senin biraz hiz verip bana yetismeni cok isterim. ilerde zaten zor vereceksin fazla kilo varken fazla kilo kaybetmek daha kolay 600 cok az olmus 1 kilo olsaydi en azindan keske. bu sali umarim daha asagi olurSelam kızlar geç kaldım biraz..sbeden bugünkü kilom 99.9 giden 600 Gr.. ama son iki gün sapittim... İnşallah haftaya daha iyi olur..
yine de yapin canim. liste bos kalsin istemiyorum. bu sali sadece ben bildirim yaptim cok sıkıcıydı. arti veya eksi bdirim istiyorumİnşallah aolacak canım 79 larında görcez 69 larıda .
Ben bu hafta bildirim yapmak istemedim . Gecen hafta cok kacırdım eks den cok artı görecek gibiyim .
tamam canim iyi tatiller
sorun degil her an katilinabilir :)pardon grup başlamış geri aldım herkese başarılar
aaaa geldigine cok sevindim :)Merhaba,
Kusurabakmayın uzun zamandır nete giremedim ilk başladığımda 69,7 idim ilk hafta 68,2 oldum şu an 67,5 lardayım.Tabloya eklerseniz sevinirim.
insaAllah tatlim
selam katilabilirsin :)Slm kızlar bende katılabilir miyim?
Çok haklısın,bende aynı şeyi düşündüm.ama kesinlikle spor yapamıyorum..koşu bandımda var ama evde kuracak yer yok..ve vaktim de yok..bebek var fırsat buldukça işlerimi ancak hallediyorum mecbur yemekten kismaliyim ama bazen kaciriyorum..senin biraz hiz verip bana yetismeni cok isterim. ilerde zaten zor vereceksin fazla kilo varken fazla kilo kaybetmek daha kolay 600 cok az olmus 1 kilo olsaydi en azindan keske. bu sali umarim daha asagi olurbunlari diyen ben daha yavas veriyrm. bazi psikolojik sebepler bazen yapamiyrm
Canım 54.1 yazabilirsin
teşekkürler canım ,yok yapmamışşınÇok gecmiş olsun cnm bildirim yapmadinderken ben yaptim aslinda hep bilmiyorum gunluk menumu girdim
sbeden
bebegin kac aylik canim. kosu bandi bende de var ama sıkıcı zaten. ve kilo dagilimin nasil kol bacak karin ne durumdaÇok haklısın,bende aynı şeyi düşündüm.ama kesinlikle spor yapamıyorum..koşu bandımda var ama evde kuracak yer yok..ve vaktim de yok..bebek var fırsat buldukça işlerimi ancak hallediyorum mecbur yemekten kismaliyim ama bazen kaciriyorum..
daha iyiyim canim
tamam canimsbeden canım benim tartı bozulmuş galiba saçma sapan gösteriyor kiloyu bi artı bi eksi çıkıyor. Yeni tartı alınca tekrar bakacam
7 aylık..Evet çok sıkıcı..kilo dağılımım her yer eşit durumda,kütük gibi..bebegin kac aylik canim. kosu bandi bende de var ama sıkıcı zaten. ve kilo dagilimin nasil kol bacak karin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?