syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
önüme çıkıcak ilk fırsatta yapıcam bunu motive oldum ..sağol canım yaa..pozitif düşün öyle olsun derler ya böyle bi şey demmekki

elbette gitmeden önce ısırgan otu ve sıcak taşlarla boğazına, göğüslerine, şakaklarına tatbik yap. rahatlatır. arın kötü düşüncelerden :)

Bu çok iyi bunları yapabilmeyi çok isterim şahsen
Ama benim hiç böyle güdülerim yok yani 6.hissim birazcık kuvetli sadece
İnsanalra bakında sinir oluyorum bazen ve kötü insanlara bu oluyo ilk daha görürmez hissediyorum başkada bişey yok.

kimya hatun çok teşekkürler emeğine sağlık...bende yapmaya çalışıcam...o zaman daha değişik ve güçlü olurum hayata karşı...
önce tırstım korku hikayelerinden ama sohpet verimli, bilgili gitmeye başladı şimdi sevdim bu daha iiyi...

reenkarnasyon konusu da açılırsa ben daha burdan çıkmam

çakralarımızı açtığımızda başka neler yapabiliyoruz peki?

bi tanıdık ta birine odaklanıp onun bi anını anısını görüyordu hatta hocasına yapmış adam dersi bırakmış gitmiş kızda trafik kazasında çocugunuzumu kaybettiniz demiş arkasında gidip kardeşim anlatmıstı sınıf arkadasım böyle yaptı diye
o nasıl oluyor acaba

elbette gitmeden önce ısırgan otu ve sıcak taşlarla boğazına, göğüslerine, şakaklarına tatbik yap. rahatlatır. arın kötü düşüncelerden :)

bana sıkıntı, gerginlik, negatif duygu veren his ve düşüncelerden kurtulmam gerek bunun için en çok bana yaradı bu topik

tatlı cadılar; regl olduğumdan ötürü kas gevşetici aldım ve sanırım fazla gevşedim. uykum geldiği için sohbete biraz ara veriyorum. yarın tekrar harika bir başlıkla kaynatacağım burayı, bir kaç kartla çok özel konulara açıklık getireceğim.

sorular & cevaplar, sohbet muhabbet gırla :)

hepinizi seviyorum. kötü ruhlar uzak olsun bizden, meleklerden yardım bekliyoruz!

herkes huzurlu uyusun, korktuğunuz an şunu getirin aklınıza; bizler Allah'ın yarattığı en büyük mucizeleriz ve doğa üstünde bizden güçlü kimse yok!

birbirinize enerjinizi gönderin, ben size bütün gözlerimi açarak huzur enerjisi gönderiyorum!

sigaralar sönsün, kahveler kaldırılsın, yastıklar yorganlar gelsin :)

sevgiyle!

çok ilgimi çekti burası ben de takipteyim artık. benim de başıma her sene belirli zamanlarda gelir ama şimdi çıkmam lazım yarın anlatırım iyi geceler kızlarr

iyi geceler tatlı rüyalar canım
bende yavastan çıkayım artık yarına bomba hikayeler bekliyoruz senden
hepinizi tanıdıgıma sevindim
bizde seni seviyoruz ..

tatlim enokyan alfabesini bilmiyorum ama latin harfleriyle yazildigin da okunusunu biliyorum enokyan icin melek dili de deniliyor bu yuzden okurken ilahi gibi okumak lazim ozellikle son heceler uzatilarak okunuyor

wwuuuwww astral seyatahi nasıl yaptın, öğrenmeyi çok istiyorum ve kafama takmış durumdayım, bakalım başaracak mıyım :) hikayeni merak ediyorum, kızlar sizlerden de hikaye bekliyorum :)

geçen sene yazdı. ben her gece sabaha kadar oturuyordum, sabah ezanı okunmadan uyuyamıyordum. ne zaman yatmaya kalksam birisi sanki gamzeeeee diye sesleniyor gibi geliyordu dua okumaya çalışıyordum gözlerimi yumduğumda okuyamıyordum gözlerimi açmam gerekiyordu odaya bakıncada çok korkuyordum. sonra geçti ama bu böyle baya bir süre sürdü. bu arada uyumaya çalışırken tam daldım diyordum birisi kolumu dürtüyor gibi geliyordu çok kötüydü dün akşam da burayı okuduktan sonra çok zor uyudum

Son düzenleme:
bu arada küçükken öcü gürürdüm ben haha buna kimse inanmıyor ama. odanın kapısının yanında tekli koltukta yatardım. gece kalkar otururdum kapı aralık olurdu. içeriye ufak öcüler gelirdi böyle üzerlerinde çarşaf var gibiydi tipleri. zamanla büyümüştü boyları da. sonra geçti. inanmıyorlar ama gerçekten geliyorlardı

herkese huzurlu günler nasılsınız? bugün inanılmaz enerjik kalktım, bir kaç kişinin gönderdiği elektrikle aram iyiydi sanırım :) şimdi sizler için notlarımı okuyorum da, evi arındırmakla ilgili bir takım ritüeller var. onlardan isterseniz bahsedeceğim. kaynağım "büyücülük kılavuzu" - elisabeth brooke. (20.yy uygar büyücüleri, cadılar, tanrıçalar, medyumlar ve astrologlar) kimse panik yapmasın, büyü falan yapmıyoruz burada. asil cahillik bunları teknik konuşarak teorik yaptığımızı düşünmek, dolayısıyla kimse heyecanlanıp şikayette bulunmasın.

aramızdakiler ses versin yoklama yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…