Ben seneye gene Salem'deyim malesef : ) Salem şehrinin tarihini mutlaka okuyun
Kostüm konusuna girersem şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu duygusu uyanacak ama çok güzel olmuştum :))))
kızlar 31 Ekim'e kadar bu topik ayakta kalırsa gerçek bir cadılar bayramı party'si vermeyi düşünüyorum. böyle cidden su havuzunun içinde yüzen elmaları ısırmalı, şeker mi şaka mı cümleli, korku filmli
türkiye'de bunu yapan yerler hep tek bir maske ile yetiniyorkostümler dikerim gelen arkadaşlar giyerler ohh
ben katil hizmetçi olacağım
tatlim ablan buyuk ihtimal astrale cikmis farkinda olmadan.kalp carpintisi da bedene ani donus belirtisigitmiyorum kızlar; topikte okuyucu konumundayım. güzel bilgiler geliyor; tatsız konuyu kapatın ben çoktan kapattım.
evet var mı bununla ilgili başka öykü?
ablam ast hikayesini anlattı, ancak yaşı küçükmüş bunu yaşarken. hemen bahsedeyim.
"rüya esnasında uykudan uyandım. kalktım, tuvalete gittim. geldiğimde yatağa uzandım ve sen karşımda uyuyordun. bir süre etrafa bakındım ve gözlerimi kapattım. uyumadığımın farkındaydım. birden bir yorgunluk hali çöktü üstüme. gözümü açtığımda sen ve ben yatakta karşılıklı yatıyorduk. ben üstten bizim odamızı gördüm. kafamı sağa sola salladım, kabus gördüğümü düşünerek. 1 dakika boyunca havada asılı kaldım. gözümü açtığımda sen yine karşımdaydın ve ben yatağımdaydım. kalbim çarpıyordu ve o gün sabaha kadar korkudan uyuyamadım."
sizce bu nedir? yaşının 15 olduğunu söylüyor.
karsıdakinin enerjisini nasıl sömürürüz canım
yada şunu merak ediyorum birinin sizi aramasını msj atmasını istiyoruz bunu düşünce gücüyle veya farklı bi şekilde nasıl saglarız öyle bi yol varmı
Ben seneye gene Salem'deyim malesef : ) Salem şehrinin tarihini mutlaka okuyun
Kostüm konusuna girersem şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu duygusu uyanacak ama çok güzel olmuştum :))))
gitmeyin, gelin bizi çekin ciddiyim çok güzel olacak ha salem ha syyskuu'nun cadılar evi
kostüm konusuna gelince; kıyısından köşesinden bir ipucu
bu arada nasıl cadılarsak; kazen bey'i bu topiğe çektik
iksirim tutttu yehhhuv!
Ben mi okuduğumu anlamıyorum yoksa siz mi ? Geçmişte yazılanlara bir bakın, hatta kendi yazdığınız mesaja bakın...
psisik vampirlik diye birsey var canim bazi insanlar bilerek ya da bilmeyerek karsisindaki insanin enerjisini somurur.bu karsidaki insani gucsuz birakir yorgun ve negatif hissetmesine sebep olur.biriinin aramasini saglamak telepati ile yapilabilir bu mumkun ayni zamanda imgeleme yani gozunde canlandirma yontemiyle de olur
ya kızlar daha öncede yazdım ya..
sık kabus görürüm diye...
benim en sık gördüğüm kabus denizde etrafımda köpekbelıklarının dolaşması ve benim ısırık hamlelerinden kurtulmaya çalışmam...
hissettiğim korku ve dehşet duygularını anlatmaya kelime bulamıyorum ....
o gün negatif ne yaşarsam yaşayayım uyumak için karyolama gittiğimde ilk aklıma gelen yine göreceğim aynı dehşet kabus oluyor...yine aynı kabusu göreceğimi biliyorum...
sizce bu nedir...kabuslara hükmedilebilirmi...kabus görmeği engelleme gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?