syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
selam. uyku tutmadı beni ya.ay içim sıkılıyo. uyuyamadım.ben hiç mutlu olamıycam galiba. eğlenceli ilginç bi topik olmuş.kafam dağıldı.takipteyim:)

aman allahım çok korkunç!

Şimdi benim halam'ın ve halamın kızınında cinleri var
Halımın kızı birgün annesinin yatağnda uyumuş
2 kişi geldi diyo ve tasvirlerini yapıyo bal rengi gözleri olan bir kız ve bir oğlan gençler
Onu kolundan tutup kaldırmaya çalışıyoralrmış ne olur kalk kaptan gelicek sana sahip olucak die kaldırmışlar
Sonra kalkmış annesine sormuş kaptan kim die anneside benimkiler demiş
Bunu anlatan kişi halamın kızı 30 yaşında ve çok mantıklı akıllı bir insandır bu arada.
Sonra anlatmak istemedi hatta fal da bakardı ölüm haberi görünce artık bakmıyor
Sonra bu muska yaptırdı üzerine o muskanın etkisiyle yaklaşamadılar diğer amcamın kızının rüyasına girip
Ona diyolarmış ayşeye söyle kalkanını çıkarsın savaşalım die...
Amcamın kızındada var oda kuran okununca bildiğiniz kitleniyo
Ellerini sıkıyo kendini kaybediyor birini arıyolar o neler yapıyorsa anca öyle kendine geliyor.
Birgün bir mevlütte yine öyle oldu biz çevresini sardık dört bi koldan okuduk bayaaa bunu soonra kendine geldi gözlerini açtı bende ce ee dedim
Öyle fena baktıki ondan sonra bi kaç gece uyuyamadım korktumm çok
Daha anlatıcam

boy abdestli olupta muhavazateyn surelerini sürekli okusak korunuruz öyle değilimi:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

selam. uyku tutmadı beni ya.ay içim sıkılıyo. uyuyamadım.ben hiç mutlu olamıycam galiba. eğlenceli ilginç bi topik olmuş.kafam dağıldı.takipteyim:)

tatlım selam!

hiç mutlu olamayacağım diye bir şey yok, çok mutlu olacağım var bu topikte! senin için melek kartı seçiyorum ve şunu söylüyor; sabredersen, ereceksin muradına,
aşk iş para, ne istiyorsan gelecek kapına!

hadi bakalım tadını çıkar! :)

hoşgeldin tatlım;
taşı almana çok sevindim, bütün güzel enerjiler senin olsun! kaybolma bi yere gözümün önünde ol tamam mı

artık bırakmam seni canım

benimde birebir yaşadıgım bi çok olay var bu üç harflilerle ilgili ama şu an anlatmaya çekiniyorum regl oldugum için dua okuyup korunamam çünkü

tüm yazılanları okudum ve bi çok şeyi anlatmak için sabırsızlanıyorum

telekinezi mentalizm astral seyahat gbi bi çok konuya merakım vardır ayrıca kahve falıda bakıyorum zaman zaman bu konuda yaşadıklarımı paylasmak istiyorum bende

telekinezi yani düşünce gücüyle cisimleri etkilemek kısaca

ilk yaptıgım şey kaşık bükme olmustu
sonra epey bi ugrasm gündüzleri çalıştıgım için geceleri alıştırma yapıyordum
bi gün iş yerine gittim ve canım hiç çalışmak istemiyordu dedimki kızlar biz bugun çalışmıcaz nasıl olcak dediler güldüler
5 dk kadar ana bilgisayara odaklandım sonra tüm bilgisayarlar kapandı millet ne oldu diye ugrastı ana bilgisayar yanmıştı o gün çalışmadık
ertesi gün sigortaya odaklandım sigorta yandı

sonra hastalandım sanırım çok yüklendim ve kaldıramadım sonrada zaten bu kadar zorlamadım kendimi

Son düzenleme:
uyuyamayacağım galiba bu gidişle, konudan çıkcam dedim ama çıkamadım bi türlü :18: :))

aman allahım çok korkunç!

