dün bende yürürken karliydi yerler. harikaydi bugunde yurucem.Tabikide yerlerde kar vardi ama yürüdüm çok iyiydi.
o destegi kendi icimizde oluşturalim. kimseye muhtac degiliz. burada kilo takibi azicik motive filan. asıl güc icimizde idrak vicdan irade bunlarla kendimiz basaricaz.Ya bide kimse birşey yazmiyor
Biraz birbirimize destek olsak daha güzel olur
dün bende yürürken karliydi yerler. harikaydi bugunde yurucem.
olsun sabah cikabilmekte güzel :) firsat buldukca devamYürü fırsatın varsa kaçırma
Ben ancak sabah cocuklar uyanmadan çıkabiliyorum yoksa kalıyor.
müzik dinle zayif kizlarin resimlerine bak guzel kiyafetlere bak... icini acit kanat. . sonra 1 kilo verirsem şu şu şu kiyafet veya ic camasirlarimi cöpe atacagim de sonra 2 kilo verince şu diğer 2 parçadan kurtulcam de. ne olur cabala yazikkBen tartılamadım. Motive olup diyete de başlayamadım. Neden olmuyor bilmiyorum.
Bugün başladım diyete çok şükür...müzik dinle zayif kizlarin resimlerine bak guzel kiyafetlere bak... icini acit kanat. . sonra 1 kilo verirsem şu şu şu kiyafet veya ic camasirlarimi cöpe atacagim de sonra 2 kilo verince şu diğer 2 parçadan kurtulcam de. ne olur cabala yazikk
kilon cok ben gibi harekete gecc. yedigin herseyin tadini biliyrsun yiyecekler cennetten gelmedi. 10 15 dk lik zevkler yuzunden mideni doldurma. inadina su ic. sabah kahvaltida 2 haslanmis yumurta ye. gun boyu etkisi cok tok tutuyor. bu sayedee guclu hissedersin motiven artar. yas hizla geciyor. ne yaparsak tez vakitte yapmaliyiz.
Motive olup 10 gün diyet yapıyorum mesela. Sonrasında o motivasyonum uçup gidiyor.müzik dinle zayif kizlarin resimlerine bak guzel kiyafetlere bak... icini acit kanat. . sonra 1 kilo verirsem şu şu şu kiyafet veya ic camasirlarimi cöpe atacagim de sonra 2 kilo verince şu diğer 2 parçadan kurtulcam de. ne olur cabala yazikk
kilon cok ben gibi harekete gecc. yedigin herseyin tadini biliyrsun yiyecekler cennetten gelmedi. 10 15 dk lik zevkler yuzunden mideni doldurma. inadina su ic. sabah kahvaltida 2 haslanmis yumurta ye. gun boyu etkisi cok tok tutuyor. bu sayedee guclu hissedersin motiven artar. yas hizla geciyor. ne yaparsak tez vakitte yapmaliyiz.
Ekler misimizKatilmak isteyen olursa mesajla kilo boy hedef kilo belirtebilir.
Her salı kilo bildirim günü.
Menü spor sohbet paylaşımı serbest
siteye girdiği halde 2 hafta üst üste bildirim yapmayan silinir. sorumsuz insanlardan hoşlanmıyorum.
by hdf isim ilk 4 Ar. 25 ar 1 oc 8 oc 15 oc 22 oc 165/75 @itirazimvar 100.5 98.8 - 97.5 97 grup 80 164/75 sbeden 89.7 87.1 87 86.4 86.5 156/65 @Tatlibiberim87 85 84.8 84.4 83.9 84.6 164/65 bodrum salatasi 83 - 83.4 83 - grup 70 /60 @cheryblossommm 73 - 73 71 - 164/57 @Kurabiyemusavir 73 - - 73 - 163/57 F frauleinleyla 76.7 - - 76.7 - 160/60 @R4bi4 77 - 77 75.8 - grup 60 160/62 K Karanfil_kokuyor 68 - 68 68.1 67.8
Eki Görüntüle 2220016
Cildinizin esnekliğini azaltan, derinin hassaslığını arttıran, sivilce çıkaran, gözaltı sarkması ve alında kırışıklık yapan şeker cildiniz için adeta bir zehir görevi görür. Yalnızca cilt için değil tüm vücudu kötü etkileyen bu besinden olabildiğince kaçınmanız gerekir.
merhaba benide eklermisiniz boy 160 kilo 70 hedef 55
yarin kilo bildirimlerinizi yapin kizlarEkler misimiz
Cuma 64.1 dim
Boyum 1.62
Hedefim 55 tabisi
günaydıngünaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin güncel kilo 69
Günaydın kızlar ben 2 hafta hiç dikkat etmedim kilo aldım. bugün diyete tekrar başladım. 88.7 kg oldum ama haziran ayına kadar 57 kilo olacapom bugün spora da kayıt oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?