syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Ben seneye gene Salem'deyim malesef : ) Salem şehrinin tarihini mutlaka okuyun

Kostüm konusuna girersem şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu duygusu uyanacak ama çok güzel olmuştum :))))

Merak ettim neydi kostüm ? :)

Wampirella kostümü isterim bende

tatlim ablan buyuk ihtimal astrale cikmis farkinda olmadan.kalp carpintisi da bedene ani donus belirtisi

psisik vampirlik diye birsey var canim bazi insanlar bilerek ya da bilmeyerek karsisindaki insanin enerjisini somurur.bu karsidaki insani gucsuz birakir yorgun ve negatif hissetmesine sebep olur.biriinin aramasini saglamak telepati ile yapilabilir bu mumkun ayni zamanda imgeleme yani gozunde canlandirma yontemiyle de olur

Ben seneye gene Salem'deyim malesef : ) Salem şehrinin tarihini mutlaka okuyun

Kostüm konusuna girersem şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu duygusu uyanacak ama çok güzel olmuştum :))))

gitmeyin, gelin bizi çekin ciddiyim çok güzel olacak ha salem ha syyskuu'nun cadılar evi

kostüm konusuna gelince; kıyısından köşesinden bir ipucu

bu arada nasıl cadılarsak; kazen bey'i bu topiğe çektik
iksirim tutttu yehhhuv!

İnanılmaz güzel kostüm ve makyajlar vardı...

syyskucuuummm bende sevimli cadıcık olmak istyorumm :))) ben biraz fazla kokoş bir bayanımda şöyle boynzlu pempiş pempiş süpürgeli sevimli bir cadı kostümü istyorummmmmmmmm

Ben mi okuduğumu anlamıyorum yoksa siz mi ? Geçmişte yazılanlara bir bakın, hatta kendi yazdığınız mesaja bakın...

Konuyu kapatmıştık ancak dayanamadım.Haksız yere itham edilmek kimsenin hoşuna gitmez eminim.Bu yüzden ben bu gece uyuyamam

Kaç gündür korku hikayeleri yazıp okuyoruz,mışıl mışıl uyudum ama böyle uyuyamam

çok çokk ilgimi çekti bu nasıl yapabilirim şimdi hemen yapmak istiyorum

Rüyalarınız hayırlar olsun arkadaşlar... rüyalarımız bilinçaltımızla ilgili ve bize gelecekten bir sürü haberler getiriyorlar. Ayrıca rüyalarımızın yorumu çok önemli bunu bir kaç büyük alimin yorumlarından okumuştum. hatta okuduğum bir yazıyı hatırladığım kadarıyla paylaşacağım.
bir kadın sürekli aynı rüyayı görüyormul kapısın koluna sarılmış bir kara yılan zamanın alimlerinden birne gidip her defasında rüyasını yorumlatıyormuş. Alimde her defasında kız çocuğu olacağını söylüyormuş böylelikle kadının 5 kızı olmuş. alimin seyahayate gittiği sırada aynı rüyayı gören kadın zatın öğrencisine yorumlatmış. Bu sefer aldığı yanıt farklı olmuş kocan ölecek hanım demiş. Haftasına kocası ölmüş kadının. Gelen hocasına rüyayı nasıl doğru yorumladığına böbürlenerek anlatırken hocası deheşete düşmüş o adamı sen öldürdün rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkar demiş...
çok küçükken okumuştum öyle hatırımda kaldı...

cadılar sayfalar hızlı geçiyor görmedinimiz mi ...bilen varsa bi yorum getirsenize....

İlginç bir anı 2 erkek 1 kız öğrenci baktım Türkçe konuşuyorlar, bir çıktım bunların karşısına

- ulen, geçen hafta kurban bayramıydı birinizde bayramlaşmaya bana gelmediniz burada ne sürtüyorsunuz ?

tabi kostüm olunca bunlar acaba bu adamı nereden tanıyorum diye hala düşünüyorlardır :))))

- Göstermedim de kim olduğumu :)))

rüyayı yorumlamak konusu dogru sanırım bende nasıl yorumlarsan öyle çıkar diye biliyorum

kostumler harika bende hep siyah gelinlik giymiş bir vampir olmak istemişimdir hep ama mümkün olmadı hatta siyah gelinlik tarzı bi elbisem hala dolapta durur

bi rüya daha anlatmak istiyorum resmen gerçek gibiydi hissettim her anını

biri bana silah sıkıyo sol böbregime giriyo kursun ve o an bi cız ediyo elimi koyuyorum bi sıcaklık var bakıyorum kan akıyo içim bi garip oluyo midem bulanıyo sanki
yavasca oldugum yere oturuyorum ve orda ölüyorum

hem vurulmayı hem ölümü yaşadım çok garipti hala etkisindeyim

Ben birazdan kaçıcam cadılar şimdiden iyi geceler,sabahlayanlara iyi sabahlamalar

Hadi siz rüya konuşun ben de kaçtım....

Bu arada kem göz, nazar bunlara da bir ara yer verin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…