İyi geceler herkese.Bende ağzımı açıp bişey demeyeceğim daha
​İyi bakın kendinize...
Hep rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkar denir ama benim rüyalarımda öyle olmadığı zamanlar da yaşandı.
Birkaç rüyamda kötü şeyler gördüm, çok kötü hissettim uyandığımda da.
Hatta ağladım o berbat hislerden dolayı.
Hem kendim yorum yaptım rüyama, hem de birkaç kişiye sordum.
Gayet olumsuz konuştular. Ama sonuç çok güzel olmuştu gördüğüm konu hakkında.
canım ben yanımda sürekli dua tasıyorum o olaydan beri sütyenime çengelli iğneyle takılı
her işe besmeleyle baslama önemli bide
aklına vesvese yada kötü şey gelince ihlas felak nas ve ayetel kürsü yü okumanızı öneririm
bi gün 3 harfliler günü olursa o hikayeleride anlatıcam
topic kalabalık ama daha çok okuyucu konumunda arkadaşlar; seçen kişilerin büyük çoğunluğu voodoo dedi, voodoo ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım.
voodoo ikiye ayrılır;
1-voodoo ayini
2- voodoo büyüsü.
Voodoo, bilinenin aksine asla bir tanrıyı, kutsal varlığı aşağılama ve ona karşı koymak için yapılan bir ayin değildir.
Ayinler esnasında kan akıtılması esastır, muhakkak bir dansla devam eder. diğer büyülerde olduğu gibi voodoo büyüsünde de farklı işlevlere sahip kadın rahipler bu ayinde yer alır. kurban edilen (kan akıtılan) canlılar genelde kümes hayvanları, güvercin, keçi, hindi; büyük ve önemli ayinlerde boğalar kurban edilir. bu ayinde domuz asla kurban verilmez.
en önemli kurban çoğunlukla insandı. bir ayinde birden fazla canlı kurban verilir. ayinlere kurbanlar çuvalla getirilir ve kişinin ağıt yakmasına izin verilir. yanına bir keçi getirilir. getirilen kurban insan kurbanın önünde kurban edilir. kurbanın bayılması (korkması) sağlanır, öldürülür ve ikisi de ayrı yerlere taşınır.
izleyen halk arasından bir kişi transa geçer. herkes onu o an tanrı kabul eder. hemen onu tahta oturturlar ve getirilen yiyecekleri içecekleri bitirdikten sonra ilahiler söylemeye başlar.
herşey bittikten sonra tahtında uykuya dalar ve uyandığında tekrar insan olarak halkın arasına döner.
halk arasından seçilen tanrının yoksul olması en önemli özelliktir.
Kaynak: syyskuu
bu; voodoo ayinin işleniş şekli.
voodoo büyüsü ayrı bir konudur, voodoo ayrı bir konu.
voodoo büyüsü ile ilgili çok çeşitli araştırmalar var. güzel açıklanmış bir alıntıyı sizinle paylaşayım;
Voodoo Bebeği Nasıl Yapılır?
Bunun yapmanın birçok yolu vardır.
En çok tercih edilen yol şamanların yaptığı voodoo türüdür.
Yapılması en kolay voodoo bebeği için ihtiyacamız olan malzemeler:
1-) Plastik türevi olmayan çuval bezi.
2-) Demirden bir dikiş iğnesi.
3-) Yeteri kadar saman.
4-) Bir kurban.
5-) Kurbana ait elbise parcası, saç teli, tırnak veya ona ait plastik veya metal türevi olmayan bir nesne.
6-) Son olarak tütsü için kullanacağımız bir buhurdan. "resimde görüldüğü gibi)
Bu malzemeleri temin ettikten sonra işleme başlıyoruz.
Voodoo bebeğini hazırlamaya başlamadan bir hafta kadar önce kendimizi bu yapacağımız çalışmaya ruhen hazırlıyoruz.
İşin püf noktası yapacağımız o imgeye "bebeğe" kimin için yapacaksak, o kişinin adını verip, sürekli o imgenin sözkonusu kişi olduğunu hissetmeye çalışmalı ve yoğunlaşmalıyız.
Evet artık hazırız.
Uygun olan saati seçtik.
başarıya ulaşabilmesi için bu şarttır. "ayın küçülmeye başladığı (arabi ayın onbeş inden sonra) bir sabaha karşı, gün doğarken" yapılmalıdır.
