artık bırakmam seni canım
benimde birebir yaşadıgım bi çok olay var bu üç harflilerle ilgili ama şu an anlatmaya çekiniyorum regl oldugum için dua okuyup korunamam çünkü
tüm yazılanları okudum ve bi çok şeyi anlatmak için sabırsızlanıyorum
telekinezi mentalizm astral seyahat gbi bi çok konuya merakım vardır ayrıca kahve falıda bakıyorum zaman zaman bu konuda yaşadıklarımı paylasmak istiyorum bende
telekinezi yani düşünce gücüyle cisimleri etkilemek kısaca
ilk yaptıgım şey kaşık bükme olmustu
sonra epey bi ugrasm gündüzleri çalıştıgım için geceleri alıştırma yapıyordum
bi gün iş yerine gittim ve canım hiç çalışmak istemiyordu dedimki kızlar biz bugun çalışmıcaz nasıl olcak dediler güldüler
5 dk kadar ana bilgisayara odaklandım sonra tüm bilgisayarlar kapandı millet ne oldu diye ugrastı ana bilgisayar yanmıştı o gün çalışmadık
ertesi gün sigortaya odaklandım sigorta yandı
sonra hastalandım sanırım çok yüklendim ve kaldıramadım sonrada zaten bu kadar zorlamadım kendimi
günah benden gitti anlatıyorum;
ablamın arkadaşının komşusu ateistti. kız bayağı tatlı, sevecen, o taraklarda bezi olmayan bizim gibi biriydi işte. birde ablası vardı bu kızın, o inançlı biri.
bu kız bizi davet etti evine bir gün. işte dışarı çıkacağız sohbet muhabbet ettik. tam hazırlandık dışarı çıkacağız, çorap arıyordu. dalga geçer gibi dedi ki (özür dileyerek söylüyorum) "hey allah mısın nesin, bana bak. çorabımı bulmama yardım et, sana inanacağım söz." tabi biz kapının önüne renk değiştiriyoruz. acayip dokunuyor inanınca, ama lafta edemiyorsun saygı duyma mecburiyetin var. kız çorabı buldu; "..... inanırım sana ....... git şimdi" deyip hadi çıkalım dedi. biz tabi artık gittik yani bayağı keyfimiz kaçtı.
aylar sonra (biz taşındık oradan, kızla görüşmüyorduk) kız arkadaşımız bize o kızla ilgili öyle bir şey anlattı ki inanamadık.
Bu kızın ablası esmer ve upuzun saçları olan bir kızdı. Kocası evlendikten sonra askere gitti. İzne gelip kocasıyla 2 gün geçirmişler. Daha sonra kız kocası gittikten bir kaç gün sonra askeriyeyi arayıp geçirdikleri izin gününü çok özlediğinden bahsediyor ve adam "sen neden bahsediyorsun, ne izni" deyip çıkışıyor. kız anlatıyor her şeyi, adam çıldırıyor ilk izinle geliyor ve kızdan boşanmak istediğini söylüyor. (olanlar uzun uzun konuşulduktan sonra tabi, adam inanmıyor ki) ama tabi kız kimseye anlatamıyor durumu. inandıramıyor. artık hacılara, hocalara gidiyorlar. meğer kızın yatağına kocası kılığında giren aslında cin. esmer kızlara daha çok musallat olurlarmış. üniversite hocama fal baktım demiştim ya size, o kadında orta boylu bir adamın kocasıyla arasında her gece yattığını söylüyordu. böyle olaylar çok varmış. esmer kızlar özellikle banyo yaparlarken ayağa kalktıklarında kollarını iki yana açtıklarında elleri duvara değmiyorsa çamaşırlarıyla yıkanmaları gerektiğini anlatırdı babaannem. tabi cahillik mi gerçek mi orasını bilemem. ablam esmerdir benim aksine mesela, ona çok görünüyorlar.
Anemm benim çengelli iğnem yok ama ya evde nerden bulucam makasta mutfak makası bide bıyık makası var olurmu onlar
Kızlar yanban adamını bilen varmı
Biraz önceki hikayede kadın okumuyo çocugu emziriyor yanlış yamışım.
Birsürü daha hikaye yazdım pc elimden düşüyodu tutarken silindi..
kimyahatunn ben şahsen senin adına da çok pis tırstım:18:
kaşığı nasıl büktün bana da anlatır mısın ya ben de yapmak istiyorum :)
hevuk makas al yanına hemen ve hiç bir hikaye anlatma, hemen kes.
