önüme çıkıcak ilk fırsatta yapıcam bunu motive oldum ..sağol canım yaa..pozitif düşün öyle olsun derler ya böyle bi şey demmekki
evet canım düşünce gücüyle astral seyahat ediliyor ben hoşllandıgım çocugun evine gitmiştim
onuda anlatıcam ama sabah dersim var bu uzun bi hikaye yarına kaldı
yok o kadar korkulacak biri degilim
geçenlerdede hocam dedi senden korkuyorum diye senin doga üstü güçlerin mi var dedi şok oldum
ataist arkadas olayıda benzer şekilde yaşanmıştır bende bi kaç olaydan snra kapandım
bu arada korkmanıza gerek yok çünkü korktukça üstüne gelirler
açıkçası bende çengelli iğneyi sütyenimde tasırım yıllardır bi koruyucu duayla beraber
bide ayet el kürsü felek ve nas ta çok etkili korkunca okuyun rahatlarsınız
elbettegitmeden önce ısırgan otu ve sıcak taşlarla boğazına, göğüslerine, şakaklarına tatbik yap. rahatlatır. arın kötü düşüncelerden :)
VikingPrincess, ses ver tatlım; burda mısın?
tatlim enokyan alfabesini bilmiyorum ama latin harfleriyle yazildigin da okunusunu biliyorum enokyan icin melek dili de deniliyor bu yuzden okurken ilahi gibi okumak lazim ozellikle son heceler uzatilarak okunuyorenokyan alfabesi ile rüyaya girmeye çalışacağım. şu alfabenin gramerini bi öğrensem. bilen var mı aramızda? ibranice de oluyormuş ancak enokyan dünyanın ilk dili olduğu için tercih ediliyor. bu arada yarın buraya çok enteresan hikayeler yazacağım, reenkarnasyon (ete girme ) zombiler ve kutsal fahişelerle ilgili.
birazda majilik, aziz ve azizeler, indigo çocukları ve cadı ayinleri. iblislerin varlığı ve şamanlardan da minik bir giriş yapacağım. bilenler direkt katılsın tamam mı?
kaynak belirtelim, kimseden azar yemiyelim.
evet canım düşünce gücüyle astral seyahat ediliyor ben hoşllandıgım çocugun evine gitmiştim
onuda anlatıcam ama sabah dersim var bu uzun bi hikaye yarına kaldı
yok o kadar korkulacak biri degilim
geçenlerdede hocam dedi senden korkuyorum diye senin doga üstü güçlerin mi var dedi şok oldum
ataist arkadas olayıda benzer şekilde yaşanmıştır bende bi kaç olaydan snra kapandım
bu arada korkmanıza gerek yok çünkü korktukça üstüne gelirler
açıkçası bende çengelli iğneyi sütyenimde tasırım yıllardır bi koruyucu duayla beraber
bide ayet el kürsü felek ve nas ta çok etkili korkunca okuyun rahatlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?