Artık herşey hazır ve sevgili voodoo bebeğimizin bir süt içmesi eksik. Önümüzde malzemeler güneşin doğmakta olduğu yöne doğru oturuyoruz. "......" ayeti ve "....." ayetini birlikte dörder kez okuduktan sonra (gözlerimiz kapalı şekilde) kurbanın hayalini gözümünün önüne getirip okuma bitince onun hayaline doğru üflüyoruz.
Ve elimizdeki malzemelerle kabaca bir imge yapım iğne ile dikiyoruz.
Kişiye ait malzemeler bebeğin içinne saklanacak.
Artık bebeğmiz hazır....
Ama kullanabilmemiz için bebeği dolunay olduğu bir geceyi bekleyip, bebek ayı görecek şekilde bir alana koyuyoruz.
Ve elimizdeki buhurdanın içinde üzerine aynı ayetler dörder deha okunmuş bir miktar kuru saman yakarak bebeği tütsülüyoruz.
İşte voodoo bebeğimiz hazir.
Şimdi istediğiniz yerine elinizdeki iğneyi saplayabilirsiniz. bu o kişiye bir çeşit elektrik akımı verecektir.
Tıppın anlam veremiyecek olmasıda en güzel yanı zaten.
Kaynak: Tarot, Tarot Fal, Tarot Falma Bak, Tarot Kartlar A
bende bi kaç gün önce aldım ametist i eylül ün tavsiyesiyle
çok mu inandım gerçektende faydalımı bilmem ama olumlu gelişmeler var
önce temizlemek lazım mış bide kimse dokunmayacakmıs kötü enerjisi tasa gecermiş senden baska kimse dokunmasın
kapanmıs topik hangisi canım bu arada
hahahaha
şimdi diycem ki salem'deki cadılar bayramı çok güzel türkiye'dekileri beğenmiyorum.
korkuyorum biri diyecek ki kıyaslama yasaksen türkiye'yi beğenmiyor musun?
artık ne cadı kalacak ne süpürge
syyskuu tatlım fal için çok teşekkür ederim tek kartla durumum bu kadar net ve doğru özetlenemezdi hayran kaldım yeteneğine
evi bilmeye gerek yok yanına gidilecek kişiyi tanımak yeterli
arapça da her harfin bir sayı değeri vardır bunlarla yapılan hesaplamalara ebced hesabı denir.yıldızname de isim,anne ismi,doğum tarihi gibi verilerle ebced hesabı yapılarak bakılır.işinin ehli kişiler tarafından bakıldığında çok kesin sonuçlar verir.benim büyük teyzeme çok küçükken baktırmış annesi ve bakan kişi 28 yaşında ölümden döneceğini söylemiş.büyük teyzemin 28 yaşında apandisiti patlamış acilen bayıltmaya bile vakit kalmadan ameliyata almışlar ölümden dönmüş yani
kızlar ben yıldızname hakkında bi kaç şey söylemek istiyorum
dedemin köyünde bi amca vardı hoca (dini bilgisi gerçekten çok güçlü olan bi adamdı)
o bakardı günah olsa bakmazdı bnce
ne biliyim dedikleri birebir çıkıyordu aslında
yıldıznamenin dinimizce haram olmadıgını duymustum
bende baktırdım ya korktum şimdi
adam bana 90 yaşına kadar yasıycaksın demişti
bende onun rahatlıgıyla 25 yaşımda 3. üniversitemi okuyorum ve şu an 1. sınıftayım
hayallerim yıkılmak üzere eger dogru degil ve günahsa benim hayatımın yarısı okumakla geçecek ve çalışamadan evlenemeden ölücem
Bu yıldıznamenin günah olduğu konusunda bende bir kaç duyum aldım.
Yaşanmış ufak gerginlikten sonra, dini açıdan fikrimi söylemeyi doğru bulmuyorum...
Sonunda geçmişi okuyabildim.
Farklı saatlerde geliyoruz sanıyorum ki bu topiğe.
Ben geldiğimde genelde kimse olmuyor gibi...
aynen,bu topik vardiyalı bi topik,Kimi gece vardiyası,kimi de bizim gibi gündüz :)))
Ametist taşı en işe yarıyor canım yazar mısın?
Kesinlikle öyle sanırım, ben gece bu tarz konuları konuşamıyorum.
Çünkü geçmişimde ciddi şeyler var.
Sormak istediğim bir çok sorularda var syyskuu'ya ve diğer bilgili arkadaşlara.
Yani anlatacak bir sürü hikayem var kısaca...
Herkesin kendine göre bir sürü anısı, yaşadığı garip olaylar vardır.
Fakat tesellim, inşallah gece vardiyasındaki arkadaşlar yazdığım yorumlara cevap verirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?