syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
aramizdan ayrilan cadilara iyi geceler tatli ruyalar.ben biraz daha burdayim telefondan takip ediyorm yazilanlari.ruya konulari benim uzmanlik alanim disinda baska sormak istediginiz baska konu olursa cevaplamaya calisirim

ne güzel tabii aksi durumlarda vardır. Ama ben yinede fesat kimselere ne rüyamı anlatırım ne de başka birşeyimi o enerjisinden midir nedir bimem.

merhaba pasif takılmaktansa konuya dahil olayım dedim :)

yataga mihlandim resmen kafami bile oynatmiyorum, oynatamiyorum

yahu makasda cengelli ignede taaaaa banyoda ben nasil gitcem oraya zaten yanlizda yasiyorum

ovv o gün bu konuda olmayacağım gibi geldi :) ara ara okuyabiliyorum gene ama buna özel bir gün olursa benim için çok zor olur :)

sayfalar da ben yokken akmış baya, herkes gitmiş :)

rüyalar konusunda çok bir şeyim yok aslında yani burada olanlar kadar ilginç değilim ama ilginç bulduklarımı anlatıyım :))

annemin ameliyat olacağını görmüştüm ben yıllar önce.
hava karanlık hastanenin önünde geniş bir çukur.. annem içine düşmüş. doktorlar geliyor hastaneden, çukurdan çıkarıyorlar.. ve bir süre sonrada annemin ameliyatı olmuştu, riskliydi sanırım biraz. en net çıkan bu oldu sanırım benim. bazen küçük konularda rüyalarım da çıkıyor sanırım hatırlamıyorum şuan.. ben anlatırım annem aa şu oldu bak ondan gördün heralde der çok üstünde durmam net ve ilginç olmadıkça, unuttum hep :)

bazen bildiğin film çekerim. uçarak adam dövmeler falan, orta gerçeklikte bu zamana kadar gördüğüm rüyaları yazsam film falan çıkardı heralde kaç tane, enteresan rüyalarım olur :) değişik bir hayat yaşadığım, bir adada arkadaşlarımla esir kaldığım falan..

şuan hiç hatırlamıyorum ama aynı rüyaları gördüğümde oldu uzun süreli aralıklarla. görünce diyorum aa ben bunu görmüştüm daha önce diye. rüyada dejavu oluyorum belkide :))
yanlış hatırlamıyorsam daha sonra devamını getirdiğimde olmuştu çok eskiden.

bir yada iki kez, hamile olduğumu gördüm ve çok hissettim. çok ilginçti...
bir kere rüyamda üstüme, vurulan birinin kanı sıçramıştı, o soğukluğu hissetmiştim.
son tuhaf gelense 9-10 yaşındaki bir çocuğun bana bilal abla diye seslenmesi oldu. internette yorumunun olduğunu görünce çok şaşırmıştım. ama yorum gerçekleşmedi :)

ve sabah oldu. günaydın ve iyi günler herkese :))

Okunan ayet ne?

Ametist taşı en işe yarıyor canım yazar mısın?

hahahaha

şimdi diycem ki salem'deki cadılar bayramı çok güzel türkiye'dekileri beğenmiyorum.
korkuyorum biri diyecek ki kıyaslama yasak sen türkiye'yi beğenmiyor musun?

artık ne cadı kalacak ne süpürge

Salem nerede ve siz oraya sadece cadılar bayramında mı gidiyorsunuz?

Sizin konularınızı okuduktan sonra çakra açma meditasyonuna bir göz attım ve başka meditasyonlarda buldum Güne başlama meditasyonu, kendini sevme olumlaması falan diye bunalrı her sabah denemeyi düşünüyorum. Bir zararı olmaaz değil mi? Ve siz hangi meditasyonları günü gününe uyguluyorsunuz?

Öncelikle herkese merhaba.
Hayırlı güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
Dün akşam felaket yorulduğum halde, bugün enerjim yüksek.

Önce geçmiş sayfaları okumak istiyorum.
Sonrasında sizlerle kendi başımdan geçen ve annemin başından geçmiş bazı olayları anlatmak istiyorum.
Eğer rızanız olursa.
Bakış açılarınızı ve değerli fikirlerinizi merak ediyorum.
Çünkü bu konularda çok bilgim ve araştırmam yok.

Şimdi geçmişi okuyayım...

Viking Princess; cevabın için çok teşekkür ederim.
Babam bir yıldızname baktırmış zamanında.
Bir gün bir muhabbet esnasında söylemişti, yıldıznameyi bakan kadın "40 ından sonra bir erkek çocuğun olacak" demiş.
Fakat ben tek evladım ve başka çocuğu yok, en azından benim bildim...

Bu yorum hep kafamı kurcalamıştır, çünkü yıldızname bildiğim kadarıyla en güvenilen fallardan bir tanesi...

Of of neler yazılmış böyle nasıl takip edeceğimi şaşırdım sizleri kızlar bir kaç gün giremedim
Kartlar falan çekilmiş özendim bak işim var diye yapılmaz ki bu bana

Yine de seviyorum hepinizi cadı kardeşlerim

Benden hepinize sabah kahvesi

Bu yıldıznamenin günah olduğu konusunda bende bir kaç duyum aldım.
Yaşanmış ufak gerginlikten sonra, dini açıdan fikrimi söylemeyi doğru bulmuyorum...

