o zaman 65 yaziyorum tablo eksiksiz olsun istiyorum canim. hepimizin istedigi o eksi verebildigimiz kadar eksi :)Var 65 olsam hiç fena olmaz . Ama benim için önemli olan her hafta eksi görmek . Hedefimde bu
bende bir an önce 79 görmek istiyorum. ama daha cok yolum var. bugun 88 den kurtulup 87 indim. haftaya hedefim 86 görmek. sende en son 85 tin umarim en azindan 84 olmussundur. bak geliyorum :)Artık yetmişleri görmek istiyorum . Seksenlerden okadar sıkıldımki .
Nasıl olduda bu kadar kilo aldım neden hiç dur demedim kendime,okadar şaşırıyorumki . Ama artık inat ettim illaki yetmişleri görcem sonrada gelsin altmişlar
İnşallah aolacak canım 79 larında görcez 69 larıda .bende bir an önce 79 görmek istiyorum. ama daha cok yolum var. bugun 88 den kurtulup 87 indim. haftaya hedefim 86 görmek. sende en son 85 tin umarim en azindan 84 olmussundur. bak geliyorum :)
Merhaba,
Kusurabakmayın uzun zamandır nete giremedim ilk başladığımda 69,7 idim ilk hafta 68,2 oldum şu an 67,5 lardayım.Tabloya eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?