İlginç bir anı 2 erkek 1 kız öğrenci baktım Türkçe konuşuyorlar, bir çıktım bunların karşısına
- ulen, geçen hafta kurban bayramıydı birinizde bayramlaşmaya bana gelmediniz burada ne sürtüyorsunuz ?
tabi kostüm olunca bunlar acaba bu adamı nereden tanıyorum diye hala düşünüyorlardır :))))
- Göstermedim de kim olduğumu :)))
Eki Görüntüle 621903
ben chucky bebegi olucamkızlar 31 Ekim'e kadar bu topik ayakta kalırsa gerçek bir cadılar bayramı party'si vermeyi düşünüyorum. böyle cidden su havuzunun içinde yüzen elmaları ısırmalı, şeker mi şaka mı cümleli, korku filmli
türkiye'de bunu yapan yerler hep tek bir maske ile yetiniyorkostümler dikerim gelen arkadaşlar giyerler ohh
ben katil hizmetçi olacağım
çok çokk ilgimi çekti bu nasıl yapabilirim şimdi hemen yapmak istiyorum
rüyayı yorumlamak konusu dogru sanırım bende nasıl yorumlarsan öyle çıkar diye biliyorum
kostumler harika bende hep siyah gelinlik giymiş bir vampir olmak istemişimdir hep ama mümkün olmadı hatta siyah gelinlik tarzı bi elbisem hala dolapta durur
bi rüya daha anlatmak istiyorum resmen gerçek gibiydi hissettim her anını
biri bana silah sıkıyo sol böbregime giriyo kursun ve o an bi cız ediyo elimi koyuyorum bi sıcaklık var bakıyorum kan akıyo içim bi garip oluyo midem bulanıyo sanki
yavasca oldugum yere oturuyorum ve orda ölüyorum
hem vurulmayı hem ölümü yaşadım çok garipti hala etkisindeyim
syyskuu zombie walka gittin mi? geçen sene gidicektim nasip olmadı ayrıca yarım kalmış zaten ama bu sene kesinn kaçırmamam gerek !
hahahaha
şimdi diycem ki salem'deki cadılar bayramı çok güzel türkiye'dekileri beğenmiyorum.
korkuyorum biri diyecek ki kıyaslama yasaksen türkiye'yi beğenmiyor musun?
artık ne cadı kalacak ne süpürge
derin nefes alip gevseyip trans haline geciyorsun daha sonra telepati yapmak istedigin kisinin 3.gozuyle kendi 3.goz cakran arasinda bir kanal bir kablo oldugunu hayal et aradaki baglantiyi hissetmeye calis daha sonra bir cumle belirle kafanda mumkun oldugunca kisa olsun beni aramak istiyorsun gibi bi cumle bunu surekli tekrar et.bu calismayi o kisinin fotosu varsa elinde fotosuna bakarak da yapabilirsin ama fotoda yalniz olsun yakindan cekilmis karisik olmayan bi foto olsun
fotoğrafçı olarak katıldım, ancak hafıza kartını unuttuğum için geri dönüş yaptımseneye fotoğrafçı olarak katılırım belki, görüşürüz orada
Rüyalarınız hayırlar olsun arkadaşlar... rüyalarımız bilinçaltımızla ilgili ve bize gelecekten bir sürü haberler getiriyorlar. Ayrıca rüyalarımızın yorumu çok önemli bunu bir kaç büyük alimin yorumlarından okumuştum. hatta okuduğum bir yazıyı hatırladığım kadarıyla paylaşacağım.
bir kadın sürekli aynı rüyayı görüyormul kapısın koluna sarılmış bir kara yılan zamanın alimlerinden birne gidip her defasında rüyasını yorumlatıyormuş. Alimde her defasında kız çocuğu olacağını söylüyormuş böylelikle kadının 5 kızı olmuş. alimin seyahayate gittiği sırada aynı rüyayı gören kadın zatın öğrencisine yorumlatmış. Bu sefer aldığı yanıt farklı olmuş kocan ölecek hanım demiş. Haftasına kocası ölmüş kadının. Gelen hocasına rüyayı nasıl doğru yorumladığına böbürlenerek anlatırken hocası deheşete düşmüş o adamı sen öldürdün rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkar demiş...
çok küçükken okumuştum öyle hatırımda kaldı...
oo harika fotograflarıda var ben bu gece deneyim yarın haber veririm
herkes yavaş yavaş çıkmaya baslamış
gidenlere iyi geceler
tatlı rüyalar
PsikopatPsikolog, micra, tubistubis, Limonlu_Cheescake, orion7, ossllem, tolin, gonul323, güneşş, bacaksiz bahçede takılıyor bugünacaba içerisi çok mu tütsü koktu rahatsız mı oldu hanımlar hemen bahçeye özel bi kahve servisi yapıyorum misafirlerim çok kıymetli benim yanında da lokum ikram ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?