syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
bende size bir hikaye anlatmak isterim gerci ruhlar aleminde bir kavram desem daha doğru denir.Hepimizin oturduğu evlerin bizdeb evvel gerçek sahipleri vardır.Bunlara evin sahibi denir.Yurt dışına gittiğimde bir arap ülkesi anne tarafım orada annemin dayısının karısı bana buna dair birçok sey anlattı tüm bu yasadıgım mistik seleri kalemimi kuvvetlendirip bir blogda veya bir kitapta degerlendirmeyi planlıorummm :18::18:

Bazı ayetlerdede sanırım geçiyor bunlar
İnsan yaradılmışların en güçlüsüdür ve bunları yapabilir hatta düşünce gücüyle bir yerden bir yere gidebi,lir beynini çok iyi çalıştırabilmesi lazım ben senden korkarım arkadaşım olsa sana hiç kızamamki

off ssykuu naptın:) benim de kuzenime musallat olmuş durumdalar kocası ya da çocukları kılığında geliyorlar sürekli..Bi kere çocuğunun birini balkondan atmasını istemişler, çok sıkştrmışlar en son aklına girmişler tam atacakken eşi yakalamış tutmuş..

Anemm benim çengelli iğnem yok ama ya evde nerden bulucam makasta mutfak makası bide bıyık makası var olurmu onlar
Kızlar yanban adamını bilen varmı
Biraz önceki hikayede kadın okumuyo çocugu emziriyor yanlış yamışım.
Birsürü daha hikaye yazdım pc elimden düşüyodu tutarken silindi..

hevuk makas al yanına hemen ve hiç bir hikaye anlatma, hemen kes.

kimyahatunn ben şahsen senin adına da çok pis tırstım:18:
kaşığı nasıl büktün bana da anlatır mısın ya ben de yapmak istiyorum :)

önce odaklanman lazım canım bunun iççinde her gün tekrar yapmalısın bi günde olmyor yani
düşünceni boşaltacaksın ve çakralarını açacaksın ben çakramı açtıktan sonra bi mum yakıp saatlerce ona odaklanmıstım zamanla odaklandıgımda hiç bi şeyi düşünmemeye baslıyosun yani beynini boşaltıyosun ve bu astral seyahatte dahil bii çok konuda fayda sağlıyor

sonra kaşıgı tam o yuvarlak yerle sapının basladıgı yerde tutuyosun ve düşüncenle
oranın ısındıgını ve bükülecegini hayal ediyorsun
kaşık bükülüyor bükülüyo diye defalarca söylüyosun içinde sonra gerçektende ısınıyor ve bükülüyor
ben denedim iki elimle bükemedim ama o şekilde büktüm

enokyan alfabesi ile rüyaya girmeye çalışacağım. şu alfabenin gramerini bi öğrensem. bilen var mı aramızda? ibranice de oluyormuş ancak enokyan dünyanın ilk dili olduğu için tercih ediliyor. bu arada yarın buraya çok enteresan hikayeler yazacağım, reenkarnasyon (ete girme ) zombiler ve kutsal fahişelerle ilgili.

birazda majilik, aziz ve azizeler, indigo çocukları ve cadı ayinleri. iblislerin varlığı ve şamanlardan da minik bir giriş yapacağım. bilenler direkt katılsın tamam mı?

kaynak belirtelim, kimseden azar yemiyelim.

evet canım düşünce gücüyle astral seyahat ediliyor ben hoşllandıgım çocugun evine gitmiştim
onuda anlatıcam ama sabah dersim var bu uzun bi hikaye yarına kaldı
yok o kadar korkulacak biri degilim
geçenlerdede hocam dedi senden korkuyorum diye senin doga üstü güçlerin mi var dedi şok oldum

ataist arkadas olayıda benzer şekilde yaşanmıştır bende bi kaç olaydan snra kapandım

bu arada korkmanıza gerek yok çünkü korktukça üstüne gelirler
açıkçası bende çengelli iğneyi sütyenimde tasırım yıllardır bi koruyucu duayla beraber
bide ayet el kürsü felek ve nas ta çok etkili korkunca okuyun rahatlarsınız

yarın terliycez...:18::18::18::18::18::18:
ya bişey sorcam iş görüşmesine giderken beni alın diye yoğunlaşsam yani dikkatimi versem olurmu hayal mi kuruyorum...

Yok artık demek istiyorum sadece! Zira buna çok çok benzer bir şey bana da söylenmişti. Çevremdeki insanların sürekli benden uzaklaşmasının, iyi giden bir ilişkinin (arkadaşlık ya da sevgililik fark etmiyor.) pat diye bitivermesinin, bir ilişki kursam bile burnumdan gelmesinin sebebinin böyle bir şey olabileceğini söylemişlerdi de hadi leyyn oradan deyip gitmiştim. Arkadaşım olan insanlar benden mutlaka düşmanlaşarak uzaklaşır. Bir şey yapmadığım halde ufacık bir yanlış anlama bile kocaman olay olur ve bir zamanlar arkadaşım olan insan resmen düşman olur. Sevgililik konusu zaten fena sana deliler gibi aşığım diyen adam şu anda bana ağzı köpüre köpüre tehditler savuruyor. Rüyalarımda zaten gelenimiz gidenimiz eksik olmazdı da siz de hemen hemen aynı şeyi yazana kadar bana söyleyen insanın kafayı kırmış olduğunu düşünüyordum da şu an çok şaşırdım ve biraz da tedirgin oldum.

