gitmiyorum kızlar; topikte okuyucu konumundayım. güzel bilgiler geliyor; tatsız konuyu kapatın ben çoktan kapattım.
evet var mı bununla ilgili başka öykü?
ablam ast hikayesini anlattı, ancak yaşı küçükmüş bunu yaşarken. hemen bahsedeyim.
"rüya esnasında uykudan uyandım. kalktım, tuvalete gittim. geldiğimde yatağa uzandım ve sen karşımda uyuyordun. bir süre etrafa bakındım ve gözlerimi kapattım. uyumadığımın farkındaydım. birden bir yorgunluk hali çöktü üstüme. gözümü açtığımda sen ve ben yatakta karşılıklı yatıyorduk. ben üstten bizim odamızı gördüm. kafamı sağa sola salladım, kabus gördüğümü düşünerek. 1 dakika boyunca havada asılı kaldım. gözümü açtığımda sen yine karşımdaydın ve ben yatağımdaydım. kalbim çarpıyordu ve o gün sabaha kadar korkudan uyuyamadım."
sizce bu nedir? yaşının 15 olduğunu söylüyor.
farkinda olmadan buyu yapmak mumkun degil fakal karsisindakini etkileyecek seyler yapmak mumkun.nazar degdirmek,karsisindakinin enerjisini somurmek vs gibi
Sevgili eşimin uyumasını bekledim :) Sayfalar ilerlemiş,dikkatimi çekenlere sırayla yazmak istiyorum...
Bende ikizler burcuyum... Bazı durumları yaşadığım için araştırmıştım bende.Ancak merak ettiğim birşey var.Bir insan farkında olmadan büyü yada karşısındaki etkileyen birşey yapabilir mi?
gitmiyorum kızlar; topikte okuyucu konumundayım. güzel bilgiler geliyor; tatsız konuyu kapatın ben çoktan kapattım.
evet var mı bununla ilgili başka öykü?
ablam ast hikayesini anlattı, ancak yaşı küçükmüş bunu yaşarken. hemen bahsedeyim.
"rüya esnasında uykudan uyandım. kalktım, tuvalete gittim. geldiğimde yatağa uzandım ve sen karşımda uyuyordun. bir süre etrafa bakındım ve gözlerimi kapattım. uyumadığımın farkındaydım. birden bir yorgunluk hali çöktü üstüme. gözümü açtığımda sen ve ben yatakta karşılıklı yatıyorduk. ben üstten bizim odamızı gördüm. kafamı sağa sola salladım, kabus gördüğümü düşünerek. 1 dakika boyunca havada asılı kaldım. gözümü açtığımda sen yine karşımdaydın ve ben yatağımdaydım. kalbim çarpıyordu ve o gün sabaha kadar korkudan uyuyamadım."
sizce bu nedir? yaşının 15 olduğunu söylüyor.
tamam o zaman artık yorum yapmıyoruz konu kapandı o konuda geçmişte kaldı bugün güzel muhabbetler yapıcaz
rüyalardan bahsedelim dedik
ben bi yıl önce kendimi hep bi merdivenden koşa koşa çıkarken görürdüm nefes nefese bi sınıfta bulurdum kendimi bir kez iki kez degil ama defalarca
bana çok saçma gelirdi çünkü okulum bitmiş atama bekliyorum
aradan 6-7 ay geçti
öylesine ygs ye girdim lys ye bile girmedim
şans eseri ek kontenjandan tercih yaptım okula bi gittim o merdivenler ve dahası o gördüğüm sınıf
ve son bi şey sürekli derse geç kaldıgım için merdivenleri koşa koşa çıkıyorum ve hep aklıma o rüya geliyor
varmı sizide etkileyen rüyalar
o zaman ne ezana, ne camiye, ne kiliseye ne de başka dinlere laf edilmemeli değil mi ? Ezan günde 5 kez okunurken çan her saat çalınıyor bundan rahatsız oluyorum diyen var mı ? Bence YOK
O halde lütfen aynı saygı gösterilmelidir.
farkinda olmadan buyu yapmak mumkun degil fakal karsisindakini etkileyecek seyler yapmak mumkun.nazar degdirmek,karsisindakinin enerjisini somurmek vs gibi
Onu hristiyanlara sormalı Kazen bilemeyiz belki onlardanda rahatsız olan vardır aman neyse kapatalım yahu .
Bu arada cadılar bayramını(Halloween) sanırım içinizde benim kadar iyi yaşayan da yoktur, hem de Salem'de yani Cadılar şehrinde ....
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26423&attachmentid=577322
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26423&attachmentid=577730
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26423&attachmentid=565612
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26423&attachmentid=557030
Sevgili Kazen;
Burada kimse dine bağlı olarak ezandan ya da camii den rahatsızlık duyduğunu belirtmedi,konu edilmedi.Genel olarak,üstünkörü bakılmasın lütfen yazılanlara.Konu KORKULAR! Ki,bunun cami veya kiliseyle ya da herhangi bir ibadethaneyle bir ilgisi yok...
Ben anlamıyorum niye böyle bir konuda camii-ezan vs... kelimeleri görünce hemen saldırıya geçiliyor bilip bilmeden...
ekipman bilgisi rica edebilir miyim?
Canon EOS 5D Mark III
Canon 100mm f/2.8 MACRO L IS
Canon 180mm f/3.5L EF MACRO USM
Canon 50mm f/1.2L EF USM
Canon 70-200mm f/2.8L IS EF II USM
Canon 16-35mm f/2.8L 2 EF USM
Canon 24-70mm f/2.8L EF II USM
Canon 24-105mm f/4L IS EF USM
albümde yazmıştım
kızlar 31 Ekim'e kadar bu topik ayakta kalırsa gerçek bir cadılar bayramı party'si vermeyi düşünüyorum. böyle cidden su havuzunun içinde yüzen elmaları ısırmalı, şeker mi şaka mı cümleli, korku filmli
türkiye'de bunu yapan yerler hep tek bir maske ile yetiniyorkostümler dikerim gelen arkadaşlar giyerler ohh
ben katil hizmetçi olacağım
kızlar 31 Ekim'e kadar bu topik ayakta kalırsa gerçek bir cadılar bayramı party'si vermeyi düşünüyorum. böyle cidden su havuzunun içinde yüzen elmaları ısırmalı, şeker mi şaka mı cümleli, korku filmli
türkiye'de bunu yapan yerler hep tek bir maske ile yetiniyorkostümler dikerim gelen arkadaşlar giyerler ohh
ben katil hizmetçi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?