- 30 Mayıs 2016
- 334
- 394
- 33
- 38
oo iyisin o zaman gercekten. ben yazana kadar diger sali geldi nerdeyseetiket yapacağım bir daha ki hafta
bu hafta asker (er) kardeşim izinli bizde börekler tatlılar fazla almadığına şükrediyorum
birdaha ki hafta yarışta görüşürüz
not: tabloda tarih 5 aralık yanlış yazılmış
rica ederim . evetTeşekkürler
Seni mi etiketlemem gerekiyor.
olsun canim inadina ustune gideceksin inadina yazacaksin yazmamakta neymisCanım çok yediğim için moralim bozuktu kusura bakma. Yine 55 kilo :/
malesef yaHerkes yerinde saymış
rica ederim canim sizlerde sağolun. tebrik ederimİlk haftaya 5 kilo vererek başlayayim..105 den 100.5 olsun..bı sevinç kapladı içimi.. 105 de olabilirdim..hatta diyom önce bı 105 olsam sonraki başlasam..
Bu arada eline sağlık valla.. bu tabloyu toparlamak kolay değil..ben cevap yazarken bocaladim..
100.5 ile başladım.. ilk hedef iki haneli rakamlara..rica ederim canim sizlerde sağolun. tebrik ederimnaptin üfledin mi yaglara 5 kilo nasil gitti 1 haftada ucmus.. bildirimi gec yaptin sali gunu bildirim yapiyoruz benide etiketle bildirimlerde tamam mi tatlim bak yavas zayifla beni de gecme hemen bozulurum
not : emin olamadim 105 misin. 100.5 misin
tamam canim :) 99 a az kaldi. elini cabuk tut bitlikte zayiflayalim insaAllah100.5 ile başladım.. ilk hedef iki haneli rakamlara..
paylas canim günlük gibi değerlendir burayi mesaj yazan olmasa bile okunuyor.Bende bugunden itibaren menu paylaşmaya başlıcam insaallah. Gecen hafta cok yogun gwcti benim için .
Var 65 olsam hiç fena olmaz . Ama benim için önemli olan her hafta eksi görmek . Hedefimde bupaylas canim günlük gibi değerlendir burayi mesaj yazan olmasa bile okunuyor.
hedef kilo kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?