cadılar ben ortaokuldayken ruh çağıran viya tahtaları efsanesi çocuklar arasında çok modaydı...
beden dersinde hoca serbest bıraktı ben arkadaşlarla voleybol oynadım..
neyse çok susadım yukarı sınıfa çıktım çantamdan para alıcam gidip fruko gazoz alacam...
okulun en populer içecdeğiydi simit ve fruko gazoz..
pat diye boş sınıfa girdim ben boş sandım ne bileyim bizim bikaç saf kız siz gidin,
defter yaprağına viya tahtası gibi harfler yazın ruh çağırın..
tam o sırada ben paldır küldür sınıfa girince bi çığlık koptu...
altıma işiyodum korkudan kızlar ben bi yandan çığlık çığlığa yan sınıftan hoca çıktı..
beden hocasına durum intikal etti kızamadılar kızlara zaten korkudan gözleri pörtlemiş safların ..
hala unutmuyorum o korkuyu...
selam. uyku tutmadı beni ya.ay içim sıkılıyo. uyuyamadım.ben hiç mutlu olamıycam galiba. eğlenceli ilginç bi topik olmuş.kafam dağıldı.takipteyim:)
hoşgeldin tatlım;
taşı almana çok sevindim, bütün güzel enerjiler senin olsun! kaybolma bi yere gözümün önünde ol tamam mı
aman allahım çok korkunç!
cümleten iyi geceler millet ben geldim
heyecanlı bi muhabbet bekliyorum hepinizden tırssamda olsun genede yazıp okuycam:18::18::18::18::18:
hadi bakalım hepimiz tatlı cadıyız
Başlık çok hoş!
-Yalnız, biraz alakasız olsa; tüm muhabbetler bir yana, kahve lafı geçmiş arada. benim canım çok fena türk kahvesi istedi. ama yarın erken kalkmak zorunda olduğum için şuan içmem imkansız.yarın ilk fırsatta türk kahvesi içeceğim sanırım!
bunu anlatmak istiyorum eylül belki bi fikir verirsin yada yorum yaparsın
bu tarz güçleri olan bi abim var ve o hastalıkları iyileştirmekte veya musallat olan ları uzaklasstırmada kullanıyor
benimde bi çok kez basıma böyle şeyler geldiği için bi şekilde yolumuz kesildi neyse konuya geleyim
bana bi üç harflinin aşık oldugunu söyledi ve senin etrafındaki erkekleri senden uzaklastırıyor dedi
kesinlikle rüüyanda biri bi şey verirse alma dedi
gücünün yetmediğini ve sadece baglayabildigini söyledi
ama gerçektende 2 yıldır hayatımda kimse yok yaklasanda bi şekilde uzaklaşıyor bende hemde ortada hiçç sebep yokken hep korkutmuştur bu durum beni
biri wicca majiiiii cadı mı dediadım bile tatlı bir cadının adıykennn böyle konulara merak sarmamam elde değil meditasyostan büyüye faldan kişilik analizi daha bir sürü bir sürü seye dair bilgim ve deneyimim var büyü hariç büyüden kastım olumlamalar sonra aklıma geldikçe bende yazımmm gothiccc değilimm ama pembişşş tatlı bir cadıyım ben hehehhe herkese tatlı bir mrb <3
Vaov, nasıl güzel bir tekliftir bu! Asla hayır diyemem. stajın olmadığı bir gün hatırlatacağım bunuuu! sabaha kadar laflarız, süper olur. :)tatlım! senin için ada çayı yaptım, uykunu melek gibi kılar onu içtiğini düşüntatil bir gününde muhakkak burada kahve günü yapalım, sabahlayalım
ne yazık ki bu durum gerçek. çok örneklerini gördüm bunun..
Nescafemi,sigaramı,tatlımı,çakmağımı yanıma aldım daha bu koltuktan sittin sene kalkamam ben :18:
Ya Aslında çok ça anlatılan hikayeler var ama
Mesale bizim köyde bi kadın ölmüştü doğumda 40 gün boyunca gidip bebeğini emzirmiş üzrine bebeğin beyaz örtü gibi seriliyomuş
okuyomuş.
Bizim köyde bide korkarız die anlatmıyolar okadar çok yaşananlar varki.
Mesela köye gittim bi kadın geldi yanıma hoşgeldin ballisi dededi
Hoşbulduk dedim ama tuhaftı
Sonra köyden bi kız kız onla kon:18:uşma o cazi garisi dedi benim renk beniz attı tabi
geceleri durmadan çatıya biri vuruyodu sabaha kadar bu ne ya dedikçe kimse cevap vermedi
Ama sanırım korkar kaçarım die verilmedi cevap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?