din kültürü hocası dersleri hemen bitirip bunun yanlış olduğunu anlattı tüm sene boyunca...dersin kalan dakkalarında gelenlerin asla ruh olmayacağını anlatırdı..
yani üç harfli anladınızmı:18::18::18::18::18:

cümleten iyi geceler millet ben geldim
heyecanlı bi muhabbet bekliyorum hepinizden tırssamda olsun genede yazıp okuycam:18::18::18::18::18:
hadi bakalım hepimiz tatlı cadıyız

tatlım hoş geldin! iyi geceler sanada;

tırsmak yok, bizler tatlı ve iyi niyetli cadılarız. kötü ruhlar iğnemize, makasımıza takılıp kalacak! bize yaklaşamayacak ^^

bunu anlatmak istiyorum eylül belki bi fikir verirsin yada yorum yaparsın
bu tarz güçleri olan bi abim var ve o hastalıkları iyileştirmekte veya musallat olan ları uzaklasstırmada kullanıyor

benimde bi çok kez basıma böyle şeyler geldiği için bi şekilde yolumuz kesildi neyse konuya geleyim
bana bi üç harflinin aşık oldugunu söyledi ve senin etrafındaki erkekleri senden uzaklastırıyor dedi
kesinlikle rüüyanda biri bi şey verirse alma dedi
gücünün yetmediğini ve sadece baglayabildigini söyledi

ama gerçektende 2 yıldır hayatımda kimse yok yaklasanda bi şekilde uzaklaşıyor bende hemde ortada hiçç sebep yokken hep korkutmuştur bu durum beni

tatlım! senin için ada çayı yaptım, uykunu melek gibi kılar onu içtiğini düşün tatil bir gününde muhakkak burada kahve günü yapalım, sabahlayalım

Nescafemi,sigaramı,tatlımı,çakmağımı yanıma aldım daha bu koltuktan sittin sene kalkamam ben :18:
Ya Aslında çok ça anlatılan hikayeler var ama
Mesale bizim köyde bi kadın ölmüştü doğumda 40 gün boyunca gidip bebeğini emzirmiş üzrine bebeğin beyaz örtü gibi seriliyomuş
okuyomuş.
Bizim köyde bide korkarız die anlatmıyolar okadar çok yaşananlar varki.
Mesela köye gittim bi kadın geldi yanıma hoşgeldin ballisi dededi
Hoşbulduk dedim ama tuhaftı
Sonra köyden bi kız kız onla kon:18:uşma o cazi garisi dedi benim renk beniz attı tabi
geceleri durmadan çatıya biri vuruyodu sabaha kadar bu ne ya dedikçe kimse cevap vermedi
Ama sanırım korkar kaçarım die verilmedi cevap..

biri wicca majiiiii cadı mı dedi adım bile tatlı bir cadının adıykennn böyle konulara merak sarmamam elde değil meditasyostan büyüye faldan kişilik analizi daha bir sürü bir sürü seye dair bilgim ve deneyimim var büyü hariç büyüden kastım olumlamalar sonra aklıma geldikçe bende yazımmm gothiccc değilimm ama pembişşş tatlı bir cadıyım ben hehehhe herkese tatlı bir mrb <3

ne yazık ki bu durum gerçek. çok örneklerini gördüm bunun..

nilpery selam! aramızda şeffaf wiccalar var, ama tatlılar hepsi aramıza hoş geldin ki

tatlım! senin için ada çayı yaptım, uykunu melek gibi kılar onu içtiğini düşün tatil bir gününde muhakkak burada kahve günü yapalım, sabahlayalım
Vaov, nasıl güzel bir tekliftir bu! Asla hayır diyemem. stajın olmadığı bir gün hatırlatacağım bunuuu! sabaha kadar laflarız, süper olur. :)

Son düzenleme:
kimyahatunn ben şahsen senin adına da çok pis tırstım:18:
kaşığı nasıl büktün bana da anlatır mısın ya ben de yapmak istiyorum :)

çok enteresan:18: köylerde çok fazla bu olaylar var bence:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…