Sonunda geçmişi okuyabildim.
Farklı saatlerde geliyoruz sanıyorum ki bu topiğe.
Ben geldiğimde genelde kimse olmuyor gibi...

Benim yaşadığım şeyi yaşayanlarınız var mı bunu merak ediyorum aslında.
Ben ölen birini görüyorum... Öyle korkutucu birşey değil...

ilk gördüğümde 8-9 yaşındaydım.
dedem vefat etmişti, çok severdim onu, masmavi gözleri hala aklıma gelince özlem dolar içime.
annanemdeydik, dedem çok büyük rahatsızlar geçirmiş, yatalak olmuş, sonrasında da vefat etmişti.
annanemin köy evi vardı, bahçesi kocamandı meyve ağaçlarıyla dolu.
ben hep o bahçede koşar, oynardım ve o kadar koşturmacaya da fena susardım.
yine bahçeden içeriye doğru koştum ve geldim.
Salonun sonunda bir camın altında sedir vardı (divan tarzı) bir baktım dedem bağdaş kurmuş oturuyor.
"aaaa dede sen mi geldin" demiştim, koşarak bahçeye çıkıp annemi çağırdım
"anne dedem gelmiş içerde oturuyor" demiştim, o da benimle içeri koştu tabii
kimse yok ortalıkta, annem çok kötü bir şaka yaptığımı sanmıştı diye hatırlıyorum.
sonra bana oturup uzun uzun dedemin artık dönemeyeceğini anlatmıştı...

daha sonrasında 21-22 yaşlarında yaşadım aynı şeyi
teyzemin kayınvalidesi biz yurtdışındayken, Türkiye'ye tatile gelmemizden 6-7 ay önce vefat etmişti
3 ay sonra da kayınvalidesinin kız kardeşi vefat etmiş
fakat insan uzakta olunca bu gibi vefat durumlarının acısını, üzüntüsünü gözle görmediği vakit çok hissetmiyor.
bana hala kadın bir yerlerden çıkacakmış gibi gelirdi, saygı duyduğum ve sevdiğim bir insandı.
Osmanlı kadın derler ya, tam öyleydi, sert ama yüreği yufka... Nur içinde yatsın...

bir gün memlekette ufak bir cafe de oturmuş arkadaşlarımla sohbet ediyoruz
derken bir baktım teyzemin kayınvalidesi ve yanında bir kadın ile sokaktan geçiyor
kadın direk bana döndü ve bana bakıyor, o güneş gözlüğü tarzında bir gözlük takardı hep
dedim eyvah, teyzemin kayınvalidesi gördü beni, sigara içiyordum o esnada
çok utanmıştım beni gördüğü için...
küçük yerlerde bu tarz nüanslar önemlidir, büyükler seni sigara içerken görmemeli...
derken kafama dank etti birden, tekrar kafamı çevirdiğimde yoktu kadın, resmen havada buhar olup kayboldu.:18:
oysa bir anlık başımı öne eğmiş, utanmıştım kafamı kaldırdığımda yok oldu...
ben apar topar teyzemlere gittim, korkuyordum da.
Teyzemin eşi hocadır, oturdum anlattım teyzeme böyleyken böyle, bu mümkün mü ve yanındaki kimdi acaba diye
teyzem mümkün dedi, Allah'ın işine akıl sır ermez, kalp gözün açıktır belki, yanındaki de kardeşydi dedi.
Dedim ama ben onu hiç görmedim ömrümde, dedi o ablasının acısına dayanamadı öldü, o yüzden belki yanyana gördün onları...
Sonra fotoğrafını göstermişti, aynı kadındı...

Bir daha böyle birşey yaşamadım...

Son düzenleme:

aynen,bu topik vardiyalı bi topik,Kimi gece vardiyası,kimi de bizim gibi gündüz :)))

aynen,bu topik vardiyalı bi topik,Kimi gece vardiyası,kimi de bizim gibi gündüz :)))

Kesinlikle öyle sanırım, ben gece bu tarz konuları konuşamıyorum.
Çünkü geçmişimde ciddi şeyler var.
Sormak istediğim bir çok sorularda var syyskuu'ya ve diğer bilgili arkadaşlara.
Yani anlatacak bir sürü hikayem var kısaca...
Herkesin kendine göre bir sürü anısı, yaşadığı garip olaylar vardır.
Fakat tesellim, inşallah gece vardiyasındaki arkadaşlar yazdığım yorumlara cevap verirler...

sorularına ben yanıt vermeyi çok isterdim ama ben de bilgi edinmek için dahil oldum konuya,insan aklındaki soru işaretlerine yanıt arıyo tabi,bilgili arkadaşlar da olduğundan danışmak istedim.Bu arada yıldıznamenin dine aykırı olup olmadığı konusunda bikaç arkadaş fikir beyan ettik,bununla ilgili bir sakınca olmıycaktır sanırım.Bazı arkadaşlarımızın yorumları dinler arasında kıyaslama yapılıyor gibi yorumlanmış sanırım ama herhalde bu da nette olabilecek yanlış anlaşılmalardan kaynaklı.Yıldızname hakkındaki bildiklerini paylaşabilirsin yani.Ben çok merak ediyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…