- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
hatirliyorum canim hatta meslegini bile :)sbeden bende katılayım cnm. Senin daha önceki kilo verme yarışmanda 10 kilo vermiştim hatırlarsın belki. Şimdi ikinci doğumumu yaptım. 98-99 civarıyım. Salı tartılıp net kilomu söylerim. İnşallah yine başarırız.
Bebeğim 8 aylık oldu cnm. Bu da erkek. Allah bana kız bebek nasip etmemiş demekki. Aslında ikisi birden beni çok yoruyorlar ama nasıl kilo veremediğimi anlamıyorum. İznimde bitti işe başladım kilolu olmak istemiyorum. Kendimi obez hissediyorm. Yaz gelene kdr biraz zayıflamak istiyorum. En büyük hayalim temmuzda 69 olmak. Başarırmıyım bilmiyorum ama çok çok çok istiyorum.hatirliyorum canim hatta meslegini bile :)
hosgeldin seni gördugume sevindim. bebegin kac aylık. Allah kolaylik versin . basaricaz inşaAllah canim
merhaba katilabilirsin tabiki :)Bende katılabilir miyim?
nasip belki ilerde olur hayirli saglikli olsunlardaBebeğim 8 aylık oldu cnm. Bu da erkek. Allah bana kız bebek nasip etmemiş demekki. Aslında ikisi birden beni çok yoruyorlar ama nasıl kilo veremediğimi anlamıyorum. İznimde bitti işe başladım kilolu olmak istemiyorum. Kendimi obez hissediyorm. Yaz gelene kdr biraz zayıflamak istiyorum. En büyük hayalim temmuzda 69 olmak. Başarırmıyım bilmiyorum ama çok çok çok istiyorum.
hergün egzersizlerimi yapmak beni oldukca motive ediyor..
simdi biraz burayla ilgilenip yuruyuse cikacam. soguk moguk dinlemicem..yuruyusler baslasin hafta ici hergün
sıkma canını hava yumuşayacak zaten şubat ocaga göre daha iyidir. hersey yoluna girecek :).kosu bandi bende de var. onu kullandigimda kendimi aciz acinasi hissediyorum. disarda ise güzergahi kafama gore secip kendimi guclu sosyal enerjik umutlu hissediyorumYa en ufak.bir yürüyüş bile çok iyi geliyor. Benim gün içinde vaktim olmuyo 2 çocukla akşamlarida uyumalari 11 i buluyo artık halim kalmiyor. Evde koşu bandı var ama duruyo. Sabah çocuklar uyanmadan yürüyüşe çikiyodum çok iyi geliyordu. Ama 1 haftadır alarmı kuruyorum bi kalkıyorum yağmur , kar, fırtına. Kalıyo biraz havalar düzelsin yine çıkıcam.inşallah
dısarsa mi :)Günaydın 45 dk yürüdüm bu sabah
dısarsa mi :)
siteye girdiği halde 2 hafta üst üste bildirim yapmayan silinir. sorumsuz insanlardan hoşlanmıyorum.
az olsun öz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?