Bazı ayetlerdede sanırım geçiyor bunlar
İnsan yaradılmışların en güçlüsüdür ve bunları yapabilir hatta düşünce gücüyle bir yerden bir yere gidebi,lir beynini çok iyi çalıştırabilmesi lazım ben senden korkarım arkadaşım olsa sana hiç kızamamki
enokyan alfabesi ile rüyaya girmeye çalışacağım. şu alfabenin gramerini bi öğrensem. bilen var mı aramızda? ibranice de oluyormuş ancak enokyan dünyanın ilk dili olduğu için tercih ediliyor. bu arada yarın buraya çok enteresan hikayeler yazacağım, reenkarnasyon (ete girme ) zombiler ve kutsal fahişelerle ilgili.
birazda majilik, aziz ve azizeler, indigo çocukları ve cadı ayinleri. iblislerin varlığı ve şamanlardan da minik bir giriş yapacağım. bilenler direkt katılsın tamam mı?
kaynak belirtelim, kimseden azar yemiyelim.
bunu anlatmak istiyorum eylül belki bi fikir verirsin yada yorum yaparsın
bu tarz güçleri olan bi abim var ve o hastalıkları iyileştirmekte veya musallat olan ları uzaklasstırmada kullanıyor
benimde bi çok kez basıma böyle şeyler geldiği için bi şekilde yolumuz kesildi neyse konuya geleyim
bana bi üç harflinin aşık oldugunu söyledi ve senin etrafındaki erkekleri senden uzaklastırıyor dedi
kesinlikle rüüyanda biri bi şey verirse alma dedi
gücünün yetmediğini ve sadece baglayabildigini söyledi
ama gerçektende 2 yıldır hayatımda kimse yok yaklasanda bi şekilde uzaklaşıyor bende hemde ortada hiçç sebep yokken hep korkutmuştur bu durum beni
yarın terliycez...:18::18::18::18::18::18:
ya bişey sorcam iş görüşmesine giderken beni alın diye yoğunlaşsam yani dikkatimi versem olurmu hayal mi kuruyorum...
çakranızı nasıl açıyosunuz
kesinlikle yap bunu. secret gibi. o işyerinde eleman olduğunu, iyi bir maaşla çalıştığını düşün.
giderken şunları söyle; uzun süre çalışacağım iş yerime gidiyorum. iyi bir maaşa, harika bir pozisyonda az yorularak çok kazanıyorum. yakın zamanda patronum terfimi isteyecek. mutlu olacağım.
bunu demenin sana bir zararı olmaz.
Yok artık demek istiyorum sadece! Zira buna çok çok benzer bir şey bana da söylenmişti. Çevremdeki insanların sürekli benden uzaklaşmasının, iyi giden bir ilişkinin (arkadaşlık ya da sevgililik fark etmiyor.) pat diye bitivermesinin, bir ilişki kursam bile burnumdan gelmesinin sebebinin böyle bir şey olabileceğini söylemişlerdi de hadi leyyn oradan deyip gitmiştim. Arkadaşım olan insanlar benden mutlaka düşmanlaşarak uzaklaşır. Bir şey yapmadığım halde ufacık bir yanlış anlama bile kocaman olay olur ve bir zamanlar arkadaşım olan insan resmen düşman olur. Sevgililik konusu zaten fena sana deliler gibi aşığım diyen adam şu anda bana ağzı köpüre köpüre tehditler savuruyor. Rüyalarımda zaten gelenimiz gidenimiz eksik olmazdı da siz de hemen hemen aynı şeyi yazana kadar bana söyleyen insanın kafayı kırmış olduğunu düşünüyordum da şu an çok şaşırdım ve biraz da tedirgin oldum.
enokyan alfabesi ile rüyaya girmeye çalışacağım. şu alfabenin gramerini bi öğrensem. bilen var mı aramızda? ibranice de oluyormuş ancak enokyan dünyanın ilk dili olduğu için tercih ediliyor. bu arada yarın buraya çok enteresan hikayeler yazacağım, reenkarnasyon (ete girme ) zombiler ve kutsal fahişelerle ilgili.
birazda majilik, aziz ve azizeler, indigo çocukları ve cadı ayinleri. iblislerin varlığı ve şamanlardan da minik bir giriş yapacağım. bilenler direkt katılsın tamam mı?
kaynak belirtelim, kimseden azar yemiyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?