yarın terliycez...:18::18::18::18::18::18:
ya bişey sorcam iş görüşmesine giderken beni alın diye yoğunlaşsam yani dikkatimi versem olurmu hayal mi kuruyorum...

kesinlikle yap bunu. secret gibi. o işyerinde eleman olduğunu, iyi bir maaşla çalıştığını düşün.

giderken şunları söyle; uzun süre çalışacağım iş yerime gidiyorum. iyi bir maaşa, harika bir pozisyonda az yorularak çok kazanıyorum. yakın zamanda patronum terfimi isteyecek. mutlu olacağım.

bunu demenin sana bir zararı olmaz.

çakranızı nasıl açıyosunuz

7 tane çakra mız var bunlar

Kök Şakrası
Üreme organlarıyla ilgilidir. Bu çakra belkemiğimizin sonuna bağlı olup, bacaklarımızın arasından yere doğru yönelir. Rengi kırmızıdır. Bağlantılı olduğu element “toprak”tır ve yaşama içgüdüsü, bedene ve fizik plana bağlılık eğilimi ile alakalıdır. Yaşama isteğimizi ve canlılığımızı destekler. Dengeli çalışması, bedensel sağiık, güvenlik duygusu ve yaşama sevinci olarak tezahür eder. Bu çakra cinsel beze tekabül eder.

Haç Şakrası
Böbreküstü bezleriyle alakalıdır. Rengi turuncudur. Karın bölgesinin alt kısmında yer alır. Bağlantılı olduğu element “su”dur ve cinsellik duyumları ile alakalıdır. Dengeli çalışması, duyumsal yoğunluk, cinsel doyum ve değişimi kabul etme becerisi olarak tezahür eder.

Güneş Sinir Ağı
Pankreas bezini yönetir. Rengi sarıdır. Duygusal bedenimizle bağlantılı olup, arzularımızı, yaratıcılığımızı ve ilişkilerimizi yönlendirir. Kişisel güç, irade, özsaygı duygularımız bu çakra ile ilintilidir. Bağlantılı olduğu element “ateş”tir. Dengeli çalışması, enerji, verimlilik, çabuk karar verebilme ve güç faktörünü baskıcı olmadan kullanabilme yetisi olarak tezahür eder.

Kalp Şakrası
Timus bezi ile ilgilidir . Dokunma duyumuzu kontrol eder. Sevgi ve şefkat duygularımız ile ilintilidir. Bağlantılı olduğu element “hava”dır. Sağlıklı çalıştığında, sevgi, şefkat, barış ve güçlü bir adalet anlayışı olarak tezahür eder.

Gırtlak Şakrası
Tiroid bezini yönetir. beşinci çakramız boğazımızdadır. Rengi parlak mavidir. Sanatsal yaratıcılığımız ve kendimizi ifade etmemiz için gereken enerjiyi sağlar. Bu çakra dünyaya açılan penceredir.

Alın Şakrası(Üçüncü Göz)
Hipofiz bezi ile bağlantılıdır. Rengi çivit mavisidir. Aynı zamanda “üçüncü göz çakrası” olarak da bilinen bu çakra, iki kaşın ortasında yer alır.Sezgilerimiz, durugörü, hayalgücümüz için gereken enerjiyi sağlar.

Tepe Şakrası
İpofiz bezi ile alakalıdır . yedinci çakramız başımızın tepesinde tam ortasındadır. Rengi mordur. Taç çakra olarak da bilinen bu çakra, saf farkındalık olarak bilinen bilinç seviyesine karşı gelir.Beş duyunun algılayamadığı, zaman - mekan ötesi birlik alemiyle bağlantı noktamızdır. Bilgelimizin ve ruhsallığımızın gelişmesi ve anlayışlılığımızın artması için gereken enerjiyi sağlar.

ilk çakradan baslıyoruz gözlerimizi kapatıp o denilen yere elimizi koyuyoruz sonra kırmızı bi top düşlüyoruz o topun saga sola hareket ettigini düşlüyoruz

bu şekilde devam ediyor mesaj sayım yetersiz kaynak göstermiyorum ama netten bakarsan videoları var bunun yardımcı olur sana

önüme çıkıcak ilk fırsatta yapıcam bunu motive oldum ..sağol canım yaa..pozitif düşün öyle olsun derler ya böyle bi şey demmekki

Çakra açma işlemi bittiğinde EFT yaparak çakralarınızı temizleyin ve kapatın. açık bırakırsanız migren, ateş, yorgunluk ve üşüme gibi fiziksel belirtileri hissedersiniz.

ya inan bende öyleyim en son mesela sevdigim biri var önce çocuk çok ilgiliydi bi anda soğudu benden bu bana çok acı veriyor
bi neden yok ama görsen annesini kesmişim gibi davranıyorlar bana
bi yöntemi olsa ve kurtulabilsek keşke

sabırsızlıkla beklicem canım benim uyumam lazım basım çatlıyor ama burdanda çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…