• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabiki yine diyet

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30.504
Puanlar
798
Merhabalar. Ömrümde diyet yapmadığım hiçbir sene olmadı sanıyorum. Hamileyken bile diyet yapmak zorunda kaldım. Yine bugün diyetteyim. Hedefime genelde ulaştım. Ama yemek yemeyi çok sevdiğim için hep geri aldım. Muhtemelen yine geri alacağım ama belkide üst üste eklememiş oluyorumdur. Neyse ben bugün diyete başladım. Ama tartılmadım. Çünkü regl bekliyorum. Son zamanlarda fazlaca yedim cesaret edemedim. Regl olduktan sonra tartılır yazarım. Hadi bismillah umarım yaza kadar 10 -15 kilo falan veririm. Diyetisyenimin verdiği eski listeleri uygulamayı planlıyorum.

Bugünün menüsünü de yazayım motive olsun bana.

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtayla biberli omlet
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara
3 hurma
1 sade nescafe

Öğlen
1 tabak salata
4 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmek

Ara
1 muz

Akşam
5 kaşık tavuk sote
1 kase yayla çorbası

Ara
1 meyve

Şimdi yürüyüşe çıkacağım öğlen arası.

Canım benim kolaylıklar dilerim sana ben de bir ara diyet yolculuğuna girmiştim. Eğer profesyonel yardım da almak istersen.
İstanbul için Diyetisyen Gülşen Altın ve Dyt.Gökçe Kapçak hanımları ısrarla öneririm. Ultra one shot adında bir işlem yapıyorlar aynı gün inceldiğimi bile anlıyorum ♥. Kolay gelsin canım. Umarım dilediğin kiloya gelirsin.

Back
X