaysa devam etmek istiyorum yolculuğa.Sonraa bir ses duyuyorum.Şimdilik bu kadar yeter,daha ilerisine gitmene izin yok diyor ve geri olduğum yere dönüyorum bir anda...

Düşüncesi olan?

kadrajınıza sağlık; ekipmana da tabi

Ben seneye gene Salem'deyim malesef : ) Salem şehrinin tarihini mutlaka okuyun

Kostüm konusuna girersem şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu duygusu uyanacak ama çok güzel olmuştum :))))

ben hep ölü gelin olmak istemişimdir ! banada bi gelinlik dikersin artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…