Tablolu Kilo Verme Yarışması

sbeden bende katılayım cnm. Senin daha önceki kilo verme yarışmanda 10 kilo vermiştim hatırlarsın belki. Şimdi ikinci doğumumu yaptım. 98-99 civarıyım. Salı tartılıp net kilomu söylerim. İnşallah yine başarırız.

hatirliyorum canim hatta meslegini bile :)
hosgeldin seni gördugume sevindim. bebegin kac aylık. Allah kolaylik versin . basaricaz inşaAllah canim

hatirliyorum canim hatta meslegini bile :)
hosgeldin seni gördugume sevindim. bebegin kac aylık. Allah kolaylik versin . basaricaz inşaAllah canim
Bebeğim 8 aylık oldu cnm. Bu da erkek. Allah bana kız bebek nasip etmemiş demekki. Aslında ikisi birden beni çok yoruyorlar ama nasıl kilo veremediğimi anlamıyorum. İznimde bitti işe başladım kilolu olmak istemiyorum. Kendimi obez hissediyorm. Yaz gelene kdr biraz zayıflamak istiyorum. En büyük hayalim temmuzda 69 olmak. Başarırmıyım bilmiyorum ama çok çok çok istiyorum.

Hayırlı günler hanımlar .
Malesefki bu hafta artılardayım . 84.6 cıktım .
İnşallah toplucam kendimi .
Sizler ne alemdesiniz daha bildirimler gelmemiş. sbeden

merhaba
kızlar
..

gecen hafta 8.64
bu hafta 86.5
+100

Son düzenleme:
nasip belki ilerde olur hayirli saglikli olsunlarda neden olmasin. aclık duygusunu hice sayarak. ozenle secilmis beslenmelerle neler olur.

hergün egzersizlerimi yapmak beni oldukca motive ediyor..
simdi biraz burayla ilgilenip yuruyuse cikacam. soguk moguk dinlemicem..yuruyusler baslasin hafta ici hergün

hergün egzersizlerimi yapmak beni oldukca motive ediyor..
simdi biraz burayla ilgilenip yuruyuse cikacam. soguk moguk dinlemicem..yuruyusler baslasin hafta ici hergün

Ya en ufak.bir yürüyüş bile çok iyi geliyor. Benim gün içinde vaktim olmuyo 2 çocukla akşamlarida uyumalari 11 i buluyo artık halim kalmiyor. Evde koşu bandı var ama duruyo. Sabah çocuklar uyanmadan yürüyüşe çikiyodum çok iyi geliyordu. Ama 1 haftadır alarmı kuruyorum bi kalkıyorum yağmur , kar, fırtına. Kalıyo biraz havalar düzelsin yine çıkıcam.inşallah

sıkma canını hava yumuşayacak zaten şubat ocaga göre daha iyidir. hersey yoluna girecek :).kosu bandi bende de var. onu kullandigimda kendimi aciz acinasi hissediyorum. disarda ise güzergahi kafama gore secip kendimi guclu sosyal enerjik umutlu hissediyorum
suan konusunu ettigim icin gogsüm daraldi. yuruyus bandimdan nefret ediyorum

siteye girdiği halde 2 hafta üst üste bildirim yapmayan silinir. sorumsuz insanlardan hoşlanmıyorum.

az olsun öz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…